Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos!
Mane nuo ryto pykina, apsipirkom norfoj zaislans -40% tai traukinuka isigijom, koks dziaugsmas vaikui. Dar lego duplo didele deze paemem, bus sventem prie dovanu. apsipirkau maisto savaitej eisiu skalbti kruva skalbiniu ir koldunus su jautiena, aviena, kiauliena darysiu.
Vakar sveciuose vaikas mano susimuse su draugu mergaite, tai vaziavom namo smile.gif nesutapo charakteriai smile.gif)))

Sutariam konkrecia diena ir valanda susitikimo, as dirbantian reikia zinot smile.gif
Atsakyti
Lauraivait o koki tu nusiziurejus ? Vezima ax.gif nu del vyru tai baisu visai nematom o ir vaikas jau nenori isleist jo verkia apsikabines jei iseina kai jau pabudes buna..verysad.gif
Gero spektaklio! 4u.gif Mes tai tilidudoj buvom sakiau daugiau be vyro niekur rolleyes.gif
Mazius tempos neturi ale sloga! Po nakties visas snargliais aplipes. Ech vyras grys per pietus jau is darbu ir sedesim namie, jau visai man ciuozia stogas namuose taip ksd savaitgaliaujam tragiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 13, 12:41)
Lauraivait o koki tu nusiziurejus ? Vezima ax.gif  nu del vyru tai baisu visai nematom o ir vaikas jau nenori isleist jo verkia apsikabines jei iseina kai jau pabudes buna..verysad.gif
Gero spektaklio! 4u.gif  Mes tai tilidudoj buvom sakiau daugiau be vyro niekur rolleyes.gif
Mazius tempos neturi ale sloga! Po nakties visas snargliais aplipes.  Ech vyras grys per pietus jau is darbu ir sedesim namie, jau visai man ciuozia stogas namuose taip ksd savaitgaliaujam tragiskai doh.gif

As labai labai noriu bugaboo donkey bet nu nemanau kad protas ir sąžine ir finansai leis tokį nupirkti nes net dėvėtas kainuojuoja tiek kiek trečdalis mašinos kuria vairuoju:)

Mes irgi buvom tili duodoj ir žinok keista bet nesitikėjau kad ir ten ir šiame spektaklyje seksis puikiai.... Šiandien paskutines 5 minutes tik pradėjo spurdeti o visa laiką įdėmiai žiūrėjo ir plojo smile.gif

O del vaiko asarojimu įseinant vyrui ir pas mus tas pats smile.gif
Gyvenam tuo pačiu ritmu ;) duok žaiba smile.gif

Grįžus vyrui pabėk kur viena kavos valandėlei grįžus galva bus šviesesne ir snargliai bus mažiau baisus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauravait: 13 lapkričio 2016 - 13:36
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 13, 14:35)
As labai labai noriu bugaboo donkey bet nu nemanau kad protas ir sąžine ir finansai leis tokį nupirkti nes net dėvėtas kainuojuoja tiek kiek trečdalis  mašinos kuria vairuoju:)

Mes irgi buvom tili duodoj ir žinok keista bet nesitikėjau kad ir ten ir šiame spektaklyje seksis puikiai.... Šiandien paskutines 5 minutes tik pradėjo spurdeti o visa laiką įdėmiai žiūrėjo ir plojo smile.gif

O del vaiko asarojimu įseinant vyrui ir pas mus tas pats smile.gif
Gyvenam tuo pačiu ritmu ;) duok žaiba smile.gif

Grįžus vyrui pabėk kur viena kavos valandėlei grįžus galva bus šviesesne ir snargliai bus mažiau baisus smile.gif

Apie donkey ir as galvojau bet nusprendziau kad tokio nereik, visgi patogumo nedaug - parduotuvese pro kasas nepravaziuosi, ne visur tilpsi net ant saligatvio:) tai kazkaip sakau tiem extra atvejam man tas traukinio variantas tiks, bet nematem kaip atrodo visas uzdetas tai laukiu vaiku salies tikiuos gyvai pastumdyt o tada jau galvosim ar reik ar ne:)
Nuva radau bendravargdiene del vyro darbo mirksiukas.gif tilidudoj ir maniskiii patiko tik peledos issigando, bet visa ta kelione i compensa nuo masinos, ejimas atgal, apsikakojimas prasidejus, visas lekimas ir chaosas oj kaip mane nuvargino! blink.gif

Nenoriu kavos, istikro noreciau paslampinet kur nors su vyru, bet ner kam pipira palikt tai liksim namie:(
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 13, 15:07)

Nuva radau bendravargdiene del vyro darbo mirksiukas.gif 

Akivaizdu kad abiejų vyru sekmadienį nėra namie nes tik dviese pliurpiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 13, 15:24)
Akivaizdu kad abiejų vyru sekmadienį nėra namie nes tik dviese pliurpiam smile.gif

Ryskiai biggrin.gif
Nors maniskis jau gryzo bet savam kampe ilsisi o ir vaikas miega tylos akimirkos pas mus per pietus:)
Atsakyti
as baigiau pagaliau koldunus daryt 4 val gaminau, baisiai uzpikau ant vyro, pavalge ir guli tv ziuri, o man padaryt visus... taip nugara susuko verysad.gif dar liko teslos makaronu padariau ir viskas nuejau dabar guliu...
Jus be vyru namie, o as su ir siandien maniskio kaip ir nebutu blink.gif

Atsakyti
Na išlydėjau as savo MB grįš antradienį nakti... Kartais suprantu kaip jaučiasi vienišos mamos smile.gif

feja as koldūnus visad darau is plikytos tešlos (miltai, verdantis vanduo ir keli daiktai aliejaus) tai greit susisuku kitu atveju neturėčiau tiek kantrybes ...

Jau antra diena ruošiuosi spurgas daryti idomu prisiruosiu šiandien ar ne ...
Atsakyti
As tortiliju prikepiau tik vaikui reiks virtinuku eit daryt gerai kad mama kartais kai atvaziuoja tai pridaro o as juos uzsaldau ax.gif
Ale visai jegu neturiu nieko nesuprantu atrodo visalaik issekusi esu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 13, 18:15)
Na išlydėjau as savo MB grįš antradienį nakti... Kartais suprantu kaip jaučiasi vienišos mamos smile.gif

feja as koldūnus visad darau is plikytos tešlos (miltai, verdantis vanduo ir keli daiktai aliejaus) tai greit susisuku kitu atveju neturėčiau tiek kantrybes ...
Jau antra diena ruošiuosi spurgas daryti idomu prisiruosiu šiandien ar ne ...

Dvi dienos ir gris, belieka laukt ax.gif 4u.gif

Kad as mesos idarui daug paruosiau, visa saldikli uzgrudau, dabar jau nesvarbu, pailsesiu ir nurimsiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 13, 18:25)
As tortiliju prikepiau tik vaikui reiks virtinuku eit daryt gerai kad mama kartais kai atvaziuoja tai pridaro o as juos uzsaldau ax.gif
Ale visai jegu neturiu nieko nesuprantu atrodo visalaik issekusi esu blink.gif

4u.gif tortilijos skanu! Ir gerai, kai mamos padaro ateiciai maisto smile.gif
Atsakyti
Pabudo zveris , valgau viska ir noriu dar dar! Kazkoks kosmaras, tuoj kai desiu kilogramu doh.gif doh.gif
Kadangi visi skanus skanumynai jau sunaikinti einu persiku atsidarysiu konservuotu.. blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, o pastebejot, kad pirmam puslapiuke dominuoja melyna spalvyte?? ax.gif
2 mergytes tik - viena gimsianti vasario gale, o kita kovo pradzioje 4u.gif
Atsakyti