Čia dar nepavykęs kadras iš Tytės fotosesijos. Turėjo būti Tytė ant postamento, o gavosi pasislėpusi už sopkės (vakar rodžiau).
Labas rytas
Ahabi - sveikinu su sulauktu ryžu šeimynos pagausėjimu. Aišku reiks laiko visiems apsiprasti bet šį kartą manau bus lengviau. Makas su Tučiu greit susidraugaus o Rastė juos galės stebėti iš toliau.
Tytė visiškai teisi - tie dvikojai vis kaitalioja savo kailį ir vis nepatenkinti, tačiau bepigu Tytei kalbėti kai ji tobula
Giliukas su Mumiu šaunuoliai, tokį moliūgą išskaptavo
Labas rytas, makui gražuoliui uodeguoti linkėjimai naujuose namuose
Mergaitės, ar kuri turėjot laukinių šnypštūnų? Per kiek laiko galima tikėtis, kad jau prisileis normaliai? vakar išleidom pavaikščioti, viskas gerai, smalsavo, landžiojo po namus, bet tik sugalvojau pagauti vėl mane apkandžiojo, pamiršę visus glostymosi ypatumus...

Ahabi, tai pas tave pilna troba šiąnakt buvo. Makas, kas be ko gražuolis, ausys nepakartojamos

Lisitėjai

Nuo Lapynos nuotraukų atitraukti akių negaliu

Kartais pasitaiko tikrai bailiu meinu, esu maciusi tiek maziuku, tiek dideliu bailiu. Olis is nebauksciuju rusies

Lauksim tolesnio reportažo iš Maco ir jo namų

Arbatos su keksiukais priešpiečiams?

ko ta Lapyna kabinėjasi prie modelio
Nu tikrai, priekabi kažkokia
Modelis ant postamento turi būti išdidžiai iškėlęs galvą, kaip Leninas. O šita nešė muilus greičiau, nei užfotiko pagriebt spėjau. Ir dar postamentą nuvertė

Laukiu Busy istorijos po pasimatymo su klecku

visi katinukai grazuoliai

Busy kleckas irgi labai grazus

Merginos, kurios pirko kilimelius prie wc, galit priiminti kur? Prisimenu, kad ikejoj, bet man netinka, nes Kaune nera..bet lyg dar kazkur..reikia ruostis Meduolio sugristuvems