QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 21:08)
oi kaip smagiai : nu kad veidą susvilai tai negerai :: Nesitepei kremu?
---
bet tai žiūrėk, tavo raganiško galios kažkaip vėl grįžta :
Nežinau ar skaitei EV temoj kažkas įdėjo komentarą, kad vienas rusų komisijos narys savo balus per žioplumą surašė atvirkščiai Ir jei ne ta klaida, tai Lietuva būtų praėjus, nes tada Danijai būtų skirta mažiau. Nu žodžiu, jei čia teisybė, tai gal jie vodkele pasigardžiuodami tuos balus rašė
---
loool nu bet tikrai komedija su tuo Serhatu Jaučiu tikrai ne dėl dainos ir atlikimo žmonės už jį balsavo Nu jis toks komedinis personažas gavosi, tai gal dėl to ir subalsavo
Keista, kad ir čekiukas pakankamai aukštai liko - 11 Nesitikėjau net, kad taip užkils.
O Mikis tai kažkur gale
---
Nu tai estų daina graži buvo, tai turėjo duot Beje, o estai gi net ne kaimynai
___
Aha, ir aš toks vaizdas, kad dar net nelabai spėjau ir susivokt : Taip greit tos dvi eurovizinės savaitės pralėkė.
Beje, kaip Seriožka? Ką nors komentavo po EV? Ir kaip rusų reakcija? Tikiuosi nemaišo jo su žemėm
---
bet tai žiūrėk, tavo raganiško galios kažkaip vėl grįžta :
Nežinau ar skaitei EV temoj kažkas įdėjo komentarą, kad vienas rusų komisijos narys savo balus per žioplumą surašė atvirkščiai Ir jei ne ta klaida, tai Lietuva būtų praėjus, nes tada Danijai būtų skirta mažiau. Nu žodžiu, jei čia teisybė, tai gal jie vodkele pasigardžiuodami tuos balus rašė
---
loool nu bet tikrai komedija su tuo Serhatu Jaučiu tikrai ne dėl dainos ir atlikimo žmonės už jį balsavo Nu jis toks komedinis personažas gavosi, tai gal dėl to ir subalsavo
Keista, kad ir čekiukas pakankamai aukštai liko - 11 Nesitikėjau net, kad taip užkils.
O Mikis tai kažkur gale
---
Nu tai estų daina graži buvo, tai turėjo duot Beje, o estai gi net ne kaimynai
___
Aha, ir aš toks vaizdas, kad dar net nelabai spėjau ir susivokt : Taip greit tos dvi eurovizinės savaitės pralėkė.
Beje, kaip Seriožka? Ką nors komentavo po EV? Ir kaip rusų reakcija? Tikiuosi nemaišo jo su žemėm

Aha, labai smagiai pasisėdėjom, nu neskaitant to, kad buvo eilinįkart praeskaluota mano mėgtamiausia tema apie vairavimą - ot nepavargsta žmonės

Kremu nesitepiau, kažkaip pavėsis buvo iš pradžių, po to traukiaus, traukiaus nuo saulės, bet jau po to nebuvo kur : D
Nu dar per pusfinalį likučiai galių matyt buvo likę

-
Balsu...Ne nu.. aš tikiuos tai pakankamas pretekstas EV bus naikint tas komisijas?!
-
nu jo, bent nuotaiką pakeliantis toks

Mikį tai nuverino.. man tai visai smagiai susiklausė

Ai nu..

2...? Kad 1

Dingęs kaip į vandenį.. vsio baigės EV tai jau nebelįs į akis