Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Oi kokios naujienos! :wub:  Nagi nagi lauksim naujų Mako nuotykių. :)

Einu rengtis. Dukra važiuoja į debatų čempionatą, pasižadėjau nuvežt iki mokyklos.

Atsakyti
Labas rytas. Šeštadienis , moliūgų neturim, tai eisim kepti cukinijų blynų wub.gif

Ahabimedi kaip jūsų trijulės pirmoji naktis? Sveikinimai Makui atkeliavus į namelius 4u.gif

sagytės moliūgėliai pagalbininkai wub.gif

Tytės žavusis-kuklumas. biggrin.gif

Busy žiema gaži, patinka tokia, kad tik nešalta būtų mirksiukas.gif

Skanių pusryčių savaitgaliaujantiems, dirbantiems lengvos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 29 spalio 2016 - 05:39
Labas rytas 4u.gif Žiū, kiek jau atsikėlusių bigsmile.gif Man tai į darbą, gera ten jums pamiegoti.O tai lauke tamsa tamsioji. O dar tą laiką suks blink.gif doh.gif
Kaip ten Ahabi šeimyna nakvojo?
Atsakyti
Labas rytelis bigsmile.gif
Lisiteja, auksieli, o ko Tu tokia ankstyva??? Grazaus Tau rytelio ir skanios kavytes 4u.gif
Papildyta:
Zinokit teisingai raso apie laika pries gimimo dienas. Kazko liudna, ilgu, o nezinau ko bigsmile.gif ax.gif Nesijauciu pasenus ne kiek...dar noriu tuso, nenoriu greit pasent, dar tiek yra ko nuveikt....

Va peveze, dabar noriu grazios rudos neilgos sukneles bigsmile.gif

SIandien dukryte grizta is Kauno. Pasitusysiu, kavageris garantuotas. Diena lekiu pas sergancia drauge aplankysiu, koki saldumyna nuvesiu. O veliau pas mane kita drauge, kaimyne atleks, noriu keist palengva plauku splava. Sviesinsiu. Bet palaipsniui. Dabar nupirkau rusva spalva, matysim...
Papildyta:
Gyventum Lisiteja Siauliuose, et... bigsmile.gif Varyciau plaukucius tvarkyti pas Tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Keistis yra gerai, reikia kartais 4u.gif

Pamirsau pagirti Giliuko ir Mumio moliuga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 29, 07:13)
Labas rytelis bigsmile.gif
Gyventum Lisiteja Siauliuose, et... bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Ir kavos galėtumėme susibėgti pagerti.Suknios ir aš noriu, ale kur gauti , kai š-na kai daržinės vartai?hmm.gif
Didumai žmonių prieš gimtadienį būna liūdna,net tiems, kurie gimę vasarą ar pavasarį. Neliūdėk, tik saugok save, kad sveikata nestreikuotų.O tai kiek pastebėjau pagal save ir artimas drauges, po 40- tojo gimtadienio pašlyja sveikata.
Viskas, pučiu darbelin 4u.gif
Visiems gero šeštadienio user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 spalio 2016 - 06:37
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 29, 08:34)
drinks_cheers.gif Ir kavos galėtumėme susibėgti pagerti.Suknios ir aš noriu, ale kur gauti , kai š-na kai daržinės vartai?hmm.gif

Оt but gerai wub.gif
Ir nepeik savo figuros devil.gif Kad nebuciau macius, galetum pasakeles pasakot. Labai graziai atrodai, taip kad nosia i virsu mirksiukas.gif Dabar drabuziu ismatavimu visokiausiu yra. Jei nori, atsiversk vinted.lt, isivesk savo dydi, ir vualia, ziurek. Yra graziu suknyciu, sijonuku, ir didesniems ir mazesniems dydziams 4u.gif
Atsakyti

Iš smalsumo atsidariau tą vinted.lt... o siaube, kokios mano dydžio suknelės baiiiiisios :blink:  Kurios nebaisios, tos aptemptos - tokių, deja, irgi negaliu nešioti. Mano problema ne š..na, o liemuo. Tiksliau, jo nebuvimas  :geda:

Nusiboooodot jūs, dvikojai... Nuolat kailį keičiat, ir vis jums negerai...

fe286738e183b16c26ff4bd34b5bab03802.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 spalio 2016 - 08:09
Labas rytas:) Mes işmiegojom visi puikiai smile.gif Raste su MB vaikais ju kambaryje, mudu su MB pasiememe Tutuką, o Makas svetainėje vienas. Tiesa) guli dabar taio) kad niekas prieti negali. Rado nepasiekiamą vietą. Tai kol kas ir nelendam. Tegu uosto, girdi, jaučia.
Iš tikro visi gyvūnai pasimetę. Tutis kaip mažas vaikas nepaleidžia manęs, sekioja iš paskos. Aš atsisėdu jis strykt pas mane. Rastukė pasidarė pikta. Tokia, kaip pirmomus dienomis. Vakar atsitūpė atokiai nuo Mako ir urzgė žiūrėdama į jį. Prisiminiau Aist pasaką 4u.gif
Suvokiu, kaip jiems sunku:) tačiau akivaizdžiai matau, kad Makas ir Tutis draugaus 4u.gif
Gražaus sekmadienio. Skanios rytinės kavos.
Aist, kaip koncertas?
Atsakyti

Vargšas Tutis pasimetęs: Maaaam, nu kodėl ir vėl? Tai ką man dabar daryti? Mam, ar tu mane vis dar myli?

:D

Šiaip meinukai yra drąsios katės. Nebėga slėptis, pamačiusios nepažįstamąjį. Aš irgi manau, kad Makas su Tučiu greit ras bendrą kalbą. O su Raste... Na, ji turbūt ir liks madam Frekenbok su savo nuomone ir savo keistumais. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 spalio 2016 - 08:20
user posted imageuser posted image
Rytinis Makas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 29 spalio 2016 - 08:19

Labas rytas :4u:

Labai faini trys Sagytės moliūgėliai :wub:

Erode, parašysiu až dėl riešinių :4u:

Tytė :wub:

Mako aušyš :wub:

Atsakyti