QUOTE(Eriele @ 2016 11 08, 22:21)
dirzo tau reikia ir tiek
Papildyta:
pralinksminai
epiduras gali stabdyt gimdymo procesa, jei sugebejai praeita karta gal ir si sugebesi? nors lengva man kalbet, kai nzn kas yra saremiai...
Papildyta:
ko liudi?
zinok niekada nebuciau pagalvojus, kad pasiilgsiu darbo
supratau, reik ir man saviski ruost... nors jis visaip kaip stengiasi to isvengti
Na, kaip sakant cia velniu gavau, dar vyras gerai pizdako atrase man del to valgymo, tai siandien meginu valgyti... Atrodo, kad nieko kito nedarau, kaip tik valgau

Ryte pries vaziuojant pas daktare, nelabai buvo kada uzkasti, tai pasiemiau i masina dziovintu vaisiu pakramtyti, grizusi suvalgoau sriubos puse lekstes, po to vyras ikiso morka sugriauzti, dabar pietums vyras prikepe Cicinsko kepsniu, meginu valgyt po biskiuka, pati dar i miegamaji atsinesiau vaisiu lekste prisikrovus uzkandziukams
Na, o daktare liepe neit i darba bent iki 1dienio, tai man gausis, kad i darba tik 3dieni (as dirbu slenkanciu grafiku), tai tikiuos, kad iki to laiko jau normaliau jausiuos ir issigydysiu iki galo pilnai, nors siandien jau temperaturos nebeturiu, tik gerkle kankina baisiai; israse kazkokiu vaistu, panasiu i Paracetamoli, tik ciut ciut stipresniu ir purskala gerklei (turejau namie kazkoki, bet gi, kaip ir ant visu vaistu, raso, jeigu laukiesi, pries vartojant pasitarti su daktaru) - meginsiu gydytis
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 11 09, 06:55)
Feja, bet aš skaitau ir stebiuosi - kokia tu šeimininkė

Mėgsti gaminti?
O jūs aiskiai jaučiat judesius? Pas mane tokie labiau pakrebzdenimai. Paskutiniu metu ramu ir man dėl to nelabai ramu...
Sidabrine, man tai isvis buvo neramu, nes nejauciau judesiuku, bet va, praita savaite (19sav.) apsireiske, is pradziu tokie nezymus, pakrebzdenimai, pakutenimai, paskiau jau po truputi labiau jaustis pradejo, o dabar nuo 20sav.kartais gali ir jausti ranka uzdejus, bet tai buna tik tuomet, kai ramiai guli, ir laikai rankas ant pilvo uzdejus vos ne visa vakara ir gaudai tuos judesiukus - bet vistiek faina - nauja patirtis, nauji ispudziai