Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

Ir dar kaip kankino doh.gif Galvojau,kad sprogsiu doh.gif lotuliukas.gif .Ir kankino gan ilgai.
Atsakyti
Ir mane kankina... blush2.gif
Atsakyti
Jau baigia ir visai nukankinti blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
bet kodel ir nuo ko cia taip vyxta g.gif ...as isvis su viduriais nebesusitvarkau doh.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Vaje, kaip kankina...Nebezinau jau ko ir griebtis. Pastebejau,kad padetis pagereja, kai sriubos pavalgau.Bet labai jau retai ja verdu (nesu sriubu megeja).
Atsakyti
Man irgi labai preadejo pusti vidurius, nors dar tik menuo, bet bezdu is peties blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (aisku kai niekas nemato cool.gif )
Atsakyti
pirmus 3 menesius vargino viduriu uzkietejimas verysad.gif dabar man 17 savaitele, tai dabar viduriukai kiek laisvesni smile.gif
Atsakyti
Kazkaip ne toks jau baisus tas viduriu putimas palyginti, kad kas ketvirta penkta diena su skausmais rimto einu daryti. Na nuo siandien slyvom bandau taisyti situacija, ziuresim kas gausis ax.gif
Atsakyti
Niu man su oro gadinimu irgi bėdos smile.gif MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu... rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, pirmiausiai reikia sveikai maitintis. smile.gif
vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan. todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt. smile.gif

o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt. smile.gif
ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 08, 12:17)
Niu man su oro gadinimu irgi bėdos smile.gif MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu...  rolleyes.gif

Jo jo man irgi lygiai tas pats blush-anim-cl.gif bet tai tik ant pabaigos, siaip per nestuma tokiu problemyciu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(doris @ 2008 01 08, 15:28)
o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt. smile.gif
ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas smile.gif

ko tik nedariau nestuke.gif pradzioj, jokios koses ar seklos nepadejo doh.gif vienakart taip pradejo raizyt pilva, jog issigandau, kad persileidimas prasideda unsure.gif ir nieko cia nepadarysi, reikia islaukt velesnio nestumo, tada viduriai susitvarko. man susitvarke iki kokiu 16 sav. ar veliau. o mano auksine gydytoja patare- jei pus pilva, valgyti aktinidijas, kuriu, deja, ilgai ieskojau turguj ir soduose, bet neradau, o beieskant ir pilvo putimas praejo rolleyes.gif
Atsakyti