Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Mano pastebėjimai apie šelčius biggrin.gif
Skandinaviško tipo, iš tiesų man labai gražus, smulkūs mažiukai, neperdaugiausiai plaukuoti šelčiai biggrin.gif
user posted image

user posted image

Europiniai Lietuvoje labai populiarūs Mumio tėtis biggrin.gif

user posted image
Mumio dėdė biggrin.gif

user posted image

Ir amerikietiški tokie biški užbukintu nosiumi, ir kailiniais bakenbardais ilgiausiais biggrin.gif

user posted image

user posted image

Visi jie šelčiai, bet matosi kiekvieno veisimo linijos biggrin.gif Man jie visi nuostabūs , nes charakteriai nesiskiria biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Acana 4u.gif

Vau aciu Sagyt uz paaiskinima 4u.gif Mumio dede shykarnas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 spalio 2016 - 09:30
QUOTE(busycat @ 2016 10 21, 11:29)
Rekomenduoju Acana 4u.gif

Vau aciu Sagyt uz paaiskinima 4u.gif Mumio dede shykarnas wub.gif

Sabalinio šelčio spalvų paletė labai plati, ir renkantis mažą sabaliuką labai sunku nuspėti koks jis išaugs biggrin.gif Mumis buvo šviesus šviesus o dabar lenda tokie patamsėjimai kaip pas dėdžių biggrin.gif Mumis jau visą ūgį išvystęs dabar beliks branda ir plaukas panašu, kad vaikinas nesiskųs su kaliniais dabar kaip būsimo metinuko jau neblogi kailinukai, o plaukas auga iki 3-5 metų blink.gif
Atsakyti
Ogo 4u.gif Cia kaip meinas panasiai auga ir tvirteja, taip ir shelciu plaukai biggrin.gif
Atsakyti

Bet jei kas siųstųsi maistą iš DE, prašyčiau galimybės prisijungti, jei ten būtų veterinarinio Hills Z/D. Nes kai pabrango zoofast, likau žiauriai ant ledo - Vileikos apuokas atvežė, bet S/D  :oh:  Susitariau su kitu tiekėju (jis mūsų įmonės klientas), tas gauna iš vežėjų po 24 eur vietoje 29. 

Aš siųsiuos, ir man visai į temą būtų papildomas užsakymas. Nereikės per jėgą iki tų 100 eurų pritraukinėt. Bet žiūriu ten tas Z/D irgi nepigulis, 23 eurai už 2 kg maišą arba 40 už du maišus.

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 21, 11:38)
Ogo  4u.gif Cia kaip meinas panasiai auga ir tvirteja, taip ir shelciu plaukai  biggrin.gif

aha Šelčiai panašiai kaip Meinai vėlyvo brendimo, kalytės gana vėlai rujoti pradeda, ne visada vaisingi būna pirmi kergimai jauniems šunims, dažnai tik apie 4 metus kalytės atsiveda palikuonių 4u.gif Bet čia tik iš šnekų veisėjų girdėjau 4u.gif
Atsakyti

Aš siųsiuos, ir man visai į temą būtų papildomas užsakymas. Nereikės per jėgą iki tų 100 eurų pritraukinėt. Bet žiūriu ten tas Z/D irgi nepigulis, 23 eurai už 2 kg maišą arba 40 už du maišus.

Va, du maišus ir imtau... Neužteko proto, kai po 13 ar 16 zoofaste buvo daugiau užsipirkti, pati kalta  :rolleyes: 

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Weronica, su gimimo diena, buk laiminga, tegul pildosi svajones! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 21, 10:47)
aha Šelčiai panašiai kaip Meinai vėlyvo brendimo, kalytės gana vėlai rujoti pradeda, ne visada vaisingi būna pirmi kergimai jauniems šunims, dažnai tik apie 4 metus kalytės atsiveda palikuonių  4u.gif  Bet čia tik iš šnekų veisėjų girdėjau  4u.gif

o tu SM shelciuose buni, ar ten nebgyva tema?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

:lol: 

Diinka, bet čia ne tapkiukai? (lyg ne tavo virtuvė  :hmm: )

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Pirmiausia tai sveikinu Veronicą su gimtadieniu happybday.gif 4u.gif Būk mylima ir mylinti mirksiukas.gif

Busy, esu tikra, kad pokalbis su TB bus teigiamas 4u.gif Lauksim gerų žinių. Apie seltukus sužinojau tik atsiradus Mumiui pas Sagytę ir man visai patiko biggrin.gif Mumio tėtis tas pirmoj nuotraukoj tai patys gražiausi wub.gif
O kur Apus ciuciką įdėjo, tai jezau marija, tokius tik ratu iš toli apeiti unsure.gif

Ainu su gvazdikais tai mūsų temos elegancija wub.gif

Visiems katinėliams ir šuneliams 4u.gif

Ruste, savaitgalį darysiu tą vyniotinį būtinai biggrin.gif

Šponkiuk, tau lengvos dienelės, varyk lauk blogą nuotaiką 4u.gif 4u.gif

Kišam nosį į naują temą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti