Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

Atėjau pagirti jūsų siuvinių. Na žiauuuuuuuriai gražu ir skoninga! Kad aš taip mokėčiau, būtume su pilvinuku stileivos smile.gif

Šiaip man visiški nekalbadieniai, be galo sunki savaitė buvo, kai kuriom dienom atrodo dviejų sekundžių prisėsti ir atsikvėpti neatsirado. Dabar dar sunkiai miegasi, naktį n kartų keliuosi. Pilvinukas praeitą naktį labai aktyvus buvo, spardėsi, malėsi, vartaliojosi be perstojo, tad šiandien aš kaip zombis. Mielas jis man be galo ir mieli jo judesiukai, bet viskas kai kartu susidėjo, man baisu darosi pagalvojus, kaip aš taip iki kovo 1d. ištempsiu, kai visi darbai pagaliau bus baigti...

QUOTE(Lauravait @ 2016 11 18, 12:21)
Jau pasiūliau mest savo verslą ir eiti dirbti pas kažka kur darbo valandos nuo 8-17val bent ramu butų

Kaip gerai būtų, kad taip doh.gif Vakar vėl pykau ant vyro - paruošiau gražią skanią vakarienę-siurprizą, nes prižadėjo, kad jau šiandien tai tikrai iki 7h namo parsiras. Na kur tau, paskutinę minutę vėl kažkas svarbaus atsirado, grįžo namo puse 10h, visa mano vakarienė nuėjo po galais...
Atsakyti
Visgi gal gerai, kai anksčiau mažoji keliasi... ax.gif ax.gif Spėjau krikšto dukrai suknytę pasiūt ir net įpakavimą Kalėdom bigsmile.gif O kadangi aš iš tų, kur visada viską pasilieka paskutinei akimirkai, tai laaabai džiaugiuosi! biggrin.gif Kad jau foto dienos, tai įkelsiu parodyt biggrin.gif Tik nelyginta dar ir rankovės nepabaigtos iki galo, nes laukiu išmatavimų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 18, 14:00)
Šaunuolė  bigsmile.gif  wub.gif

Dėl vyro darbo suprantu tave, bet žinok kai dirbi kažkam kitam, tai ir užsidirbt sunkiau. Tuomet pyksi, kad pinigų mažiau parneša ir pan.

As suprantu bet kartais galvoju kad del
Šeimos ir savo ramybes bučiau linkusi susiveržti diržus bet daugiau laiko praleisti kartu

QUOTE(Ronjaa @ 2016 11 18, 15:00)

Dekui už pagyras smile.gif bet cia ne tie siuviniai kuriais labai malonu girtis bet nemeluosiu labai malonu gauti pagyrų smile.gif
As jau mečiau siurprizus ir staigmenas ir labai dažnai gaminu tik sau ir vaikui ir kad truputi liktų bet vistiek išnest tenka...

galim
Organizuot darbščiųjų rankų būrelius ir išmoksit siūti bent jau paprasčiausius gaminius smile.gif

QUOTE(tante_ @ 2016 11 18, 15:30)
Visgi gal gerai, kai anksčiau mažoji keliasi...  ax.gif  ax.gif Spėjau krikšto dukrai suknytę pasiūt ir net įpakavimą Kalėdom  bigsmile.gif  O kadangi aš iš tų, kur visada viską pasilieka paskutinei akimirkai, tai laaabai džiaugiuosi!  biggrin.gif Kad jau foto dienos, tai įkelsiu parodyt  biggrin.gif  Tik nelyginta dar ir rankovės nepabaigtos iki galo, nes laukiu išmatavimų...  unsure.gif

Šaunuolė ! Einu ieškot dabar jau žinau kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 18, 15:41)

galim
Organizuot darbščiųjų rankų būrelius ir išmoksit siūti bent jau paprasčiausius gaminius smile.gif
Šaunuolė ! Einu ieškot dabar jau žinau kur smile.gif

sveikos bigsmile.gif
noriu ir as kokia suknele pasiut ir marsikelius kelis ax.gif bet kaip iskarpyt teisingai blink.gif
ir dar kur ir kiek trikotazo kilpinio nupirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (feja): 18 lapkričio 2016 - 16:09
QUOTE((feja) @ 2016 11 18, 17:04)
sveikos  bigsmile.gif
noriu ir as kokia suknele pasiut  ax.gif  bet kaip iskapryt teisingai  blink.gif

Nusipirk žurnalą ir pasidaryk iškarpa smile.gif arba atsispausdinti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 18, 17:06)
Nusipirk žurnalą ir pasidaryk iškarpa smile.gif arba atsispausdinti galima smile.gif

isheisiu I dekreta ir jei gerai jausiuos pabandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu merginos, tuoj ir mane apims siuvimo manija biggrin.gif baigiu jau siuvinėt savo paveikslą ir reik man pasiut paklodę su guma. Neįsivaizduoju kaip tai padaryt, bet turiu patalynės komplektą su paklode, bet mano vyras nemoka miegot ant paprastų paklodžių, tai reik prisiūt gumą ax.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi grizta 21-20val kasdien si menesi unsure.gif Taip reikia, ka darysi... iki Padekos dienos. O paskui jau turetu viskas grizti i normalias vezes. O vakar buvo labai prasta diena ir as buvau pikta kaip sirse. Pirmiausiai beveik nauju graziu batu ustrauktukas nuluzo, ta dalis, uz kurios laikyt reikia. Tada nukrito toks keramikinis paveiksliukas nuo sienos ir suduzo. Ir dar darbe mano bando isnaudot vienas kolega, nes mato, kad as daug greiciau sukuosi, negu jis. Tai vos as jo nepasiunciau, jau mazai truko. Is mano veido israiskos suprato, kad geriau laikyti atstuma.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Davina, paselusi buvo labai smagu su jumis susitikti, kad ir trumpai... 4u.gif
o as siandien tik apie 5 vakaro grizau namo, kai isejau pries 9... atrodo pilvinukas apsiverte, ir dabar kojom i apacia ar kazkaip skersai, nes jau visa apacia aptalze... doh.gif
bandau pasidaryt sarasiuka, ko man reikia, nes jau nebesusigaudau, lyg pirmo vaiko besilaukciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos! ka gero veikiat siandien? As su klecku nuejau i Katpedele, labai neskaniai pavalgiau ir nuotaika subjuro unsure.gif Labai ilgiuosi vyro ir noriu atgal pas ji verysad.gif
o dar vaikas persalo, koseja... doh.gif
pasiguodziau...
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 18, 22:44)
Labas vakaras smile.gif Davina, paselusi buvo labai smagu su jumis susitikti, kad ir trumpai...  4u.gif
o as siandien tik apie 5 vakaro grizau namo, kai isejau pries 9... atrodo pilvinukas apsiverte, ir dabar kojom i apacia ar kazkaip skersai, nes jau visa apacia aptalze... doh.gif
bandau pasidaryt sarasiuka, ko man reikia, nes jau nebesusigaudau, lyg pirmo vaiko besilaukciau doh.gif

4u.gif
ne tu viena cia jautiesi pirmakarte biggrin.gif as jau siandien ryte susinervavus del tu skausmu isrekiau mb kad daugiau jokiu vaiku, net jeigu ir gyva liksiu po sito biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eriele @ 2016 11 19, 14:51)
Sveikos! ka gero veikiat siandien? As su klecku nuejau i Katpedele, labai neskaniai pavalgiau ir nuotaika subjuro unsure.gif Labai ilgiuosi vyro ir noriu atgal pas ji verysad.gif
o dar vaikas persalo, koseja... doh.gif
pasiguodziau...

4u.gif 4u.gif 4u.gif gaudyk balionciku... tai manau kad dar ir ne persalimas gali but, o darzelio lauktuves... smile.gif cia gi retas kuris neapsisnarglejes siuo metu vaiksto mirksiukas.gif
kai uzsinori pas vyra, galvok ne apie fainas akimirkas kartu, o kaip tave nervina kai isvaziuoja i darba ir tu lieki sedet viena, tai tada vertinsi ta laika cia tongue.gif biggrin.gif ten prisibusi, o cia jau kada kita karta grisi neaisku - megaukis ax.gif 4u.gif

Kur visos dingusios? Pas mane tai mama i svecius buvo atvaziavus, tai vos nesusipykom, pradejo ji man aiskint kur ka statyt, kur ka padet tureciau ir t.t. ir dar pasipiktino kad as be nuotaikos doh.gif biggrin.gif cia beveik tas pats kaip mano tetis kazkada pasake "tu sugriovei mano planus tavo gyvenimui" doh.gif lotuliukas.gif nu negi ir mes tokie tevai busim, nu nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 11 19, 17:50)
4u.gif
ne tu viena cia jautiesi pirmakarte  biggrin.gif as jau siandien ryte susinervavus del tu skausmu isrekiau mb kad daugiau jokiu vaiku, net jeigu ir gyva liksiu po sito  biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

4u.gif  4u.gif  4u.gif gaudyk balionciku... tai manau kad dar ir ne persalimas gali but, o darzelio lauktuves...  smile.gif cia gi retas kuris neapsisnarglejes siuo metu vaiksto  mirksiukas.gif
kai uzsinori pas vyra, galvok ne apie fainas akimirkas kartu, o kaip tave nervina kai isvaziuoja i darba ir tu lieki sedet viena, tai tada vertinsi ta laika cia  tongue.gif  biggrin.gif  ten prisibusi, o cia jau kada kita karta grisi neaisku - megaukis  ax.gif  4u.gif

Kur visos dingusios? Pas mane tai mama i svecius buvo atvaziavus, tai vos nesusipykom, pradejo ji man aiskint kur ka statyt, kur ka padet tureciau ir t.t. ir dar pasipiktino kad as be nuotaikos doh.gif  biggrin.gif cia beveik tas pats kaip mano tetis kazkada pasake "tu sugriovei mano planus tavo gyvenimui" doh.gif lotuliukas.gif nu negi ir mes tokie tevai busim, nu nesuprantu...

Man siandien nekalbadienis ir siaip nervina viskas.
Del tavo tecio posakio tai stipriai... Nera ka pridurt
Atsakyti