Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erode @ 2016 10 27, 14:50)
Nieka nenutika, MB labai knarkia, iš vakaro neina gult, po 1,5 val. varu varau, atsigulu, užmiegu, o tas ateina 24.00, pabundu, ir 2,00 kaip laikrodis kaip užveda motorą - Harley Davidson, patikėkit, maloniau klausosi... Ko nebandžiau...  angel_sadangel.gif Pastumdau pastumdau, už nosies patampau. Tada sakau į ausį - liksi pas mane miegot, ar namo grįši, pas žmoną? Neišsidavė kol kas biggrin.gif
Bet realiai, man 5,00 keltis ir tai daros problema...  unsure.gif

Suprantu tave. Mano MB amzina problema, ziaurus knarkimas. Kovoju visa gyvenima, dasikovojau iki to, kad miegu su ausu kamstukais, per kuriuos irgi girdziu jei miegu jautriau. Na ir galu gale, kai jau visai prizadina su savo knarkimais, o norisi dar pamiegoti, tai griebiu save uz ausu ir tempiu i kita kambari miegoti.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 27, 14:56)
Suprantu tave. Mano MB amzina problema, ziaurus knarkimas. Kovoju visa gyvenima, dasikovojau iki to, kad miegu su ausu kamstukais, per kuriuos irgi girdziu jei miegu jautriau. Na ir galu gale, kai jau visai prizadina su savo knarkimais, o norisi dar pamiegoti, tai griebiu save uz ausu ir tempiu i kita kambari miegoti.

Tai yra tik Jomantuko lovytė, jam ten mažai vietos ir jis stumdo mane, aš guliu ant krašto.
Šiąnakt išsitrauksiu senelio "raskladuškę". blink.gif
Atsakyti
Erode, o kamštukus ausų bandei...kinietiški prastoki, bet vaistinėj pirkau tainieko visai, gal šiek tiek girdisi, bet neprižadina jau, svarbu pirmai užmigti, užmiegu šiaip greit, bet MB dar greičiau biggrin.gif
Papildyta:
Reik palaukt, matau Merfe rašo...
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 27, 15:06)
Erode, o kamštukus ausų bandei...kinietiški prastoki, bet vaistinėj pirkau tainieko visai, gal šiek tiek girdisi, bet neprižadina jau, svarbu pirmai užmigti, užmiegu šiaip greit, bet MB dar greičiau  biggrin.gif
Papildyta:
Reik palaukt, matau Merfe rašo...

Nebandžiau, nelabai noriu jų. Bet teks bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 27, 16:09)
Nebandžiau, nelabai noriu jų. Bet teks bandyti.

Pradžioj labai erzino, ausis skaudėdavo...bet apsipratau, dabar visai nieko...o miego skirtumas didžiulis, nes aš giliai miegu tik iš vakaro, iki kokių 2-3, paskui jau girdžiu viską ir tai erzina ir dar daugiau negaliu užmigti, aišku atsigulčiau 20 9užmigčiau be problemų) tai gal ir užtektų iki 3 biggrin.gif ...šiaip aš ir 5 keliuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 27, 15:13)
Pradžioj labai erzino, ausis skaudėdavo...bet apsipratau, dabar visai nieko...o miego skirtumas didžiulis, nes aš giliai miegu tik iš vakaro, iki kokių 2-3, paskui jau girdžiu viską ir tai erzina ir dar daugiau negaliu užmigti, aišku atsigulčiau 20 9užmigčiau be problemų) tai gal ir užtektų iki 3  biggrin.gif ...šiaip aš ir 5 keliuos 4u.gif

O as atvirksciai, kuo toliau tuo labiau tu kamstuku nenoriu. Pritrinu zaizdeles su tais kamstukais, po to ausis niezti, dedasi randeliai. Bet neturiu kur dingti
Atsakyti

Ačiū, Erode, Erendira, jau širdis atsikatėjo. :wub: 

Traktorių sugulovėms :4u:  

Pas mus MB yra tas, kuris su kištukais miega. Aš paprastai lyg neknarkiu :hihihi: , bet mažius neramiai miega, virkauja naktimis.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 27, 15:24)
<p>Ačiū, <strong>Erode</strong>, <strong>Erendira</strong>, jau širdis atsikatėjo. wub.gif </p><p>Traktorių sugulovėms 4u.gif  
</p><p>Pas mus MB yra tas, kuris su kištukais miega. Aš paprastai lyg neknarkiu hihihi.gif , bet mažius neramiai miega, virkauja naktimis.</p>

I tu įsidėk, lai ans kelias. biggrin.gif
Atsakyti

dėl kamštukų, tai aš juos pritrumpinu kokiu 1/3 tada ausų taip nepaskausta.

Atsakyti
liksi pas mane ar eisi pas žmoną lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Diinka kiek šaukiu, vis neatsiliepi 4u.gif nu gis noriu perduoti kattašę. Sekmadienį sesers duktė važiuos Kaunan, atvežtų ax.gif Juk tikrai tau jos reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 27, 16:34)
liksi pas mane ar eisi pas žmoną lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Diinka kiek šaukiu, vis neatsiliepi 4u.gif  nu gis noriu perduoti kattašę. Sekmadienį sesers duktė važiuos Kaunan, atvežtų ax.gif  Juk tikrai tau jos reikia ax.gif

A kur šauki ? kaži kaip negirdžiu biggrin.gif Bet savaitgaliais Kaune aš nebūnu...tik savo drąseikių kaime
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 27, 15:30)
<p>dėl kamštukų, tai aš juos pritrumpinu kokiu 1/3 tada ausų taip nepaskausta.</p>

Gali nufotkint? Kaip patrumpinti atrodo?
Atsakyti