Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Ingėnai, specially for you biggrin.gif

https://tiphero.com/...on-jovi-cruise/
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 26, 01:26)
nu gaal, ale sėdi sau ramiai žmogus... tik suknelės tokios vis uždaresnės darosi pastebėjau spėju nemažai šiaip gal ir parežisuota, dėl reitingų ... 
----
būtų jis kaip intervuose - visi užmigtų dar laidai neįpusėjus  nes nu taip iš lempos naglai elgtis, kažkaip..
———
Oi ten tai fruktas buvo... Graikijoj, man rodos pasakojau  nu tooooks įkyrus tipas - pirmą dieną jau ženytis siūlė
———
Matyt todėl 90% dalyvių komandoj pas jį bernai mergos nėjo pradžioj išvis...
---
Ką jau ten sėdėt šalia, aš į koncą nuėjus ten kažkur matyt gale už kokios kolonos slėpčiaus pernai va Latvijoj fotografę į sceną išsitempė
——
TIK du
bet gi neįdomu kai jau viską žinai.. nors ten tiek detalių, kad iš pirmo karto nelabai ir susigaudysi...

laugh.gif doh.gif
---
biggrin.gif išmetė man youtube kažkokį jo intervą, tai specialiai įsijungiau pažiūrėt biggrin.gif Nu ramesnis toks, bet ne taip, kad visi užmigtų laugh.gif Normaliai jis ten kalba biggrin.gif Bet vistiek tas flirtavimas niekur nedingsta biggrin.gif
---
ai jo, prisiminiau dabar, kai pasakojai biggrin.gif Bet tai kas ten per veikėjas :oh
---
tai greičiausiai biggrin.gif
---
blink.gif Ta prasme? laugh.gif
---
laugh.gif Nu teip biggrin.gif
Taip ir yra - kai daug detalių, tai kaskart žiūrint vis kažką naujo atrandu. Senasis jau skersai išilgai išnarstytas, o va naujam man dar ten daug neaiškumų biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 26, 09:09)

Oho, va čia tai kruiziukas bigsmile.gif thumbup.gif Įsivaizduoju kaip fainai ten turėtų būt, kadangi ten jau tikrai visi stipriausi fanai susirinks, nes vietų tai juk nėra labai daug palyginus su arenom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 26, 12:13)
išmetė man youtube kažkokį jo intervą, tai specialiai įsijungiau pažiūrėt biggrin.gif Nu ramesnis toks, bet ne taip, kad visi užmigtų: Normaliai jis ten kalba Bet vistiek tas flirtavimas niekur nedingsta
---
ai jo, prisiminiau dabar, kai pasakojai Bet tai kas ten per veikėjas
---
tai greičiausiai
---
Ta prasme?
---
Oho, va čia tai kruiziukas bigsmile.gif thumbup.gif Įsivaizduoju kaip fainai ten turėtų būt, kadangi ten jau tikrai visi stipriausi fanai susirinks, nes vietų tai juk nėra labai daug palyginus su arenom smile.gif

Tai gal ant tokio užtaikei biggrin.gif aš mačiau porą tai toks nors prie žaizdos dėk biggrin.gif geriečiu apsimetęs laugh.gif be jokių nusišnekėjimų ir nesąmonių..
——-
Aš nežinau, vat aš sugebu tokius pritraukt biggrin.gif
———
Bet įtariu saugiausia eit pas jį į komandą vistik biggrin.gif nes kai treniruoja, normaliai elgias - gi nebūna laiko išsidirbinėt biggrin.gif o per pačius pasirodymus pergyvena už savus, tai vėlgi.. o per kitų pasirodymus jau prasideda komentariukai smile.gif
———
Nu tiesiogine - paėmė ir ištempė į sceną biggrin.gif
———
Jo, ir vien bendraminčiai smile.gif faina turėtų būt.. beeet aš tai jau bijau tų kruizų po Novegijos atvejo.. br...
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 23, 01:09)
Sveikos smile.gif kokį nerealų koncą žiūriu, žinokit!!  U2 su orkestru iš Londono jis toks kaip unplugged, bet kartu ir su orkestru.. keista - niekada nebuvau jų gerbėja išvis, nu bet šitas koncertas kažkas neapsakomo wub.gif supratau, kad, deja, bet iš šiai dienai esančių grupių nedatraukia iki U2 lygio nei viena..tobulai tiesiog

Tai o kas su tokiais įstatytais dantim kažką atrodytų?
———
Šiandien, beje, daug kam galvą kažko skauda
———

Aha, ta olandų buvo, viena didžiausių mano favoričių per visą EV istoriją
———

Net balsu susijuokiau  nee, neteisingai supratai - nieko neturiu prieš žmones - jų kaip ir visur visokių, bet čia biškį kita situacija - čia jie atstovauja šaliai smile.gif taip sakant pirmiausiai šalis dalyvauja...
——-
Jetus Bareikiui tai man alergija, net krato biggrin.gif pas mus jau kolegos kai kurie pradėjo su treningais į darbą vaikščiot... nu mada, mada, bet man jau čia kažkoks savęs negerbimas...

Tikiu, kad labai fainai wub.gif
Bet matyt arti mūsų jų niekad gyvai ir nepamatysim.

------

nu jo lolol

------

man buvi beveik keturių dienų "džiaugsmelis"...

----

aha, mano irgi

------

kažkaip ne į temą tą pavyzdį įkišau smile.gif

Jo, šalis ir žmogus visai skirtingi dalykai.

--------

eina sau, tai nejaugi bareikiai čia tokią madą užvedė? smile.gif
Aš daugiau paskutiniu metu kaip ir nebuvau pastebėjus tų treningų.
Nors pala, dar Jazzu su treningais kažkokiame renginyje prasinešė.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 23, 09:40)
akapelinis Seriožkos EV variantas
https://www.youtube....h?v=pI-Y8A3OKz0

------
o šita man žiauriai graži  wub.gif jei vat tokiu lygiu ir tą Scream padainuos per EV, tai super bus wub.gif
https://www.youtube....h?v=aWMj-iDq--w

Man tas variantas kaip patinka wub.gif wub.gif

------

O čia tai iš viso wub.gif wub.gif wub.gif

Jau net nekalbant , kad tokie pasirodymai turi dūšią. Kai ne klausai muzikos, bet ją išgyveni kartu su atlikėjais.
Papildyta:

Turiu jau eiti, kitką pakomentuosiu kažkada vėliau.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 26, 14:53)
Tai gal ant tokio užtaikei  aš mačiau porą tai toks nors prie žaizdos dėk biggrin.gif geriečiu apsimetęs be jokių nusišnekėjimų ir nesąmonių..
——-
Aš nežinau, vat aš sugebu tokius pritraukt
———
Bet įtariu saugiausia eit pas jį į komandą vistik biggrin.gif  nes kai treniruoja, normaliai elgias - gi nebūna laiko išsidirbinėt biggrin.gif o per pačius pasirodymus pergyvena už savus, tai vėlgi.. o per kitų pasirodymus jau prasideda komentariukai
———
Nu tiesiogine - paėmė ir ištempė į sceną biggrin.gif
———
Jo, ir vien bendraminčiai smile.gif faina turėtų būt.. beeet aš tai jau bijau tų kruizų po Novegijos atvejo.. br...

LOL laugh.gif Nu nežinau, ten kažkoks rytinis interviu buvo biggrin.gif Kaip pas mus "Labas rytas", tai ten irgi kažkokia laida biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif
---
Aš pastebėjau, kad jis mėgsta kitų komandų narius pakritikuot, ar klaidingą įspūdį susidariau? biggrin.gif nu nėra taip, kad viskas gerai, bla bla. Vis ką nors užmeta biggrin.gif Bet žiūrovams tai tik įdomiau nuo to, nes nesikartoja su komentarais kaip kiti.
---
jetus, kas per Drakula doh.gif
---
aha, įsivaizduoju kaip tas kruizas turėjo visus plaukusius išgąsdint doh.gif Turbūt tie žmonės jau buvo prisigalvoję visokių scenarijų. Gerai, kad viskas gerai baigėsi.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 26, 19:53)
man buvi beveik keturių dienų "džiaugsmelis"...

----

jetus...

---

Jo jo, Jazzu irgi buvo išlindus su kažkokiais raudonais treningais doh.gif Čia dabar visuotinė baisi mada, ne tik Bareikio unsure.gif

Apkritai pastebėjau tendenciją tarp jauniklių, kad nusifotkint reikia kuo baisiau atrodant - butelys rankoj, kasekas koks, fakas būtinas, nu ir treningai be abejo, plaukai belekaip į visas puses. Tipo labai cool doh.gif
Man grynai asocijuojasi su tuo klipu doh.gif biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=gh3RFCrpi4U
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 kovo 2019 - 21:12
QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 26, 17:53)
Labas
Tikiu, kad labai fainai  :
Bet matyt arti mūsų jų niekad gyvai ir nepamatysim.
------
man buvi beveik keturių dienų "džiaugsmelis"
--------
———
O čia tai iš viso
Jau net nekalbant , kad tokie pasirodymai turi dūšią. Kai ne klausai muzikos, bet ją išgyveni kartu su atlikėjais.

Nu ko gero :/
——-
Ojej.. migrena?
——-
Nee, jau čia is visų galų tie treningai lenda doh.gif biggrin.gif
——-
Aha ir man labai patiko smile.gif tokia kažkokia šilta ir jauki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 26, 21:05)
LOL laugh.gif Nu nežinau, ten kažkoks rytinis interviu buvo biggrin.gif Kaip pas mus "Labas rytas", tai ten irgi kažkokia laida :
---
Aš pastebėjau, kad jis mėgsta kitų komandų narius pakritikuot, ar klaidingą įspūdį susidariau? biggrin.gif nu nėra taip, kad viskas gerai, bla bla. Vis ką nors užmeta biggrin.gif Bet žiūrovams tai tik įdomiau nuo to, nes nesikartoja su komentarais kaip kiti.
---
aha, įsivaizduoju kaip tas kruizas turėjo visus plaukusius išgąsdint doh.gif Turbūt tie žmonės jau buvo prisigalvoję visokių scenarijų. Gerai, kad viskas gerai baigėsi.
——-
Man grynai asocijuojasi su tuo klipu doh.gif biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=gh3RFCrpi4U

Ai tai jis dar ryte aktyvus sugeba būt? biggrin.gif mane ryte pasodink į kokią laidą, tai tik siūbuosiu į šalis kaip zombis biggrin.gif
Aš va ant pižamų kažkokių užtaikiau laugh.gif tai visai ramiakas biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=LDiWD5CoC24
——-
Nu jis toks visada tiesą sako.. jei kažkas gerai, tai pagirs, bet jei blogai tai ir pasakys kad blogai.. dėl ko ir buvo susirieję su treninginiu biggrin.gif bet mano galva, tai jau geriau taip, nei kad giria, o mintyse galvoja kokia tragedija...
——-
Kai pamačiau video, tai blogiau nei atrodė iš straipsnių...
——-
O koks siaubas.. doh.gif biggrin.gif bet vis galvoju kaip čia ta mada taip spėjo išsigimt - nuo visokių Chanel iki morozyno nusirito biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 27, 01:48)
Ai tai jis dar ryte aktyvus sugeba būt?  mane ryte pasodink į kokią laidą, tai tik siūbuosiu į šalis kaip zombis
--
Aš va ant pižamų kažkokių užtaikiau laugh.gif tai visai ramiakas
https://m.youtube.co...h?v=LDiWD5CoC24
——-
Nu jis toks visada tiesą sako.. jei kažkas gerai, tai pagirs, bet jei blogai tai ir pasakys kad blogai.. dėl ko ir buvo susirieję su treninginiu biggrin.gif bet mano galva, tai jau geriau taip, nei kad giria, o mintyse galvoja kokia tragedija...
——-
Kai pamačiau video, tai blogiau nei atrodė iš straipsnių...
——-
O koks siaubas.. doh.gif biggrin.gif bet vis galvoju kaip čia ta mada taip spėjo išsigimt - nuo visokių Chanel iki morozyno nusirito biggrin.gif

Tai aš irgi siūbuočiau laugh.gif
--
ant pižamų doh.gif biggrin.gif Matai dar ir su tuo akių raiščiu, tai gal dėl to ir apmigęs biggrin.gif biggrin.gif Nu bet vistiek toks vaizdas, kad net ir su tuo laidos vedėju flirtuoja doh.gif biggrin.gif
---
LOL biggrin.gif Nu su treninginiais rietis pavojinga, nes gali prastai baigtis doh.gif biggrin.gif
Tai jo, man irgi daug labiau patinka, kai tiesą pasako, o ne visus giria drinks_cheers.gif Per LT balsą beveik visada tik giria, dėl to ilgainiui laaabai nuobodu pasidaro klausyt tokių pačių komisijos komentarų. Dar šiais metais Jarutis kai buvo, tai jis pakomentuodavo įdomiau, bet kiti tai visai ne.
--
Aš net video nemačiau man jau baisu pasidarė unsure.gif Tai gal geriau nei nežiūrėsiu unsure.gif
---
aha, grynai doh.gif
Atsakyti
Hey smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 27, 12:02)
ant pižamų Matai dar ir su tuo akių raiščiu, tai gal dėl to ir apmigęs Nu bet vistiek toks vaizdas, kad net ir su tuo laidos vedėju flirtuoja :
---
LOL Nu su treninginiais rietis pavojinga, nes gali prastai baigtis
Tai jo, man irgi daug labiau patinka, kai tiesą pasako, o ne visus giria drinks_cheers.gif Per LT balsą beveik visada tik giria, dėl to ilgainiui laaabai nuobodu pasidaro klausyt tokių pačių komisijos komentarų. Dar šiais metais Jarutis kai buvo, tai jis pakomentuodavo įdomiau, bet kiti tai visai ne.
--
Aš net video nemačiau man jau baisu pasidarė unsure.gif Tai gal geriau nei nežiūrėsiu unsure.gif

Looool biggrin.gif nu ne iki tiek gal dar nedaėjo, kad su bernais flirtuot biggrin.gif aš jaučiu čia dar tembras ir akcentas duoda tokį efektą biggrin.gif nes nu atrodo normaliai kalba, bet.. biggrin.gif bet žiauriai fainas intervas gavosi biggrin.gif kaip prajuokino pab, kažko paklausė, sako “palauk, aš jau klausimą pamiršau - kažkaip tavo dekoracijos ant manęs krenta” lotuliukas.gif doh.gif
——-
Bet tas nieko išvis tokio net ir nepasakė, pasakė “norėtųsi, iš tavęs kažko naujesnio, eksperimento, nes dayviam netiko šita daina, manęs neužkabino”.. tai tas kaip puolė, tipo “taip negalima elgtis, reik palaikyt dalyvius”, tas sako “kaip negalima elgtis?! ..Tiesos negalima sakyt?!..Gal tiesiog išmok kritiką priimt..”.. nu ir sėdėjo pusę laidos abu susiraukę biggrin.gif
——-
Nu grynai vos ne 90 laipsniu kampu pasvirdavo tas laivas, sofos skraidė... baisu...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 27, 15:41)
Looool nu ne iki tiek gal dar nedaėjo, kad su bernais flirtuot  aš jaučiu čia dar tembras ir akcentas duoda tokį efektą  nes nu atrodo normaliai kalba, bet..
----
bet žiauriai fainas intervas gavosi  kaip prajuokino pab, kažko paklausė, sako “palauk, aš jau klausimą pamiršau - kažkaip tavo dekoracijos ant manęs krenta”
——-
Bet tas nieko išvis tokio net ir nepasakė, pasakė “norėtųsi, iš tavęs kažko naujesnio, eksperimento, nes dayviam netiko šita daina, manęs neužkabino”.. tai tas kaip puolė, tipo “taip negalima elgtis, reik palaikyt dalyvius”, tas sako “kaip negalima elgtis?! ..Tiesos negalima sakyt?!..Gal tiesiog išmok kritiką priimt..”.. nu ir sėdėjo pusę laidos abu susiraukę
——-
Nu grynai vos ne 90 laipsniu kampu pasvirdavo tas laivas, sofos skraidė... baisu...

laugh.gif Nu bet grynai toks vaizdas, kad jis ištisai flirtuoja doh.gif biggrin.gif Čia, matyt, jau natūra tokia pas jį biggrin.gif Aišku, kaip sakai, dar ir tembras savo duoda biggrin.gif
---
LOL doh.gif biggrin.gif Nepabaigiau dar iki galo pažiūrėt. Pradžioj sudomino kaip kalbėjo apie tai, kad nemoka rusiškai rašyt nors anksčiau tarybiniais laikais bandė jų tautą surusint ir liepė kirilica rašyt rumuniškus žodžius blink.gif Keista kaip čia Lietuvoj dar to nebuvo. Arba lietuviai nepasidavė g.gif Iš tikrųjų tai kaip žiauriai skamba tas bandymas nutautint, kad savo kalbą užmirštų žmonės doh.gif

Beje, nežinau ar skaitėt šiandieninį straipsnį, bet naujas Rusijos tv fantazija apie tai kaip lietuvius trėmė labai komfortiškai - atseit lydėjo gydytojų komandos, leido pasiimt po toną turto ir visi, kuriuos trėmė buvo banditai doh.gif doh.gif Kai atrodo Rusijos melas jau nebegali nustebint, tai ima tai ir padaro doh.gif
----
nu kas per nesąmonė doh.gif biggrin.gif Gerai daro, kad pasako kaip jam atrodo. Ko čia pykt nesuprantu biggrin.gif Taigi neišsityčioja, o normaliai pakomentuoja.
---
blink.gif Eina sau, turbūt jau Titaniko scenarijus žmonėms pradėjo pieštis. Negalvojau, kad ten taip baisiai buvo.. Gerai, kad viskas gerai baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 27, 21:13)
laugh.gif Nu bet grynai toks vaizdas, kad jis ištisai flirtuoja Čia, matyt, jau natūra tokia pas jį pAišku, kaip sakai, dar ir tembras savo duoda
---
LOLNepabaigiau dar iki galo pažiūrėt. Pradžioj sudomino kaip kalbėjo apie tai, kad nemoka rusiškai rašyt nors anksčiau tarybiniais laikais bandė jų tautą surusint ir liepė kirilica rašyt rumuniškus žodžius : Keista kaip čia Lietuvoj dar to nebuvo. Arba lietuviai nepasidavė : Iš tikrųjų tai kaip žiauriai skamba tas bandymas nutautint, kad savo kalbą užmirštų žmonės :
———
Beje, nežinau ar skaitėt šiandieninį straipsnį, bet naujas Rusijos tv fantazija apie tai kaip lietuvius trėmė labai komfortiškai - atseit lydėjo gydytojų komandos, leido pasiimt po toną turto ir visi, kuriuos trėmė buvo banditai doh.gif doh.gif Kai atrodo Rusijos melas jau nebegali nustebint, tai ima tai ir padaro
----
nu kas per nesąmonė Gerai daro, kad pasako kaip jam atrodo. Ko čia pykt nesuprantu biggrin.gif Taigi neišsityčioja, o normaliai pakomentuoja.
---
: Eina sau, turbūt jau Titaniko scenarijus žmonėms pradėjo pieštis. Negalvojau, kad ten taip baisiai buvo.. Gerai, kad viskas gerai baigėsi.

Jo, jo, tembras tikrai priduoda biggrin.gif
Va, čia tai topas buvo - iki ašarų biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=E4PVbwA1bAs
——-
Bet ar nebandė? unsure.gif kažkur man jau šitas girdėta buvo.. gal bandė, bet neišėjo.. su Moldavais, matai, visai kitaip, jie ir dabar žiauriai prorusiška tauta.. nu valdžia jų bent jau...kodėl aš jų lb ir nemėgau...
——-
doh.gif ... Oi ten tai nesibaigianti fantazija.. ir tokie briedai, kad nežinau kas gali patikėt net ir vatnykų tarpe...o kai jie aiškino, kad ES LT taip prispaudė, kad baigės valiuta savo ir teko eurus naudos lotuliukas.gif dabar girdėjau naujausia naujiena, kad Italijoj elektros nėr lotuliukas.gif
——-
Vat negalima jo kritikuot - gerai arba labai gerai biggrin.gif
——-
Nu.. tai gerai kad prie krantų bent netoli..
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 28, 02:34)
Va, čia tai topas buvo - iki ašarų
https://m.youtube.co...h?v=E4PVbwA1bAs
——-
Bet ar nebandė?   kažkur man jau šitas girdėta buvo.. gal bandė, bet neišėjo..
----
su Moldavais, matai, visai kitaip, jie ir dabar žiauriai prorusiška tauta.. nu valdžia jų bent jau...kodėl aš jų lb ir nemėgau...
——-
o kai jie aiškino, kad ES LT taip prispaudė, kad baigės valiuta savo ir teko eurus naudos  dabar girdėjau naujausia naujiena, kad Italijoj elektros nėr

looooool doh.gif biggrin.gif biggrin.gif nu čia šakės kad prajuokino laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif Ale ir išmąstyk tu man taip - Kengūriukas, nes dvi kišenės kaip sterblės lotuliukas.gif Dar už žandų pakibino lotuliukas.gif
Bet kažkaip patiko man tas kibinimo būdas thumbup.gif Fainas tas Danukas biggrin.gif
Tina net pabėgo slėptis, neatlaikė laugh.gif
---
Nu kad kirilica lietuviškus žodžius rašytų kažkaip negirdėjau arba neužfiksavau g.gif
---
O ne apie rumunus ten jis šnekėjo?
Moldavija tai taip, laaabai prorusiška ir dabar..
---
blink.gif nu dar tokių negirdėjau doh.gif biggrin.gif Toks vaizdas, kad jie turi neišsenkantį fantazijų šaltinį doh.gif

Aš kažkada mačiau reportažą, kaip kažkokios Rusijos bobutės darė susitikimą, kad išspręstų klausimą kaip tiems vargšams skurstantiems amerikonams padėt. Visos tokios susirūpinusios, o viena tai net raudojo atsistojus kaip jie net valgyt neturi ko blink.gif :oh Paskui degino JAV vėliavą. Įsivaizduoji iki kokio lygio žmonės nuzombinti per tas Rusijos tv :oh Netikėjau savo akimis ką matau :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 kovo 2019 - 12:12
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 28, 12:11)
Labas
looooool nu čia šakės kad prajuokino Ale ir išmąstyk tu man taip - Kengūriukas, nes dvi kišenės kaip sterblės lotuliukas.gif Dar už žandų pakibino
——-
: Fainas tas Danukas
Tina net pabėgo slėptis, neatlaikė
---
Nu kad kirilica lietuviškus žodžius rašytų kažkaip negirdėjau arba neužfiksavau g.gif
---
O ne apie rumunus ten jis šnekėjo?
Moldavija tai taip, laaabai prorusiška ir dabar..
---
: nu dar tokių negirdėjau Toks vaizdas, kad jie turi neišsenkantį fantazijų šaltinį
——-
Aš kažkada mačiau reportažą, kaip kažkokios Rusijos bobutės darė susitikimą, kad išspręstų klausimą kaip tiems vargšams skurstantiems amerikonams padėt. Visos tokios susirūpinusios, o viena tai net raudojo atsistojus kaip jie net valgyt neturi ko

Nu sakau žviegiau balsu biggrin.gif bet kaip mielai tas “Kenguruš” biggrin.gif dar kaip žvengiau tas treninginis kai persėdo - labas, aš panda lotuliukas.gif doh.gif
Bet su tais kengūriukais nesibaigė viskas - per kitą laidą išeina jie abu su Dančiku - ir taip girdžiu - o dieve, ką tu čia vėėėl sugalvojai - ir žiūriu į jos vietą pasodintas pliušinis kengūriukas lotuliukas.gif doh.gif
———-
Nuu toks fainas, kad žmonės net laksto nuo jo lotuliukas.gif
——-
Gal ne LT, bet va šitą faktą tikrai girdėjau.. ne iš Dano biggrin.gif
——
Nea, jis gi iš Moldovos.. tai Moldovoj rumuniškai ir šneka, neturi jie savo kalbos.. visai vargšai kažkokie biggrin.gif
———
Oj ten ne tik fantazija, ten klausimas ko galima taip apsirūkyt, kad tokių prisigalvot biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif looooool... bet kiek užtaikau ant žinių - nu kai įsijungiu voicą tarkim (dažnai užvėlina, nes užsitęsia žinios), tai dvi temos pas juos - Ukraina ir Jav - savų problemų nėr!! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 28 kovo 2019 - 19:52