Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 24, 23:44)
Nors aš galvoju, kad mano skonį matyt vis tik tėvai vaikystėj, gal kai kokie 5-6m buvo man, formavo - pas mus buvo užsilikę labaaaai daug plokštelių iš tėvų jaunystės, nu ir klausydavau biggrin.gif tai ten kas buvo - queen, elton johnas, deep purple, akvariumas ir pan. Nu nuo tų laikų roką tik ir klausiau. Nu buvo ten muzikinių nukrypimų kartais biggrin.gif bet pagrinde prie roko likau...
------
Balsu lotuliukas.gif nu bet fui net supykino biggrin.gif neišnešė man tiek fantazija kol nepasakei biggrin.gif
——-
Nu bet šaltys - su kiekviena laida geriau atrodo lotuliukas.gif

Pas mane irgi panašiai drinks_cheers.gif Tėvai klausydavo Queen, Pink Floyd, BA, Stingo, iš lietuviškų - Hiperbolės, Kernagio. Tai ir man, matyt, kažkaip nejučia susiformavo tas skonis būtent į tą pusę, o dar ir klasiokai, muzikos mokyklos draugai kažkaip pagrinde roko, dainuojamosios poezijos klausydavo. Paskui kažkaip ir į džiazą linkau, bet ne tą kur jau klasikinį, o paprastesnį. Vėliau ir popsą gerą atradau, ne tik tą kvailą. Galiausiai iš vis, atrodo, kad išsilaisvinau iš įvairių muzikinių stereotipų, jog yra tik tas ir tas gerai, o kitkas š biggrin.gif Ir boybandų paklausydavau ir ko tik nebuvo biggrin.gif Kažkaip dabar absoliučiai neskirstau žanrų, nes kiekviename atrandu kažką gero smile.gif
---
laugh.gif Dabar ir tu kaip pamačius tokią iiiilgą barzdą galvosi ar ten koks dalykas įkritęs yra ar nėra biggrin.gif biggrin.gif
---
Tai jau pasistengia, matyt, dėl tavęs laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 00:08)
Plem, tai HIM duoda dainuot, dabar Adomėlio dainą laugh.gif doh.gif

biggrin.gif O Saška dar nedainavo?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 24, 22:26)
Pas mane irgi panašiai drinks_cheers.gif Tėvai klausydavo Queen, Pink Floyd, BA, Stingo, iš lietuviškų - Hiperbolės, Kernagio. Tai ir man, matyt, kažkaip nejučia susiformavo tas skonis būtent į tą pusę, o dar ir klasiokai, muzikos mokyklos draugai kažkaip pagrinde roko, dainuojamosios poezijos klausydavo. Paskui kažkaip ir į džiazą linkau, bet ne tą kur jau klasikinį, o paprastesnį. Vėliau ir popsą gerą atradau, ne tik tą kvailą. Galiausiai iš vis, atrodo, kad išsilaisvinau iš įvairių muzikinių stereotipų, jog yra tik tas ir tas gerai, o kitkas š biggrin.gif Ir boybandų paklausydavau ir ko tik nebuvo biggrin.gif Kažkaip dabar absoliučiai neskirstau žanrų, nes kiekviename atrandu kažką gero smile.gif
---
laugh.gif Dabar ir tu kaip pamačius tokią iiiilgą barzdą galvosi ar ten koks dalykas įkritęs yra ar nėra
---
Tai jau pasistengia, matyt, dėl tavęs laugh.gif
——

biggrin.gif O Saška dar nedainavo?

BA man kažkaip su lietuviais susiasocijavo biggrin.gif tai taip, dabar jau aš irgi neskirstau pagal žanrus smile.gif džiazo irgi visai paklausau smile.gif
——-
Nu grynai biggrin.gif žvengia ji čia - pas mus darbe tai šita mada nepraėjo doh.gif biggrin.gif treningų atėjo, o šita neišėjo, tsakant double trouble biggrin.gif prasilenkia mados biggrin.gif
———
Gal jau tegu geriau pereina į treningų madą laugh.gif ramiau kažkaip bus lotuliukas.gif
———
Nebuvo dar Dano komandos išvis smile.gif
Papildyta:
Bet tai back to childhood biggrin.gif dar Mansono Sweet dreams sudainavo biggrin.gif visas mano mėgstamų dainų desantas biggrin.gif kaip nuskanuota jaučiuos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 00:37)
BA man kažkaip su lietuviais susiasocijavo
----
Nu grynai biggrin.gif žvengia ji čia - pas mus darbe tai šita mada nepraėjo  treningų atėjo, o šita neišėjo, tsakant double trouble biggrin.gif prasilenkia mados
———
Gal jau tegu geriau pereina į treningų madą laugh.gif ramiau kažkaip bus lotuliukas.gif
———
Nebuvo dar Dano komandos išvis smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif nu jo, kai taip sutrumpintai parašiau, tai irgi pagalvojau, kad skamba kaip tie lietuviai laugh.gif
---
doh.gif biggrin.gif Dar pagalvojau - kas gali blogiau būt už treningus ar tas barzdas, ogi - treningai ir barzda viename laugh.gif Nes šiuo metu tai treningus rengiasi tie, kurie labai jau seka visokias tendencijas, tokie biškį link narciziukų biggrin.gif Nu ir tos barzdos ne paprastesniems mirtingiesiems priklauso, o tiems jau stilingesniems biggrin.gif Tai ta kombinacija treningai plius barzda, turėtų būt tiesiog super doh.gif biggrin.gif Aišku tą patogią treninginę madą tuoj buduliai vėl pasigaus ir sunku bus išgyvendint doh.gif
---
tongue.gif Užtenka ten ir vieno treninginio biggrin.gif
--
tai, matyt, desertui laiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 00:47)
Bet tai back to childhood biggrin.gif dar Mansono Sweet dreams sudainavo  visas mano mėgstamų dainų desantas biggrin.gif kaip nuskanuota jaučiuos laugh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, sorry Tuktuk, bet Dančiko tik trečdalį komandos spėjo parodyt biggrin.gif likusius paliko desertui - po savaitės smile.gif bet žiaaaaauriai stiprūs pas jį wub.gif vienas dainavo “Nevesta” Mumių Trolių, tai balsas viens prie vieno kaip Lagutenkos biggrin.gif
Atsakyti
Va šitie du superiniai, aš manau tikrai pateks toliau, taaaaai.. liko dvi vietos laisvos biggrin.gif

https://m.youtube.co...h?v=NWMHojfM70I
https://m.youtube.com/watch?v=CT_0EPRInpIА
Atsakyti
Blackkiss,

sveikinu su gimtadieniu!!! 4u.gif

Linkiu puikios nuotaikos, visokeriopos sėkmės, smagių patirčių ir malonių akimirkų! Būk laiminga! 000552.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif

http://www.ascendski...1822832826.html

https://greetings-da...ay-minions.html
Atsakyti
Su gimtadieniu, Blackkiss!!! birthday.gif happybday.gif cook.gif Linkiu laimės širdyje, svajonių išsipildymo, linksmų nuotykių, bei daug gražių ir saulėtų dienų 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 02:23)
Nu ką, sorry Tuktuk, bet Dančiko tik trečdalį komandos spėjo parodyt likusius paliko desertui - po savaitės bet žiaaaaauriai stiprūs pas jį  vienas dainavo “Nevesta” Mumių Trolių, tai balsas viens prie vieno kaip Lagutenkos

Nu ot doh.gif biggrin.gif Kaip specialiai nukišo į kitą laidą doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 03:01)
Va šitie du superiniai, aš manau tikrai pateks toliau, taaaaai.. liko dvi vietos laisvos

https://m.youtube.co...h?v=NWMHojfM70I
https://m.youtube.com/watch?v=CT_0EPRInpIА

Nu jo...Žiauriai stiprūs wub.gif Kažkaip sunkiai Saškai bus prasibraut ant tos kėdės, man atrodo biggrin.gif Įdomu ką dainuos. Pagal aprangą tai sunku suprast biggrin.gif

Bet jau tas Danas, tai vaje vaje koks flirtuotojas doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Pirmam video pabaigoje labai prajuokino dialogas su Tina biggrin.gif Nu jai nepavydžiu, kai tokie kerai iš dešinės eina laugh.gif Man atrodo, tuoj jis ją pagaus į savo žabangas laugh.gif
Per tave aš tuoj užsikabinsiu už to Voice ir pradėsiu visus video žiūrėt vien dėl Dano ir Tinos dialogų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 25 kovo 2019 - 12:17
QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 25, 10:12)
Blackkiss,
sveikinu su gimtadieniu!!!
Linkiu puikios nuotaikos, visokeriopos sėkmės, smagių patirčių ir malonių akimirkų! Būk laiminga!

http://www.ascendski...1822832826.html

https://greetings-da...ay-minions.html

Ačiū labai, Ingėnai!!! smile.gif victory.gif friends.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 03 25, 12:16)
Su gimtadieniu, Blackkiss!!!  Linkiu laimės širdyje, svajonių išsipildymo, linksmų nuotykių, bei daug gražių ir saulėtų dienų
vartotojo įkelta nuotrauka
——-
Nu ot Kaip specialiai nukišo į kitą laidą
Nu jo...Žiauriai stiprūs :
———
: Kažkaip sunkiai Saškai bus prasibraut ant tos kėdės, man atrodo Įdomu ką dainuos. Pagal aprangą tai sunku suprast
——-
Bet jau tas Danas, tai vaje vaje koks flirtuotojas Pirmam video pabaigoje labai prajuokino dialogas su Tina Nu jai nepavydžiu, kai tokie kerai iš dešinės eina : Man atrodo, tuoj jis ją pagaus į savo žabangas
——-
Per tave aš tuoj užsikabinsiu už to Voice ir pradėsiu visus video žiūrėt vien dėl Dano ir Tinos dialogų

Ačiū labai! smile.gif friends.gif o kokie gražūs bijūnai wub.gif mylimiausios mano gėlės wub.gif
———
Nu padalino - buvo pagrinde anų dviejų ir pusę Dano, ir kitai savaitei paliko pusantro.. bet kadangi vienas pagal šnekėjimą du atstoja, tai lygiai pagal laiką matyt gausis laugh.gif
———
Negali žinot, gal labai gerai pasirodys smile.gif dainas jiem labai tinkamai parenka, beje! smile.gif
———
Bet tai jei ji turi kažkokį draugą ( lyg turi), tai kažkaip ką aš žinau kaip jai jaustis su jo elgesiu prieš tą draugą! biggrin.gif jau vienąkart net susikeitė vietom su treninginiu biggrin.gif nu fun fun, bet jau perlenkia lazdą kartais, tikrai biggrin.gif jau užteko kad kengūriuku vadina, tai mačiau anonse dar ir į petį įkando doh.gif lotuliukas.gif bet man patinka kaip jinai į vietą jį pastato greit lotuliukas.gif noooors iš akių matosi, kad patinka jis jai..
———
lotuliukas.gif
—————
Šiandien nugriūvau - Takko emailą atsiuntė, nu tipo sveikinam su gimtadieniu ir nuolaida.. ir viršuj žiūriu eilutė “Dacă newsletter-ul nu este afişat corect, vă rugăm să apăsaţi aici!” Galvoju, kas gi do kalba įdomu, įsimetu į translatorių .. ir spėk kokia?! laugh.gif nesupratau, kodėl man reik rašyt Drakulų kalba lotuliukas.gif kažkaip per daug man tos Rununijos paskutiniu metu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 20:47)
kokie gražūs bijūnai  mylimiausios mano gėlės 
———
Nu padalino - buvo pagrinde anų dviejų ir pusę Dano, ir kitai savaitei paliko pusantro.. bet kadangi vienas pagal šnekėjimą du atstoja, tai lygiai pagal laiką matyt gausis
———
Bet tai jei ji turi kažkokį draugą ( lyg turi), tai kažkaip ką aš žinau kaip jai jaustis su jo elgesiu prieš tą draugą!
------
jau vienąkart net susikeitė vietom su treninginiu
---
nu fun fun, bet jau perlenkia lazdą kartais, tikrai  jau užteko kad kengūriuku vadina, tai mačiau anonse dar ir į petį įkando 
---
bet man patinka kaip jinai į vietą jį pastato greit  noooors iš akių matosi, kad patinka jis jai..
———
Šiandien nugriūvau - Takko emailą atsiuntė, nu tipo sveikinam su gimtadieniu ir nuolaida.. ir viršuj žiūriu eilutė “Dacă newsletter-ul nu este afişat corect, vă rugăm să apăsaţi aici!” Galvoju, kas gi do kalba įdomu, įsimetu į translatorių .. ir spėk kokia?!  nesupratau, kodėl man reik rašyt Drakulų kalba kažkaip per daug man tos Rununijos paskutiniu metu

Pataikiau bigsmile.gif biggrin.gif
---
O kas ten daugiausiai šneka? Danukas? biggrin.gif
---
nu joo biggrin.gif Jeigu turi, tai, man atrodo, greit neturės laugh.gif Bus kaip Gagai biggrin.gif
---
doh.gif laugh.gif
---
blink.gif lotuliukas.gif doh.gif nu pavaro jis laugh.gif
Nu bet nesakyk, žiūrovam nuo to tik įdomiau biggrin.gif Va ir mane jau įtraukė biggrin.gif
---
aha, norėjau sakyt, kad toks vaizdas, jog jis jai bent jau kažkiek tikrai patinka tongue.gif
---
geras laugh.gif Nu rumunų kalba dar tikrai nieko nesu gavus biggrin.gif

___

Beje, kol neužmiršau - mačiau per Lrt anonsuoja, kad Tvin Pyksą pradeda rodyt nuo šiandien nuo pirmadieniais iki ketvirtadieniais po vieną seriją. Visus 3 sezonus parodys biggrin.gif Jei dar neperžiūrėjai, tai per teliką bus galimybė žiūrėt biggrin.gif (nuo 24:00 val).
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 25, 19)
O kas ten daugiausiai šneka? Danukas?
---
nu joo :Jeigu turi, tai, man atrodo, greit neturės Bus kaip Gagai
---
nu pavaro jis
Nu bet nesakyk, žiūrovam nuo to tik įdomiau biggrin.gif Va ir mane jau įtraukė
---
aha, norėjau sakyt, kad toks vaizdas, jog jis jai bent jau kažkiek tikrai patinka
---
geras laugh.gif Nu rumunų kalba dar tikrai nieko nesu gavus :
___

Beje, kol neužmiršau - mačiau per Lrt anonsuoja, kad Tvin Pyksą pradeda rodyt nuo šiandien nuo pirmadieniais iki ketvirtadieniais po vieną seriją. Visus 3 sezonus parodys biggrin.gif Jei dar neperžiūrėjai, tai per teliką bus galimybė žiūrėt biggrin.gif (nuo 24:00 val).

Tai dar klausimas kyla biggrin.gif
——-
Nu grynai klausyk biggrin.gif tik tie tai laiko save rankose biggrin.gif jau vienu metu, tas tik pradėjo kažką sakyt, jinai “neužsivesk, gerai?!” lotuliukas.gif bet tai svarbiausia interve toks flegma, ramus, ramus - nu toks jausmas, kad du skirtingi žmonės biggrin.gif
——-
Nu - ta kaip pradėjo spiegt - vaikų darželis žodžiu biggrin.gif bet rumunai labai specifinė tauta - esu susidūrus, daugiau nenoriu biggrin.gif neduok die jei dar blondinė, tai geriau iškart bėgt tolyn biggrin.gif
———
Nors labai stipriai laikosi kol kas laugh.gif
———
Nu žinai aš irgi! biggrin.gif kaip siaubiakas koks persekioja, kaip “i know what you did last summer” lotuliukas.gif
———-
Oo geras! smile.gif nu kažkiek žiūrėjau, po to biškį užmečiau.. reiks gal iš naujo žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 25 kovo 2019 - 20:37
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 22:20)
Tai dar klausimas kyla
——-
bet tai svarbiausia interve toks flegma, ramus, ramus - nu toks jausmas, kad du skirtingi žmonės
——-
Nu - ta kaip pradėjo spiegt - vaikų darželis žodžiu
bet rumunai labai specifinė tauta - esu susidūrus, daugiau nenoriu  neduok die jei dar blondinė, tai geriau iškart bėgt tolyn
———
Nors labai stipriai laikosi kol kas
———
kaip siaubiakas koks persekioja, kaip “i know what you did last summer”
———-
Oo geras!  nu kažkiek žiūrėjau, po to biškį užmečiau.. reiks gal iš naujo žiūrėt

biggrin.gif biggrin.gif
---
doh.gif laugh.gif Kažkaip net keista, kad iki tokio lygio skirtingi biggrin.gif O gal čia ta Tina jį taip užveda, kad nebesivaldo žmogus? lotuliukas.gif
---
lol laugh.gif
Tikiu biggrin.gif O kas buvo? Gaudė tave rumunai? laugh.gif
---
Kol kas.. ax.gif biggrin.gif Kažkaip retai kada pamatysi tokį charizmatišką vyrioką biggrin.gif Aš tai ir bijočiau šalia jo sėdėt turbūt lotuliukas.gif Jis biškį toks neprognozuojamas atrodo (va ir turi bendrą bruožą su Robiu biggrin.gif ). Dar matai ir sukandžiot gali doh.gif biggrin.gif Nu ne veltui Drakula biggrin.gif
---
bet grynai biggrin.gif
--
Kaži ar aš eilinį kartą nesusigundysiu :oh Bet jau tiek daug kartų mačiau, kad nebesuskaičiuoju kiek :oh Nu trečią dar tik du kartus mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 25, 21:03)
Kažkaip net keista, kad iki tokio lygio skirtingi O gal čia ta Tina jį taip užveda, kad nebesivaldo žmogus?
---
Tikiu O kas buvo? Gaudė tave rumunai?:
---
Kol kas..Kažkaip retai kada pamatysi tokį charizmatišką vyrioką biggrin.gif Aš tai ir bijočiau šalia jo sėdėt turbūt Jis biškį toks neprognozuojamas atrodo (va ir turi bendrą bruožą su Robiu. Dar matai ir sukandžiot gali Nu ne veltui Drakula
--
Kaži ar aš eilinį kartą nesusigundysiu Bet jau tiek daug kartų mačiau, kad nebesuskaičiuoju kiek :oh Nu trečią dar tik du kartus mačiau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu gaal, ale sėdi sau ramiai žmogus... biggrin.gif tik suknelės tokios vis uždaresnės darosi pastebėjau laugh.gif spėju nemažai šiaip gal ir parežisuota, dėl reitingų ... būtų jis kaip intervuose - visi užmigtų dar laidai neįpusėjus biggrin.gif nes nu taip iš lempos naglai elgtis, kažkaip..
———
Oi ten tai fruktas buvo... Graikijoj, man rodos pasakojau unsure.gif nu tooooks įkyrus tipas - pirmą dieną jau ženytis siūlė lotuliukas.gif doh.gif
———
Matyt todėl 90% dalyvių komandoj pas jį bernai biggrin.gif mergos nėjo pradžioj išvis...
Ką jau ten sėdėt šalia, aš į koncą nuėjus ten kažkur matyt gale už kokios kolonos slėpčiaus biggrin.gif pernai va Latvijoj fotografę į sceną išsitempė biggrin.gif
——
TIK du biggrin.gif bet gi neįdomu kai jau viską žinai.. nors ten tiek detalių, kad iš pirmo karto nelabai ir susigaudysi...
Atsakyti