Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O aš tai pikta pikta sėdžiu. Valandą laiko sėdžiu prie LOR kabineto, laksto laksto tiktai pirmyn atgal ir nieko dorai nepriima. O man 13:15 val sūnėną iš mokyklos paimt reik.
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 12:30)
kaip jus sian jauciates? as kaip prie zemes priplota... o dar ir atsikelus anksciau nei anksti... doh.gif noriu iki pardes nulekt, bet akys merkiasi...
Aš irgi nelabai kaip... Nuo pat ryto skaudėjo galvą. Gėriau net darbe antrą puodelį kavos.
Gal čia oras kaltas?

Papildyta:
QUOTE((feja) @ 2016 11 16, 12:28)
nu bet nuo ko jo?

Neįsivaizduoju...gal nuo stovėjimo, nuo laiko savaime pagelsta?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 16 lapkričio 2016 - 13:07
QUOTE(konfetee @ 2016 11 16, 13:31)
Šian liepsiu vyrui nukelt dėžes  biggrin.gif nors dar neplanavau pradėt rūšiuot, bet kad nebūtų paskui nemalonios staigmenos

visas apeme isterija biggrin.gif o as vazouoju pedkelniu vaikams, ir vyresneliui ir pilvinukui. Labai patinka Skinijos kokybe, ir kaip tik echo po 1.5 val., tai supratau, kad tai zenklas netinget biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE((feja) @ 2016 11 16, 13:45)
tu jau pas gydytoja buvai? ka sake?
as jauciuosi gerai, darbu daug  mirksiukas.gif

ka tik buvau, gavau siuntima echo, bet ir ji pati siek tiek paziurejo. Viskas atitinka normas. Pilvinukas aktyvus, apsparde aparata ir matuokit kaip sau norit. Dave siuntima kraujo tyrimams ir deserta irgi israse, sako citrinos turek, o man gliukoze toks brudas, kad ir visas citrinmedis nepades... tante_, nori dar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 14:42)
visas apeme isterija biggrin.gif o as vazouoju pedkelniu vaikams, ir vyresneliui ir pilvinukui. Labai patinka Skinijos kokybe, ir kaip tik echo po 1.5 val., tai supratau, kad tai zenklas netinget  biggrin.gif
Papildyta:

ka tik buvau, gavau siuntima echo, bet ir ji pati siek tiek paziurejo. Viskas atitinka normas. Pilvinukas aktyvus, apsparde aparata ir matuokit kaip sau norit. Dave siuntima kraujo tyrimams ir deserta irgi israse, sako citrinos turek, o man gliukoze toks brudas, kad ir visas citrinmedis nepades... tante_, nori dar?  biggrin.gif

tai gal jau zinai lyti?
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 16, 14:59)
tai gal jau zinai lyti?

kur tau... koja ant kojos uzdejo ir ziurek kai toks mandras biggrin.gif
veluoju i echo... negalima man eit i parduotuve... niekada... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 16:03)
kur tau... koja ant kojos uzdejo ir ziurek kai toks mandras biggrin.gif
veluoju i echo... negalima man eit i parduotuve... niekada...  biggrin.gif blush2.gif

4u.gif gero pasimatymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 16, 16:06)
4u.gif  gero pasimatymo  4u.gif

aciu! 4u.gif
Atsakyti
Kiek laiko rubeliai stovejo, kad pagelto? blink.gif
Savu dar netikrinau, bet jau 5 metai plastikinese dezese rusy stovi uzdengti. Buvau ikisusi nosi, tai lygtais viskas tvarkoj.
Atsakyti
Na ka, beveik suzinojau vaiko lyti, liko tik 18 sav. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 18:30)
Na ka, beveik suzinojau vaiko lyti, liko tik 18 sav.  biggrin.gif  biggrin.gif

Nesirodo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lasvegiete @ 2016 11 16, 17:47)
Kiek laiko rubeliai stovejo, kad pagelto?  blink.gif
Savu dar netikrinau, bet jau 5 metai plastikinese dezese rusy stovi uzdengti. Buvau ikisusi nosi, tai lygtais viskas tvarkoj.

Mano 2 metus, kartono dezese aukstai uzkelti
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 16, 19:02)

ne, spardos biggrin.gif o siaip augam gerai, o tas svarbiausia, bet jau kelintas echo rodo, kad savaitele didesnis vaisius, tai gali but, kad gimdysiu 17-18d. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 19:28)
ne, spardos biggrin.gif o siaip augam gerai, o tas svarbiausia, bet jau kelintas echo rodo, kad savaitele didesnis vaisius, tai gali but, kad gimdysiu 17-18d. nestuke.gif

Tai ir svarbiausia, kad viskas gerai!
Atsakyti