QUOTE(Tina* @ 2019 03 10, 00:33)
evora, viskas pagal jusu paciu pageidavimus

mane asmeniskai dar stabdo saltokas oras, bet jei norite galit pradet galvot ko ir is kur norit.
Su švente
Pasižiūrėjus šiandien į už lango siaučiančią pūgą ir man nesinori dar užsisakinėti.
Bet turiu daug laisvo laiko-esu nukauta peršalimo virusų-tai peržiūrėjau visus mūsų augalų draugus/tiekėjus . Pasižiūrėjus į Haage ir Uhlig kainas kažkaip visai interesą kažką pirkti praradau. Kitur draugiškesnis kainų vaizdelis, bet vistiek dideli norai nesukilo. Arba aš jau visai išlepau, arba visko per daug turiu, arba virusai užmušė sugebėjimą norėti.
Man šiais metais interesas bus P. Kreich, italai, vengrės sukulentai, ispanai Agroides, kurių praeitą sezoną neaplankėm. Daugiau tik pavieniai augaliukai iš kitų , jei ką gundančio papildymui rasiu.
Tina, gal neskubant galima būtų susisiekti su Kreichu ir gauti sąrašiuką, kai jau turės 2019 m.? Reik turbikus atpirkti, kur praeitą vasarą teko išmesti po ryžų erkių antpuolio. Nors ir bijau pirkti, kad vėl kokią bestiją neparsisiųsčiau, bet teks rizikuoti. Jo kainos nesikandžioja, augalai gražūs. Gavusi iš kart profilaktiškai maudysiu, gal laimingai baigsis.