Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aš kai su moderniais telefonais susipykus, tai galiu pasitikėti tik fotiku. Na, išsitraukiu kartais iš diiiiiiidelės bėdos (pvz., kai Tytę su kavalierium amžinau). Bet aš tą savo gudrafoną baigiu antrąkart sudaužyt, tuoj vėl liksiu prie senojo ištikimojo meškafono, kuris nei interneto, nei kameros neturi. :lol:  Vėl iš keblios situacijos mane gelbės nebent mano senas ir sunkus kaip plyta ipadas. Irgi jau virš 2 metų kaip sudaužytu ekranu, bet vis dar kažkaip funkcionuojantis. :)

Atsakyti

Kas šiuolaikiniuose telefonuose patinka, kad rankiniu rėžimu tai wb balansas, EV -2 +2. bet kai šviesos jau mažokai, tada jau kukuoji :) Buitiniam fotografavimui, jo telefo pakanka ir jei neketini mokintis su fotiku pats kaitalioti nieko, nieko mokintis, tai tokiu atveju fotiko neverta pirkti.

Atsakyti
Laukiu visą vakarą žinių iš busy ...gal nelabai sekasi, kad nepasigyrė hmm.gif
Atsakyti

O kas cia do nustatymai, as nelabai nusimanau matyt juose fotkinu su originaliu ir tiek, nors visko ten yra bet man miskas zalias  :fool: 

Busy muset ikalbineja kaip nors tai ne iki interneto jai  :love:  :topsecret: 

Atsakyti
Labas rytas, maniau kaip savaitgalį miegosis ilgiau, bet ne man tas matyt, akys pačios jaučia laiką.. rolleyes.gif Sapnavau daug labai daug kačiukų.. blink.gif biggrin.gif
Eisiu, bent kavos pasidaryt, junkitės draugijon smile.gif

Busy nekantriai laukiam žinių toliau. 4u.gif
Bandymai kelti foto visų pavykę, jau perprantat viską naujuose sm namuose mirksiukas.gif
Dudu labai graži baltutė wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jungiuosi su kavos puodeliu user posted image
Kūnas pats jaučia ritmą, neduoda ilgiau pamiegoti. O kitą savaitgalį laiką atsuks. Tai iš viso vakarais bus tamsa tamsioji unsure.gif
Nelimpa naujoji versija, nors tu ką. blush-anim-cl.gif
Dudu wub.gif ,Ka jai patys geriausi šeimininkai pakliūtų.
Atsakyti

Labas rytas,

Aš tai būčiau knarkus ir knarkus. Bet mažiukas šiąnakt labai neramiai miegojo, tai visa naktis ant blakstienų. Nusprendžiau jau keltis, nes nebeprimiegosiu. Bandysiu kitą naktį atsigriebt. :)

Manęs rytais ant kavos netraukia. ir šiaip nelabai aš su ja draugauju. Kartais pasidarau puodą bizalo po sočių pietų. :)

Naują versiją baigiu prisipratint. Iš normalaus kompo visai gerai, tik iš smulkių agregatų nepatogu. Ir neturiu bloko savo iOS'e, kad tą nesąmonę dešinėj išjungčiau.

Na, kur ten Busy su naujienomis taip ilgai. :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 spalio 2016 - 07:18

Ot, nesuprantu, tų kuriems kavos nereikia.Jei man neleistų kavos, tai gal  sužvėrėčiau :devil: .Net ligoninėje, po operacijos, kai jau atsigavau, pirmas reikalas buvo kavos susiorganizuoti. :blush-anim-cl: Negali žmogus būti tobulas, reikia nors vieno trūkumo.

Atsakyti

Labas rytas :-)

Aš irgi ankstyva ir būtinai su kava  :rolleyes: 

Pūkitukai nusprendė, kad geriausias žaidimų poligonas yr po lova  :oh: 

Atsakyti

Labas šlapias rytas :4u:

Kaune tai matyt dulkia,nes žmonės su skėčiais eina :rolleyes: O aš maniau į daržą važiuosiu žemės kast,tikriausiai neteks ,nežinau kada besukasiu :blink: .

Įdomu,kokie pas Busy reikalai :rolleyes:

Naujoje versijoje  nelabai gaudausi ,bet reikia pradėt ten gyvent ,nes kai išjungs,mokytis bus per vėlu :tomato: .Bandysiu nuotrauką įkelt ...Valiooo,gavosi :yahoo: ,vadinasi kitą nuorodą reikia kelti per paveiksliuką,,bet teksto po nuotrauka jau neparašysi ,kai redaguoji,tai negi ir nuotrauką tik po vieną gali kelti?Arba pirmoji įkelta bus ir paskutinė ,nes toliau kažką redaguoti galima tik virš įkeltos nuotraukos51df72503ef5d24bcf97b960d1f03c3f268.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 spalio 2016 - 07:50
<p>nustok mane fotkint , o tai blogai baigsis ninja.gif</p>
<p>user posted image</p>

Papildyta:
O tai geras,naujoj versijoj per greito atsakymo langą įkėliau nuotrauką ,o senojoje nerodo blink.gif

fokusai kažkokie ,kai rašiau ,kad nerodo ,įkėliau tai ir jau su ta nuotrauka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 spalio 2016 - 08:01
Labas lietingas rytas smile.gif
Weronika, pavėluotai su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Spulytė manekene nori būt biggrin.gif . Patinka fotkintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruknė*: 22 spalio 2016 - 08:01