Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Fainas moliūgėlis.  Kai geri pagalbininkai, tai ir rezultatas puikus.

Kai sūnus ir dukterėčia mažesni buvo, išskaptuodavau, kieme pastatydavau. viduje žvakigalį uždegdavau.Atseit helovynas pas mus. :P

Makas namo važiuoja.Nepavydžiu tau šitos nakties.Ir verkimo ir daiktų vartymo bus.Ruoškis, linksma bus. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 spalio 2016 - 19:43
Makas jau namie
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 28 spalio 2016 - 20:30
Grazuoliukas wub.gif Mano dukryte alpsta nuo Tavo Mako wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 28, 21:35)
Grazuoliukas wub.gif Mano dukryte alpsta nuo Tavo Mako wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dukrele ir Tave kviesime į svečius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 28, 22:41)

Kaip ir Tu turejai pirma ateiti i svecius, ale as uzsitusijau problemose kasdienese. Na kaip bebuve, faktas, kad susitikti abiem norisi bigsmile.gif

Makui buckis nuo musu su Luknele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 28, 21:41)

Papasakok kaip reagavo namiskiai, ypac Raste 4u.gif
Atsakyti
Rastei vienodai. Ji bamba visada. O Tutis visiškai pasimetęs. Laksto žiūri uosto. Makas-smalsus, bet kol atsargus. Dabar tupi kakadezej ir nelipa. O neseniai buvo taip
user posted image
Atsakyti
Koks fainuolis ryžiukas bigsmile.gif wub.gif . Pakankamai drąsus, kad pirmą vakarą taip ant sofkutės su šuniu gulinėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 10 28, 22:25)
Koks fainuolis ryžiukas bigsmile.gif  wub.gif . Pakankamai drąsus, kad pirmą vakarą taip ant sofkutės su šuniu gulinėt  blink.gif

Jis ne pats atsigule, o buvo paguldytas, matosi pasimetes ir isitempes kaip styga 4u.gif man taip atrodo
Atsakyti

Pagaliau sulaukiau žinios, kad ,Makiukas sėkmingai pasiekė namus. Bet jau didumas katino :oh:, ir spalva super.

Tutis pasimetęs gyvenime.Bet pakentėkit porą dienų, žais abudu, net namai dundės.

Viskas,dabar slenku miegučio, išsisėmiau per dieną  b020.gifVisiems ramios nakties.

Atsakyti
Aist, tikuosi kad patiks Marijono koncertas smile.gif . Buvau pernai ir užpernai Žalgirio arenoje, norėjau dar ir šiemet, bet chebra sako - gal gana blink.gif biggrin.gif . Jokios nereikalingos pompastikos, paprastas kaip dvi kapeikos rolleyes.gif biggrin.gif .
Papildyta:
Erode, ačiū gavau 4u.gif . Dabar dilema kurias pasilikti rolleyes.gif
Atsakyti
Įsitempę kol kas visi. Bet Makas jau vaiksto po kambari, Tutis ji sekioja. Rastės nesimato visai. Net neišeina is kambario
Atsakyti