Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 21:08)
oi kaip smagiai : nu kad veidą susvilai tai negerai :: Nesitepei kremu?
---
bet tai žiūrėk, tavo raganiško galios kažkaip vėl grįžta :

Nežinau ar skaitei EV temoj kažkas įdėjo komentarą, kad vienas rusų komisijos narys savo balus per žioplumą surašė atvirkščiai  Ir jei ne ta klaida, tai Lietuva būtų praėjus, nes tada Danijai būtų skirta mažiau. Nu žodžiu, jei čia teisybė, tai gal jie vodkele pasigardžiuodami tuos balus rašė
---
loool nu bet tikrai komedija su tuo Serhatu Jaučiu tikrai ne dėl dainos ir atlikimo žmonės už jį balsavo Nu jis toks komedinis personažas gavosi, tai gal dėl to ir subalsavo
——
Keista, kad ir čekiukas pakankamai aukštai liko - 11 Nesitikėjau net, kad taip užkils.
O Mikis tai kažkur gale
---
Nu tai estų daina graži buvo, tai turėjo duot Beje, o estai gi net ne kaimynai
___
Aha, ir aš toks vaizdas, kad dar net nelabai spėjau ir susivokt : Taip greit tos dvi eurovizinės savaitės pralėkė.
——
Beje, kaip Seriožka? Ką nors komentavo po EV? Ir kaip rusų reakcija? Tikiuosi nemaišo jo su žemėm unsure.gif

Aha, labai smagiai pasisėdėjom, nu neskaitant to, kad buvo eilinįkart praeskaluota mano mėgtamiausia tema apie vairavimą - ot nepavargsta žmonės laugh.gif ir geriausia draugė užpuolė mane dėl Seriožkos. Nes labai pasipiktino, kaip jam galima buvo 12 balų duot?! Sakau nu bet visai fainas pasirodymas (nu ji mano simpatiju jam nežino), aš gal ir prabalsuočiau, jei ne Rusijai atstovautų. Ir kaip užsipuolė tipo nu tu ką, šimtąkart geresnių buvo, ir ant kiek įsitikinęs buvo, kad laimės, ir kad geriausias uz visus.. sakau stop! biggrin.gif aš prie ko prie tų 12 balų - aš net nebalsavau lotuliukas.gif
Kremu nesitepiau, kažkaip pavėsis buvo iš pradžių, po to traukiaus, traukiaus nuo saulės, bet jau po to nebuvo kur : D
——
Nu dar per pusfinalį likučiai galių matyt buvo likę biggrin.gif po finalo viskas - palieku raganų pasaulį biggrin.gif įsitikinau, kad mano raganiškos galios veikia tik Daną, tai kitur neberaganausiu : D
——-
Balsu...Ne nu.. aš tikiuos tai pakankamas pretekstas EV bus naikint tas komisijas?!
——-
nu jo, bent nuotaiką pakeliantis toks biggrin.gif
———
Mikį tai nuverino.. man tai visai smagiai susiklausė biggrin.gif
———
Ai nu.. biggrin.gif man tai jie kaimynai kažkaip : P Man irgi graži, bet čia skonio reikalas smile.gif vokališkai nebuvo labai jau stiprus..
———
2...? Kad 1 biggrin.gif
———
Dingęs kaip į vandenį.. vsio baigės EV tai jau nebelįs į akis biggrin.gif bet eik tu mačiau video kai Duncaną paskelbė nugalėtoju, koks isterinis džiaugsmas buvo S ir NVO, dėl 3vt biggrin.gif aš galvojau gal jie kà užvartojo, ir susišvietė, kad laimėjo biggrin.gif bet ne prdėjo lakstyt, spiegt, tipo jeeej mes 3!! Mes pakartojom rezultatą biggrin.gif. Nesuprantu, kas čia jiem užėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 gegužės 2019 - 21:58
Nu plem sunervinai dėl tos Rasyjos dabar.. o aš ir sakiau, kad reik ten auditą užleist peržiūrėt tuos EV rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 23:49)
Aha, labai smagiai pasisėdėjom, nu neskaitant to, kad buvo eilinįkart praeskaluota mano mėgtamiausia tema apie vairavimą - ot nepavargsta žmonės
----
ir geriausia draugė užpuolė mane dėl Seriožkos. Nes labai pasipiktino, kaip jam galima buvo 12 balų duot?! Sakau nu bet visai fainas pasirodymas (nu ji mano simpatiju jam nežino), aš gal ir prabalsuočiau, jei ne Rusijai atstovautų. Ir kaip užsipuolė tipo nu tu ką, šimtąkart geresnių buvo, ir ant kiek įsitikinęs buvo, kad laimės, ir kad geriausias uz visus.. sakau stop!  aš prie ko prie tų 12 balų - aš net nebalsavau
——-
Balsu...Ne nu.. aš tikiuos tai pakankamas pretekstas EV bus naikint tas komisijas?!
——-
Mikį tai nuverino.. man tai visai smagiai susiklausė
———
Man irgi graži, bet čia skonio reikalas vokališkai nebuvo labai jau stiprus..
———
2...? Kad 1
———
Dingęs kaip į vandenį.. vsio baigės EV tai jau nebelįs į akis  bet eik tu mačiau video kai Duncaną paskelbė nugalėtoju, koks isterinis džiaugsmas buvo S ir NVO, dėl 3vt  aš galvojau gal jie kà užvartojo, ir susišvietė, kad laimėjo  bet ne prdėjo lakstyt, spiegt, tipo jeeej mes 3!! Mes pakartojom rezultatą . Nesuprantu, kas čia jiem užėjo

oi..doh.gif : D Bet nesijausk viena, man irgi pastoviai kliūna dėl to : D
---
ups laugh.gif laugh.gif Bet jei tik žinotų, kas čia vyksta, tai jau įsivaizduoju reakciją doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu jo, toks vaizdas, kad net nebegalima niekam nei prasitart, kad ši Rusijos daina patiko, tuoj visi puola :oh unsure.gif : D Nu ir, aišku, vien dėl to, kad Rusijos atstovas. Nebūtų pikta, jei ten koks šlykštukas būtų. Bet dabar tai kažkaip nepelnytai jis gauna tų neigiamų komentarų..
O kad įsitikinęs, jog laimės, tai aš nepastebėjau. Kad kaip tik man tie jo interviu tokie kuklūs ir mieli pasirodė smile.gif Iš vis aš bent jau nemačius, kad Seriožka būtų koks susireikšminęs. Kaip tik atvirkščiai. Gal NVO intervo kokio paklausė unsure.gif Tas tai tikiu, kad visko galėjo prišnekėt :oh
---
Abejoju, kad naikins.. :oh
---
aha, Mikis bent jau į viduriuką galėjo pakilt. Man irgi visai patiko biggrin.gif Tikrai nebuvo tokia prasta daina ir pasirodymas unsure.gif
---
man tai viena tų įsimintinesnių EV dainų šiais metais. Dėl to ir labai keista, kad komisija nei vieno baliuko nedavė.. Gal sakau specialiai, kad švedas Estijai atstovavo? biggrin.gif
---
Tai jeiskaičiuotume nuo Jurijaus išvykimo, tai berods šiandien ar ryt dvi gaunasi smile.gif
---
laugh.gif
Oi geras, įsivaizduoji - aš visą tą laiką (t.y. visus tuos metus) buvau įsitikinus, kad jis 2016 užėmė 2 vietą :oh biggrin.gif Nu čia naujieną sužinojau laugh.gif Tai jeigu 3 ir tada, tai suprantu kodėl džiaugėsi biggrin.gif Nu vis ne prasčiau biggrin.gif Šiaip tai ta trečia netgi labai gera vieta (kažkaip galvojau, kad šiais metais bus koks 5-6). Gal jie irgi nesitikėjo? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 20, 00:11)
Nu plem sunervinai dėl tos Rasyjos dabar.. o aš ir sakiau, kad reik ten auditą užleist peržiūrėt tuos EV rezultatus biggrin.gif

Aš kažkaip galvoju, kad visko gali būt, jog daug kur komisija prigrybauja doh.gif
jeigu jie taip vertina kaip kažkad įdėtame youtube video, tai tikiu, kad primakliavoja nesąmonių doh.gif Neatsimenu dabar kokia ten šalis buvo, bet vaizdelis - visi išsidrėbę belekur, stalas nukrautas gėrimais ir šiaip užkandžiais, ten jokio konfidencialumo tarp pačių komisijos narių garantuotai doh.gif Žodžiu, rimtas tūsas vyko su dainų pakomentavimais biggrin.gif Bet gal tą kartą ir nubaudė juos kažkaip, gal anuliavo basus g.gif Nebepamenu kuo ten viskas baigėsi.
Papildyta:
Beje, dar prisiminiau tokį dalyką - jei būtų balsavę tik žiūrovai be komisijos, tai Jurijų būtų 8 numeriu į finalą praleidę smile.gif Žodžiu, komisija nusodino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 22:23)
oi..Bet nesijausk viena, man irgi pastoviai kliūna dėl to
---
ups : Bet jei tik žinotų, kas čia vyksta, tai jau įsivaizduoju reakciją
——
Nu jo, toks vaizdas, kad net nebegalima niekam nei prasitart, kad ši Rusijos daina patiko, tuoj visi puola Nu ir, aišku, vien dėl to, kad Rusijos atstovas. Nebūtų pikta, jei ten koks šlykštukas būtų. Bet dabar tai kažkaip nepelnytai jis gauna tų neigiamų komentarų..
O kad įsitikinęs, jog laimės, tai aš nepastebėjau. Kad kaip tik man tie jo interviu tokie kuklūs ir mieli pasirodė Iš vis aš bent jau nemačius, kad Seriožka būtų koks susireikšminęs. Kaip tik atvirkščiai. Gal NVO intervo kokio paklausė: Tas tai tikiu, kad visko galėjo prišnekėt
---
Abejoju, kad naikins..
---
man tai viena tų įsimintinesnių EV dainų šiais metais. Dėl to ir labai keista, kad komisija nei vieno baliuko nedavė.. Gal sakau specialiai, kad švedas Estijai atstovavo?
---
Tai jeiskaičiuotume nuo Jurijaus išvykimo, tai berods šiandien ar ryt dvi gaunasi
---
Oi geras, įsivaizduoji - aš visą tą laiką (t.y. visus tuos metus) buvau įsitikinus, kad jis 2016 užėmė 2 vietą Nu čia naujieną sužinojau:
——-
Tai jeigu 3 ir tada, tai suprantu kodėl džiaugėsi Nu vis ne prasčiau
Šiaip tai ta trečia netgi labai gera vieta (kažkaip galvojau, kad šiais metais bus koks 5-6). Gal jie irgi nesitikėjo?

Aai, aš jau pripratau.. biggrin.gif šita dar nieko light tokia tema biggrin.gif ypač palygint su kartais paliečiama vaikų tema doh.gif va čia jau virš visko būna biggrin.gif
—-
Ojezau : D šiemet dar ramiai, o žinotų kas 2016 metais dėjos lotuliukas.gif
——-
Nu vat kitiem šlykštukas.. tipo pasaulio bamba jaučias, seniai įtikėjęs, kad laimės.. kad nei žodžio nesakė biggrin.gif doh.gif šiaip jis žiauriai taktiškas, ir nerėkautų, kad oi kaip aš laimėsiu : D nu šitą nutylėjau, nes sukeltų įtarimų, kur aš čia taip apsišviečiau biggrin.gif kur ten įsitikinęs pergale buvo, kai van kaip džiaugės 3 vt biggrin.gif doh.gif
——-
Bet tai kokią apeliaciją galima rašyt, nu plem.. dar žinai neaišku kaip finale būtų pasisekę biggrin.gif būtume gal šalia Serhato biggrin.gif
Nu tikrai turėtų naikint komisijas po tokių bajerių..
——-
Eik jau biggrin.gif nu sakau daina faina ar ne, čia jau skonio reikalas smile.gif
———
Ai nu tai čia nesiskaito biggrin.gif
———
Nu tai ant tiek tada sukūrė kovą Seriožkos su Jamala, kad visi pamiršo, kad ten Australė dar įsiterpė biggrin.gif dar intervuose ataimenu sakydavo laimėjai antrą vietą.. tas iškart pataisydavo, kad 3 biggrin.gif
——
Nu bet čia ne olimpinės - bronzos medalio neduos už 3vt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 22:35)
Neatsimenu dabar kokia ten šalis buvo, bet vaizdelis - visi išsidrėbę belekur, stalas nukrautas gėrimais ir šiaip užkandžiais, ten jokio konfidencialumo tarp pačių komisijos narių garantuotai :
——
Beje, dar prisiminiau tokį dalyką - jei būtų balsavę tik žiūrovai be komisijos, tai Jurijų būtų 8 numeriu į finalą praleidęŽodžiu, komisija nusodino

doh.gif nu joo.. tai ir čia galėtų anuliuot : D ir kaip voice padaryt iš naujo finalą (tiek to, Madonos jau nebereik lotuliukas.gif )
———
Aha irgi skaičiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 gegužės 2019 - 23:00
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 20, 00:44)
Aai, aš jau pripratau..  šita dar nieko light tokia tema  ypač palygint su kartais paliečiama vaikų tema  va čia jau virš visko būna
—-
Ojezau  šiemet dar ramiai, o žinotų kas 2016 metais dėjos
——-
Nu vat kitiem šlykštukas.. tipo pasaulio bamba jaučias, seniai įtikėjęs, kad laimės.. kad nei žodžio nesakė  šiaip jis žiauriai taktiškas, ir nerėkautų, kad oi kaip aš laimėsiu nu šitą nutylėjau, nes sukeltų įtarimų, kur aš čia taip apsišviečiau
----
kur ten įsitikinęs pergale buvo, kai van kaip džiaugės 3 vt
——-
Bet tai kokią apeliaciją galima rašyt, nu plem.. dar žinai neaišku kaip finale būtų pasisekę  būtume gal šalia Serhato
——-
Nu tai ant tiek tada sukūrė kovą Seriožkos su Jamala, kad visi pamiršo, kad ten Australė dar įsiterpė  dar intervuose ataimenu sakydavo laimėjai antrą vietą.. tas iškart pataisydavo, kad 3
------
nu joo.. tai ir čia galėtų anuliuot  ir kaip voice padaryt iš naujo finalą (tiek to, Madonos jau nebereik  )

ai jo, va ta tai jau iš tų topinių temų doh.gif Bet mano aplinkoj tai daugiausiai vyresnio amžiaus giminės mėgsta ją doh.gif Man čia toks netaktiškumas, kad šakės doh.gif unsure.gif
---
loool lotuliukas.gif tai jau taip biggrin.gif
---
oi negaliu doh.gif :lol lotuliukas.gif
---
aha, taip ir pagalvojau biggrin.gif
O čia ne tas video, kur sakei? Kaip prajuokino laugh.gif bet tikrai, tas džiaugsmas toks nuoširdus atrodo biggrin.gif (ir ten pabaigoj NVO girdisi - svarbiausia, kad ne prasčiau, svarbiausia, kad ne prasčiau doh.gif biggrin.gif )
https://www.youtube....h?v=xnnC_s4p4Gg

----
:oh lotuliukas.gif Bet tai kaip jaustis, kai esi prastesnėj vietoj nei Serhatas doh.gif loool
---
aha, aš irgi vis pamirštu Australiją. Reiškia ne vien man įstrigus ta 2 vieta biggrin.gif Tai ana 3 vieta tikrai liūdnesnė turėjo būt nei ši biggrin.gif
---
loool :oh nu Madonna kokią antireklamą pasidarė, tai vaje :oh Negalvojau, kad ji iki tokio lygio nepadainuoja.
Bet jo, nesupykčiau jeigu finalą dar kartą surengtų laugh.gif
Papildyta:
Blackiss, va dar vienas interviu smile.gif
https://www.youtube....h?v=SzMeANSDzsM

Bet tai eina sau, kaip užkimęs jis blink.gif Su tokiu balsu, tai tikrai dar labai gerai padainavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 23:23)
ai jo, va ta tai jau iš tų topinių temų: Bet mano aplinkoj tai daugiausiai vyresnio amžiaus giminės mėgsta ją doh.gif Man čia toks netaktiškumas, kad šakės
---
aha, taip ir pagalvojau
O čia ne tas video, kur sakei? Kaip prajuokino: bet tikrai, tas džiaugsmas toks nuoširdus atrodo ir ten
——
pabaigoj NVO girdisi - svarbiausia, kad ne prasčiau, svarbiausia, kad ne prasčiau
https://www.youtube....h?v=xnnC_s4p4Gg
----
Bet tai kaip jaustis, kai esi prastesnėj vietoj nei Serhatas
---
loool nu Madonna kokią antireklamą pasidarė, tai vaje Negalvojau, kad ji iki tokio lygio nepadainuoja.
——
Blackiss, va dar vienas interviu
https://www.youtube....h?v=SzMeANSDzsM
Bet tai eina sau, kaip užkimęs jis : Su tokiu balsu, tai tikrai dar labai gerai padainavo

Tai taip, šita kitos auditorijos mėgstama biggrin.gif jau formuliacija tik keičias iš kada į reikia doh.gif nu bet viršūnė. Bet ir čia dar nieko - va drauge viena pasakojo, kad išvis pradėjo klausinėt tipo “oo tu laukies?”.. o ji tiesiog priaugo 5kg,bet kai ji tokia kūda, nu aš net ir nepstebėjau, bet va atsiranda budrios akys biggrin.gif
——-
Ne šitas, bet panašus biggrin.gif tik čia pats filmavo, ten jau kažkas iš šalies biggrin.gif
Pala, pala, kaaaaas ten pabaigoj apie tretij raz?? blink.gif gal sakau jau užtenka?! biggrin.gif biškį saiką reik turėt doh.gif
Ir ką jis ten šnekėjo, kad Alekseevas nepraėjo į finalą??? Kur nepraėjo? Čia pas juos atrankoj spėju.. nes aš jo niekur nemačiau biggrin.gif dar šito EV tik ir trūktų, dar per mažai iš Ukraine voice dalyvių šiemet buvo doh.gif biggrin.gif
———
Šiaip tai tik parodo nu tokia kompleksuota tauta... koks skirtumas chuže, lutše... niekas va net neatsimena kokią vietą tada užėmė biggrin.gif
———-
Nu net tikrai ne kažką biggrin.gif ir net nerandi tų teigiamų bruožų, kur žinotum kaip pasitempt, kad būt panašioj vietoj biggrin.gif
———
Tragedija, aš irgi negalvojau kad iki tiek blogai..
———
Nu tu jeeeetus kaip galima tieeek pliurpt biggrin.gif doh.gif non stopu, ir kažkokiom nerišliom mintim biggrin.gif
Užkimęs? Man tai tik dainuojant girdėjosi užkimimas biggrin.gif čia šiaip toks kaip lapas stoviniuoja biggrin.gif

Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 20, 09:54)
Tai taip, šita kitos auditorijos mėgstama  jau formuliacija tik keičias iš kada į reikia nu bet viršūnė.
---
Bet ir čia dar nieko - va drauge viena pasakojo, kad išvis pradėjo klausinėt tipo “oo tu laukies?”.. o ji tiesiog priaugo 5kg,bet kai ji tokia kūda, nu aš net ir nepstebėjau, bet va atsiranda budrios akys
——
Pala, pala, kaaaaas ten pabaigoj apie tretij raz??  gal sakau jau užtenka?! biškį saiką reik turėt 
Ir ką jis ten šnekėjo, kad Alekseevas nepraėjo į finalą??? Kur nepraėjo? Čia pas juos atrankoj spėju.. nes aš jo niekur nemačiau  dar šito EV tik ir trūktų, dar per mažai iš Ukraine voice dalyvių šiemet buvo 
———
Nu net tikrai ne kažką  ir net nerandi tų teigiamų bruožų, kur žinotum kaip pasitempt, kad būt panašioj vietoj
———
Nu tu jeeeetus kaip galima tieeek pliurpt  non stopu, ir kažkokiom nerišliom mintim 
Užkimęs? Man tai tik dainuojant girdėjosi užkimimas  čia šiaip toks kaip lapas stoviniuoja

joo, šitas "reikia" tai užmušantis doh.gif nu tiesiog negaliu pakęst, kai kas nors pasako "tau REIKIA" ir net nebūtinai vaikų tema, gali būt bet kas doh.gif O jei draugė pasakytų, tai sakyčiau, jei tau reikia, tu ir gimdyk unsure.gif : D Bet kai dažniausiai vyresnio amžiaus giminės pradeda, tai tenka tik nutylėt.
Aš kažkaip niekada gyvenime nesu pasakius žmogui "tau reikia (kažką daryt)", nes nu aš tikrai nežinau ar jam/jai reikia kažko ar ne :oh laugh.gif Iš vis jei matai, jog žmogui nemaloni viena ar kita tema, tai stengiesi jos ir neliest. Bet akivaizdus empatijos trūkumas pas daugelį :oh
Arba kaip vieni pažįstami turi tris mergaites, tai jie pastoviai sulaukia to "jums REIKIA berniuko" doh.gif Tarsi taip būtų paprasta paimt, pamojuot burtų lazdele ir išsiimt berniuką iš pilvo bigsmile.gif
---
doh.gif biggrin.gif žiauru doh.gif Nu bet iki kokio lygio žmonės neturi nei gėdos nei kultūros doh.gif Nejaugi jie nei karto negirdėjo, kad šitas klausimas/priekaištas yra vienas iš tų labai nemandagių klausimų doh.gif Juk yra visokių situacijų gyvenime - vieni nenori, kiti negali. Tai pastariesiems kaskart čia toks kaip dūris į paširdžius. Jeigu jau įtarimas koks kyla, taigi galima palaukt kelis mėnesius ir paaiškės. Nes nu kaip žmogui jaustis, kai priaugi svorio, o jau pletkai eina, kad laukies doh.gif
---
Šitą kažkaip praklausiau laugh.gif Bet fainai būtų bigsmile.gif : D
Nu jo, šnekėjo apie kažkokį Alekseevą : D
Bet jetus, matyt, tiek stresavo vargšas, kad net žegnojosi po visko. Toks nuoširdus tas džiaugmas : D
---
va va, grynai doh.gif :lol
---
aha, kaip užsuktas varo :lol Jau ko neatimsi, tai neatimsi - iškalbos. Net pavydu biggrin.gif Aš iš vis kai klausytoja daugiau nei šnekėtoja, tai man čia kosmosas kaaaip galima sugebėt šitiek kalbėt biggrin.gif
Man tai grynai pakimęs, toks kaip smėlis jaučiasi balse. Matyt, ne veltui ir šaliką apsimuturiavęs biggrin.gif
Papildyta:
Secialiai dar kartą paklausiau ar nesusivaideno man dėl to užkimimo biggrin.gif Tai man jis girdisi maždaug nuo 50 sekundės. Pradžioj kažkaip lyg ir normaliai šneka, nesuprantu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 20, 11:53)
joo, šitas "reikia" tai užmušantis  nu tiesiog negaliu pakęst, kai kas nors pasako "tau REIKIA" ir net nebūtinai vaikų tema, gali būt bet kas O jei draugė pasakytų, tai sakyčiau, jei tau reikia, tu ir gimdyk   Bet kai dažniausiai vyresnio amžiaus giminės pradeda, tai tenka tik nutylėt.
------
Arba kaip vieni pažįstami turi tris mergaites, tai jie pastoviai sulaukia to "jums REIKIA berniuko" Tarsi taip būtų paprasta paimt, pamojuot burtų lazdele ir išsiimt berniuką iš pilvo
---
žiauru Nu bet iki kokio lygio žmonės neturi nei gėdos nei kultūros: Nejaugi jie nei karto negirdėjo, kad šitas klausimas/priekaištas yra vienas iš tų labai nemandagių klausimų
----
Juk yra visokių situacijų gyvenime - vieni nenori, kiti negali. Tai pastariesiems kaskart čia toks kaip dūris į paširdžius. Jeigu jau įtarimas koks kyla, taigi galima palaukt kelis mėnesius ir paaiškės. Nes nu kaip žmogui jaustis, kai priaugi svorio, o jau pletkai eina, kad laukies
---
Šitą kažkaip praklausiau Bet fainai būtų
----
Nu jo, šnekėjo apie kažkokį Alekseevą
-----
Bet jetus, matyt, tiek stresavo vargšas, kad net žegnojosi po visko. Toks nuoširdus tas džiaugmas :
---
aha, kaip užsuktas varo Jau ko neatimsi, tai neatimsi - iškalbos. Net pavydu  Aš iš vis kai klausytoja daugiau nei šnekėtoja, tai man čia kosmosas kaaaip galima sugebėt šitiek kalbėt
----
Secialiai dar kartą paklausiau ar nesusivaideno man dėl to užkimimo Tai man jis girdisi maždaug nuo 50 sekundės. Pradžioj kažkaip lyg ir normaliai šneka, nesuprantu

bet aš nesuprantu, kodėl reik kištis į kitų gyvenimus biggrin.gif negi savu neužtenka, kad dar reik sureguliuot, ko kitiem REIKIA biggrin.gif aš dar kai avinas, tai man tas REIKIA.. maža to kad iškart užverdu viduj (bet aš žmogus mandagus, tai nutyliu vos tvardydamąsi biggrin.gif ), tai būtinai dar ir priešingai padarysiu, nes nu nieks man nepaaiškins, ko man REIK ko ne : oh: tai draugai net nebando eskaluot tokios temos, nes žino, kad jau kaip kirsčiau atgal, tai .. : D apsiriboja tik tema, kad man REIK vairuot biggrin.gif o kas dėl vaikų temos, tai viena tik informavo, kad reik iki 35 (nes po 35 REIK pas genetikus eit), tai va sakiau ramu - laiko yra laugh.gif
-----
doh.gif nu galų gale gal tų trijų jau daugiau nei enough biggrin.gif
--------
bet žiauru, aš jaučiu po tokio klausimo taip užkompleksuočiau, kad į visus sporto klubus iš eilės eičiau lotuliukas.gif man panašiai buvo, kai tiesiog plačią tokią suknelę užsidėjau - labai patogu kai karšta, bet.. daugiau nebesidėjau laugh.gif
------
vat būūūūtent, vieni gal nenori (nu pvz mano variantas), bet tai tik užsimink, turbūt pas psichologą iškart užrašys doh.gif kiti negali - nu tai čia išvis neįsivaizduoju, kaip žmonėm pasijust reiktų... oi su tuo negali irgi bajeris.. Vienos mano draugės naujas BF vyresnis - 38 metai jam. Tai tėvai ant tiek nelaimingi, iš pradžių zyzė, kad kur tu su tokiu senu, tai šitos kalbos nepaveikė, tada išmąstė naują teoriją - jei tokio amžiaus ir nevedęs, reiškia negali turėt vaikų garantuotai lotuliukas.gif nu žinok kai papasakojo, vos po stalu nenukritau biggrin.gif
----
what about no..? biggrin.gif nors tegu dalyvauja, kažkaip jau neutraliai man jis, tai.. biggrin.gif
-----
tai kur jis praeis į finalą - stebėjaus, kaip į Voice paėmė doh.gif tragedija.. toks rusiškas pop berniukas... į Rusijos voice matyt gal net ir nepaėmė biggrin.gif
------
bet man tas jo džiaugsmas toks kartu kaip “yeeees, pagaliau išleidžia namoooo" lotuliukas.gif
-----
nu bet taip mala, kad net minčių nespėju pagaut biggrin.gif
-----
ai nu... aš pamirštu, kad pas tave smuikininkės klausa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 20 gegužės 2019 - 17:30
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 20, 19:17)
bet aš nesuprantu, kodėl reik kištis į kitų gyvenimus  negi savu neužtenka, kad dar reik sureguliuot, ko kitiem REIKIA  aš dar kai avinas, tai man tas REIKIA.. maža to kad iškart užverdu viduj (bet aš žmogus mandagus, tai nutyliu vos tvardydamąsi ), tai būtinai dar ir priešingai padarysiu, nes nu nieks man nepaaiškins, ko man REIK ko ne  tai draugai net nebando eskaluot tokios temos, nes žino, kad jau kaip kirsčiau atgal, tai .. 
----
apsiriboja tik tema, kad man REIK vairuot 
-------
o kas dėl vaikų temos, tai viena tik informavo, kad reik iki 35 (nes po 35 REIK pas genetikus eit), tai va sakiau ramu - laiko yra
-----
nu galų gale gal tų trijų jau daugiau nei enough
--------
bet žiauru, aš jaučiu po tokio klausimo taip užkompleksuočiau, kad į visus sporto klubus iš eilės  eičiau man panašiai buvo, kai tiesiog plačią tokią suknelę užsidėjau - labai patogu kai karšta, bet.. daugiau nebesidėjau
------
Vienos mano draugės naujas BF vyresnis - 38 metai jam. Tai tėvai ant tiek nelaimingi, iš pradžių zyzė, kad kur tu su tokiu senu, tai šitos kalbos nepaveikė, tada išmąstė naują teoriją - jei tokio amžiaus ir nevedęs, reiškia negali turėt vaikų garantuotai nu žinok kai papasakojo, vos po stalu nenukritau
----
what about no..?  nors tegu dalyvauja, kažkaip jau neutraliai man jis, tai..
-----
bet man tas jo džiaugsmas toks kartu kaip “yeeees, pagaliau išleidžia namoooo"
-----
ai nu... aš pamirštu, kad pas tave smuikininkės klausa

oi jo... čia net nereikia nei Avinu būt, kad įsiutintų tie 'Reikia' laugh.gif doh.gif Nesuvokiama ir man kaip kitas gali žinot ko reikia unsure.gif Čia turi turėt ekstrasensinių sugebėjimų doh.gif Aišku, dažniausiai žmonės vadovaujasi savo gyvenimu kaip teisingiausiu. Ir jiems nedaeina kaaaaip galima gyvent kitaip. Bet dažniausiai vyresni kaimo žmonės tokie siauro mąstymo būna. Va, kai jaunimas pradeda dėstyt išvedžiojimus, tai man žiauriai keista doh.gif Dažnai pasijaučiu kaip ne iš šios planetos, kad man atrodo visai normalu, jog visi gyvena skirtingus gyvenimus :oh
O tokio žodžio kaip "nenori" tai net nedrįsk pasakyt, nes nulinčiuota iš karto būsi. Čia net minties tokios prisileist negalima : D
---
bet be nei vieno 'reikia' tai neįmanoma niekaip vistiek doh.gif : D
---
tarsi pati nežinotum rizikų ir pnš doh.gif
Tokiu atveju atsakau, kad apkritai niekada nevėlu, nes pilni vaikų namai vaikų, jeigu tik tas motiniškas instinktas užgimsta net ir dar vėlesniame amžiuje smile.gif Man labai gaila tų numestų vaikų.. Pagalvoju, gal kai kurios iš tų motinų buvo verčiamos gimdyt su tais visais "reikia". O vaikai gi neprašė, kad juos gimdytų.
---
nu va, pasirodo ne enough, nes kiti geriau žino doh.gif
---
eina sau :oh : D nu aš jau irgi nebūčiau užsidėjus.
---
ne, nu doh.gif lotuliukas.gif kur reikia gyvent, kad tokį mąstymą turėt doh.gif :lol
---
nu gal tos bangos ciklais užplaukia, negali žinot laugh.gif
---
aha, grynai laugh.gif doh.gif Das tas NVO savo čiuptuvais apraizgė jį vienoj vietoj doh.gif lotuliukas.gif
---
laugh.gif doh.gif
Papildyta:

O, beje, Madonna, pasirodo, savo Vevo paskyroj įsidėjus video iš EV, kur balsas jau visiškai ištaisytas kompu laugh.gif
https://www.youtube....h?v=VG3WkiL0d_U

Bet vietom tas autotune toks, kad balsas kaip iš kibiro skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 20, 18:48)
oi jo... čia net nereikia nei Avinu būt, kad įsiutintų tie 'Reikia' Nesuvokiama ir man kaip kitas gali žinot ko reikia: Čia turi turėt ekstrasensinių sugebėjimų  Aišku, dažniausiai žmonės vadovaujasi savo gyvenimu kaip teisingiausiu. Ir jiems nedaeina kaaaaip galima gyvent kitaip. Bet dažniausiai vyresni kaimo žmonės tokie siauro mąstymo būna. Va, kai jaunimas pradeda dėstyt išvedžiojimus, tai man žiauriai keista Dažnai pasijaučiu kaip ne iš šios planetos, kad man atrodo visai normalu, jog visi gyvena skirtingus gyvenimus
---
bet be nei vieno 'reikia' tai neįmanoma niekaip vistiek
---
tarsi pati nežinotum rizikų ir pnš
-----
Tokiu atveju atsakau, kad apkritai niekada nevėlu, nes pilni vaikų namai vaikų, jeigu tik tas motiniškas instinktas užgimsta net ir dar vėlesniame amžiuje Man labai gaila tų numestų vaikų.. Pagalvoju, gal kai kurios iš tų motinų buvo verčiamos gimdyt su tais visais "reikia". O vaikai gi neprašė, kad juos gimdytų.
---
eina sau  nu aš jau irgi nebūčiau užsidėjus.
---
ne, nu: kur reikia gyvent, kad tokį mąstymą turėt
---
nu gal tos bangos ciklais užplaukia, negali žinot
---
aha, grynai: Das tas NVO savo čiuptuvais apraizgė jį vienoj vietoj
---
O, beje, Madonna, pasirodo, savo Vevo paskyroj įsidėjus video iš EV, kur balsas jau visiškai ištaisytas kompu :
https://www.youtube....h?v=VG3WkiL0d_U

nu kažkaip kiti ramiau sureaguoja, bet aš labai ūmiai reaguoju.. ir kaip tyčia pilna mokytojų atsiranda aplink tongue.gif lotuliukas.gif kaip kolegė ryte paklausė, ko tokia be nuotaikos šiandien.. sakau žiauriai gerklę skauda (nu pratraukė jaučiu naktį, miegojau prie atviro balkono), tai pradėjo moralą skaityt, nu kur tu nesusirgsi, taip šalta, vaikštai su tokia plona suknele.. džyyyz galvoju, tu rimtai... laugh.gif nu net tėvai senai nebeaiškina, kaip rengtis biggrin.gif
-------
ne, ne.. vat.. "treba, treba" žodis neišvengiamas biggrin.gif vis tiek atsiras, ką darai ne taip kaip REIKIA biggrin.gif
-------
ne, nu šiaip nežinojau, kad būtent nuo 35 metų pas genetiką reik biggrin.gif
-----
gaila ir man verysad.gif aišku biškį bijočiau dėl genetikos.. nors visokių tų atvejų, būna ir iš gerų šeimų, bet būna tėvai žūsta kokioj avarijoj..
-----
o aš buvau gal kokio 11 klasėj, tai žinai, kaip traumavo lotuliukas.gif
------
nu aš sakau, dar išmąstyk taip biggrin.gif
------
Tuktuk, dar žodis, aš... užsiundysiu ant tavęs ką kitai EV laugh.gif Serhatą va kokį vėl biggrin.gif
-----
dar taip juokiaus, kai sakė (čia gal tam kitam video, kur aš mačiau), nu paleeeisk jau lotuliukas.gif
------
blink.gif blink.gif ne nu.. biggrin.gif viršūnė... ir dar komentas vienas "va todėl USA ir nedalyvauja EV - nes čia dainuot reik GYVAI" biggrin.gif
------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 20 gegužės 2019 - 20:13
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 20, 22:11)
kolegė ryte paklausė, ko tokia be nuotaikos šiandien.. sakau žiauriai gerklę skauda (nu pratraukė jaučiu naktį, miegojau prie atviro balkono), tai pradėjo moralą skaityt, nu kur tu nesusirgsi, taip šalta, vaikštai su tokia plona suknele.. džyyyz galvoju, tu rimtai... nu net tėvai senai nebeaiškina, kaip rengtis
-------
ne, ne.. vat.. "treba, treba" žodis neišvengiamas  vis tiek atsiras, ką darai ne taip kaip REIKIA
-------
ne, nu šiaip nežinojau, kad būtent nuo 35 metų pas genetiką reik
-----
o aš buvau gal kokio 11 klasėj, tai žinai, kaip traumavo
------
Tuktuk, dar žodis, aš... užsiundysiu ant tavęs ką kitai EV Serhatą va kokį vėl
-----
dar taip juokiaus, kai sakė (čia gal tam kitam video, kur aš mačiau), nu paleeeisk jau
------
ir dar komentas vienas "va todėl USA ir nedalyvauja EV - nes čia dainuot reik GYVAI" : D
------

loooool doh.gif lotuliukas.gif :lol
---
O tai "Treba" reiškia reikia? laugh.gif
---
nu aš nežinau ar konkrečiai pas genetiką, bet sakoma, kad rizikingesnis visas procesas.
---
oooi, nu čia tai iš viso doh.gif lotuliukas.gif tikiu, kad gerokai traumavo doh.gif Jeigu suaugusiai būtų noras užsirašyt į visus įmanomus sporto klubus, tai 11 klasėj didoka trauma būtų tokie komentarai doh.gif biggrin.gif Čia ir užsikompleksuot galima būtų paauglei.
---
loool doh.gif laugh.gif
Bet tai va, Serhatas, pasirodo, ir Instagram'ą turi laugh.gif Neatsilieka nuo madų. Įsidėjęs po finalo:
https://www.instagra.../p/BxqHJXJIHF1/
Paskaityk foto aprašymą biggrin.gif Aš nesuprantu iš kur jis tą 4 vietą pusfinaly ištraukia laugh.gif Ar čia gal vien žiūrovai taip nubalsavo doh.gif biggrin.gif
---
turbūt tam, kur tu matei, nes šiame tai lyg ir nesako biggrin.gif Čia tik fotkinantis apsikabino kaip įmanoma labiau.
Tai tikiu, kad tas NVO jį ištisai ten minko doh.gif Kas Seriožkai turbūt nelabai malonu :oh
---
doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 20, 20:39)
loooool
---
O tai "Treba" reiškia reikia?
---
nu aš nežinau ar konkrečiai pas genetiką, bet sakoma, kad rizikingesnis visas procesas.
---
oooi, nu čia tai iš viso tikiu, kad gerokai traumavo :
: Jeigu suaugusiai būtų noras užsirašyt į visus įmanomus sporto klubus, tai 11 klasėj didoka trauma būtų tokie komentarai Čia ir užsikompleksuot galima būtų paauglei.
---
Bet tai va, Serhatas, pasirodo, ir Instagram'ą turi laugh.gif Neatsilieka nuo madų. Įsidėjęs po finalo:
https://www.instagra.../p/BxqHJXJIHF1/
Paskaityk foto aprašymą Aš nesuprantu iš kur jis tą 4 vietą pusfinaly ištraukia: Ar čia gal vien žiūrovai taip nubalsavo
---
turbūt tam, kur tu matei, nes šiame tai lyg ir nesako Čia tik fotkinantis apsikabino kaip įmanoma labiau.
Tai tikiu, kad tas NVO jį ištisai ten minko :oh: Kas Seriožkai turbūt nelabai malonu

Nu kad nejuokinga, žinok biggrin.gif
——-
Aha biggrin.gif
——
Taip, pas genetiką (šitą žinojau, nežinojau, kad nuo 35 biggrin.gif ) - viena iš draugių medikė, tai apšviečia reikiamais ir nereikiamais klausimais biggrin.gif
——
Tai va, va biggrin.gif dabar juokinga, kai prisimenu, bet tikrai realiai pagalvojus, taip kompleksai ir įvaromi.. ir taip paauglystėj perdėtai ir sujautrintai į viską reaguoji..
———
O tu aišku ir atradai lotuliukas.gif kokia 4?! Susisapnavo gal laugh.gif ir tos 10 nevertas, įsisvajojo čia biggrin.gif
———-
lotuliukas.gif nuskambėjo tai laugh.gif tai jau matyt kad nelabai, o kam būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 20 gegužės 2019 - 21:09