Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

As irgi activia pradejau gerti,tai ir viduriai nebeuzkieteje ir pilvuka maziau pucia, o gal jau tas laikas praejo... rolleyes.gif
Atsakyti
man labai pilvo nepučia ir su viduriais viskas gerai, tik kai mažius gerai pasiduoda, tai po to kartais ir man reikia orą nuleisti blush2.gif
Atsakyti
gal galit kas patarti...kaip atsikratyti viduriu uzkietejimo?vaistu juk negersi...gal kokios arbatos padetu?nes jau nzn kiek dienu tuo reikalu negaliu nueiti i tuoleta... blush2.gif
Atsakyti
Juokinga,kad geriat Activias visokias laugh.gif Ar bent įsivaizduojat,kas sudėtyje jų?Gi laisvinančiųjų yra,todėl ir tulike gerai sėdisi bigsmile.gif Krūvos dabar yra straipsnių apie šį neva gydantį jogurtą doh.gif
Atsakyti
nu o jei neiseina i tuoleta nueiti, gal activia tada visai geras sprendimas?ar kazkas kenkencio yra?papasakok, nes as tai isvis nenutuokiu..smile.gif
Atsakyti
Na as vartodavau nestumo metu Forlaxo miltukus jeigu uzkietedavo viduriai,juos tikrai galima vartoti nestumo metu, man labai jie pdedavo,ir dabar esant reikalui juos naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
aciu labai:)
Atsakyti
Yra dar toks sirupas Duphalac.Aš duodu savo mažiukei. Info lapelyje rašo,kad galima ir nestuke.gif ,ir maitinančiom. Tai tikrai natūralesnis dalykas nei activia mirksiukas.gif Kiek žinau activia veikia tol,kol ją geri,o duphalac yra gydantis ten kažkokiu būdu ax.gif
Bet visuomet reikia pasitarti su gydytoju,pradedant vartot vaistukus,o tuo labiau nestuke.gif
Atsakyti
Duphalac ir nusipirkau siandien..reiks paskui suvartoti:)gerai jei gydantis..nors kiek skaiciau, tai lyg ir ilgai ji jeigu ka galima gerti...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 24, 20:35)
Duphalac ir nusipirkau siandien..reiks paskui suvartoti:)gerai jei gydantis..nors kiek skaiciau, tai lyg ir ilgai ji jeigu ka galima gerti...

Tik jo poveikis pasireiskia ne iskart - gali ir dienele kita praeiti blush2.gif
Atsakyti
aha pajutau:))deja pasireiske iskart:))))ir galvojau sprogs pilvas:))))bet dabar jau nieko:)
ir dar tokio slykstumo..kad vos prarijau..neisivaizduoju kaip sekanti reiks karta save apgauti:))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 25 gegužės 2009 - 12:23
iki 10-tos sav. tik...
Atsakyti