Ir dar kaip kankino
Galvojau,kad sprogsiu
.Ir kankino gan ilgai.
Ir mane kankina...
Jau baigia ir visai nukankinti
bet kodel ir nuo ko cia taip vyxta
...as isvis su viduriais nebesusitvarkau
...
Vaje, kaip kankina...Nebezinau jau ko ir griebtis. Pastebejau,kad padetis pagereja, kai sriubos pavalgau.Bet labai jau retai ja verdu (nesu sriubu megeja).
pirmus 3 menesius vargino viduriu uzkietejimas
dabar man 17 savaitele, tai dabar viduriukai kiek laisvesni
Kazkaip ne toks jau baisus tas viduriu putimas palyginti, kad kas ketvirta penkta diena su skausmais rimto einu daryti. Na nuo siandien slyvom bandau taisyti situacija, ziuresim kas gausis
Niu man su oro gadinimu irgi bėdos
MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu...
merginos, pirmiausiai reikia sveikai maitintis.
vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan. todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt.
o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt.
ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas
vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan. todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt.
ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 08, 12:17)
Niu man su oro gadinimu irgi bėdos
MB juokiasi, ale negaliu kitaip, o dar ypač kai leliukas smogia tiesiai į žarnas, tai jau nieko niekaip pakeist negaliu... 
Jo jo man irgi lygiai tas pats
QUOTE(doris @ 2008 01 08, 15:28)
ko tik nedariau