QUOTE(Elemire @ 2009 01 26, 17:59)
Man kažkaip tie pūtimai vakarop daugiau užeina - ir toks jausmas kad nuo bet kokio maisto.
Vienintelis kas dar padeda truputį tai angliukas, nes kitaip labai jau ne kas.

ir man tas pats su pirmu buvo, o babar

QUOTE(shagyby @ 2009 02 12, 17:27)
man pagimdziu problema neisnyko, tik, galima sakyti padidejo.. kazkaip kovoti norisi, nes nu jau labai neamolus jausmas, o kai pamastau kaip reikes i darbeli gryzti su tokia problemike..

Man tas pats

QUOTE(EvitaMaria @ 2009 02 28, 15:17)
Kažkas, skaičiau, kefyrą minėjo, tai jei mėgstat - labai padeda žarnokus apramint. Iš Babytės išmokau - ji kas vakarą nakčiai jau daug metų geria stiklinę kefyro su riekele duonos. Tai ir man labai patinka rytą/vakarą po stiklinaitę išraityt, o dar ir kalcio gaunasi 

O man kaip tik nuo kefyro su duona dujokaukės reikia.

Nuo vidurių užkietėjimo man gydytojas išrašė laktuliozės sirupo, bet žiūrau jis gerai ir nuo tų pūtimų, geras daiktas.

QUOTE(gutė* @ 2009 03 30, 07:13)
Man tas pats
- nėštumo metu nieko- o dabar su tokiu žiaurumu- bandysiu kaip jūs siūlot kefyrą, jogurtą. Ar bandėt žarnynui preparatų skirtų kokių papildų turiu omeny ?- Nors
gal negalima.

Na as pastaruoju metu gelbejuosi espumisan, nes kazkaip nusivyliau tradiciniais metodais. bandziau ir vaisiu daugiau valgyti ir ivairiu kefyru gert, niekas nepadeda.

Man taip pat pucia viduriukus
kartais baisu kas darosi
Reikia ir man bandyti Activia....gal pades...

QUOTE(Boruzele*** @ 2009 04 01, 18:27)
Man taip pat pucia viduriukus
kartais baisu kas darosi

Ir as is tu, kurios turi tokiu bedu. Ir kuo toliau, tuo ta beda darosi didesne... Kol kas tik labaiiu i vakara, bet baisu, kad neprasidetu ir ienos metu.. kazkaip negrazu darbe

oi man ir buna su tais viduriu putimais..
kartais taip,skaudziai pucia...tai pastoviai ir galvoju...arba saremiai prasidejo arba sh....eisiu....

na nezinau kaip jums, bet man espumizan nepadejo niekiek
o ir visos kitos tradicines priemones irgi nepadeda
tad stengiuosi sveciuose budama daug neprivalgyti arba reguliairia lakstau i lauka duju isleisti
ns kitaip, jei uzlaikau tai pilvukas issipucia it balionas ir buna tada jau blogai
jums manau tas jausmas irgi zinomas

o ir visos kitos tradicines priemones irgi nepadeda

tad stengiuosi sveciuose budama daug neprivalgyti arba reguliairia lakstau i lauka duju isleisti