Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Aist geros keliones, na ir fotoreportazo zinoma lauksim 4u.gif

Labas rytas,

Vakar sunus parvaziavo namo. Rinkom cucikui varda biggrin.gif Jei koks nors patinka, paklausiu MB nuomone, tas tik lupa timpt...'' buratinas'', po kurio laiko vel klausi, o gal toks tiks.. timpt lupa...''pinokis''. Niekaip jam tas seltis nelimpa biggrin.gif
Atsakyti

Kad jau nesimiega, dar pateršiu eterį vaizdeliais iš Tytės fotosesijos :P

Ūšai

ff7905bc83419f0fd6685b6a8ed20e70393.jpg

Odiga

e238959bf2fa8007cbe0468cb5169ef7430.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 31 spalio 2016 - 06:53
Puikūš ūšai ir puiki odiga 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ko čia susikėlėt visos? A, kažkas, darbelin keliaus, tame tarpe ir aš ax.gif
Aist, geros kelionės, gero skrydžio ir dar geresnio oro 4u.gif
Uoga nereali, labai gražūs kailiuko raštai wub.gif
Kaip puikiai Tytė pozuoja wub.gif
Prilips šeltukas TB, sugalvosit jam dar varduką.
Vėl lyja, gal dangus prakiuro.Katukai, pravaikykit debesis, baigim paskęsti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 spalio 2016 - 07:06

Aš tai darbelin nekeliausiu. Bet kad jau pasikėliau nauju laiku 5  :blink:  ir nenoriu visų namų sukelt (vaikams atostogos), tai užsiiminėju nesąmonėm.

Gerai, einu bent obuolių papjaustyt. Reik kokį obuoliasūrį sumeistraut, kad jau tėvai obuolių privilko.

Atsakyti
Moliukas susiraitęs kaip riestainis biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai darbelin nekeliausiu. Bet kad jau pasikėliau nauju laiku 5  :blink:  ir nenoriu visų namų sukelt (vaikams atostogos), tai užsiiminėju nesąmonėm.

Gerai, einu bent obuolių papjaustyt. Reik kokį obuoliasūrį sumeistraut, kad jau tėvai obuolių privilko.

Va- prašyčiau aiškiai ir lėtai paaiškinti obuoliasūrio gamybą- kiek gaminu- nieks nesigauna. O obuolių, kuriuos reikia skubiai naudoti šiemet tikrai daug. Džiovinom- tai jau nelabai turiu kur jų dėti. P.S kas artimiausiu metu žada važiuoti iš Kauno į Vilnių? va maišiuką džiovintų obuolių reiktų transportuoti ..

Atsakyti
Aš ryt keliausiu, Vilkra.
Atsakyti

Vis tiek prilindau prie kompo... :D

Va- prašyčiau aiškiai ir lėtai paaiškinti obuoliasūrio gamybą- kiek gaminu- nieks nesigauna.

Nelabai suprantu, kas ten gali nesigaut. :hmm:

Aš neseniai pirmą kartą gaminau. Na, išviriau prieš kelias savaites, tai dar kabo palubėj, džiūsta. Buvau tada pas Aist nusinešus, truputį dar šlapias, bet valgomas. O mano mama jau n metų verda.

Aš naudojausi šitu receptu: http://ausrra.blogsp...ml#.WBbZCDLwdm8(dabar spėkit, ar rodys nuorodą...  :oh: ). Nededu jokių ten riešutų ir pagerinimų. Dariau mix variantą: obuolius pakepiau orkaitėj, paskui viriau. Gale įdėjau šviežių gabaliukų, kad gautųsi mozaika. Iš esmės svarbiausia iki sukrečiant į formą atsikratyti kuo daugiau drėgmės. O paskui džiovini ir vartai ilgai ir nuobodžiai. Ir įtariu, kad ne su visom obuolių rūšimis vienodai gerai gaunasi. Kadangi tėvų sodas užverstas antaniniais, tai tuos ir naudoju. Man jie kulinariniams tikslams patys pačiausi :)

Nematau Moliuko :taika:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 31 spalio 2016 - 07:48
Labas rytas,
Praleidau apie Aist kelionę, kad ir kur bebūtum, linkiu gerų įspūdžių 4u.gif
Busy, Vėtra, ačiū dėl šukų. Kas kiek laiko šukuoti? Dabar jis toks minkštas, švelnus, jau reikia šukų?
BusyBuratinas ir Pinokis biggrin.gif
Darbe šalta... Noru namooooo ax.gif
Atsakyti
Butinai pradek nuo dabar, ne del to, kad seriasi. Kaciukai nesiseria dar ilgai, bet del to, kad priprastu prie pacios proceduros. 4u.gif Lengvai prasukuok kasdien ir veliau neturesi su sukavimu jokiu problemu

sukavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 31 spalio 2016 - 08:13
Ačiū labai 4u.gif Kaip Kiara guli, o vos baigus šukuotis maždaug, mam, viskas? biggrin.gif 4u.gif
Pirksim šukas ir šukuosimės.
Vakar išjungėme šviesas, sugulėme. Makas tapt tapt, atsigulė prie galvos ir pradėjau murkiančiai karkt biggrin.gif
ir dar. ar dėl to, kad mažas jis dar verksniukas yra? Likęs vienas kitame kambary kad užtraukia maaaaaau plonu plonu balsiuku. Dabar klausimas. Rastė - Sirena, ar Makas? unsure.gif
Atsakyti