hey

nu kaaaip lūžau po pietų, net nepajutau kada

tik ką atsibudau, ir aišku bloga, kaip visada numigus dieną.. nu kaip meška kokia

žiauriai mieguista diena..
ai tiesa - gi grįžo mano raganiškos galios

4dnį nuvariau ledų nusipirkt (nu pas mus ofise tokie šaldytuvai su maistu stovi savitarnos), ir galvoju, plem kaip seniai nebuvo POLS ir Kinderio ledų (POLS grynai nuo rudens jau gal)

5dnį ateinu - o jie jau ten guli

vat šįkart žinok tikrai nejaukiai pasijutau
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 26, 15:28)
nu ir kaip šįkart? patiko?
---
O kas ten sakei prisišnekėjo? Gal jau ką ir pražioplinus būsiu
---
nu sako, kad jie sargūs labai. Tai,matyt, į svetimus kitaip ir reaguoja..
---
tikrai, koks šaunuolis : Va čia ir yra gyvenimo prasmė - padėt kitiems. Turėtų būt labai geras jausmas žinot, kad kažkam galėjai pagelbėt
----
būtent Pažįstamų pora išvyksta į užsienį ir vaikus išsiveža (tai vienas nori, kitas - ne). Bet ne dėl būtinybės, o dėl to, kad užsimanė pokyčių. Tai man tokia mintis iš karto - kaip tam vaikui turėtų būt sunku... Aš tai nedrįsčiau taip padaryt. O jeigu paskui visą gyvenimą 'kaltins' Nebent laukčiau kol vaikai mokyklą baigtų ir tada galėtų rinktis kur jiems gyvent.
---
dabar jau atakuot ir šitas tave pradės
-----
kažkoku kaip lietpalčiu celofaniniu
----
Bet kokios išraiškos pas jį tame antrame video :
----
gaila, pilno nėra : Norėčiau pamtyt kaip taria tuos žodžius
-----
ale kaip tyčia ten video pabaigoj "thinking 'bout you"
----
Aš tik dabar suvokiau, kad Saškos pavardė Moroz Žodžiu, Marozas Gerai dar, kad ne gezas
eem.. nu šiaip labai gražu, bet visiškai netipinis jų šou.. aš šiaip avataro švelniai pasakius ne mėgėja (net nežiūrėjau filmo, nepatinka man tokie), tai.. nu efektai faini, gražu labai, bet antrąkart, jei atvežtų - neičiau.. mažiausiai patiko iš visų matytų, bet to ir tikėjaus.
-----
nu žinai, kai su finansiniu išsilavinimu žmogus, pasako, kad va kodėl LT nesiskolino iš TVFo, tai šito jau aš toleruot niekaip negaliu

juo labiau, kad taip ir nemano, ir iki rinkimų visai kitaip šnekėjo.. o žmonės, kurie mažiau finansuose gaudosi, gi ir patikės ir nuseks iš paskos : oh: toks grynai noras įtikt masėms, o aš tokių dalykų žiauriai nemėgstu... labai jau nešvarus būdas pritraukt rinkėjų
----
nežinau, kiek ten sargūs, bet pas kaimynus įsilaužt vagys sugebėjo : oh:
----
tikrai taip

yra ir anksčiau padėjęs, kiek pamenu : )
-----
aš taip užtikrintai neteigčiau, kad nedrįsčiau, nes nu niekad nežinai, kokia situacija gali susiklostyt - reiks ir teks važiuot..

bet ir nuo žmonių priklauso juk - vieni kosmopolitai, visur gerai, o kiti gerai jaučias tik kur gimę..
-----
nu gal nepradės, tikiuos.. bet šita daina taip random.. kažkoks Warner (kažkas tai), kaip sponsored..nei aš tokio kada ieškojau tam instagrame, nei Manso labai ieškojau

----
nu bet čia nejuokinga

išvis tu pažiūrėk stiliukas - marškiniai, ant marškiniu maikė (kam reikia po maike marškinius dėtis??

), ir ant viršaus dar šitas nuostabus, žydras blizgantis.. maišas.
-----
aš jau spėliojau - ar apsinešęs, ar girtas, bet žiūriu kitas video iš to konco, lėtos dainos - ten normaliai atrodo : D
----
ai vėliau radau - vis tik ne - įrašas paleistas Liuskos dalies : D et gaila, jau būčiau pagalvojus, apie važiavimą į UKR koncertą : D
----
nu tai sakau tau linkėjimus perduoda

bet labai gražiai
-----
looooool : lol: nu žmogus nekaltas dėl pavardės : D vat kai žydrą maišą užsitempia ant savęs, čia jau visai kita kalba