Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

Kažkas, skaičiau, kefyrą minėjo, tai jei mėgstat - labai padeda žarnokus apramint. Iš Babytės išmokau - ji kas vakarą nakčiai jau daug metų geria stiklinę kefyro su riekele duonos. Tai ir man labai patinka rytą/vakarą po stiklinaitę išraityt, o dar ir kalcio gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 01 26, 17:59)
Man kažkaip tie pūtimai vakarop daugiau užeina - ir toks jausmas kad nuo bet kokio maisto.  doh.gif Vienintelis kas dar padeda truputį tai angliukas, nes kitaip labai jau ne kas.

ir man tas pats su pirmu buvo, o babar nestuke.gif ir vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shagyby @ 2009 02 12, 17:27)
man pagimdziu problema neisnyko, tik, galima sakyti padidejo.. kazkaip kovoti norisi, nes nu jau labai neamolus jausmas, o kai pamastau kaip reikes i darbeli gryzti su tokia problemike.. blush2.gif  doh.gif

Man tas pats doh.gif - nėštumo metu nieko- o dabar su tokiu žiaurumu- bandysiu kaip jūs siūlot kefyrą, jogurtą. Ar bandėt žarnynui preparatų skirtų kokių papildų turiu omeny ?- Nors nestuke.gif gal negalima.
Atsakyti
QUOTE(EvitaMaria @ 2009 02 28, 15:17)
Kažkas, skaičiau, kefyrą minėjo, tai jei mėgstat - labai padeda žarnokus apramint. Iš Babytės išmokau - ji kas vakarą nakčiai jau daug metų geria stiklinę kefyro su riekele duonos. Tai ir man labai patinka rytą/vakarą po stiklinaitę išraityt, o dar ir kalcio gaunasi smile.gif

O man kaip tik nuo kefyro su duona dujokaukės reikia. ax.gif

Nuo vidurių užkietėjimo man gydytojas išrašė laktuliozės sirupo, bet žiūrau jis gerai ir nuo tų pūtimų, geras daiktas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2009 03 30, 07:13)
Man tas pats  doh.gif - nėštumo metu nieko- o dabar su tokiu žiaurumu- bandysiu kaip jūs siūlot kefyrą, jogurtą. Ar bandėt žarnynui preparatų skirtų kokių papildų turiu omeny ?- Nors  nestuke.gif gal negalima.

Na as pastaruoju metu gelbejuosi espumisan, nes kazkaip nusivyliau tradiciniais metodais. bandziau ir vaisiu daugiau valgyti ir ivairiu kefyru gert, niekas nepadeda. doh.gif
Atsakyti
mane tiesiog stebuklingai išgelbėjo Activia mirksiukas.gif , nes pirmom savaitėm maniau, kad sprogsiu doh.gif
Atsakyti
Man taip pat pucia viduriukus blush2.gif blink.gif kartais baisu kas darosi wink.gif ph34r.gif
Reikia ir man bandyti Activia....gal pades... nestuke.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 04 01, 18:27)
Man taip pat pucia viduriukus blush2.gif  blink.gif  kartais baisu kas darosi wink.gif  ph34r.gif
Reikia ir man bandyti Activia....gal pades... nestuke.gif  cool.gif

Ir as is tu, kurios turi tokiu bedu. Ir kuo toliau, tuo ta beda darosi didesne... Kol kas tik labaiiu i vakara, bet baisu, kad neprasidetu ir ienos metu.. kazkaip negrazu darbe doh.gif baisiausia, kad tai mazai kontroliuojama blush2.gif doh.gif reikia ir mandyt pradet kefyrusgert, jei nepades, tada jau ziuresim.. unsure.gif
Atsakyti
oi man ir buna su tais viduriu putimais.. doh.gif lotuliukas.gif kartais taip,skaudziai pucia...tai pastoviai ir galvoju...arba saremiai prasidejo arba sh....eisiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo putimo ir uzkietejimo vartodavau ir vaikiukui duodu Forlax, jis skatina tustinimosi refleksa ir yra veiksmingas bent jau mums ok.gif
Atsakyti
na nezinau kaip jums, bet man espumizan nepadejo niekiek schmoll.gif
o ir visos kitos tradicines priemones irgi nepadeda schmoll.gif
tad stengiuosi sveciuose budama daug neprivalgyti arba reguliairia lakstau i lauka duju isleisti lotuliukas.gif ns kitaip, jei uzlaikau tai pilvukas issipucia it balionas ir buna tada jau blogai blush2.gif jums manau tas jausmas irgi zinomas lotuliukas.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif pucia dar ir kaip. Ypac nuo kefyro. Atidarau langus ir balkonus, o ka daryt... biggrin.gif
Atsakyti