Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

che susigalvojau, kaip to šlykštaus bloko šone nematyti.. su adblock užsiblokavau, net gali parinkti ir norima puslapio bloką užblokuoti. 

Lizingą, taip galima ant MB paimti, bet nenorėjom, dėl kitų planų, kur dar pinigų skolinsimės :) žodžiu pradėjom gyvent ne pagal kišenę :D

Atsakyti

Šponkuti - tu genijus :4u:  ir aš užblokavau, pasididinau vaizdą ir dabar jau visai nieko nauja versija :D  tik nervina maži avatarų apskritimai - ansksčiau užtekdavo vieno žvilgsnio, kad iškart atpažinti temos narę o dabar kartais kol susigaudau :oh: , tikrai galėtų būti didesni avatarai

Fitmin nupirkau saviškiams pabandyti - valgo visi - Mika, Mauras ir Kruopa, nei vienas nesiskundė, nors jie nė vieno maisto dar neišbrokijo :)

Atsakyti

o koki jus ten ta bloka slykstu matot? :hmm: as matau tik ta "siuo metu diskutuojame prisijunk" 

Atsakyti

Azu - taip apie šitą bloką ir kalbam :)

Atsakyti

Azu - taip apie šitą bloką ir kalbam :)

Atsakyti

uzblokavau ir as ji pas mane ne adblokas,, bent jau MB kompe, isvis tipo pasirink ka nori uzblokint paspaudi uzmelynuoja ir isskrenda......   :yahoo: 

Atsakyti

o del maisto Toras vos ne belekoki sausa eda, nebuvo kad brokytu... tai nezinau jis be sauso nieko needa ka jam cia po algos nupirkus  :hmm:  :frusty: 

Atsakyti

Bandau dėti nuotruaką naujoje versijoje :)

[/URL]" src="[url=http://www.part.lt/perziura/7ab130df45e4d5a4fd985f85d192aaa4730.jpg]7ab130df45e4d5a4fd985f85d192aaa4730.jpg[/URL]">

Atsakyti

Kruopcė vaizduoja Magnuną naujojoje versijoje  :D 

Magnun, naujoj versijoj kai klijuoji paveiksliuką per knopkiuką, reikia pasirinkti kitą nuorodą, be URL (antra iš viršaus, lygtai)

To bloko ir aš eisiu ieškot vėliau. Užgriuvo darbo ant nakties ir savaitgalio... ir negaliu nedirbt - kuo sunkiau dirbu, tuo geriau mano katinai gyvena  :lol: 

Atsakyti

Dar kartą

4a411a016bee.jpg

Atsakyti

Erendira - :D :D :D  juo, tikrai, mano būsena dėl naujos versijos :D

jaučiu telefonu nuotrauką įkelti nelabai patogu bus, nes kuo daugiau knopkiukų reik paspausti tuo nepatogiau

Atsakyti

20161021_200235.jpg

Bandau telefonu nuotrauką įdėti, nu nėra labai patogu, tą knopkiuką paspausti ne visada pavyksta arba jis nesureguoja ir męta mane į forumo pradžią kur visos temos. Telefono ekranas ųr taip jėra didelis o čia dar knopkiukus spaudyti reikia

Atsakyti