Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos dar karteli 4u.gif ziu nekalbadieniai?
ar teko kam apsipirkti per JAMAM? as nei karto neubvau pasidavus tai masinei isterijai, bet kadangi siuo metu reikia siek tiek apsipirkti, tai galvoju, gal verta? Ypac domina Next ir HM... ax.gif

ka gero siandien nuveiket? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 21:26)
ar teko kam apsipirkti per JAMAM? as nei karto neubvau pasidavus tai masinei isterijai, bet kadangi siuo metu reikia siek tiek apsipirkti, tai galvoju, gal verta? Ypac domina Next ir HM... ax.gif

As esu dirbusi Akropolyje tai jamam yra kažkokia katasrtrofa tiesa pernai buvau 8 ryto su drauge nes konkrečiai žinojau ko reikia tai jeigu ne kamščiai parkinge būtumėm greit apsipirkę bet eit matuotis ir ieškot tai ne ta diena, nebent eit penktadieni (ar kada jis bus diena pries jamam) daug kur nuolaidas taiko jamam dienos. Pas mus budavo atsidedavo ir ateidavo penktadieni tik susimoketi .
Reikia man šiemet keliu daiktu bet manau kad nepasirysiu as ten eiti smile.gif

Labas labas labas...
As šiandien jau nusipirkau priemones advento kalendoriui ir kalėdinėm dekoracijom keleta daiktelių po truputi ruošimes ir puošimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 21:26)

Next nebera tai nebent tik HM
Papildyta:
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 16, 21:41)

Labas labas labas...
As šiandien jau nusipirkau priemones advento kalendoriui ir kalėdinėm dekoracijom keleta daiktelių po truputi ruošimes ir puošimes smile.gif

Mes puosim gruodi namus, kiema. As kol dar durbu neturiu noro... O vat iseisiu atostogu ir bus sventine nuotaika, laisve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 16, 11:41)
Labas labas labas...

As irgi turiu tokia advento medine eglute su stalciukais, bet jau antri metai metai guli nedekoruota unsure.gif Irgi reikia iki advento nudekopazint, ar nudazyt kazkaip, reiks sugalvot tongue.gif
Kagi, jau po kalakuto ir kumpio pietu. Kas ragavo balta misraine, tiems patiko. O kiti praejo pro sali ir net nepabande, keisti tie amerikonai.... Dabar butu taip gerai nusnaust... Dar visi gavom po ciela kalakuta, teks kepti namie per Padekos diena blink.gif
Atsakyti
Nu kaip paėmė pyktis ... Siuntė man viena moteris nuotraukas kitu gamintoju prašė tokiu pat audiniu kadangi reikia pinigėlių pries Kalėdas kad neprašyti vyro pinigu jam ant dovanos, sutikau pasiūti, kaina pasakiau beveik 10€ mažesne nei tikrasis gamintojas plius išrasineju faktura tai ir PVM Moku o ji pradžioje neklausė kainos o tik pageidavimus savo išsakė kaip pasakiau suma tai pradėjo reikšti priekaištus kad ir tas siuva pigiau ir tas, pas ta audiniu gražesni ir tai pigiau siuva...
Pateikė kaip pavyzdį viena įmone o jie patys parduoda audinius tad perka dideliais kiekiais del to jų savikaina gerokai mazesne nes as is jų perku audinį 1metras 12€ o jie patys moka gal kokius
7€, kitoje jos pateiktoje imoneje jau siuvama dideliais kiekiais tai ir vel kainos mazeja..
Na ir liūdna ir pikta ir suprantu ta moterį bet savo darbo irgi nenoriu nuvertinti, nebežinau kaip elgtis ir kaip jaustis

lasvegiete as per tave antra diena apie balta mišraine galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 16, 12:54)

Butum arciau, atiduociau 4u.gif Labai daug liko.
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 16, 21:41)
(...)Pas mus budavo atsidedavo ir ateidavo penktadieni tik susimoketi .
Reikia man šiemet keliu daiktu bet manau kad nepasirysiu as ten eiti smile.gif

Labas labas labas...

o taip galima pentadieni atideti ir sestadieni susimoket??
as dar nei karto nesu darius advento kalendoriaus, visiska tingine esu... koki planuoji daryt?
Papildyta:
QUOTE((feja) @ 2016 11 16, 22:04)
Next nebera tai nebent tik HM(...)

blink.gif kaip jie taip greitai apsisuko?! as kaip tik i Next bais norejau busimam leliukui sio bei to...
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2016 11 16, 22:57)
Butum arciau, atiduociau  4u.gif  Labai daug liko.

Ir as noriu misraines baltos namines!!! Ir koju sanarius suka del lietaus, negalesiu uzmigt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 16, 23:04)
o taip galima pentadieni atideti ir sestadieni susimoket??
as dar nei karto nesu darius advento kalendoriaus, visiska tingine esu... koki planuoji daryt?

Ne visos parduotuves bet yra tokiu kur taip daro, kai kurios kaip minėjau jau diena pries pritaiko tas nuolaidas.

As is pagaliuku darysiu eglute ir kabinsiu medziaginius maišelius ir lemputes. Kadangi mano dar mažas cia labiau man idomu tai i maišelius dėsiu po koki skanėsta
Ir Duplo lego kaladeles kad praėjus visam advento laikotarpiui gruodžio 24 diena turėtu nauja lego smile.gif o i savaitgalių dienas dėsiu užduoteles seimai
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 16, 22:54)
(...)
Na ir liūdna ir pikta ir suprantu ta moterį bet savo darbo irgi nenoriu nuvertinti, nebežinau kaip elgtis ir kaip jaustis(...)

tai lai nueina i tas kitas imones ir siuna pas juos, arba pati audini perka, jei tokia protinga. As kazkada audiniu pardej dirbau, zinau kokius antkainius uzdeda doh.gif Nenusimink ir nenusileisk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 16, 22:54)
Nu kaip paėmė pyktis ... Siuntė man viena moteris nuotraukas kitu gamintoju prašė tokiu pat audiniu kadangi reikia pinigėlių pries Kalėdas kad neprašyti vyro pinigu jam ant dovanos, sutikau pasiūti, kaina pasakiau beveik 10€ mažesne nei tikrasis gamintojas plius išrasineju faktura tai ir PVM Moku o ji pradžioje neklausė kainos o tik pageidavimus savo išsakė kaip pasakiau suma tai pradėjo reikšti priekaištus kad ir tas siuva pigiau ir tas, pas ta audiniu gražesni ir tai pigiau siuva...
Pateikė kaip pavyzdį viena įmone o jie patys parduoda audinius tad perka dideliais kiekiais del to jų savikaina gerokai mazesne nes as is jų perku audinį 1metras 12€ o jie patys moka gal kokius
7€, kitoje jos pateiktoje imoneje jau siuvama dideliais kiekiais tai ir vel kainos mazeja..
Na ir liūdna ir pikta ir suprantu ta moterį bet savo darbo irgi nenoriu nuvertinti, nebežinau kaip elgtis ir kaip jaustis

Tai tu jai pasiuvai jau?
be avanso?
O rubas visai neinamas gal kazkam kitam parduotum?
Kaip jaustis? Taip kaip jautiesi, blogai.. 1- bus pamoka susitart is anksto del kainos ir avanso ypac jei zmogus nestabilus ar dingt gali... 2- jei yra galimybe uz jos norima suma ir kitam parduot tai jai neparduok smile.gif nera ko nusileist tegul siunasi kitur
Kantrybes ir stiprybes tau kai dirbi sau visko buna.. Ir turi suktis is padeties...
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 16, 23:07)
(...)! Ir koju sanarius suka del lietaus, negalesiu uzmigt  blink.gif

kepk keksa su vyru, nuo visu skausmu ir negalavimu padeda biggrin.gif
Atsakyti