Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu ka mano mazasis princas atsigule miegoti pietu miegelio su 38.8 verysad.gif nu vaje vaje...
Atsakyti
Sveikutės,

Nu kas čia dabar - tiek ligoniukų blink.gif sveikit visos pačios, kurios apsirgo ir savo mažus ligoniukus saugokit ir gydykit 4u.gif

Aš šiom dienom apatiška kažkokia, šiandien sugalvojau apeit ikea ir į nordiką užsukau doh.gif pasilepinimui įsigijau namų kvapą į durance. Bet kainos doh.gif
Atsakyti
labas tylenės 4u.gif kur visos dingusios?
Aš tai buvau šiandien su mažuoju pas okulistę, ten amžinai stringam 2-3val nes su juo susitart neina, o dar vyzdžius kiekvieną kartą plečia, tai ten isterikos daug daug krč būna, tai šiandien jau sb į pagalbą pasiemiau... po to užvažiavau į paštą, Benas kaip visada nuėjo žaisti į tas "telefono būdeles", įeina - išeina, nu krč čia jam užsiėmimas toks kai reikia kažkur kažko palaukti, kažkokiam vyrukui, matai, užėjo noras mano vaiką paauklėti... Sako baik darinėt duris, čia tau ne žaisliukas, nu bliūūūūt kaip mane raznislo, apsikoliojau, apsirėkavau, 20 žmonių liko be žado biggrin.gif lotuliukas.gif bet tai nu rimtai, kokią jis teisę turi aiškint kaip vaikui žaist, juk jis stiklų nedaužė ir tuo labiau juk jis ten neatėjo vienas, tai jei labai norisi pasimoralizuoti tai gal į mamą/tėtį reikėtų kreiptis doh.gif krč ir aš be nuotaikos, bet bent išsikoliojau ne ant sb ar vaikų lotuliukas.gif
Atsakyti
Davina, nesinervuok ir imk 4u.gif

Visur yra tokių norinčių paauklėt, bet ką darysi... aš tai šian eilinį kartą ant pusseserės pyktelėjau. Ateina su mažiuku ir mano namuose leidžia jam daryt VISKĄ. Jam 1,5 metukų, natūralu, kad viską ištampo, purvinom rankytėm visur tapšnoja ir t.t. Nenoriu būt priekabi, pamokslaut ir t.t. Bet kai laisvai sau nusisuka ir varo namo palikus mano namus apverstus aukštyn kojom, tai nemalonu. O dar gi mano vaikas grįžęs iš darželio supyksta, kad sugriautas jo garažas, jo pilis ir t.t. Nors ačiū Dievui paaiškinu, kad pusbroliukas buvo ir taip nutiko, tai nebepyksta. Bet man pačiai sunku tvarkyt jau...
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 21, 10:43)
(...)sveikite  4u.gif
mano mergyte viduriuoja, kosti ir ciaudi pas gyd leksim, gal koks virusas  unsure.gif

kaip tavo mazoji?

QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 21, 10:49)
Nu va kazkaip imete naujas nepradarytqs pakuotes pas mus i rajono musu foruma tai uz 45 eu gavau 11 bodziu, 6 sliauztukus, ir 4 komplektus kelnytes-palaidinukes. Perbegau greit per MM ir nusprendziau kad ziauriai gerai prasisukau, noriu dar tokiu kainu biggrin.gif

Oj vargeli, kam dar i ta parde ejot na kazkaip laikykites bet ziauriai nefainai dbr jums sirgti verysad.gif bet zinok mano mazas pasveiko o as turiu itarima sau apie pirma gyvenime sinusita:( rasysiuos pas gydytoja...

na labai tu prabangiai... o man tik siandien dasuto, kad next isvis nebeliko, tik internetine parduotuve... laukiau gi Kalediniu nuolaidu, norejau apsipirkt pries isvaziuodama doh.gif biggrin.gif

ejom i parde nes man prispyre bandeliu doh.gif dantis dar ir diena pamaudzia, bet naktis isvis tragiska buvo, ryt pas gydytojus, tai ziuresim kaip si naktis, jei panasi, tai prasysiu vaistu...
laikykites! jei blogai jautiesi, eik pas gyd. butinai ir maziuka gal butu gerai gydytojui parodyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 21, 20:00)
kaip tavo mazoji?

gerkle ir tonziles paburke ir raudona, dar paviduriuoja- vnz virusiukas
man irgi nuotaikos nera, pirnadienis- o as pavargusi lig butu ketvirtadienio vakaras po intensyvaus darbo blink.gif

Eriele del dantu tai nekentek, geriau vaistuka nakciai bent pailsesi 4u.gif

paselusi sveikatos jums 4u.gif

pikciurnoms Konfetee ir Davina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 21, 17:33)
Davina, nesinervuok ir imk  4u.gif

Visur yra tokių norinčių paauklėt, bet ką darysi... aš tai šian eilinį kartą ant pusseserės pyktelėjau. Ateina su mažiuku ir mano namuose leidžia jam daryt VISKĄ. Jam 1,5 metukų, natūralu, kad viską ištampo, purvinom rankytėm visur tapšnoja ir t.t. Nenoriu būt priekabi, pamokslaut ir t.t. Bet kai laisvai sau nusisuka ir varo namo palikus mano namus apverstus aukštyn kojom, tai nemalonu. O dar gi mano vaikas grįžęs iš darželio supyksta, kad sugriautas jo garažas, jo pilis ir t.t. Nors ačiū Dievui paaiškinu, kad pusbroliukas buvo ir taip nutiko, tai nebepyksta. Bet man pačiai sunku tvarkyt jau...

oj tai tavo namai yra tavo tvirtove, kaip sakant, as tai niekad neleidziu nei savo vaikam savivaliaut svetimuose namuose, nei kitiem vaikam - savuose schmoll.gif kazkada kaimynes vaikas man siena ispiese su kreidele, tai as su jo zviegiancio ranka visa ta siena valiau, nes geranoriskai nenorejo, nors buvo bent tris kartus perspetas piesti ant popieriaus rolleyes.gif bet kai lygioj vietoj kazkoks svetimas zmogus nusprendzia aiskint mano vaikui kaip zaist, nu tai sorry.... doh.gif
siaip neturetum bijoti savo puskei pasakyti, kad neleistu taip elgtis, arba nebekviest i svecius ax.gif

Eriele sveikatos 4u.gif bet tai kaip cia idomiai dantys tavo reaguoja unsure.gif
Atsakyti
konfetee - ir as tokia pat, apatiska viskam, kazkoks tragiskas savaitgalis, lauke niuru, vejuota. O mane baisiausiai besina toks oras, vejo isvis negaliu pakest protest.gif protest.gif jau 100 kartu geriau saltukas ir sniegas... umn.gif
as tavo vietoj netyleciau ir pasakyciau puskei, padek apsitvarkyt, priziurek vaika, jeigu nepatinka, gali tupet namie mad.gif

Davina biggrin.gif ziu tau tik priezasties reikejo... buna ypatingai mandru zmoniu, stengiuos nekreipti i tokius demesio... ax.gif o kada tau giniu? 4u.gif
------------------------------------

as ryt einu kraujo nuleist, plius ta skanuji desertuka gersiu, ir pas seimos gydytoja eisiu... rytas poliklinikoje... fui frusty.gif
Atsakyti
Tai va "geriausia", kad kai pridirba ir pasakau "galit dabar ir susitvarkyt", tai arba jau skuba namo/pas vyresnėlį į mokyklą, arba praleidžia pro ausis.... nu vienu žodžiu, susireikšminau turbūt blush-anim-cl.gif
Atsakyti
(feja) sveikateles tavo pupai! laikykis 4u.gif
o vaistu, nieko as namie neturiu, net nzn ka galima butu isgert... unsure.gif

Davina - turiu beda su dantim, bet koks persalimas, pasala kojos ir psio... ypac nestumo metu verysad.gif

konfetee, uzrakink duris ir sakyk, o plem, kazkur raktus pameciau sitam bardakyne biggrin.gif
Atsakyti
Eriele, super idėja dėl raktų bigsmile.gif nepagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 21, 20:08)
gerkle ir tonziles paburke ir raudona, dar paviduriuoja- vnz virusiukas
man irgi nuotaikos nera, pirnadienis- o as pavargusi lig butu ketvirtadienio vakaras po intensyvaus darbo  blink.gif

Sveikatos jums 4u.gif

Eriele gali paracetamoli mirksiukas.gif

Davina oj blyn man tai nepatinka kai vaikai ateje kur nors savivaliauja, bet niekad nesakyciau nieko kai turtas nemano biggrin.gif

Konfetee ojezau! Neisleisciau is namu biggrin.gif nu tikrai biggrin.gif bet kelis kart leidus dbr taip berysio sakyt kad nemegsti betvarkes po ju unsure.gif bet pasakyciau tikrai nes zinau ka reiskia 1,5 metu vaikas sveciuose biggrin.gif
Atsakyti