Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Čia dar nepavykęs kadras iš Tytės fotosesijos. Turėjo būti Tytė ant postamento, o gavosi pasislėpusi už sopkės (vakar rodžiau).  :rolleyes: 

d2498bf1d1405f43ef1f65405f15eacf763.jpg

Atsakyti

Labas rytas

Ahabi - sveikinu su sulauktu ryžu šeimynos pagausėjimu. Aišku reiks laiko visiems apsiprasti  bet šį kartą manau bus lengviau. Makas su Tučiu greit susidraugaus o Rastė juos galės stebėti iš toliau.

Tytė visiškai teisi - tie dvikojai vis kaitalioja savo kailį ir vis nepatenkinti, tačiau bepigu Tytei kalbėti kai ji tobula

Giliukas su Mumiu šaunuoliai, tokį moliūgą išskaptavo

Atsakyti

Labas rytas, makui gražuoliui uodeguoti linkėjimai naujuose namuose :)

Mergaitės, ar kuri turėjot laukinių šnypštūnų? Per kiek laiko galima tikėtis, kad jau prisileis normaliai? vakar išleidom pavaikščioti, viskas gerai, smalsavo, landžiojo po namus, bet tik sugalvojau pagauti vėl mane apkandžiojo, pamiršę visus glostymosi ypatumus...

Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Šiandien nors jau nelyja ir nelabai šalta, tai pusė bėdos į darbą važiuot buvo smile.gif

Ahabi, tai pas tave pilna troba šiąnakt buvo. Makas, kas be ko gražuolis, ausys nepakartojamos biggrin.gif Aš įsivaizduoju, kad Turtis su Maku taps draugeliais padūkeliais, o Rastė tokia ir liks asaba su karūna biggrin.gif

Lisitėjai nono2.gif dėl figūros. Viskas ten savo vietose ir tiek kiek reikia, va 4u.gif

Nuo Lapynos nuotraukų atitraukti akių negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Tytes fotosesija wub.gif

Kartais pasitaiko tikrai bailiu meinu, esu maciusi tiek maziuku, tiek dideliu bailiu. Olis is nebauksciuju rusies rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, gražus ir saulėtas, ne šlapias smile.gif
Lauksim tolesnio reportažo iš Maco ir jo namų biggrin.gif .
Atsakyti

Arbatos su keksiukais priešpiečiams?

69ddbf9f747c354a80506d53522700f5646.jpg

Atsakyti
Aš ir vėl pamiršau pagirti Tytės grožį wub.gif . Visos nuotraukos gražios, ko ta Lapyna kabinėjasi prie modelio rolleyes.gif
Atsakyti

ko ta Lapyna kabinėjasi prie modelio rolleyes.gif

Nu tikrai, priekabi kažkokia  :rolleyes: 

Modelis ant postamento turi būti išdidžiai iškėlęs galvą, kaip Leninas. O šita nešė muilus greičiau, nei užfotiko pagriebt spėjau. Ir dar postamentą nuvertė :lol: 

Atsakyti
Lapyna, mielai imčiau tavo keksiukus tik ne su arbata, bet su balinta kava 4u.gif Ale, nėr žmonių pas mane, tai skaitau knygą "Kaip tampama albinosais" ir gurkšnoju vandenį biggrin.gif
Atsakyti
Koks fainuolis Makas, net neabejoju kad su Tuciu gerai sutars ir medzios Tuti smile.gif Bus kautynių gaudyniu draugai 4u.gif o Raste paburbes paburbes kad ir nurims smile.gif
Laukiu Busy istorijos po pasimatymo su klecku wub.gif tikiuosi viskas bus gerai vieni kitiems patiks ir uzsimegs ypatingas ryšys 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
visi katinukai grazuoliai wub.gif nu bet Mako grozis wub.gif
Busy kleckas irgi labai grazus wub.gif

Merginos, kurios pirko kilimelius prie wc, galit priiminti kur? Prisimenu, kad ikejoj, bet man netinka, nes Kaune nera..bet lyg dar kazkur..reikia ruostis Meduolio sugristuvems ax.gif
Atsakyti