Manau ,kad dėl kelių .Kažkuriam dienraštyje buvo įdėta foto ... tragedija tokiais kasdien trankytis

Štai taip ir gimsta pletkai. Keliai čia nieko dėti. Ir beje pastaruosius pusę metų labai neblogas žvyrkelis. Keliuose interneto portaluose (ne dienraštyje, nes dienraštis yra popierius) buvo foto, kad ant kelio būna daug vandens, bet jo būna tik kelis kartus per metus: pavasarį, kai tirpsta sniegas ir po vasaros liūčių. Beje, aplinkui yra apie 60 gyvenamų namų. Žmonės gyvena ir keliai čia nieko dėti.
Darau SM ir FB lankytojams nemokamus testus, šviečiu liaudį. Štai šį savaitgalį dėl artėjančios "Resta" parodos vėl rašys apie mano namą. Galėsiu pasidalinti nuorodomis. Iš tiesų, tai mano asmeninis reikalas, kodėl vis dar negyvenu.
Tiesa pasakius ir nesitikejau kad pasakysi priezasti.. Turiu viena teorija,bet tiekto.. O nuoroda jo,pasidalink.
Man šiek tiek košė. Pvz., prie elektros sąnaudų daug aiškiau ir įdomiau, nes grafikas švaresnis ir matyti stambūs esamos, dienos ir mėnesio elektros sąnaudų skaičiai. Kažkokių panašių skaičių norėtųsi ir prie temperatūrų: galbūt momentinio efektyvumo, paros ir mėnesio efektyvumo. Jeigu nežadi rodyti CO2 lygio, tai tą tuščią langą geriau panaikink. Geriau atvaizduoti tik tai, kas realiai rodoma.
Taip pat manau, kad viršuje turi būti nurodytas namo plotas ir vėdinamas tūris. Sutvarkyk temperatūrų pavadinimas, nes lengvai pasimečiau tarp Outdoor incomming temperature ir t.t. "Zehnderis" daug aiškiau nurodęs pavadinimus. Beje, kodėl nurodęs ComfoAir 350 modelį?
Truputi perdariau, lieka sulaukti Panasonico duomenu ir viskas atsivaizduos graziai. Tik va per telefona ziurint nera grazu, gal kazka perstumdysiu kitaip, gaila Grafana nera dar draugiska mobiliems telefonams.
Beja soudal mastika yra, ji tinkama tam reikalui?
Kažkas reklamavo kažkokia 'blowerproof' ar pan mastiką, kuri yra to pačio soudal soudatight analogas (arba apskritai tai tas pats produktas dviem vardais). Naudojau sau soudalį, neperpučia.
Dekui, butent tą blowerproof ir buvau matęs. Dabar kiek randu info tai saudalo analogas. Reiškis pirksim soudal. Kur geriausia pirkti?
jeigu reikia didesnio kiekio galima tiesiai is Soudalio Vilniaus Siaures Miestelyje, galima ir Moki-Vezi rasti. Galima ir internetu pirkti http://www.statybutu...soudal-5kg.html
Soudal'io Šiaurės miestelyje jau gal virš metų nėra, išsikėlė kažkur link Fabijoniškių. Man statybininkai iš jų du bidonėlius ir ėmė (nežinau ar čia didesnis kiekis skaitosi

Gaila, kad kai aš stačiausi, tokių produktų dar nebuvo.