Labas
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 22, 11:07)
vaje :: čia garantuotai dėl žemo spaudimo. Aš irgi nemėgstu didelio karščio, ypač jei reikia ilgiau lauke pabūt, nes man silpna darosi.
---
gal tyla prieš audrą?
---
oi nu tokie kaip tie islandai, tai, man atrodo, tik su rimbais pakovotų
---
nu į Seriožką gerokai maloniau žiūrėt Bet šiaip tikrai labai stiprus atlikimas: Visada galvodavau, kad Zemfiros dainas tik ji pati gali dainuot, bet va Seriožka, pasirodo, ne ką prasčiau gali atlikt. Galėtų jis ir daugiau dainų perdainuot iš jos repertuaro. Labai tinka jam tokias jausmingas dainuot
---
tu rimtai?: nu čia geras O tai prie ko jis čia Rusijoj kažkokį koncą veda? Gal jis net ne ukrainietis? Bet gerai čia nustebinai Man kažkaip sunku patikėt, kad jis Ukrainos prezidentas.
---
Jei neklystu, tai jis lyg partiją ruošiasi kurt? Per žinias berods kažką minėjo Jei nesusapnavau
---
Bet tai dabar tik supratau kaip gerai nuskambėjo tas -Dano klipe "ja tancūju odna" Dar bent jau būtų "ja tancūju odin"
____
Beje, matėt, Meilutytė paskelbė, kad baigią karjerą : Šiaip tai buvo galima tikėtis, kad link to ji eina, kai kilo tas skandalas, jog dopingo kontrolieriai jos nerado sutartu laiku. Tik aš nesuprantu kam žaist tokius žaidimus ir susiteršt vardą, kai gali pasakyt tiesiai šviesiai - viskas, nebenoriu plaukti.. Aš po filmo "Rūta" jau galvojau, kad turėtų greit trauktis iš sporto. Vistik depresija ne juokas..
Gali būt, pas mane jis būna arba žemas, arba labak žemas

-
Ne, nu tu tai kažkokia nesi geranoriška žmonėm, aš nesuprantu

-

net balsu susijuokiau

nu šiaip jo, ale tokius pamatai ir bėgi kiek kojos neša
-
Nu neee, ne dėl to

ir pati dainos versija man šita labiau patinka, nei originalas

gal ir dainuoja daugiau

kažkaip nesidomėjau.. kadangi koncą nuo manęs nusuko, tai ir nežinau
-
Kuo rimčiausiai

taigi humoristas... nu jei jau pagal tautybę tai žydas, bet iš Ukrainos.. aš kai buvau Galkino tam šou, tai žvengiau - sako kai Zelenskį išrinko prezidentu, pradėjau sulaukt įtariu žvilgsnių
Bet va šiandien skaičiau, kad paprašė JAV, kad tie sugriežtintų sankcijas Rusijai
-
Aha sukūrė jau

Golos.. bet kaaaip jis pasenęs.. atrodo minimum 50 dabar.. ir labai staigiai gal per porą metų...
Nuu, baisiai solidžiai atrodytų visuose muzikiniuose chartuose su tokiu pavadinimu

nors va pats klipe dainavo kartu tą dalį, tai..
-
Aha kaip tik girdėjau per žinias.. nu bet man visai nėr netikėta.. šiaip manau teisingai daro - jau paskutiniu metu sunkiai jai sekdavosi, tai kam aukot gyvenime

sporte nr 1 taisyklė - svarbiausia laiku pasitraukti

aišku jo - tie visi reikalai su dopingo testais, tai kaip paauglė kokia
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain