QUOTE(tuktuk @ 2019 03 24, 18:47)
nu jo, įsivaizduoju koks filmas su juo būtų gavęsis Pats aktorius neturi jokių tabu, tai jaučiu būtume prisižiūrėję ten visko
---
LOL Taip ir įsivaizduoju vaizdelį kaip Ingėnas su kočėlu mojuoja ir veja vyrą iš namų dėl to
---
oi.. Nu taip, ką tu paaiškinsi paaugliams Man Bareikis labai nepatinka. Nesąmones daro ir gadina skonį vaikams :
O jos neišeina pakreipt į kokią prasmingesnę, pvz roko muziką? Bet aišku, per prievartą nieko nepavyks, ypač jei ir draugai klauso visai ko kito.
Tai jau jo, būtume...
-----
-----
tikrai neįmanoma, šiuo metu ji yra labai "prieštarauk" fazėje...
Formuoti, manau, reikia nuo ankstyvų dienų. Bet kol ji buvo visai maža, aš tada roko pati neklausiau.
Šiaip muzikos be ausinių namuose aš ir nebeklausau.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 24, 19:27)
Tu gal juokauji?

galiu už Ingėną atsakyt - NEIŠEINA

kaip tu paaugliam kažką liepsi - gi geriau viską už visus žino
------
aš taip įsivaizduoju, kaip man būtų tėvai paauglystėj liepę kažką klausyt
tai jau taip
------
ne, na liepti klausyti net ir neišeina. Muzikos klausimas juk laisvas dalykas. Galima kažkaip parodyti nebent.
Nors maniškė matyt nelinkusi į sunkesnę muziką, juk tokiu amžiumi tikrai jau būtų išlindę.
Nesu girdėjusi nė vieno roko gabalo, kad pati klausytų (turiu omeny per teliką, ką per ausines klauso, nežinau).
Šiaip yra tik vienas atlikėjas kuriam abi simpatizuojame - Ed Sheeran. Bet tai čia iš laaaaabai lengvosios artilerijos.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 24, 21:20)
Tai aš sakau, kad greičiausiai nepavyks, na bet vistiek bent kažkoks šansas yra o gaaal

Aišku, ne taip tiesiogiai sakyt klausyk tą ar tą, bet kokį koncertą kartu pažiūrėt ar pnš. Bandyt per aplinkui kažkaip, nepastebimai
---
Tos barzdos šlykštukės tai man žiauriai šlykščios (net fiziškai sutampo pamačius

), nes mano fantazija iš kart visokius maisto scenarijus pradeda piešt kaip pvz toks vyriokas valgo šaltibarščius ir kaip ten visokių burokų ir svogūnų į tą barzdą prikrenta ir įsipina į plaukelius

O po valgio gi nemerkia į bliūdą tos barzdos ir nesinešioja šampūnų, kad ją išplaut, jog ji vėl būtų kvepianti

Aš nesuprantu kodėl negali grįžt į madą normalios barzdos arba kelių dienų barzdelės
Vat su muzika prie jos prieiti beje sunkiausia. Nebent aš josios muzikos galiu klausyti, ji maniškės ne.
----
taip vaizdžiai nupasakojai, kad fuuui tikrai šlykštu pasidarė
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 24, 21:44)
Nors aš galvoju, kad mano skonį matyt vis tik tėvai vaikystėj,
gal kai kokie 5-6m buvo man, formavo - pas mus buvo užsilikę labaaaai daug plokštelių iš tėvų jaunystės, nu ir klausydavau

tai ten kas buvo - queen, elton johnas, deep purple, akvariumas ir pan. Nu nuo tų laikų roką tik ir klausiau. Nu buvo ten muzikinių nukrypimų kartais

bet pagrinde prie roko likau...
Tai va kad... Reikia gal labiau tokiu metu.
Jinai tik girdėdavo, kad aš Robio klausiausi. Bet jai net neužsifiksavo, neužsikabino.
Beje, su Robiu yra jai asmenininė istorija, kurios dar nepasakojau. Kai aš laukiausi, Robio "Feel" buvo be galo populiari. Ir man be galo patiko (ir dabar labai patinka). Prisimenu net konkretų momentą, kaip sėdžiu kavinėje nėsčia ir tą dainą klausausi. Kada nors papasakosiu. Nes ta daina mus abi jungia, konkretų laikotarpį primena (tik ji dar to nežino).
Beje ir paskui keletą metų, gan ilgai tą dainą kaip telefono skambutį naudojau.
Papildyta:
Mansono Sweet dreams sudainavo

visas mano mėgstamų dainų desantas

kaip nuskanuota jaučiuos
[/quote]
Beje Sweet dreams originalas tai ne Mansono, aš pati tik prieš kelis metus sužinojau.
Tik kad Mansono versija yra žyyyyyymiai geresesnė (ir daug plačiau žinoma)
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 24, 22:51)

Dar pagalvojau - kas gali blogiau būt už treningus ar tas barzdas, ogi - treningai ir barzda viename
-------
Nes šiuo metu tai treningus rengiasi tie, kurie labai jau seka visokias tendencijas, tokie biškį link narciziukų

Nu ir tos barzdos ne paprastesniems mirtingiesiems priklauso, o tiems jau stilingesniems

Tai ta kombinacija treningai plius barzda, turėtų būt tiesiog super

Aišku tą
patogią treninginę madą tuoj buduliai vėl pasigaus ir sunku bus išgyvendint
lol
-----
Nu jo...
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 18:47)
Šiandien nugriūvau - Takko emailą atsiuntė, nu tipo sveikinam su gimtadieniu ir nuolaida.. ir viršuj žiūriu eilutė Dacă newsletter-ul nu este afişat corect, vă rugăm să apăsaţi aici! Galvoju, kas gi do kalba įdomu, įsimetu į translatorių .. ir spėk kokia?!

nesupratau, kodėl man reik rašyt Drakulų kalba

kažkaip per daug man tos Rununijos paskutiniu metu
O geeeeeras lol
Bet tai nu tikrai keista, rumunų kalba tikrai nėra viena iš populiariausių pasaulyje

Matyt tu jau kažkaip buvau prigauta kaip rumunų kultūros mylėtoja lolol (na tipo kažką pagooglinai ir dabar tave su tuo persekios

)
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 20:20)
Nu žinai aš irgi!

kaip siaubiakas koks persekioja, kaip i know what you did last summer
Tiksliai

Kažkaip net biškiai pošiurpiai iš tos pusės

Žodžiu, esi tikrai sekama

(neaišku, kas užsakovas

)
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 25, 23:26)
Oi ten tai fruktas buvo... Graikijoj, man rodos pasakojau

nu tooooks įkyrus tipas - pirmą dieną jau ženytis siūlė
Lyg ir nepasakojai

lol
Žodžiu, turi sąsajų su ta tauta iš senovės lol
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 26, 07:09)
ai jo, žinau šitą bajerį. Didžiausias bajeris tai kainoje, žinoma.
Jie iš viso du bus, vienas Europoje, kitas Amerikoje.
Bet ne tokiems paprastiems mirtingiesiems kaip aš.
Beje, nesakiau dar, aš ir į Taliną į Bon Jovi važiuosi. MB kažkaip pasiūlė, abu kartu (nors jis tai nėra gerbėjas), tai kaip jau aš čia atsisakysiu
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 26, 12:13)
Oho, va čia tai kruiziukas

Įsivaizduoju kaip fainai ten turėtų būt, kadangi ten jau tikrai visi
stipriausi fanai susirinks, nes vietų tai juk nėra labai daug palyginus su arenom
Na toli gražu ne stipriausi, o labiausiai prie pinigo
Tie prie pinigo dažnai būna, kad net ir ne muzika labiau domisi, kartais.
Šiaip iš tiesų net jei ir turėčiau pinigų , labai labai pagalvočiau. Kažkaip ne mano stiliaus čia renginys.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 26, 21:05)
Jo jo, Jazzu irgi buvo išlindus su kažkokiais raudonais treningais

Čia dabar visuotinė baisi mada, ne tik Bareikio
Jazzu tai man iš viso nuo proto nušokusi paskutiniu metu. Ir taip išsibaisinusi. Tikrai išvaizdi juk buvo, o ta paskutinė fotosesija ant kažkokio žurnalo, tai biškį vaikams gąsdinti....
Beje, jei teisingai supratau, tie raudoni jos treningai ar tik ne Statkevičiaus kurti?
Nors pagalvoji, jei jau Statkevičius ant treningų kūrimo perėjo, šventinių treningų

, tai perspektyvos ne kažką...
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 26, 23:48)
Ojej.. migrena?
-
Aš va ant pižamų kažkokių užtaikiau

tai visai ramiakas
https://m.youtube.co...h?v=LDiWD5CoC24
------
O koks siaubas..

bet vis galvoju kaip čia ta mada taip spėjo išsigimt - nuo visokių Chanel iki
morozyno nusirito
Ne, turiu dar kitą panašią ligą su galvos skausmu, tai pakaitomis jos mane puola...
-------
Baik tu, pižamos tai bent tikrai simpatiškos
Labai gražiai jis čia atrodo.
------
loolol
Nu... morozynas šiaip ar taip mažiau kainuoja, taip sakant įperkamas
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 27, 21:13)
LOL

Nepabaigiau dar iki galo pažiūrėt. Pradžioj sudomino kaip kalbėjo apie tai, kad nemoka rusiškai rašyt
nors anksčiau tarybiniais laikais bandė jų tautą surusint ir liepė kirilica rašyt rumuniškus žodžius
Keista kaip čia Lietuvoj dar to nebuvo. Arba lietuviai nepasidavė :hm: Iš tikrųjų tai kaip žiauriai skamba tas bandymas nutautint, kad savo kalbą užmirštų žmonės
-------
Beje, nežinau ar skaitėt šiandieninį straipsnį, bet naujas Rusijos tv fantazija apie tai kaip lietuvius trėmė labai komfortiškai - Kai atrodo Rusijos melas jau nebegali nustebint, tai ima tai ir padaro :
Tai gal todėl, kad jau turėjo su lietuviais patirties seniau, kai bandė uždrausti lietuvių kalbą. Tie knygnešių laikai etc.
------
Ne nu...

Vos ne kaip į sanatoriją...
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 28, 00:34)

... Oi ten tai nesibaigianti fantazija.. ir tokie briedai, kad nežinau kas gali patikėt net ir vatnykų tarpe...o kai jie aiškino, kad ES LT taip prispaudė, kad baigės valiuta savo ir teko eurus naudos

dabar girdėjau naujausia naujiena, kad Italijoj elektros nėr
Ne, nu
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 28, 12:11)
Aš kažkada mačiau reportažą, kaip kažkokios Rusijos bobutės darė susitikimą, kad išspręstų klausimą kaip tiems vargšams skurstantiems amerikonams padėt. Visos tokios susirūpinusios, o viena tai net raudojo atsistojus kaip jie net valgyt neturi ko

:oh Paskui degino JAV vėliavą. Įsivaizduoji iki kokio lygio žmonės nuzombinti per tas Rusijos tv :oh Netikėjau savo akimis ką matau :oh
O varge...
Bet tai Amerika juk didžiausias jų priešas tai ir propaganda didžiausia.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 28, 19:22)
Gal ne LT, bet va šitą faktą tikrai girdėjau.. ne iš Dano
Tikrai ne LT, savo durną galvą guldau.
Tikrai apie tą dalyką būtume žinoję. Mūsų tėvai ar seneliai būtų tikrai papasakoję.
Beje, man buvusios Jugoslavijos teritorijoje kas patiko, slavų žodžiai, bet lotynų abėcėlė.
Čia Serbijoje. Makedonijoje, jei neklystu, jau kitas raidynas prasideda.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 29, 07:48)
Bat tas ir liūdniausia, kad ir jauni žmonės panašiai mąsto.. bobutės nesistebėčiau - sėdi kaimuose su zombodėže, kur tris kanalus, vienus už kitus geresnius rodo, tai ką norėt.. bet jaunimas gi ir keliauja, ir internetas, kažkaip galėtų ataimerkt pagaliau.. nors ir tai kai pagalvoji - normalūs tik miestuose gali būt - Pitery, Maskvos, o kaimai ten tai pažiūrėk - gi kaip siaubo filme.. prasigėrę, skurde..
Lūdna...