Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

Kai laukiausi, turėjau irgi tokių bėdų kaip jūs, bet man nei slyvos, nei Lepikol, nei duphalac nepadedavo. Gal kazkiek Activia padėdavo ir dar pastebėjau, labai gerai kai vakare neprisivalgydavau daug, tai tada ryte daug lengviau tualete būdavo, dar padėdavo laxantes tabletės, jos nėra labai gerai nėštumo metu, bet kai jau 3 dienas neišeidavau į tualetą - vakare dvi tabletes Laxantes išgerdavau - padėdavo.
Man irgi buvo laikotarpis, kai savaitę be priežasties viduriavau, bet praėjo, po to savaitę beveik neišėjau į tualetą, bet man šitie "smagumai" maždaug iki 6 mėnesio tęsėsi, o po to ir viduriai susitvarkė ir pilvo neskaudėjo...
Atsakyti
Siaip nekankina. Bet kai slyvu dziovintu kazkada prisivalgiau- buvo visko. Is viso: per maisto savo derinimus pastebejau, kad jei tik kazka ne taip suvalgau (uzvakar bulves, desreles, salotos) - sunkiai virskinasi ir be lekas darosi. O valgaiu bulves su salotom, mesyte su salotom- viskas LUX!
Atsakyti
mus abu pasirodo vargina šita blogybė verysad.gif
kieti viduriai, ir dar išsipūtę blink.gif ir man ir mažiukui pas mane verysad.gif
Atsakyti
Kankina vidurių pūtimas... Ir dar kaip blush2.gif Bet jeigu vakare pučia, tai jau ryte -nebe... Labai greit praeina (tfu tfu tfu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis brangiosios viduriu putimas ir man buvo, taciau activia labai padeda kiekviena ryta jau naudoju 1 metai ir sios problemos nebeturiu pabandykite ti nesimuliuokite kiekviena ryta pries pusrycius ir po kokiu 10 minuciu galite valgyti normalius pusrycius be to gana sotu man uztenka arbatos ir activios iki pietu dar koki obuoliuka sugriauziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaake25: 25 spalio 2007 - 14:02
nestuke.gif
Atsakyti
Na turbut si problema kiekviena nestuke.gif kankina, pas mane irgi tas pats, sedi sedi wc ir nieko o pilvuka tai pucia ir raizo baisus jausmas, man nuo pat pirmos nestumo savaites prasidejo ta kankyne daba jau antras trimestras tuoj ipuses o bedos neatsikratau, ir ko tik nebandziau slyvos, vaisiai, burokeliai ir visa kita, nieko, gine sako pabamdyk ryte ant tuscio skrandzio kefyro stikline su saukstu aliejaus, ir tai nepadeda, pazystama sako gerk semenu alieju ryte vakare, bet slykstyne kokia tai sauksteli prarijus taip sutrauke skrandi kad vos atgal neispyliau, tai kita ryta maisiau su kefyru ir ka nieko, na vakar kirpeja patare pabandyti rytais puse stiklines kefyro su vandeniu skiesti puse kefyro puse vandens bus matyt ale gal pamacys sakau. Oi nu ka laikykites visos ir jei zinot dar koki buda rasykit manau visoms bus naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad nepūstų pilvo reikia valgyti subalansuotą maistą, t.y. nepersivalgyti vaisių, daržovių, pieno ir panašių produktų. Judėjimas - bus geriausias būdas atsikratyti šio nemalonaus jausmo. O šiaip jei norite išsamesnės informacijos apie pilvo pūtimą rasite čia.

Manau padės smile.gif
Sėkmės
Atsakyti
Baisiai kankina, ypatingai pavalgius kokio nesveiko maisti: picu, sumustiniu, sokolado.. pati zinau kad negalima, bet ka padarysi ax.gif
Atsakyti
dabar paskaičius jūsų mintis manau, kad ir pas mane tokia problema g.gif Nes anksčiau to nepastebėdavau, bet dabar kai užeina ..įpatingai nakti tai blink.gif Ką daryt..slopinu kaip galiu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2007 12 20, 15:50)
dabar paskaičius jūsų mintis manau, kad ir pas mane tokia problema  g.gif  Nes anksčiau to nepastebėdavau, bet dabar kai užeina ..įpatingai nakti tai  blink.gif  Ką daryt..slopinu kaip galiu  lotuliukas.gif  blush2.gif

Oi, neslopink, paskui gi dar blogiau būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, labai kankino pačioj nėštumo pradžioj doh.gif Bet kokią 12 savaitę baigėsi tas nemalonumas ax.gif
Atsakyti