Labas

nu koks nerealus oras šiandien

tik tiek kad sugebėjau susvilt veidą - buvo atvarę draugai, tai visą dieną lauke prabuvom
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 19, 11:53)
Kažkaip kirbėjo ir man ta mintis nu tas ir bjauriausia, kai per toookį plauką nepatekom
geeras: dar neanalizavau lentelių, reik eit paskaitinėt
Jurijus, manau, bus patenkintas, kad vistik buvo kam patiko
---
nuu Bet va, juokėmės, juokėmės, ir galiausiai Serhatas pagal žiūrovus 10 vietoj liko O estukas 16 pagal žiūrovus
-
Pagal žiūrovus tai iš vis Norvegija turėjo laimėt
Man taip įdomiai, kad olandas nei pagal žiūrovus, nei pagal komisiją ne pirmas ir laimėjo Ot keistai gaunasi
_______
Iš vis, man ta komisija tai nesąmonė: Mesčiau aš ją lauk. Vistiek nėra to sąžiningumo iš jų - kaimynams duoda ir nieko nepadarysi Ir gaunasi, kad iškreipia balsavimo rezultatus. Gaunasi, nedidelė grupelė žmonių turi tokį didelį svorį
ai, dar mane nustebino LT komisija, kad estui nei vieno balo nedavė: Sakyčiau, daina būtų buvus visai nekokia, bet dabar...
Nuu bet kažkaip sakau nujaučiau, kad mes tie laimingieji : D ir pagalvojau, nebūtų latviai Seriožkai 12 davę, o būtų mum - būtume patekę

arba reikėjo Kašpirovskius siųst, ten isvis Moldova jau ne 5 gal duotų, o visus 10

žiauriai gi jie panašūs į jų čigoniukus Zdob si Zdubus
-
Nu bet žiauriai nustebino, tikrai...tokios dar random šalys (aišku jos nėr gero skonio ženklas, sprendžiant, kokias dainas siunčia

)

kur niekad neduodavo.. bet jo gali džiugtis kad ne tik lietuviai balsavo..
Už latvius išvis beveik nieks - tik mes 12 davėm, ir Moldova 1
-

Bet taip kaip Serhatas ir aš sudainuočiau - gal ir man reik varyt į EV

žiūrėk dar užimčiau neblogai gal, jei pakankamai nusidainuočiau

Nu grynai kaip sakei - kur du pešasi, ten 3 laimi
-
Tai va 5 žmonės sudaro 50% šalies balsų

nu marazmas.. aš išvis buvau pamiršus apie tas komisijas, ir kad vardina jų balsavimą, o ne žiūrovų.. kuris visai neįdomus..
Nu tai va, piktinaisi, kad duoda kaimynam

šitie nedavė
______
Bet plem tik spėjau susivokt, kad EV tuoj, o ji ir baigės
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain