Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Matyt prastai žiemą iš kiemo varėme, kad tiek neprabudusių pavasarinių norų. biggrin.gif
Atsakyti
VAKAR...

vartotojo įkelta nuotrauka

ŠIANDIEN...haworthia langelius pravėrus bandė šykščius saulės šypsnius gaudyti.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
paskutine nuotrauka tiesiog zavinga wub.gif
Atsakyti
Crassula 'Morgan's Beauty'

Priedas  DSCF0265s.jpg   73,32KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
OHO clap_1.gif Puikiai prisijaukinai. Ir kokia jau didelė.
Atsakyti
Gavau Kreich laiskeli, tai raso jog pas juos vis dar labai vesu, vejuota. O sarasiukas dar redaguojamas. Kai jau tures ji -atsius mums.
Atsakyti

O ar galima prisijungti į jūsų būrelį ? Noriu vėl grįžti prie kaktusų ir sukulentų🙂

Atsakyti
Tina, džiugios naujienos.
Na, mūsų orai irgi ne vasariški. Teko išnešti save laukan iki parduotuvės nukeliauti apsipirkti. Brrrr.... kokie nachališki vėjeliai-kapišoną be jokių ,,atsiprašau'' plėšia, galybę demonstruoja.

Vakar nuėjau miegoti su siaubingai sopančia galva. Prabudau su tokia pat. Dabar aišku, ko ji tokia maištaujanti-visada skauda kai didelis vėjas. O buvau suplanavusi kaip šiandien kaktusų persodinimus. Ilgai trainiojaus savęs gailėdama, jau norėjau drėbtis vėl horizontalion padėtin, bet dar į balkono sukulentariumą nosį įkišau... Čia ir prasidėjo... lapelių nudžiūvusių rankiojimai, perstatinėjimai...pabaigiau pirmu palaistymu. Norėjau tik sukulentus padrėkinti, bet kad smagiai ėjosi, tai ir kaktusus pamylėjau. Balkone temperatūra pastoviai 19 pradėjo laikytis, tai gal visai gerai bus.
Grįžau po tokių darbų, o galvytė kaip ir vos, vos skauduliuoja. Štai ką reiškia mylimas užsiėmimas, bendravimas su augalais. Vaistai nesuveikia, o storuliukai spygliuotieji visus negerumus sureguliuoja.
Dabar prisimakalavau sukulentinį žemių mišinį, einu turbikus perkelti iš kvadratinių atsiųstinių vazonėlių. Oi, kaip jiems vargšeliams ten ankšta.

Pramokusi, o tave kas nors išvijo, baną uždėjo? Ne. Tai, ko dar klausti priimsim ar ne. Nori ir būni, dar niekas nieko neišvarė. O kuo daugiau norinčių užsisakyti parsisiuntimui augaliukus-tuo visoms geriau/pigiau/įdomiau. Ir plepučių bendraujančių pasiilgome, nes tamsiuoju laikotarpiu, tai daug kas su meškomis užmigo iki vėlyvo pavasario.
Atsakyti

Evora, niekas neišvijo. Bet norisi draugiškai įsilieti į jūsų būrį. Labai noriu, kad vėl po truputį namuose atsirastų sukulentinių augaliukų 🙂

Atsakyti

O jeigu dar kartas nuo karto galėsiu sudalyvauti jūsų kolektyviniuose apsipirkimuose, tai ir visai smagu!

Atsakyti
evora, tomis dienomis daug kam galva plyso. Tame tarpe ir man. Mane i vieta atstate mamos pelargoniju persodinimas biggrin.gif Augalai ir zemes knisimas tikrai cakras atveria gerai energijai.
Atsakyti
Pritariu. Tupinėjimas aplink augaliukus tikrai nuima stresą, dirglumą, besikaupiantį negatyvą. Dažnai pagalvoju, kad už savo sveikatą esu skolinga augalams, katėms ir akvariumams.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti