Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

QUOTE(doris @ 2008 01 08, 15:28)
merginos, pirmiausiai reikia sveikai maitintis. smile.gif
vidurius pučia nesuderintas maistas, kai kurios daržovės ir vaisiai (kopūstai žali ar dar blogiau raugti, marinuoti agurkai, obuoliai, vynuogės), majonezai ir pan.  todėl reikia kuo sveikiau maitintis ir visko saikingai valgyt. smile.gif

o dėl vidurių užkietėjimo, tai reikia rytais košes valgyt. smile.gif
ir blogiausiu atveju yra liaudiškas metodas - šaukštą linų sėklų iš vakaro užpilti karštu vandeniu ir ryte prieš maistą išgerti. rezultatas garantuotas smile.gif

uzpiltas linu seklas dar reik prisiverst gert mastau.gif as apie kisieliu bijau pagalvot,o cia dar baisiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 17 sausio 2008 - 12:23
bet padeda tos siemenys ax.gif ir jei remuo griauzia neblogai, man tik jos padejo 4u.gif ir nera jau taip baisu...jokio skonio bet jau man...isgeri ir tiek tik veikimo ju reikia palaukti...ir ne viena diena gerti smile.gif na sekmes jums man jau nedaug beliko nestuke.gif tad tikiuos tuo visos bedos ir pasibaigs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 12 kovo 2008 - 18:16
sveikutes. man irgi daugiausiai rupi viduriu uzkietejimas.labai ko naudingo suzinojau is jusu repliuku, bet iskilo klausimas - yra tokia arbatyte SENU lapai, ka esat girdeje nestumo metu ar galima? man ,kai nebuvau nescia - padedavo.
Atsakyti
Aha, tas nėštuminis vidurių pūtimas - baisus daiktas doh.gif Ir ne tiek pūtimas, kiek jo rezultatas bezdulių pavidalu blush2.gif Kai namie, tai dar nieko, galima ir į kitą kambarį nulėkti pafugasinti, nors MB kartais jau irgi pašpilkuoja, kad namai 'su kvapeliu' wacko.gif Bet kokia kančia darbe... Juk nelėksi kaskart į koridorių, tai ir kenti, kiek įmanoma g.gif Man padeda aktyvuota anglis: ištirpinu kelias tabletes stiklinėje vandens, išgeriu, o tada einu MB gasdinti juodais dantimis lotuliukas.gif Tik tiek, kad nuolat vartojama ta anglis gali kietinti vidurius...

O dėl vidurių kietėjimo, tai pastebėjau, kad šitie reikalai man susitvarko, kai per dieną išgeriu daugiau nei du litrus vandens. Bet retai taip būna, nes ir tie privalomi 2 l man yra sunki užduotis smile.gif Kitose SM temelėse nėštukės rekomendavo ryte ant tuščio skrandžio suvalgyti porą kivių. Nors ir nelabai tuo tikėjau, bet šiandien man suveikė thumbup.gif
Atsakyti
ir man siaubiiingai vydurius pucia ,jau net namuose nezinau kur detis blush2.gif dabar stengiuos vakare nevalgyt ir espumuzana geriu. palengvejo,bet 'liga' nedingo. gerai kad dar viduriai neuzketeje,tai visai nezinociau ka daryt schmoll.gif
Atsakyti
man pilvuką pučia bet ką suvalgius verysad.gif
Jei nori nieko nevalgik
O dėl vidurių užkietėjimo pastebėjau, kad daugiau vandens gerti reikia. Pradejau net į darbą neštis buteliuką negazuoto mineralinio (kitaip neišeina išgerti reikiamo skysčių kiekio), ir rezultatas - reguliarus tuštinimasis 4u.gif
Atsakyti
Man tas pats drinks_cheers.gif
Nors nevalgyk nieko... verysad.gif
Atsakyti
Jau kaip jis mane kankino pirmus tris menesius doh.gif , isipucia pilvas kaip arbuzas, o skausmelis tai nors susiriesk kaip razydavo, tai guldavausi ant pilvuko ir pukus leisdavau blush2.gif tai po kurio laiko geriau pasidarydavo. Ir nors ziurejau ka valgau, kad neduok dieve nepasikartotu, bet vistiek neisvengdavau sito "malonumo". Dabar man 19 sav. ir jau senokai taip buvo nutike:)
Atsakyti
Nusipirkau pankoliu arbatos nuo viduriu putimo. Parasyta, kad nesciosios gali gerti. Tai truputi padeda. Vis geriau nei nieko
Atsakyti
o man nuo magnio labai uzkieteje viduriai ir labai juos pucia g.gif jau kaip sonus skauda doh.gif vaistinej tik espumizano pasiule,o o nuo kietejimo,tipo negerti magnio.bet kad man rankos tirpsta ir kojas traukia,tai magnio negaliu atsisakyti...neisivaizduoju ka daryt unsure.gif
Atsakyti
Tas vidurių pūtimas baigia užkankinti, visada man juos pūsdavo, bet kaip pastojau tai jėzau jėzau doh.gif iš ryto kai nieko dar nevalgius tai viskas ok, tik pavalgai ir vsio, pilvūzas kaip balionas išsipūčia wacko.gif iš tikrųjų niekaip su tuo nekovoju nes tabletyčių kažkokių nesinori gerti g.gif tai kai namie atsiguli, geriau būna, bet vat kai darbe pvz kartais suskausta pilvą verysad.gif
Atsakyti
mane irgi kankina tas putimas verysad.gif ypac vakarais atsigulus y lova verysad.gif o nuo uzkietejimo padejo kai per diena isgeri daugiau nei 2 litrus vandens thumbup.gif
Atsakyti