Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 22, 20:17)
ir dar pareiškia, kad nebedalyvaus 3 kartą EV.. sako per daug nervų, ir įrodyt kažką kažkam jau sunku, o gal net ir nereik.. aš nenorėjau jau kad ir dalyvautų, bet... nu kažkaip vis tiek nuliūdino  unsure.gif
------

tai gali kaip dauguma vadina vadint - ZE
-----
oi Rusija tai jį non-stop skalpuoja..
----
aš iškart matau kokią Serdiučką
-----
nu ir šaunuolė  šiaip visiškai visko jau pasiekė, tai tikrai pats laikas trauktis.. o jei dar jautri, tai tikrai nepriveda prie gero sportinis pasaulis..

unsure.gif Nu gal dar pasikeis jo nuomonė unsure.gif Man tai kažkaip smagu, kai jis dalyvauja biggrin.gif Vistiek toks jau saviakas biggrin.gif Beje, dar užmečiau akį į lažybininkų prognozes, kokios buvo, tai jam 8 vietą prognozavo. Pasirodo, ne visada jie tikslūs būna smile.gif

Dar skaičiau, kad patikslino EV balsus ir kažkas ten pasikeitė lentelėj unsure.gif Nors berods 4 vietos tai tokios pat liko g.gif
---
Nu jo biggrin.gif
Bet tai va, vakar tik pašnekėjom, kad gal bus nekorumpuotas ir perskaičiau straipsnį, kad savo administratorium ar tai patarėju paskyrė kažkokio oligarcho advokatą doh.gif O taip aiškino kaip jis prieš oligarchus doh.gif
---
Neįtinka Rusijai?
---
loool doh.gif lotuliukas.gif Bet kaip tiko Serdiučkai ta Nettos daina laugh.gif
---
Bet kam ji Instagramą savo išsitrynė unsure.gif Taigi galėtų dabar reklamuot viską kaip tie visi influenceriai biggrin.gif Turbūt nemažai follower'ių turėjo. Ir, kaip suprantu, tokiems visai nemažus pinigus moka už postą.

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 22, 21:01)
youtube prie suggested iššoko - nu kaaaip užkabino, tokia vasariška  klipas labai fainas  taip užsimaniau prie jūūūūūros  : tik tas akcentas anglų kalba nužudantis, geriau jau vien ispaniškai dainuotų doh.gif
https://www.youtube....h?v=49xprysjA70

aha, labai vasariškas, aš irgi pažiūrėjus prie jūros užsimaniau biggrin.gif
O kas čia per dainininkai? iš voice'o gal? g.gif
Atsakyti
labas smile.gif kaip šiandien išsigandau biggrin.gif einu namo ir kažkas šlapio bakst į koją taip netikėtai doh.gif galvojau jau griūna ant manęs kas lotuliukas.gif atsisuku spanielis toks jau kartu eina biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 23, 11:15)
Nu gal dar pasikeis jo nuomonė : Man tai kažkaip smagu, kai jis dalyvauja Vistiek toks jau saviakas  Beje, dar užmečiau akį į lažybininkų prognozes, kokios buvo, tai jam 8 vietą prognozavo. Pasirodo, ne visada jie tikslūs būna
---
Dar skaičiau, kad patikslino EV balsus ir kažkas ten pasikeitė lentelėj  Nors berods 4 vietos tai tokios pat liko
---
Bet tai va, vakar tik pašnekėjom, kad gal bus nekorumpuotas ir perskaičiau straipsnį, kad savo administratorium ar tai patarėju paskyrė kažkokio oligarcho advokatą : O taip aiškino kaip jis prieš oligarchus
---
Neįtinka Rusijai?
---
loool  Bet kaip tiko Serdiučkai ta Nettos daina :
---
Bet kam ji Instagramą savo išsitrynė  Taigi galėtų dabar reklamuot viską kaip tie visi influenceriaiTurbūt nemažai follower'ių turėjo. Ir, kaip suprantu, tokiems visai nemažus pinigus moka už postą.
----
O kas čia per dainininkai? iš voice'o gal?

nežinau, bet mano nuojauta sako, kad nepasikeis... rolleyes.gif joo, būtent, kad jau kaip saviakas biggrin.gif
aš tai nežinau, kodėl nusprendžiau, kad baigsis EV ir nustos vaidentis doh.gif biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=PjLX_sRnSRw
----
aha mačiau.. tai plem ką apie mus tada kalbėt doh.gif vapše turėtų finalą iš naujo suorganizuot..
-----
nu kur prieš oligarchus, kai pats siųstas vieno pagrindinių oligarchų Kolomoiskio (jam 1+1 kanalas priklauso)...
-----
nea .. tikėjosi, kad su šituo susitars, a ne - nesigauna biggrin.gif
-----
aha žiauriai biggrin.gif galėtų sau coverį pasidaryt lotuliukas.gif bet ne, nebekoncertuoja gi Danilko Serdiučkos amplua.. išimtis čia buvo EV..
-----
manau ją tiesiog jau viskas užkniso, ir norisi pabūt be jokių ten populiarumų ir instagramų smile.gif norės gi susikurs vėl
------
oi neee... čia profai - bet voice tokie nepraeitų net į aklas perklausas biggrin.gif Nu ta mergička šiaip visai gerai dainuoja, iš Rusijos ji, bet labai jau seniai nieko nesigirdi apie ją.. o Arsenijus tai Ozono bebalsis berniukas (EV beje dalyvavo) biggrin.gif Rusijoj dabar trinasi.. šiaip žiauriai jo nemėgstu, toks aršus mažumėlę biggrin.gif visus į teismus tik padavinėjo biggrin.gif iš pradžių padavė į teismą tokią grupę Haiducii, kad sukurė coverį jų dainos neatsiklausę leidimo, po to Dančiką biggrin.gif Drama queenas žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 23 gegužės 2019 - 17:03
Ar man vienai Potapas atrodo keistai su tom trumpom kelnėm?? lotuliukas.gif ar čia irgi mada kartu su treningais? unsure.gif
https://www.instagra...hid=u4ecqlbh3nq
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 23, 18:29)
kaip šiandien išsigandau  einu namo ir kažkas šlapio bakst į koją taip netikėtai  galvojau jau griūna ant manęs kas  atsisuku spanielis toks jau kartu eina 
------
aš tai nežinau, kodėl nusprendžiau, kad baigsis EV ir nustos vaidentis
https://www.youtube....h?v=PjLX_sRnSRw
----
aha mačiau.. tai plem ką apie mus tada kalbėt  vapše turėtų finalą iš naujo suorganizuot..
-----
nu kur prieš oligarchus, kai pats siųstas vieno pagrindinių oligarchų Kolomoiskio (jam 1+1 kanalas priklauso)...
-----
manau ją tiesiog jau viskas užkniso, ir norisi pabūt be jokių ten populiarumų ir instagramų 
------
oi neee...  čia profai - bet voice tokie nepraeitų net į aklas perklausas
---
Nu ta mergička šiaip visai gerai dainuoja, iš Rusijos ji, bet labai jau seniai nieko nesigirdi apie ją.. o Arsenijus tai Ozono bebalsis berniukas (EV beje dalyvavo) Rusijoj dabar trinasi..  šiaip žiauriai jo nemėgstu, toks aršus mažumėlę  visus į teismus tik padavinėjo iš pradžių padavė į teismą tokią grupę Haiducii, kad sukurė coverį jų dainos neatsiklausę leidimo, po to Dančiką  Drama queenas žodžiu

lotuliukas.gif Kaip juokingai laugh.gif laugh.gif Aš jaučiu jau būčiau į kokį šalia esantį medį įlipus nejučiom doh.gif lotuliukas.gif Ypač dar jeigu eini užsisvajojus, tai nemenkai turėtų išgąsdint biggrin.gif
---
aha, kažkaip neįvertini tu jo galimybių tongue.gif
Reiks pažiūrėt vėliau tą video. Pastebėjau tik, kad vienoj vietoj su ta tau labai "faina" plaukuosena laugh.gif
---
nu bet tikrai :oh
---
kaži kodėl man taip įstrigę, kad jis atseit labai kovotojas prieš oligarchus unsure.gif Turbūt supainiojau su kažkuo kitu :oh
---
tai taip, greičiausiai. Bet šiaip galėjo tik laikinai gal kaip nors išjungt g.gif Nes va jau naują susikūrė smile.gif
https://www.instagra.../rutameilutyte/
---
loool :oh
--
aai, tai čia iš tos Dančiko grupės biggrin.gif Bet tai fe koks Drama Queen'as tikrai doh.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 23, 18:48)
Ar man vienai Potapas atrodo keistai su tom trumpom kelnėm?? ar čia irgi mada kartu su treningais?
https://www.instagra...hid=u4ecqlbh3nq

laugh.gif nu man irgi nekaip atrodo tokiame kontekste biggrin.gif Norėjau dar klaust ar čia jo vestuvės biggrin.gif Bet paskui supratau, kad dainos klipas. Bet tai daina ir klipas tokie grynai potapiški doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 gegužės 2019 - 17:39
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 23, 17:39)
Kaip juokingai: Aš jaučiu jau būčiau į kokį šalia esantį medį įlipus nejučiom Ypač dar jeigu eini užsisvajojus, tai nemenkai turėtų išgąsdint
---
aha, kažkaip neįvertini tu jo galimybių
Reiks pažiūrėt vėliau tą video. Pastebėjau tik, kad vienoj vietoj su ta tau labai "faina" plaukuosena
---
kaži kodėl man taip įstrigę, kad jis atseit labai kovotojas prieš oligarchus : Turbūt supainiojau su kažkuo kitu
---
tai taip, greičiausiai. Bet šiaip galėjo tik laikinai gal kaip nors išjungt : Nes va jau naują susikūrė
https://www.instagra.../rutameilutyte/
---
aai, tai čia iš tos Dančiko grupės  Bet tai fe koks Drama Queen'as tikrai
-----
nu man irgi nekaip atrodo tokiame kontekste  Norėjau dar klaust ar čia jo vestuvės Bet paskui supratau, kad dainos klipas. Bet tai daina ir klipas tokie grynai potapiški

nu vat ko tai tuo metu juokinga nebuvo biggrin.gif kol atsisukau, man vaizduodė kiek variantų primėtė laugh.gif ir kad kažkas kažką metė, ir kad paspirtukas taranuoja laugh.gif bijai šunų? smile.gif
-----
ai gali nežiūrėt, ten jis visą savo biografiją smulkiai papasakot sugalvojo biggrin.gif doh.gif aš dalim irgi permečiau akim.. čia vadinasi slepia savo gyvenimą.. mhm : D o prie plaukuosenos, ką žinau, jau kažkaip pripratau, jau taip negąsdina kaip žilos barzdelės arba barzdūnai biggrin.gif
-----
ne, ne, tai jis pasisakė prieš - čia tikra tiesa.. bet kartu ir patį promotina oligarchas.. nu dvigubi standartai iškart lenda.. nežinau, ukrainiečiai balsavo dauguma tiesiog prieš Porošenką (labai daug kas juo nusivylė), bet man atrodo prisižais...
------
nu matyt nori viską nuo naujo lapo pradėt : D
------
va taip pasakytum, ir tave į teismą paduotų biggrin.gif bet nu reeeetas šlykštukas.. aš dar vakar įsijungiau pažiūrėt intervą kažkokį su juo ir jo pana (abu beje, šlykštukai), nes įdomu buvo pažiūrėt ką šiuo metu veikia kiti du ex grupso nariai, galvojau gal biškį adekvatesni tapo.. o ten klausytojai uždavinėjo klausimus.. tai per vieną jo pana užmetė taip ironiškai "oi Arsenijus toks paprastas, nepasikėlęs, be pafoso, nors nei kiek neprastesnis nei jo buvęs kolega" doh.gif
po to paklausė Arsenijaus, kaip santykiai su buvusiais nariais, tas ir sako "su Radu labai geri santykiai, labai dažnai bendraujam, su Danu.. nu pradžioj buvo blogi, po to neutralūs, dabar jau aš matau, kad tuoj vėl bus labai blogi.. " blink.gif biggrin.gif .. ko ne su grasinimais klausyk lotuliukas.gif ir dar sakė, kad norėtų su koncu į Ukrainą atvažiuot blink.gif biggrin.gif tai sakau reik gal vargšui Danui numest tą intervą, tegu žino, kad tuoj atvažiuos jo medžiot ir lauks "smūgis iš už nugaros" lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lol : ne, jei rimtai, aš tai nesuprantu, ko jis neatsiknisa nuo to Dano doh.gif jau virš 15 metų praėjo, nu kaip neramu jam, taip neramu biggrin.gif
----
nuuu, šiaip iš tikrųjų jų vestuvės, bet ta proga prezentavo naują klipą biggrin.gif Tinočka nulėkė pasveikint skaičiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 23 gegužės 2019 - 19:16
Labas : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 23, 21:12)
nu vat ko tai tuo metu juokinga nebuvo  kol atsisukau, man vaizduodė kiek variantų primėtė  ir kad kažkas kažką metė  ir kad paspirtukas taranuoja
-----
bijai šunų?
-----
ai gali nežiūrėt, ten jis visą savo biografiją smulkiai papasakot sugalvojo aš dalim irgi permečiau akim..  čia vadinasi slepia savo gyvenimą.. mhm 
-----
ne, ne, tai jis pasisakė prieš - čia tikra tiesa.. bet kartu ir patį promotina oligarchas.. nu dvigubi standartai iškart lenda.. nežinau, ukrainiečiai balsavo dauguma tiesiog prieš Porošenką (labai daug kas juo nusivylė), bet man atrodo prisižais...
------
nu matyt nori viską nuo naujo lapo pradėt
------
va taip pasakytum, ir tave į teismą paduotų
----
bet nu reeeetas šlykštukas.. aš dar vakar įsijungiau pažiūrėt intervą kažkokį su juo ir jo pana (abu beje, šlykštukai), nes įdomu buvo pažiūrėt ką šiuo metu veikia kiti du ex grupso nariai, galvojau gal biškį adekvatesni tapo.. o ten klausytojai uždavinėjo klausimus.. tai per vieną jo pana užmetė taip ironiškai "oi Arsenijus toks paprastas, nepasikėlęs, be pafoso, nors nei kiek neprastesnis nei jo buvęs kolega"
----
po to paklausė Arsenijaus, kaip santykiai su buvusiais nariais, tas ir sako "su Radu labai geri santykiai, labai dažnai bendraujam, su Danu.. nu pradžioj buvo blogi, po to neutralūs, dabar jau aš matau, kad tuoj vėl bus labai blogi.. " .. ko ne su grasinimais klausyk  ir dar sakė, kad norėtų su koncu į Ukrainą atvažiuot 
-----
tai sakau reik gal vargšui Danui numest tą intervą, tegu žino, kad tuoj atvažiuos jo medžiot ir lauks "smūgis iš už nugaros" ne, jei rimtai, aš tai nesuprantu, ko jis neatsiknisa nuo to Dano doh.gif jau virš 15 metų praėjo, nu kaip neramu jam, taip neramu 
----
nuuu, šiaip iš tikrųjų jų vestuvės, bet ta proga prezentavo naują klipą
----
Tinočka nulėkė pasveikint skaičiau

:oh : D
---
Didelių, t.y. tų agresyvesnių veislių tai labai bijau unsure.gif Kažkada seniau, mane užpuolęs rotveileris buvo, bet visa laimė, kad su antsnukiu, kitu atveju aš jau čia turbūt nerašyčiau :oh Gal dešimties metų vaikas vedžiojo ir tas išsprūdo iš rankų ir pasileido tiesiai ant manęs. Nu įsivaizduok - kur tau vaikas suvaldys tokį šunį doh.gif Nežinau kur jo tėvų protas leist vedžiot. Atsipirkau mėlynėm ir apdraskymais ir siaubingu išgąsčiu. Baisu ir dabar prisimint :oh Jei mažesnis koks agresyvus taikosi į koją, tai lengviau dar gali apsigint, bet kai didelė jėga užgriūna, tai jau nekas.
---
: D
o nesakė kas jo vaiko mama? Ir kodėl ji jo neaugina?
---
aai, tai viskas aišku tada.. Nu tai jo, grynai dvigubi standartai doh.gif Nu ir kaip pasitikėt tokiu žmogumi..
--
Įsijungiau paklausyt jos naujausią interviu po to pareiškimo. Gal ir tau įdomu, tai va čia:
https://www.delfi.lt...e.d?id=81263559
---
loool :oh
---
bet tikrai, koks nenormalus unsure.gif Kažkaip neatrodo Danas pasikėlęs doh.gif
---
doh.gif ne nu biggrin.gif biggrin.gif kaži kodėl jis prie to vargšo Dančiko taip priskreto unsure.gif
---
lotuliukas.gif lotuliukas.gif :oh nu tikrai, jau čia įspėt jį reikia laugh.gif
Gal kažkokią seną nuoskaudą laiko g.gif Nu bet ką žinau, jei 15 metų praėjo, tai jau kažkas rimto ten turėjo įvykt :oh O paklaustų kas Dano, tai tas gal net nežinotų kame ten reikalas laugh.gif
---
geras biggrin.gif Nu bet nuotaka tai drąsi tokia, sakyčiau biggrin.gif O gal ji irgi kokia Ukrainos žvaigždė? Kažin ar paprastą moterą taip lengvai priverstų nusifilmuot klipe pusnuogę besivartant biggrin.gif
---
fainai wub.gif Būtų gaila, jei kitų metų Voice nebeliktų senųjų teisėjų..

___

beje, užmačiau tokį straipsnį apie tą serialą, kurį tu sakei žiūri:
https://www.delfi.lt...i.d?id=81263509

Neblogas reitingas bigsmile.gif Žiūrėčiau ir aš, bet nenoriu baisybių. Įsivaizduoju, kad labai baisus turėtų būt, žinant, kad viskas vyko realiai.
Atsakyti
labas : )
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 24, 11:58)

Didelių, t.y. tų agresyvesnių veislių tai labai bijau : Kažkada seniau, mane užpuolęs rotveileris buvo, bet visa laimė, kad su antsnukiu, kitu atveju aš jau čia turbūt nerašyčiau Gal dešimties metų vaikas vedžiojo ir tas išsprūdo iš rankų ir pasileido tiesiai ant manęs. Nu įsivaizduok - kur tau vaikas suvaldys tokį šunį : Nežinau kur jo tėvų protas leist vedžiot. Atsipirkau mėlynėm ir apdraskymais ir siaubingu išgąsčiu. Baisu ir dabar prisimint Jei mažesnis koks agresyvus taikosi į koją, tai lengviau dar gali apsigint, bet kai didelė jėga užgriūna, tai jau nekas.
---
o nesakė kas jo vaiko mama? Ir kodėl ji jo neaugina?
---
aai, tai viskas aišku tada.. Nu tai jo, grynai dvigubi standartai  Nu ir kaip pasitikėt tokiu žmogumi..
--
Įsijungiau paklausyt jos naujausią interviu po to pareiškimo. Gal ir tau įdomu, tai va čia:
https://www.delfi.lt...e.d?id=81263559
---
bet tikrai, koks nenormalus : Kažkaip neatrodo Danas pasikėlęs
---
ne nu kaži kodėl jis prie to vargšo Dančiko taip priskreto :
Gal kažkokią seną nuoskaudą laiko Nu bet ką žinau, jei 15 metų praėjo, tai jau kažkas rimto ten turėjo įvykt  O paklaustų kas Dano, tai tas gal net nežinotų kame ten reikalas
---
geras  Nu bet nuotaka tai drąsi tokia, sakyčiau  O gal ji irgi kokia Ukrainos žvaigždė? Kažin ar paprastą moterą taip lengvai priverstų nusifilmuot klipe pusnuogę besivartant :
---
fainai : Būtų gaila, jei kitų metų Voice nebeliktų senųjų teisėjų..
__
beje, užmačiau tokį straipsnį apie tą serialą, kurį tu sakei žiūri:
https://www.delfi.lt...i.d?id=81263509

Neblogas reitingas  Žiūrėčiau ir aš, bet nenoriu baisybių. Įsivaizduoju, kad labai baisus turėtų būt, žinant, kad viskas vyko realiai.

eik tu sau blink.gif kaip žiauru... tai aš tikiu, kad tokie jau įvaro fobijas visam gyvenimui unsure.gif aš irgi vaikystėj vedžiodavau, su antsnukiu, bet nu mano žmonių nepuldavo.. tik tiek kad beveik už mane didesnis buvo biggrin.gif o tų vat mažų aš kaip tik bijau : D neprognozuojami visiškai.. man vienąkart ir įkando toks "tarakonas" atlėkęs biggrin.gif kando mano šuniui bet nepataikė.. :oh : tai taip skaudžiai ir ilgai gijo, nes į raumenį.. jau nešneku apie "džiaugsmelį" važinėt skiepytis (nes ten ne vienkartinis skiepas)...
------
nu tipo surogatinė.. rolleyes.gif tai viską pats, ir buvo dingęs nuo visų scenų, ekranų gal pusmečiui, nes augino.. tai visi iškart ir papylė negatyvo, tipo kas ten iš jo išaugs be mamos.. doh.gif ką žinau, normaliai jis auklėja kiek mačiau iš visokių video - va 3 metų jau į anglų kalbos pamokas vaikščiojo : D
------
tai va apie ką ir kalba eina.. kai šiaip niekšas tai kažkaip nu.. žinai ko tikėtis.. o čia visai nebeaišku ko laukt unsure.gif
-----
ačiū, ir aš paklausiau : ) nu bet kaip nervina tokie durni klausimai - kiek interviu davei? nu skaičiuos žmogus doh.gif biggrin.gif bet jei gruodžio mėn paskutinį kartą baseine buvo, reiškia jau tikrai užknisęs : D
-----
nu kur ten Danas pasikėlęs doh.gif o va tas tai tikrai susireikšminęs... čia matosi grynai iš pavydo ant jo varo..
-----
nu kur jau, tai žino, už ką į teismą padavė biggrin.gif čia žinai kas buvo.. žodžiu, Daniką užkniso dainuot popsą, siūlė keist kryptį link roko/metalo. Tie nenorėjo, tada jis išėjo iš grupės ir išvarė į Amerikę.. nu ir tie sužinojo, kad jis toj JAV dainavo grupės O-zone vardu, grupės dainas.. ir vat padavė už tai į teismą... ir svarbiausia, o nieko, kad ir tą grupę, ir dainas visas kūrė būtent Danas?! doh.gif nu sakau - neadekvatas kažkoks : D o dabar kai sakė kad "tuoj jaučiu vėl bus labai blogi santykiai, nes vėl pradėjo daryt tas pačias nesąmones kaip tada.." tai čia irgi žinau apie ką biggrin.gif čia kaip tik po to, kai Danas išeido tą naują "Dragostea din tei" coverį su repo elementais.. tai čia tas intervas žiemą buvo, dar iki tol,kai išleido su Katečką šitos dainos coverį - dabar jau nežinau, ką sakytų, jau tikrai turbūt atvažiuos į Ukrainą ieškot lotuliukas.gif
----
jooo, dainininkė.. ji ir ant scenos pusnuogė amžinai, tai.. nieko išskirtinesnio jai lotuliukas.gif ji duete anksčiau su Potapu dainavo labai ilgai, po to iširo tas duetas.. va, matai išira grupė, ir toliau žmonės gražiai bendrauja, nepadavinėja viens kito į teismus, dar ir susiženyja lotuliukas.gif skirtingai nei tie du.. nu ženytis aišku nebūtina jiem, bet.. lotuliukas.gif
------
aha gaila būtų.. nu Potapas su Tina jau išvis kaip giminės, kai tiek sezonų jau mačiau biggrin.gif nu kaip kitas projektas būtų.. bet kokia trinktelta žurnalistė ten Potapo vestuvėse buvo - įsivaizduok, Tina atvarė su kažkokiu bernu (nu sklando gandai, kad jos,nežinau, bet nu vis tiek), žurnalistė klausia "o kada jūsų su Danu vestuvės?" :oh : biggrin.gif ta kažką nuleido juokais, sako "tai neatsakysi?" sako"nu aišku, kad neatsakysiu" : lol:
-----
žinok žiaaaauriai gerai pastatytas, tikrai.. aš labai skeptiškai iš pradžių žiūrėjau, nes galvojau amerikiečiai kaip visada viską pagražintai parodys, pusę faktų nežinodami. Bet viena iš režisierių lyg ir lietuvė net.. hmm.gif ir statydami, labai daug konsultavosi dėl kiekvienos smulkmenos - maždaug ar taip galėjo būt, ar čia tiesa ir pan..
dėl imdb reitingo, tai žinai kaip su juo.. visada būna aukštesnis, kai šviežias serialas, po to jau pradeda krist..
Atsakyti
Nu kaip nykštukas atrodo šalia šitos mašinos biggrin.gif
https://www.instagra...d=1ojcy7e35hs4u
Atsakyti
Labas : )
Buvai gal debatuose vakar? : D

Šiandien beveik visą dieną lauke prabuvau ir nudegiau saulėj rankas. Nors atrodo ir nebuvo jos :oh Apgaulingai labai.

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 25, 20:35)
aš irgi vaikystėj vedžiodavau, su antsnukiu, bet nu mano žmonių nepuldavo.. tik tiek kad beveik už mane didesnis buvo
-----
o tų vat mažų aš kaip tik bijau  neprognozuojami visiškai.. man vienąkart ir įkando toks "tarakonas" atlėkęs  kando mano šuniui bet nepataikė..  tai taip skaudžiai ir ilgai gijo, nes į raumenį.. jau nešneku apie "džiaugsmelį" važinėt skiepytis (nes ten ne vienkartinis skiepas)...
------
nu tipo surogatinė..  tai viską pats, ir buvo dingęs nuo visų scenų, ekranų gal pusmečiui, nes augino.. tai visi iškart ir papylė negatyvo, tipo kas ten iš jo išaugs be mamos..  ką žinau, normaliai jis auklėja kiek mačiau iš visokių video - va 3 metų jau į anglų kalbos pamokas vaikščiojo
-----
nu bet kaip nervina tokie durni klausimai -  kiek interviu davei?  nu skaičiuos žmogus bet jei gruodžio mėn paskutinį kartą baseine buvo, reiškia jau tikrai užknisęs
-----
nu kur ten Danas pasikėlęs  o va tas tai tikrai susireikšminęs... čia matosi grynai iš pavydo ant jo varo..
-----
nu kur jau, tai žino, už ką į teismą padavė  čia žinai kas buvo.. žodžiu, Daniką užkniso dainuot popsą, siūlė keist kryptį link roko/metalo. Tie nenorėjo, tada jis išėjo iš grupės ir išvarė į Amerikę.. nu ir tie sužinojo, kad jis toj JAV dainavo grupės O-zone vardu, grupės dainas.. ir vat padavė už tai į teismą... ir svarbiausia, o nieko, kad ir tą grupę, ir dainas visas kūrė būtent Danas?!  nu sakau - neadekvatas kažkoks : D
----
o dabar kai sakė kad "tuoj jaučiu vėl bus labai blogi santykiai, nes vėl pradėjo daryt tas pačias nesąmones kaip tada.." tai čia irgi žinau apie ką  čia kaip tik po to, kai Danas išeido tą naują "Dragostea din tei" coverį su repo elementais.. tai čia tas intervas žiemą buvo, dar iki tol,kai išleido su Katečką šitos dainos coverį - dabar jau nežinau, ką sakytų, jau tikrai turbūt atvažiuos į Ukrainą ieškot
----
jooo, dainininkė.. ji ir ant scenos pusnuogė amžinai, tai.. nieko išskirtinesnio jai
---
ji duete anksčiau su Potapu dainavo labai ilgai, po to iširo tas duetas.. va, matai išira grupė, ir toliau žmonės gražiai bendrauja, nepadavinėja viens kito į teismus, dar ir susiženyja : skirtingai nei tie du.. nu ženytis aišku nebūtina jiem, bet.. :
------
bet kokia trinktelta žurnalistė ten Potapo vestuvėse buvo - įsivaizduok, Tina atvarė su kažkokiu bernu (nu sklando gandai, kad jos,nežinau, bet nu vis tiek), žurnalistė klausia "o kada jūsų su Danu vestuvės?"  ta kažką nuleido juokais, sako "tai neatsakysi?" sako"nu aišku, kad neatsakysiu" :
-----
žinok žiaaaauriai gerai pastatytas, tikrai.. aš labai skeptiškai iš pradžių žiūrėjau, nes galvojau amerikiečiai kaip visada viską pagražintai parodys, pusę faktų nežinodami. Bet viena iš režisierių lyg ir lietuvė net.. ir statydami, labai daug konsultavosi dėl kiekvienos smulkmenos - maždaug ar taip galėjo būt, ar čia tiesa ir pan..
dėl imdb reitingo, tai žinai kaip su juo.. visada būna aukštesnis, kai šviežias serialas, po to jau pradeda krist..

tai jei nepuola, tai kitokia situacija. Tas tai matosi, kad agresyvus buvo, nes prasilenkiant puolė.. unsure.gif Šeimininkai garantuotai žinojo charakterį, bet vistiek va leido vaikui vedžiot doh.gif
---
eina sau.. unsure.gif nu jo, tie maži tai labai dažnai aršūs pasitaiko doh.gif Vienai pažįstamai į koją buvo irgi įsisegęs, kai užėjo pas kaimynę į kiemą doh.gif Matyt, ne veltui "piktas šuo" būna užrašyta unsure.gif
---
nu iš visų tų video tai tikrai geras tėtis atrodo. Nu, manau, kad toks ir yra iš tikrųjų smile.gif Tai jam, kaip supratau, ir jo mama labai padeda augint?
---
aha, atkreipiau ir aš dėmesį doh.gif nu koks Jaska jau būtų pasiuntęs už tokį klausimą laugh.gif

Bet nustebino, kad tik gruodį baseine buvo unsure.gif Tai aš nelabai ir supratau, ji išvažiavo į JAV, bet taip išeina, kad ten nei kiek nesitreniravo g.gif Kaip ji pati sakė, kad vos ne sąmoningai ir gavosi, kad neatvyko į tuos tikrinimus, nes jos galvoj jau kiti planai buvo. Matosi, kad toli gražu ne plaukimas jos galvoj. Iš to intervo man ji tokia meniška asmenybė pasirodė : )
Iš tikrųjų gaila jos net, kai pasakojo apie vaikystę, kai tėtis išvyko į UK ir ją išsivežė, ir kaip ji nenorėjo išvykt. Jaučiu, čia jai tikrai trauma buvo..
---
nuu.. grynas pavydas čia doh.gif
---
blink.gif :oh normaliai... biggrin.gif O tai kaip ten su tuo teismu pasibaigė? Kas laimėjo? Tikiuosi Danas? unsure.gif
---
nu blyn doh.gif net ir dėl tos "Drakono dienos" siautėja :oh Tai čia jau iš vis grynai jo daina. Ar grupės? :hm Kažkaip visada buvau įsitikinus, kad jo vieno :hm
---
aa, nu tai viskas aišku tada : D
---
looool :oh lotuliukas.gif :lol
Tai taip, normalūs žmonės, matyt.
Ten tai jau kažkoks rimtai šlykštukas :oh Man tai gėda jo vietoj būtų tokius cirkus išdarinėt :oh Nu bet kai pagalvoji, tai gerai tokiems žmonėms, kurie nei gėdos, nei sąžinės neturi :oh Lengva gyvent turėtų būt.
---
ne, nu gerai čia pavarė laugh.gif Norėčiau pamatyt Tinos reakciją : D
Bet tai įdomu ar buvo ten kažkas tarp jų.. : D
O tai tas jos bernas kažin tas senasis, kur tame kanale dirba?
--
vilioja pažiūrėt, bet nesinori to negatyvo. Įdomu jau vien dėl to, kad Lietuvoj filmuotas, o kai dar tokie geri atsiliepimai, tai iš vis : )
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 25, 23:12)
Nu kaip nykštukas atrodo šalia šitos mašinos biggrin.gif
https://www.instagra...d=1ojcy7e35hs4u

laugh.gif Manso? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 25, 21:38)
Buvai gal debatuose vakar? :
-------------
Šiandien beveik visą dieną lauke prabuvau ir nudegiau saulėj rankas. Nors atrodo ir nebuvo jos Apgaulingai labai.
----------
tai jei nepuola, tai kitokia situacija. Tas tai matosi, kad agresyvus buvo, nes prasilenkiant puolė.. Šeimininkai garantuotai žinojo charakterį, bet vistiek va leido vaikui vedžiot:
---
nu iš visų tų video tai tikrai geras tėtis atrodo. Nu, manau, kad toks ir yra iš tikrųjų Tai jam, kaip supratau, ir jo mama labai padeda augint?
---
aha, atkreipiau ir aš dėmesį nu koks Jaska jau būtų pasiuntęs už tokį klausimą
----
Bet nustebino, kad tik gruodį baseine buvo : Tai aš nelabai ir supratau, ji išvažiavo į JAV, bet taip išeina, kad ten nei kiek nesitreniravo
----
Iš tikrųjų gaila jos net, kai pasakojo apie vaikystę, kai tėtis išvyko į UK ir ją išsivežė, ir kaip ji nenorėjo išvykt. Jaučiu, čia jai tikrai trauma buvo..
---
normaliai...  O tai kaip ten su tuo teismu pasibaigė? Kas laimėjo? Tikiuosi Danas? 
---
nu blyn  net ir dėl tos "Drakono dienos" siautėja Tai čia jau iš vis grynai jo daina. Ar grupės? Kažkaip visada buvau įsitikinus, kad jo vieno
---
Ten tai jau kažkoks rimtai šlykštukas Man tai gėda jo vietoj būtų tokius cirkus išdarinėt :Nu bet kai pagalvoji, tai gerai tokiems žmonėms, kurie nei gėdos, nei sąžinės neturi :Lengva gyvent turėtų būt.
---
Bet tai įdomu ar buvo ten kažkas tarp jų..
----
O tai tas jos bernas kažin tas senasis, kur tame kanale dirba?
--
vilioja pažiūrėt, bet nesinori to negatyvo. Įdomu jau vien dėl to, kad Lietuvoj filmuotas, o kai dar tokie geri atsiliepimai, tai iš vis
----
Manso?

ne, Cirque du Soleil buvau vakar biggrin.gif aai, aš tvirtai apsisprendus už ką balsuosiu, po ne kurių pasisakymų, tai kam man tie debatai tongue.gif nors ir nelaimės vis tiek jaučiu... o tu žiūrėjai? ar nerodė jų?
-----
tai žinok per debesis dar labiau dega... ir dar klastingiau, nes ne karšta doh.gif
-----
nu.. nenoriu nieko įžeist, bet dažniausiai tokius kovinius šunis atitinkami žmonės renkasi...
-----
nors mano padrūžkė kaimynė turėjo rotveilerį (bet jis labai jau ten kilmingas), tai nu tooookia gerietė buvo, mus nuo pat jos vaikystės pažinojo, dar ėdė iš vieno bliūdo su mano šuniu biggrin.gif žodžiu mum labai gera buvo, bet va ant svetimų galėdavo labai piktai užlot... unsure.gif
-----
mama dabar gal ir padeda, bet pradžioj kaip supratau jis nieko neleido padėt - viską pats biggrin.gif bet koks šaunuolis pasirodo.. skaičiau kad fanklubas visada jam gimtadieniui kažkokią dovaną suorganizuoja. Tai šiemet prašė nieko nedovanot, o geriau prisidėt jei jie nori prie labdaros sergantiems vaikučiams. Nu ir dar likusią sumą pats pridėjo (nu ta likusi faktas, kad buvo matyt kokie 99,8%, bet ne tame esmė biggrin.gif ) ir apmokėjo operacijas dviem vaikam - mergaitei ir berniukui, kuriem buvo širdies yda (bet artimieji neturėjo tiek pinigėlių).. tai va - dvi gyvybes išgelbėjo smile.gif
------
ne, nu bet tikrai : D taip ir matau - išsitrauki užrašovkę, ir pasižymi - 35 interviu lol: doh.gif
-----
jo, jo, tai jau tada rašė, kad neina į treniruotes, dar stebėjaus, kas jai pasidarė unsure.gif
----
taip, šiaip sako vaikai lengvai prie pokyčių adaptuojasi, bet man rodos čia toks išorinis apgaulės efektas būna, o o giliai pasąmonėj labai gilų randą palieka..
-----
a ką žinau biggrin.gif sprendžiant iš to kad iki šiol dar dainuoja tas dainas, tai matyt tas nieko nepešė
-----
lotuliukas.gif nu kaaaaip.. nu tipo grupės, bet kad visas grupės dainas būtent Dančikas ir rašė... kaip ir grupė, iš pradžių buvo visai kita sudėtis, iš senos metalo grupės, tada šitasberniukas išėjo (dabar jau išvis seniai miręs), Danikas liko vienas ir pradėjo ieškot naujų narių.. nu ir priemė šituos du.. ant savo galvos biggrin.gif taip kad grupę irgi jis sukūrė biggrin.gif o per tuos visus skandalus, aš galvojau, kad visi tokie gerokai trinktelti toj grupėj, užtai ir nemėgau jų žiauriai biggrin.gif tai va ir įsivaizduok, mano reakciją, kai pamačiau, kad į Voice vieną jų priėmė laugh.gif galvojau, nu visai išprotėjo rengėjai biggrin.gif
------
bet svarbiausia nei vienam interve negirdėjau, kad Dančikas ką apie juos būtų pasakęs.. ne nemini, o tam va jau pusę gyvenimo neramu biggrin.gif
-----
nu nepasakys, reik gal dar žinai intrigą kitam sezonui saugot biggrin.gif
--------
prodiuseris jos, tai net nežinau kuris...
------
nu baisenybių daug ten verysad.gif bet kai parodo kiek melo tada buvo paskleista, kiek nuslėpta.. kiek neigimo.. nu tai žinai, kaip genocidas koks iš tikrųjų gavosi..
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 25, 21:38)

uhu biggrin.gif tiktų jam į klipą biggrin.gif oi, beje, mačiau Mansas kažkokią naują dainą įrašė (nepagalvok - nepradėjau domėtis biggrin.gif irgi iššoko instagrame doh.gif )
Atsakyti
Labas smile.gif
Užmačiau, negalėjau nepasidalint - taaas megztukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
https://www.instagra...id=rexx4vo8l5bs
Atsakyti
O jetau - KUO... jis čia... apsirėdęs blink.gif doh.gif laugh.gif Nedarytų gėdos Oksei biggrin.gif
https://www.instagra...d=1oqq9jw9yf3sg

https://www.instagra...d=1m6u9zhb8chga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 gegužės 2019 - 08:48