Baukide, sutartosios liko, Magnuna pagriebė kitas.
Azucena, siųsiu, pasakyk, kaip ir kur.
Sėdžiu, laukiu Mako atvažiavimo nosį pakabinus.
Nu, kaltas aš kaltas, Erodžiuk, tą vit d pamiršau išsitirt... Bet, merginos, labai giriu Erodės darbą- 9 val. nuvežiau kraujo, 15 val. atsiuntė atsakymus, 15.30 pati Erodė paskambino pakomentuoti tyrimus.
dėkui, mieloji, už profesines konsultacijas. Pakuosim su Ainu Tau kalėdinę dovanėlę, jei jau mudvi nesiruošiam mirt dar šiais metais.
Suknelę pagrabinę ryškiai raudoną ir juodus aukštakulnius va tuoj rengsiuos- mažu Marijonui teks ranką paspaust.

Jetau, pasirodyk. Su raudona suknike. Tau dėkui, kad už konsultacijas kokias te dėkavoji, pati mane konsultavai. Dar pala, gausi dantį protezuot, nes vieną įvertino, sakė pagadinau nerealiai...

pffff savaite baigesi.... as gyva vis dar...kas labai keista

Gryzau siandien is tokios vienos valdiskos istaigos, mano reikalu tvarkytos reakcija " papilkejus ko tai " 🙀 Kaip sunku su tais nuo gyvenimo atitrukusiais valdininkais bendraut.... realiai koma !!!!!
Bent pas jus va paskaitai ka nors - atsigauni....
Sponkiukai vargsiutai....vaistu kalk, kam kankintis....
Papildyta:

O kam tau dantys penktas? Dieta naturaliai gausis

pffff savaite baigesi.... as gyva vis dar...kas labai keista

Gryzau siandien is tokios vienos valdiskos istaigos, mano reikalu tvarkytos reakcija " papilkejus ko tai " 🙀 Kaip sunku su tais nuo gyvenimo atitrukusiais valdininkais bendraut.... realiai koma !!!!!
Bent pas jus va paskaitai ka nors - atsigauni....
Sponkiukai vargsiutai....vaistu kalk, kam kankintis....
Papildyta:
O kam tau dantys penktas? Dieta naturaliai gausis

Nafik tokia dieta. Kaip aš be danties? Nenene. Badausiu, bet dantį gausiu.
O Mumis tai ką? Atgrubnagis? Nepadėjo?
Oi, laukiam.

Nafik tokia dieta. Kaip aš be danties? Nenene. Badausiu, bet dantį gausiu.
Aš vieno penktuko daugiau nei pusę gyvenimo neturiu... Tais laikais nieks neklausdavo - išlupdavo ir liepdavo jaustis laimingai.

Nu ką, protezuosies.

Kokie dar dar pagrabai?=-O išsifurfirino Aist ir pas Marijoną išlėkė:-D net pavydu koncerto:-D patinka man tas Mikutavičius:-)
Giliukas kombinatorius Gerai, kad teta Erode pričiupo už uodegėlės.
Nu ką, protezuosies.
Tai kad jau seniai net tarpo nebelikę. : unsure: Trijų tarpų nebelikę...
Manęs protezavimu nepadyvisi- nedaug nuosavų turiu.