Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

Kazkoks siaubas tas pilvo putimas fear.gif Ar visa nestuma jis tesiasi?
Atsakyti
QUOTE(aiduciukas @ 2008 07 28, 12:35)
Kazkoks siaubas tas pilvo putimas fear.gif  Ar visa nestuma jis tesiasi?

Nezinau ar visa nestuma jis tesiasi, bet II trimestras prasidejo, o putimas tik suintensyvejo g.gif Drauge sake, kad po gimdymo irgi prastai, nes nestumo metu iprotis nelaikyti niekur nedingsta..... rolleyes.gif
Atsakyti
CODE
[url=http://www.supermama.lt][img]http://www.supermama.lt/liniuote/nestumas/line_nest2-9966CC.gif_beg_kang_slank.gif_time_1237240800_text_Mano+pilvukui+jau.gif[/img][/url]
4u.gif Sveikutes,man ir ta bedele,pucia ir dar kaip pucia :fart:na kai namie tai MB niekada nepasakytu uzlaikyk,bet kai mieste tai sorry,nesmagu manyciau jam butu jei pakviptu blush2.gif Paciai taippat,o kuo ji numalsint net neisivaizduoju g.gif
Papildyta:
Oi,na ir prispaudziau ir visai ne ta ka reikia doh.gif sorry uz ta virsuje nesamone blush2.gif
Atsakyti
labukas nestukes, jau kaip mane nuraminot smile.gif . As net i darba siandien nejau, nes issigandau, kad jau kelios dienos labai ispusti ir pakieteje viduriai bei skauda kairi sona. Jau galvojau reikes pas gydytoja begti ar cia nera labai blogai, bet pirmiau nusprendziau paskaitineti cia. Ir tikrai labai jums aciu uz tiek informacijos thumb_yello.gif thumb_yello.gif . galesiu dabar ramiai eiti dziovintu slyvu pirkti smile.gif
Atsakyti
Man tai vienintelis nėštumo nemalonumas - tas velniškai išpūstas pilvas... Blogiausia, kad užsilaiko ten viskas, niekaip nesugebu pirstelėti biggrin.gif Tai jau kai pavyksta, tai varau nesivaržydama, nes toks palengvėjimas būna lotuliukas.gif Aišku darbe negaliu sau to leisti, o kol iki tualeto nubėgu, tai vėl kažkur "užstringa" tos dujos pakeliui doh.gif Vienu žodžiu, vargas. Namie tai kai tik galiu, tai ir pirsčioju - ir šunis kaltinu, kad čia jie, ne aš lotuliukas.gif Gatvėj irgi nepasikuklinu, aišku tyliai (nors vieną kartą tai apsigėdinau, kai gavosi garsiai blush2.gif doh.gif bet ką darysi, man tai nelaimė lotuliukas.gif ) - grynam ore greit išsivėdina lotuliukas.gif
Atsakyti
ojojjoj ne tas zodis kaip kankina sad.gif blush2.gif
Atsakyti
ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2008 10 27, 08:54)
ir kankins mergytes iki galo mane i gala dar labiau kankina... atsiprasant "bezdu " ir "bezdu" siaubunelis kazkoks doh.gif

O siaube doh.gif o aš taip tikėjausi, kad čia tik nėštumo pradžioj toks "malonumas" tenka doh.gif . Kažkaip su pirmu nėštumu nepamenu, kad taip kankintų vidurių pūtimas g.gif
Atsakyti
Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes ax.gif O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxbum @ 2008 10 27, 17:18)
Tai jau taip, si problemele ir man neduoda ramybes ax.gif O svarbiausia, kad kai negaliu isleisti bezdaliuko, tai pilvuka pradeda skaudeti verysad.gif

taip taip butent...man irgi taip pat bet viskas turetu baigtis su mazuju stebukliuku atejimu ax.gif
Atsakyti
o lelius viska girdi blush2.gif
Atsakyti
O man kažkaip nebuvo jokio pūtimo unsure.gif
Atsakyti