QUOTE((feja) @ 2016 11 12, 15:18)
na pas mane tai valgio negamino, ir ateidavo 1 karta i sav, jos darbas buvo sutvarkyt namus pilnai, isvalyt visus kambarius, vonias, wc, baldus, ypac plyteles, langai kur pati seniai buvau nelietus, o langai pas mus dideli ypac 1 aukste. bet as vis tiek puldavau pati rinkti zaislus, vandeni nesiot, tvarkyt virtuve, technika, orkaite zodziu nu negalejau as ziuret kaip kitas dirba, o as su vaiku
kartais eidavau i 2 auksta kai ji tvarkesi 1, kad tik neziuret nes nesugebesiu but ir nieko nedayt
vis tiek kaip bebutu pagalba man padejo atsigaut, smagu kai namai blizga visur
o tu nesi pavargusi
vaziuosim i svecius nupirkom dovanu, nusifotkinom su Kake Make vyko renginukas kaip tik, pyrago skanaus ir Alitos putuojancio radau nealkoholinio jau noriu paragaut
vaziuosim i svecius nupirkom dovanu, nusifotkinom su Kake Make vyko renginukas kaip tik, pyrago skanaus ir Alitos putuojancio radau nealkoholinio jau noriu paragaut
as jauciu kad ir as samdysiu kokia pagalbininke, nes mane uzknisa visi valymo darbai, o po to nugaros nejauti, jei jau vyras negali padet, tada tures padeti pasamdydamas bobelka man i kompanija, nors pas mane tas butelis 50kv bet nu sunku man, viena karta i savaite noreciau pageeelbos....
ragavau as to sampo, man grynai vaikiskas
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 11 12, 15:54)
Sveikos,
Eriele, sveika sugrizusi i gimtine.
Smagu vilnietems bus pasimatyt.
Davina, man skauda. Darbo dienomis nesijaučia, gal kad visa diena sėdžiu. Bet savaitgaliais pavaikštinėju ir tempia. Net neįsivaizduoju dėl ko. Su pirmu nėštumu to nebuvo.
Šiandien kraustemes i nauja butą. Omg...neisivaizdavau, kad tiek daiktų turim...
Nieko netampiau, nenesiosiojau. Tik sudėjau ir iskrausciau dėžes. Skauda nugara ir tarpukojį. Gulėsiu dabar jau visa vakarą.
Eriele, sveika sugrizusi i gimtine.
Smagu vilnietems bus pasimatyt.
Davina, man skauda. Darbo dienomis nesijaučia, gal kad visa diena sėdžiu. Bet savaitgaliais pavaikštinėju ir tempia. Net neįsivaizduoju dėl ko. Su pirmu nėštumu to nebuvo.
Šiandien kraustemes i nauja butą. Omg...neisivaizdavau, kad tiek daiktų turim...
Nieko netampiau, nenesiosiojau. Tik sudėjau ir iskrausciau dėžes. Skauda nugara ir tarpukojį. Gulėsiu dabar jau visa vakarą.
kraustymasis - gerai, daiktu atsijojimui, labai gerai pamatai kokiu nereikalingu daiktu naujam buste matyt nenori
as nesuprantu to skausmo tikrai