Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 25, 13:59)
iki 10-tos sav. tik...

kas tik?
Atsakyti
Man tai pučia vidurius, ojej, vakarais pilvas pūpso.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2009 05 26, 19:24)
Man tai pučia vidurius, ojej, vakarais pilvas pūpso..  doh.gif

pusdavo pilveli ir man , bet tai buvo nestumo viduryje ypatingai..... ax.gif
dabar viskas susitvarke... mirksiukas.gif

Papildyta:
jei kam idomu apie Aktyvia pasiskaitykit...

http://www.zebra.lt/...2008-11-29.html

ir dar cia

http://www.skanausvi...t/wp/1375-1375/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuciukas: 30 gegužės 2009 - 19:34
QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 24, 09:04)
gal galit kas patarti...kaip atsikratyti viduriu uzkietejimo?vaistu juk negersi...gal kokios arbatos padetu?nes jau nzn kiek dienu tuo reikalu negaliu nueiti i tuoleta... blush2.gif

man nuo viduriu uzkietejimo padeda dziovintos slyvos, kiviai, o ypac pasukos, dabar yra naujai atsiradusiu - pasukos su avietemis ir linu selenomis (ar semenimis), jos labai padeda smile.gif
Atsakyti
siandien maciau laida apie tas pasukas...sakiau reiks siaip gert kaip skanesta vietoj jogurto...o kiviai ir slyvos man nepadeda....kazkaip tie vaistai kur dabar snekejome , man patikimi atrodo, kad aplamai tvarko vidurius, gerina mikroflora..jie tikrai ne pro sal ir siaip pagerti..o tie maisteliai...tik kaip papildymas...
Atsakyti
Labai gerai nuo viduriu putimo pankolio arba ramuneliu arbata bigsmile.gif
Atsakyti
ojej jau man kaip pucia.... doh.gif
Atsakyti
Ir man... doh.gif reiks pasinaudoti patarimais ax.gif
Atsakyti
Ir man taaaip pucia,ypac paskutiniom dienom doh.gif
Atsakyti
Labai gerai pilvo putima mazina lietuviskas angliukas kapsulemis, galima ir nestumo metu ji vartoti ir putima sutvarko.
Atsakyti
QUOTE(lauruuuke @ 2009 09 02, 08:53)
Labai gerai pilvo putima mazina lietuviskas angliukas kapsulemis, galima ir nestumo metu ji vartoti ir putima sutvarko.

Na ne visoms angliukas nuima viduriu putima... verysad.gif Jau bandžiau smile.gif
Atsakyti
O kiek to angliuko reikia išgerti? Nes rašo kad galimą vienu metu nuo net gi iki 8-10 tablečiu g.gif
Atsakyti