Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

josera minetti kažkokį duodam, pažiūrėjau smile.gifnekažką jis? kaip sakot? na bent wiskaso sausiukus labiau puola, tik kad jų mažai duodam smile.gifsmile.gif

sveikos 4u.gif

Minette yra kačiukams skirtas maistas, maniškės alpsta dėl jo ir Zugi ir Bugi ir Hipė eina vogti iš Dudu jo. Saviškėm pirkdavau Culinesse (riebesnis, Zugio pilvas pradėjo žeme vilktis) tada pradėjau pirkti SensiCat. Ėdė puikiai.

Atsakyti

Šponkiuk, neliūdėk aaaa 4u.gif4u.gif4u.gifsavaitgalis ant nosies, poilsis biggrin.gif

Liūdžiu. Tik ką išsiaiškinau, kad lizingo dėl įmonės reorganizavimo negausiu.. 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 21, 15:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gielux" data-cid="71143532" data-time="1477050662"><div><p>Šponkiuk, neliūdėk aaaa user posted imageuser posted imageuser posted imagesavaitgalis ant nosies, poilsis user posted image</p></div></blockquote><p>Liūdžiu. Tik ką išsiaiškinau, kad lizingo dėl įmonės reorganizavimo negausiu.. </p>

Šuds unsure.gif o didelis pirkinys turėjo būti?
Atsakyti
Fotikas, kaip supratau

Sponkiuks, imk baliona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 spalio 2016 - 14:36
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 21, 15:47)
josera minetti kažkokį duodam, pažiūrėjau smile.gif nekažką jis? kaip sakot? na bent wiskaso sausiukus labiau puola, tik kad jų mažai duodam smile.gif smile.gif

sveikos  4u.gif

Šponkutis jau atsakė- minete vaikiškas(nors patiems mažiausiams ir maitinančioms perku royalio kiteniukus ar baby catus) ir suaugusiom nelabai tinka..o ir bendrai, jei namie tik 1 ar 2 katės ir nebadaujama, manau galima šert geresniu maistu ....Josera mano atžvilgiu(labai norėčiau šert kitu) pats geriausias variantas kai pinioginė nepaveža, net jau ir 'visko" atsisakius.... biggrin.gif išvažiavo 'boblytė" tai rytą vakarą duris verčia +10 katinų...o bjaurybės jokių labdarinių neėda.... taigi josera (clasik ) gelbėja o šiaip tie kiti joseriniai gal ir neblogi....bet kaina jau netoli royalio
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 21, 15:43)
Šponkutis jau atsakė- minete vaikiškas(nors patiems mažiausiams ir maitinančioms perku royalio kiteniukus ar baby catus) ir suaugusiom nelabai tinka..o ir bendrai, jei namie tik 1 ar 2 katės ir nebadaujama, manau galima šert geresniu maistu ....Josera mano atžvilgiu(labai norėčiau šert kitu)  pats geriausias  variantas kai pinioginė nepaveža, net jau ir 'visko" atsisakius....  biggrin.gif išvažiavo 'boblytė" tai rytą vakarą duris verčia +10 katinų...o bjaurybės jokių labdarinių neėda.... taigi josera (clasik ) gelbėja  o šiaip tie kiti joseriniai gal ir neblogi....bet kaina jau netoli royalio

Buvau nuomonės, kad Josera geriau už Royalį... unsure.gif
Nu Acana ir Brit Care neginčyju, bet neišvežu aš jų... huh.gif mad.gif

Bet, Nika nevėmalioja, kailiai gražūs ir laksto jie čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 21 spalio 2016 - 14:52
QUOTE(Erode @ 2016 10 21, 16:51)
Buvau nuomonės, kad Josera geriau už Royalį...  unsure.gif
Nu Acana ir Brit Care neginčyju, bet neišvežu aš jų...  huh.gif  mad.gif

Bet, Nika nevėmalioja, kailiai gražūs ir laksto jie čia...

....nežinau, tiksliai ...kadangi šeriu clasicu, jis skaitosi premium klasės...o kiti kaip ir super premium... nežinau aš jei keičiau josera tai tik i tikrai geresnius, Orijan, Acana, britas nėr brangus lyginant su Josera (ne clasiku) Mergas britu maitinu... o kašarai brito neėda, gal net bandyčiau, saviem pirkt....
Atsakyti
Beje , mačiau Rifas padovanotas....netyčia FB užmačiau šeimininkės komentarą....

https://www.facebook...ciene.5?fref=nf jei įdomu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 21 spalio 2016 - 15:39

Liūdžiu. Tik ką išsiaiškinau, kad lizingo dėl įmonės reorganizavimo negausiu.. 

O vat čia tai šūds. :( Plikasis paprastasis...

O gal nepardavinėkit dar senojo? Sprendžiant iš nuotraukų kokybės, nėr jis toks blogas ;) 

Atsakyti

O vat čia tai šūds. :( Plikasis paprastasis...

O gal nepardavinėkit dar senojo? Sprendžiant iš nuotraukų kokybės, nėr jis toks blogas ;) 

nėra jis blogas, bet po to jis vertės visai neturės. Dabar prabėgęs 34 tūkst., tai dar po tiek jis kainuos visai kapeikas. tai geriau dabar mažiau prarasti. noriu geriau dirbančio prie aukštesnio iso. Plius norisi greito iso ir kitu parametrų keitimo. 

Atsakyti

Sveikos, 

Sponkiuk neliudek, o MB negali ant saves imti lizingo? 

Erendira gavau viska aciu  :victory2: 

Del maisto ir man mama jau sake baigesi, ziurineju is nesefaunos, nes visada per ten imu pavedimu sumoku ir jie atveza i namus mamai. kzkoks naujas atsirado ka manot apie sita ?

http://www.nesefauna...hairball_2x10kg

:hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 10 21, 18:40)
<p>Sveikos, </p><p><strong>Sponkiuk</strong> neliudek, o MB negali ant saves imti lizingo? </p><p><strong>Erendira</strong> gavau viska aciu  victory.gif </p><p>Del maisto ir man mama jau sake baigesi, ziurineju is nesefaunos, nes visada per ten imu pavedimu sumoku ir jie atveza i namus mamai. kzkoks naujas atsirado ka manot apie sita ?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.nesefauna.lt/katems/sausas_pasaras/Fitmin/Fitmin_cat_adult_solution_hairball_2x10kg'>http://www.nesefauna.lt/katems/sausas_pasaras/Fitmin/Fitmin_cat_adult_solution_hairball_2x10kg</a></p><p> hmm.gif </p>

Grūdų nėr, bet ryžiai ir kukurūzai.
Atsakyti