QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 25, 10:12)
Blackkiss,
sveikinu su gimtadieniu!!!
Linkiu puikios nuotaikos, visokeriopos sėkmės, smagių patirčių ir malonių akimirkų! Būk laiminga!
http://www.ascendski...1822832826.html
https://greetings-da...ay-minions.html
Ačiū labai, Ingėnai!!!
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 25, 12:16)
Su gimtadieniu, Blackkiss!!! Linkiu laimės širdyje, svajonių išsipildymo, linksmų nuotykių, bei daug gražių ir saulėtų dienų

-
Nu ot Kaip specialiai nukišo į kitą laidą
Nu jo...Žiauriai stiprūs :
: Kažkaip sunkiai Saškai bus prasibraut ant tos kėdės, man atrodo Įdomu ką dainuos. Pagal aprangą tai sunku suprast
-
Bet jau tas Danas, tai vaje vaje koks flirtuotojas Pirmam video pabaigoje labai prajuokino dialogas su Tina Nu jai nepavydžiu, kai tokie kerai iš dešinės eina : Man atrodo, tuoj jis ją pagaus į savo žabangas
-
Per tave aš tuoj užsikabinsiu už to Voice ir pradėsiu visus video žiūrėt vien dėl Dano ir Tinos dialogų
Ačiū labai!

o kokie gražūs bijūnai

mylimiausios mano gėlės
Nu padalino - buvo pagrinde anų dviejų ir pusę Dano, ir kitai savaitei paliko pusantro.. bet kadangi vienas pagal šnekėjimą du atstoja, tai lygiai pagal laiką matyt gausis

Negali žinot, gal labai gerai pasirodys

dainas jiem labai tinkamai parenka, beje!
Bet tai jei ji turi kažkokį draugą ( lyg turi), tai kažkaip ką aš žinau kaip jai jaustis su jo elgesiu prieš tą draugą!

jau vienąkart net susikeitė vietom su treninginiu

nu fun fun, bet jau perlenkia lazdą kartais, tikrai

jau užteko kad kengūriuku vadina, tai mačiau anonse dar ir į petį įkando

bet man patinka kaip jinai į vietą jį pastato greit

noooors iš akių matosi, kad patinka jis jai..
Šiandien nugriūvau - Takko emailą atsiuntė, nu tipo sveikinam su gimtadieniu ir nuolaida.. ir viršuj žiūriu eilutė Dacă newsletter-ul nu este afişat corect, vă rugăm să apăsaţi aici! Galvoju, kas gi do kalba įdomu, įsimetu į translatorių .. ir spėk kokia?!

nesupratau, kodėl man reik rašyt Drakulų kalba

kažkaip per daug man tos Rununijos paskutiniu metu
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain