Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE((feja) @ 2016 11 12, 15:18)
na pas mane tai valgio negamino, ir ateidavo 1 karta i sav,  jos darbas buvo sutvarkyt namus pilnai, isvalyt visus kambarius, vonias, wc, baldus, ypac plyteles, langai kur pati seniai buvau nelietus, o langai pas mus dideli ypac 1 aukste. bet as vis tiek puldavau pati rinkti zaislus, vandeni nesiot, tvarkyt virtuve, technika, orkaite zodziu nu negalejau as ziuret kaip kitas dirba, o as su vaiku  bigsmile.gif  kartais eidavau i 2 auksta kai ji tvarkesi 1, kad tik neziuret nes nesugebesiu but ir nieko nedayt smile.gif vis tiek kaip bebutu pagalba man padejo atsigaut, smagu kai namai blizga visur smile.gif o tu nesi pavargusi
vaziuosim i svecius nupirkom dovanu, nusifotkinom su Kake Make vyko renginukas kaip tik, pyrago skanaus ir Alitos putuojancio radau nealkoholinio jau noriu paragaut  bigsmile.gif

as jauciu kad ir as samdysiu kokia pagalbininke, nes mane uzknisa visi valymo darbai, o po to nugaros nejauti, jei jau vyras negali padet, tada tures padeti pasamdydamas bobelka man i kompanija, nors pas mane tas butelis 50kv bet nu sunku man, viena karta i savaite noreciau pageeelbos....
ragavau as to sampo, man grynai vaikiskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 11 12, 15:54)
Sveikos,

Eriele, sveika sugrizusi i gimtine.
Smagu vilnietems bus pasimatyt.

Davina, man skauda. Darbo dienomis nesijaučia, gal kad visa diena sėdžiu. Bet savaitgaliais pavaikštinėju ir tempia. Net neįsivaizduoju dėl ko. Su pirmu nėštumu to nebuvo.

Šiandien kraustemes i nauja butą. Omg...neisivaizdavau, kad tiek daiktų turim...
Nieko netampiau, nenesiosiojau. Tik sudėjau ir iskrausciau dėžes. Skauda nugara ir tarpukojį. Gulėsiu dabar jau visa vakarą.

kraustymasis - gerai, daiktu atsijojimui, labai gerai pamatai kokiu nereikalingu daiktu naujam buste matyt nenori biggrin.gif
as nesuprantu to skausmo tikrai unsure.gif nebuvo man nei su pirmu nei su antru, o dabar sakau kojos ant kojos uzsikelt be sansu, jeigu atsisedu ir noriu kojas susikelt istiest ant sofos irgi vos ne per asaras blink.gif unsure.gif gulint verciantis irgi skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 11 12, 15:17)
as jauciu kad ir as samdysiu kokia pagalbininke, nes mane uzknisa visi valymo darbai, o po to nugaros nejauti, jei jau vyras negali padet, tada tures padeti pasamdydamas bobelka man i kompanija, nors pas mane tas butelis 50kv bet nu sunku man, viena karta i savaite noreciau pageeelbos....
ragavau as to sampo, man grynai vaikiskas  biggrin.gif
Papildyta:

kraustymasis - gerai, daiktu atsijojimui, labai gerai pamatai kokiu nereikalingu daiktu naujam buste matyt nenori  biggrin.gif
as nesuprantu to skausmo tikrai  unsure.gif nebuvo man nei su pirmu nei su antru, o dabar sakau kojos ant kojos uzsikelt be sansu, jeigu atsisedu ir noriu kojas susikelt istiest ant sofos irgi vos ne per asaras  blink.gif  unsure.gif gulint verciantis irgi skauda doh.gif

Gal gimdos raumenys tempiasi?? Negali but? hmm.gif Kazka buvau skaicius ir drauge buvo pasakojus, kad kazkas tai tokio buna unsure.gif
Atsakyti
tante_, paselusi, sveikinimai! 4u.gif

IruteB, sveikateles tavo kleckui 4u.gif ir pati laikykis! 4u.gif
Atsakyti
j_m, gerai atlaike, ten sunkiau nuskrist buvo, o atgal ilgojo skrydzio metu filmukus ziurejo, plius nakti anskti kelemes, tai gal tiek energijos nebuvo. oro uoste irgi kazkaip laikas greit praslinko, o per trumpaji skrydi issikrove elementai biggrin.gif
tante_, kaip smagu skaityt, matos, kad zmogus atsipalaidaves, kaimyne ryt ateina, ar pietu ar vakarienes, velnias zino, bet turiu but biggrin.gif biggrin.gif siltai as, i mamos striuke isisupau, kaip balionas biggrin.gif biggrin.gif
Davina, man skauda, bet man atrodo, kad stresas ir nuovargis daro savo... ir pacios keliones metu buvo keletas momentu, kai susirupinau... Jeigu bijai, pergyveni, eik pas gydytoja. Nuvaziuok i VGN, sakyk labai bilva skauda - patikrins.

Oi merginos, kaip smagu namuos, bet jau pasiilgau vyro verysad.gif o kelione buvo planuota ir zinojau apie ja virs savaites, bet niekam nesakiau, apart sesers ir mamos.
Pavargus kaip nezinia kas, o ryt sveciai 11 ryto... ta proga, nuejau i LIDL, kadangi arciausia parde... Ka ten galima pirkt? blink.gif apejau ratu, prigriebiau salotu ir isejau, pasigailejau, kad nevaziavau i Maxe doh.gif
rasau ir snaudziu, o dar reikia padet mesa supjaustyt ir susaldyt... negaliu net uzpakalio nuo sofkes pakelt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 12, 17:28)
IruteB, sveikateles tavo kleckui 4u.gif ir pati laikykis! 4u.gif

Ačiū smile.gif

LIDL ir manęs nesužavėjo, o artimiausia Tauragėj (50km), tai dažnai ir nesilankom - gal dėl to ir nerandam ką pirkt unsure.gif Tik vyrui vasaros pabaigoj striukę nupirkom, nes jau visai sudėvėjęs buvo - ne kažkas, bet kelionėms į parduotuves ir pan užtenka smile.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau as apie ta skausma, kad daug kam skauda, pleciasi kaulai, svarbu kad nebutu uzdegimo sinfizitas jis vadinasi, nes po gimdymo gali tekti net su itvarais pora menesiuku paguleti blink.gif einu pirmadieni pas seimos gydytoja, reikes uzsiminti kad tokie negeri dalykai cia pas mane vyksta, nes visos raso kad apie 35sav jau net vaiksciot be asaru nelabai gaunasi unsure.gif blink.gif doh.gif
o LIDL ir as uzejau po menesio nuo atidarymo ir tik su 4 kriausem isejau biggrin.gif anglijoj labiau jis man pasiteisindavo biggrin.gif reiks vel kada pabandyt uzsukt ax.gif
Atsakyti
Eriele o kodel niekam apie kelione nesakei? Kad galetum pailseti o ne visi lankytu? Turbut per kaledas jau nebeatvaziuosi..? ax.gif

As irgi lidl daug nerandu, nors kazkaip reik priprast, nes nei pienas labai skiriasi nei grietine tik kad as dbr i parduotuves nevaikstau Barbora mane vis aptarnauja rolleyes.gif

Mano zuikis serga, o ir dantys dar juda kruta iltiniai.. unsure.gif nu kaip gaila, jis toks labai savarankiskaz pas mane, ant ranku uzmiega tik ekstra pagalbos kai reikia, nu galiu ant pirstu suskaiciuot kiek kartu taip buve nuo kokiu 7-8 menesiu, tai va sian jau teko pasiguldyti ant seses pilve ir lingavom lingavom kol uzmigo.. ech kartu smagu nes labai retai kada ji taip.prisiglaust eina bet ir zinau kad laaaabai blogai jauciasi tuomet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 12, 23:37)
Eriele o kodel niekam apie kelione nesakei? Kad galetum pailseti o ne visi lankytu? Turbut per kaledas jau nebeatvaziuosi..? ax.gif

As irgi lidl daug nerandu, nors kazkaip reik priprast, nes nei pienas labai skiriasi nei grietine tik kad as dbr i parduotuves nevaikstau Barbora mane vis aptarnauja rolleyes.gif

Mano zuikis serga(...)

nesakiau, nes pirma kai pasipasakojau viskas suniui po uodega nuejo... o taip tyliai, ramiai ir gerai biggrin.gif del grizimo dar visai nzn, planuot galima viena, o veliau viskas kitaip pasisuks. Bet sventes aisku noreciau su vyru sutikt.

del pardes manau iprocio reikalas, bet siaip, kai as daugiausia pieno produkcija perku, tai neradusi megstamos Dvaro grietines, ar Dobilo pieno, ar Gamtos pasuku jogurto, apsisuku ir iseinu. O ir kainos kazin ar skirias. Bet reklama gera padare ax.gif

sveikateles kleckui!
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2016 11 12, 20:15)
LIDL ir manęs nesužavėjo, o artimiausia Tauragėj (50km), (...)

nu joa... neprivazinesi...
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 12, 13:21)
Lauravait emaljunga nxt90 bet mu kaina nezmoniska unsure.gif

Mano vyras dirba dirba jau nzn kada esam visa diena ji mate.. blink.gif

Tas kur as nežiūrėjus dar brangesnis ir vis galvoju kad nu noriu as jo bet tokie pinigai tai pipiec masina už tiek nupirkt galima ...
Duok 5 del vyro likimo drauge smile.gif

QUOTE(tante_ @ 2016 11 12, 13:31)

Ech, išsimiegojau iki pietų - taaaaip gerai  biggrin.gif  Atsikėlus aprengiau vaikus ir išsiunčiau visus - vyrą, šunį ir vaikus į mišką papramogaut grynam ore  biggrin.gif  Einu ramiai ir tyyyyliai pusryčiaut  ax.gif  Kaip nedaug žmogui reikia....  nestuke.gif  biggrin.gif

Na tobulas šeštadienis

QUOTE(tante_ @ 2016 11 12, 13:47)
Pašėlusi, nesupainiojo - nuojauta vistiek sakė tą, kaip ir yra  ax.gif  O ir pirmus drabužėlius labai jau neutralius nusipirkus esu  mirksiukas.gif Tik va, sūnus brolio labai norėjo ir viltį turėjo...  biggrin.gif Bet sakė, kad nieko tokio, galės būt vistiek brolis, kad ir neturės pimpaliuko...  doh.gif O vardą išrinko Simonas  biggrin.gif 

Valio valio valio smile.gif rožiniai sveikinimai smile.gif
Ir kaip prajuokino su tuo bus brolis nors ir pimpaliuko neturės smile.gif

QUOTE(Eriele @ 2016 11 12, 16:52)
kaip tavo kleckiukas?

Dekui, lyg ir geriau... Sieju su tuo kad krūminis dantis beveik jau išlindo o ir sikalioja mažiau... Ir su forumo mamom eksperimentą darėm ar virusas ar ne susitikę buvom tai nei vienos vaikas nesusirgo ir savaitei beveik praėjus tai viską dantim nurasau.

QUOTE(Davina @ 2016 11 12, 18:17)
as jauciu kad ir as samdysiu kokia pagalbininke.

Ieškosiu ir as namų darkytojos... Cia viena buvau išsikvietusi is įmones tai jau maniau tikrai bus gerai tai kur tau.. Net spinteliu virtuvėje po virtuves kombainu nenuvale, nei šiukšlių neišnešė ... Reiki atidžiai ieskoti o ir šiaip sunku man pasiryžti nes svetima žmogų i namus isileisi man nelengva.

Erielenepersitempk!!! Pasaugok save ...
O kiek laiko būsi Lietuvoj? As praleidau tavo istorija kuri man labai įdomi tai va greiciau tas susitikimas ateitų ;)

Na ka mes šiandien nupirkom vaikui kalėdine dovana... Superine virtuvėlę ! smile.gif
Vyro dukterėčiai irgi nupirkom, as pasikeičiau striuke i kita spalva tai labiau ji man prilipo ir šiandien išbandžiau šilta ir smagi smile.gif ir kuprine nusipirkau nes i ana mano ir vaiko daiktai jau nebetelpa smile.gif
Pasivažinėjom rogutemis ir privalgem cepelinu pas anyta...
Vyras rytoj išvažiuoja i Lenkija darbo reikalais 2-3 dienom ir vel vieniša mama būsiu, o as rytoj su vaiku eisiu i spektaklį mažajam dramos teatre, idomu kaip seksis mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 11 12, 21:49)
Prisiskaiciau as apie ta skausma, (...)
o LIDL ir as uzejau po menesio nuo atidarymo ir tik su 4 kriausem isejau  biggrin.gif anglijoj labiau jis man pasiteisindavo  biggrin.gif reiks vel kada pabandyt uzsukt  ax.gif

mes moterys visada stengiames atrasti pati blogiausia varianta ax.gif Pakalbek su savo gyd ir paprasyk siuntimo i VGN, pasitikrintum ir aprimtum 4u.gif
joa, UK Lidl geresnis, bet ir tai, beveik viska pirkau is turgeliu ir vietiniu mesininku. nebent kokia gera akcija ax.gif
----------------
kleckas miega, reik ir man jau pailset... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 12, 23:37)

Siunčiu glėbį sveikatos... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif sekmadieniaujat, merginos ?!
As su savo mažuoju vyruku einam i pasimatymą smile.gif eisim lesinti antyčių ir i spektaklį "mano batai buvo du" ;)
Gražios jums dienos ir skaniau sekmadieninių blynu ;)
Atsakyti