Kazkoks siaubas tas pilvo putimas
Ar visa nestuma jis tesiasi?

QUOTE(aiduciukas @ 2008 07 28, 12:35)
Nezinau ar visa nestuma jis tesiasi, bet II trimestras prasidejo, o putimas tik suintensyvejo

CODE
[url=http://www.supermama.lt][img]http://www.supermama.lt/liniuote/nestumas/line_nest2-9966CC.gif_beg_kang_slank.gif_time_1237240800_text_Mano+pilvukui+jau.gif[/img][/url]

Papildyta:
Oi,na ir prispaudziau ir visai ne ta ka reikia

labukas nestukes, jau kaip mane nuraminot
. As net i darba siandien nejau, nes issigandau, kad jau kelios dienos labai ispusti ir pakieteje viduriai bei skauda kairi sona. Jau galvojau reikes pas gydytoja begti ar cia nera labai blogai, bet pirmiau nusprendziau paskaitineti cia. Ir tikrai labai jums aciu uz tiek informacijos
. galesiu dabar ramiai eiti dziovintu slyvu pirkti

Man tai vienintelis nėštumo nemalonumas - tas velniškai išpūstas pilvas... Blogiausia, kad užsilaiko ten viskas, niekaip nesugebu pirstelėti
Tai jau kai pavyksta, tai varau nesivaržydama, nes toks palengvėjimas būna
Aišku darbe negaliu sau to leisti, o kol iki tualeto nubėgu, tai vėl kažkur "užstringa" tos dujos pakeliui
Vienu žodžiu, vargas. Namie tai kai tik galiu, tai ir pirsčioju - ir šunis kaltinu, kad čia jie, ne aš
Gatvėj irgi nepasikuklinu, aišku tyliai (nors vieną kartą tai apsigėdinau, kai gavosi garsiai
bet ką darysi, man tai nelaimė
) - grynam ore greit išsivėdina

ojojjoj ne tas zodis kaip kankina

ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks

QUOTE(mama ciole @ 2008 10 27, 08:54)
ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks 

O siaube

Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes
O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti 

QUOTE(burbuliuxbum @ 2008 10 27, 17:18)
Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes
O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti 

taip taip butent...man irgi taip pat bet viskas turetu baigtis su mazuju stebukliuku atejimu

o lelius viska girdi