Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 02:07)
Ne nuuu biggrin.gif jau buvau į galą prisnūdus ir girdžiu Wake up lotuliukas.gif lotuliukas.gif

laugh.gif kieno tas "wake up"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 00:09)
laugh.gif kieno tas "wake up"? biggrin.gif

Taigi Madona daino gale biggrin.gif
Atsakyti
bet kas čia per balsavimai doh.gif Makedonija pirmoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 00:23)
bet kas čia per balsavimai doh.gif Makedonija pirmoj  blink.gif

Aš tai kosmose šiandien - kol va dabar nepasakė, kad čia komisijos balsai, tai net neabejojau, kad žiūrovų laugh.gif doh.gif
Papildyta:
Tuktuk, nesueis šitas gitaristas? lotuliukas.gif
Atsakyti
eina sau, mergai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif čia tai balsavimas buvo karsta.gif
jau buvau išsigandus, kad Makedonija laimės doh.gif

Viskas, galutinai nusirašau nuo raganos pareigų lotuliukas.gif doh.gif

Netikėjau, kad Italija kils į antrą vietą biggrin.gif

Nu verta daina laimėjo smile.gif

Bet, kaip supratau, Norvegija pagal žiūrovus laimėjo biggrin.gif O pagal komisiją Švedija biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 02:42)
Tuktuk, nesueis šitas gitaristas? lotuliukas.gif

neeee biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai Budapeštas laukia manęs sokiai.gif sokiai.gif Gerai, kad nepakeičiau savo sprendimo paskutinę minutę, nors per balsavimą jau už Italiją sirgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 19, 03:08)
Nu tai Budapeštas laukia manęs sokiai.gif sokiai.gif Gerai, kad nepakeičiau savo sprendimo paskutinę minutę, nors per balsavimą jau už Italiją sirgau  biggrin.gif

Nu gerai, kad nepakeitei laugh.gif
Ale mane nustebino Čekija, kad gana aukštai liko biggrin.gif O Serhatas tai šalia estuko doh.gif biggrin.gif

Aš Švedijos fenomeno nesupratau blink.gif

Bet kaip keistai gaunasi - du pešasi, o trečias laimi biggrin.gif (turiu omeny Norvegiją, Švediją ir Olandiją)

Papildyta:
Lietuvos žiūrovai Rusijai 12 balų davė, o komisija 1 unsure.gif
Atsakyti
Plem mergaaaai! Atsimenat, dar sakiau po pusfinalio, kad nujaučiu LT 11 liko.. nu prašom biggrin.gif

https://www.lrt.lt/n...ritruko-jurijui

Ale nustebino kaip Albanija, Moldova ir Azerbaidžianas bigsmile.gif biggrin.gif visose kitose emigrantai aišku prabalsavo, nu bet šitose trijose tai manau tikrai lietuvių nė su žiburiu nerasi biggrin.gif dar ir ne mažai davė tos dvi pirmos - po 5 smile.gif
Atsakyti
Biškį palandžiojau po balsavimus, tai vienas jury iš Maltos mum 1vt skyre biggrin.gif šitas
https://mobile.twitt...aruana8?lang=en

Dar kažkoks rusas ir azeras 3vt skyrė smile.gif tas rusas taip įdomiai 1vt Danijai, 2 Šveicarijai, 3 - mum.

Žodžiu yra kam patiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 01:15)
Ale mane nustebino Čekija, kad gana aukštai liko biggrin.gif O Serhatas tai šalia estuko doh.gif biggrin.gif
——
Aš Švedijos fenomeno nesupratau :
———
Lietuvos žiūrovai Rusijai 12 balų davė, o komisija 1

Plem.. kur Serhatas, kur Estukas pagal lygį..
——
O aš sakiau, kad bus labai aukštai tongue.gif
——
Nu.. pasistengė Mamontovas su Gerūta biggrin.gif 18vt suvarė doh.gif biggrin.gif nors dėl Mamontovo neabejojau - galvojau dar žemesnę vt duos.
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 19, 01:08)
Nu tai Budapeštas laukia manęs

Sveikinimai biggrin.gif Jociui linkėjimai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 09:39)
Plem mergaaaai! Atsimenat, dar sakiau po pusfinalio, kad nujaučiu LT 11 liko.. nu prašom

https://www.lrt.lt/n...ritruko-jurijui
---
Ale nustebino kaip Albanija, Moldova ir Azerbaidžianas  visose kitose emigrantai aišku prabalsavo, nu bet šitose trijose tai manau tikrai lietuvių nė su žiburiu nerasi  dar ir ne mažai davė tos dvi pirmos - po 5

blink.gif ne, nu :oh : D Kažkaip kirbėjo ir man ta mintis doh.gif nu tas ir bjauriausia, kai per toookį plauką nepatekom :oh
--
geeras bigsmile.gif dar neanalizavau lentelių, reik eit paskaitinėt smile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 10:38)
Biškį palandžiojau po balsavimus, tai vienas jury iš Maltos mum 1vt skyre  šitas
https://mobile.twitt...aruana8?lang=en
Dar kažkoks rusas ir azeras 3vt skyrė  tas rusas taip įdomiai 1vt Danijai, 2 Šveicarijai, 3 - mum.
Žodžiu yra kam patiko
-----

Plem.. kur Serhatas, kur Estukas pagal lygį..
——
O aš sakiau, kad bus labai aukštai
——
Nu.. pasistengė Mamontovas su Gerūta  18vt suvarė nors dėl Mamontovo neabejojau - galvojau dar žemesnę vt duos.

thumbup.gif Jurijus, manau, bus patenkintas, kad vistik buvo kam patiko biggrin.gif
---
nuu doh.gif Bet va, juokėmės, juokėmės, ir galiausiai Serhatas pagal žiūrovus 10 vietoj liko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O estukas 16 pagal žiūrovus doh.gif

Pagal žiūrovus tai iš vis Norvegija turėjo laimėt laugh.gif
Man taip įdomiai, kad olandas nei pagal žiūrovus, nei pagal komisiją ne pirmas ir laimėjo biggrin.gif Ot keistai gaunasi doh.gif
Italija irgi - žiūrovai - 3 skyrė, komisija - 4 , o liko 2 biggrin.gif

---
bet va žiūrovai tai tik 9 vietą skyrė unsure.gif EV temoj yra sąrašiukas įdėtas, tai įdomu paanalizuot.
---
tu matai kaip unsure.gif

_______
Iš vis, man ta komisija tai nesąmonė doh.gif Mesčiau aš ją lauk. Vistiek nėra to sąžiningumo iš jų - kaimynams duoda ir nieko nepadarysi doh.gif Ir gaunasi, kad iškreipia balsavimo rezultatus. Gaunasi, nedidelė grupelė žmonių turi tokį didelį svorį :oh
Papildyta:
ai, dar mane nustebino LT komisija, kad estui nei vieno balo nedavė blink.gif Sakyčiau, daina būtų buvus visai nekokia, bet dabar... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 gegužės 2019 - 11:48
Labas smile.gif nu koks nerealus oras šiandien wub.gif tik tiek kad sugebėjau susvilt veidą - buvo atvarę draugai, tai visą dieną lauke prabuvom smile.gif doh.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 11:53)
Kažkaip kirbėjo ir man ta mintis nu tas ir bjauriausia, kai per toookį plauką nepatekom
geeras: dar neanalizavau lentelių, reik eit paskaitinėt
——
Jurijus, manau, bus patenkintas, kad vistik buvo kam patiko
---
nuu Bet va, juokėmės, juokėmės, ir galiausiai Serhatas pagal žiūrovus 10 vietoj liko O estukas 16 pagal žiūrovus
——-
Pagal žiūrovus tai iš vis Norvegija turėjo laimėt
Man taip įdomiai, kad olandas nei pagal žiūrovus, nei pagal komisiją ne pirmas ir laimėjo Ot keistai gaunasi
_______
Iš vis, man ta komisija tai nesąmonė: Mesčiau aš ją lauk. Vistiek nėra to sąžiningumo iš jų - kaimynams duoda ir nieko nepadarysi Ir gaunasi, kad iškreipia balsavimo rezultatus. Gaunasi, nedidelė grupelė žmonių turi tokį didelį svorį
——
ai, dar mane nustebino LT komisija, kad estui nei vieno balo nedavė: Sakyčiau, daina būtų buvus visai nekokia, bet dabar...

Nuu bet kažkaip sakau nujaučiau, kad mes tie “laimingieji” : D ir pagalvojau, nebūtų latviai Seriožkai 12 davę, o būtų mum - būtume patekę biggrin.gif arba reikėjo Kašpirovskius siųst, ten isvis Moldova jau ne 5 gal duotų, o visus 10 laugh.gif žiauriai gi jie panašūs į jų čigoniukus Zdob si Zdubus biggrin.gif
——-
Nu bet žiauriai nustebino, tikrai...tokios dar random šalys (aišku jos nėr gero skonio ženklas, sprendžiant, kokias dainas siunčia doh.gif ) biggrin.gif kur niekad neduodavo.. bet jo gali džiugtis kad ne tik lietuviai balsavo..
Už latvius išvis beveik nieks - tik mes 12 davėm, ir Moldova 1 doh.gif
——-
doh.gif Bet taip kaip Serhatas ir aš sudainuočiau - gal ir man reik varyt į EV biggrin.gif žiūrėk dar užimčiau neblogai gal, jei pakankamai nusidainuočiau lotuliukas.gif
———
Nu grynai kaip sakei - kur du pešasi, ten 3 laimi doh.gif biggrin.gif
——-
Tai va 5 žmonės sudaro 50% šalies balsų doh.gif nu marazmas.. aš išvis buvau pamiršus apie tas komisijas, ir kad vardina jų balsavimą, o ne žiūrovų.. kuris visai neįdomus..
——
Nu tai va, piktinaisi, kad duoda kaimynam biggrin.gif šitie nedavė biggrin.gif
______
Bet plem tik spėjau susivokt, kad EV tuoj, o ji ir baigės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 gegužės 2019 - 20:46
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 22:46)
nu koks nerealus oras šiandien tik tiek kad sugebėjau susvilt veidą - buvo atvarę draugai, tai visą dieną lauke prabuvom
------
Nuu bet kažkaip sakau nujaučiau, kad mes tie “laimingieji” ir pagalvojau, nebūtų latviai Seriožkai 12 davę, o būtų mum - būtume patekę arba reikėjo Kašpirovskius siųst, ten isvis Moldova jau ne 5 gal duotų, o visus 10 žiauriai gi jie panašūs į jų čigoniukus Zdob si Zdubus
——-
Už latvius išvis beveik nieks - tik mes 12 davėm, ir Moldova 1 
——-
Bet taip kaip Serhatas ir aš sudainuočiau - gal ir man reik varyt į EV žiūrėk dar užimčiau neblogai gal, jei pakankamai nusidainuočiau
——-
Nu tai va, piktinaisi, kad duoda kaimynam šitie nedavė
______
Bet plem tik spėjau susivokt, kad EV tuoj, o ji ir baigės

oi kaip smagiai wub.gif nu kad veidą susvilai tai negerai unsure.gif Nesitepei kremu?
---
bet tai žiūrėk, tavo raganiško galios kažkaip vėl grįžta laugh.gif

Nežinau ar skaitei EV temoj kažkas įdėjo komentarą, kad vienas rusų komisijos narys savo balus per žioplumą surašė atvirkščiai doh.gif Ir jei ne ta klaida, tai Lietuva būtų praėjus, nes tada Danijai būtų skirta mažiau. Nu žodžiu, jei čia teisybė, tai gal jie vodkele pasigardžiuodami tuos balus rašė doh.gif
---
doh.gif unsure.gif man ta daina visai faina buvo biggrin.gif
---
loool doh.gif nu bet tikrai komedija su tuo Serhatu doh.gif Jaučiu tikrai ne dėl dainos ir atlikimo žmonės už jį balsavo doh.gif biggrin.gif Nu jis toks komedinis personažas gavosi, tai gal dėl to ir subalsavo doh.gif
Keista, kad ir čekiukas pakankamai aukštai liko - 11 biggrin.gif Nesitikėjau net, kad taip užkils.
O Mikis tai kažkur gale doh.gif biggrin.gif
---
Nu tai estų daina graži buvo, tai turėjo duot doh.gif Beje, o estai gi net ne kaimynai biggrin.gif
___
Aha, ir aš toks vaizdas, kad dar net nelabai spėjau ir susivokt doh.gif Taip greit tos dvi eurovizinės savaitės pralėkė.

Beje, kaip Seriožka? Ką nors komentavo po EV? Ir kaip rusų reakcija? Tikiuosi nemaišo jo su žemėm unsure.gif
Atsakyti