Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Bet Tuktuk biggrin.gif juokėmės iš to Ja tancūju odna, BET tai koncuose Liuskos nėr gi, tai va ir dainuoja matyt pats laugh.gif
https://www.instagra...d=14lfimmk6pjj1
Atsakyti
Tuktuk, tau linkėjimai biggrin.gif
https://www.instagra...id=4cpho77x02eu

https://www.instagra...id=yi0t3rhz3bg3
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 01:02)
ne, Cirque du Soleil buvau vakar
---
aai, aš tvirtai apsisprendus už ką balsuosiu, po ne kurių pasisakymų, tai kam man tie debatai nors ir nelaimės vis tiek jaučiu... o tu žiūrėjai? ar nerodė jų?
-----
nu.. nenoriu nieko įžeist, bet dažniausiai tokius kovinius šunis atitinkami žmonės renkasi... 
-----
nors mano padrūžkė kaimynė turėjo rotveilerį (bet jis labai jau ten kilmingas), tai nu tooookia gerietė buvo, mus nuo pat jos vaikystės pažinojo, dar ėdė iš vieno bliūdo su  mano šuniu  žodžiu mum labai gera buvo, bet va ant svetimų galėdavo labai piktai užlot...
-----
mama dabar gal ir padeda, bet pradžioj kaip supratau jis nieko neleido padėt - viską pats  bet koks šaunuolis pasirodo.. skaičiau kad fanklubas visada jam gimtadieniui kažkokią dovaną suorganizuoja. Tai šiemet prašė nieko nedovanot, o geriau prisidėt jei jie nori prie labdaros sergantiems vaikučiams. Nu ir dar likusią sumą pats pridėjo (nu ta likusi faktas, kad buvo matyt kokie 99,8%, bet ne tame esmė ) ir apmokėjo operacijas dviem vaikam - mergaitei ir berniukui, kuriem buvo širdies yda (bet artimieji neturėjo tiek pinigėlių).. tai va - dvi gyvybes išgelbėjo
------
taip, šiaip sako vaikai lengvai prie pokyčių adaptuojasi, bet man rodos čia toks išorinis apgaulės efektas būna, o o giliai pasąmonėj labai gilų randą palieka..
-----
a ką žinau biggrin.gif sprendžiant iš to kad iki šiol dar dainuoja tas dainas, tai matyt tas nieko nepešė
-----
lotuliukas.gif nu kaaaaip.. nu tipo grupės, bet kad visas grupės dainas būtent Dančikas ir rašė... kaip ir grupė, iš pradžių buvo visai kita sudėtis, iš senos metalo grupės, tada šitasberniukas išėjo (dabar jau išvis seniai miręs), Danikas liko vienas ir pradėjo ieškot naujų narių.. nu ir priemė šituos du.. ant savo galvos biggrin.gif taip kad grupę irgi jis sukūrė biggrin.gif o per tuos visus skandalus, aš galvojau, kad visi tokie gerokai trinktelti toj grupėj, užtai ir nemėgau jų žiauriai biggrin.gif tai va ir įsivaizduok, mano reakciją, kai pamačiau, kad į Voice vieną jų priėmė laugh.gif galvojau, nu visai išprotėjo rengėjai biggrin.gif
-----
oi, beje, mačiau Mansas kažkokią naują dainą įrašė (nepagalvok - nepradėjau domėtis  irgi iššoko instagrame )

nu ir kaip šįkart? patiko? : )
---
joa, žiūrėjau tuos debatus biggrin.gif
Šiandien pilietinę pareigą atlikau ir ramu biggrin.gif O kas ten sakei prisišnekėjo? Gal jau ką ir pražioplinus būsiu doh.gif
---
nu jo, aš kažkaip irgi atkreipiau dėmesį unsure.gif
---
lool : D
nu sako, kad jie sargūs labai. Tai,matyt, į svetimus kitaip ir reaguoja..
---
wub.gif tikrai, koks šaunuolis wub.gif Va čia ir yra gyvenimo prasmė - padėt kitiems. Turėtų būt labai geras jausmas žinot, kad kažkam galėjai pagelbėt wub.gif Labai gerbiu tokius žmones smile.gif
----
būtent drinks_cheers.gif Pažįstamų pora išvyksta į užsienį ir vaikus išsiveža (tai vienas nori, kitas - ne). Bet ne dėl būtinybės, o dėl to, kad užsimanė pokyčių. Tai man tokia mintis iš karto - kaip tam vaikui turėtų būt sunku... Aš tai nedrįsčiau taip padaryt. O jeigu paskui visą gyvenimą 'kaltins' doh.gif Nebent laukčiau kol vaikai mokyklą baigtų ir tada galėtų rinktis kur jiems gyvent.
---
laugh.gif
dabar jau atakuot ir šitas tave pradės tongue.gif

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 10:06)
Užmačiau, negalėjau nepasidalint - taaas megztukas
https://www.instagra...id=rexx4vo8l5bs

looool doh.gif gerulis lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 10:25)
O jetau - KUO... jis čia... apsirėdęsNedarytų gėdos Oksei 
https://www.instagra...d=1oqq9jw9yf3sg

https://www.instagra...d=1m6u9zhb8chga

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažkoku kaip lietpalčiu celofaniniu laugh.gif Bet kokios išraiškos pas jį tame antrame video laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 10:44)
Bet Tuktuk juokėmės iš to Ja tancūju odna, BET tai koncuose Liuskos nėr gi, tai va ir dainuoja matyt pats
https://www.instagra...d=14lfimmk6pjj1

oi geras laugh.gif thumbup.gif gaila, pilno nėra laugh.gif Norėčiau pamtyt kaip taria tuos žodžius lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 11:25)

laugh.gif ale kaip tyčia ten video pabaigoj "thinking 'bout you" doh.gif lotuliukas.gif
Bet kaip gražiai jie skamba wub.gif Gerai padarė tą koveriuką.
Aš tik dabar suvokiau, kad Saškos pavardė Moroz doh.gif Žodžiu, Marozas :oh Gerai dar, kad ne gezas laugh.gif ir sutreningais sėdi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 gegužės 2019 - 15:28
hey smile.gif
nu kaaaip lūžau po pietų, net nepajutau kada doh.gif tik ką atsibudau, ir aišku bloga, kaip visada numigus dieną.. nu kaip meška kokia biggrin.gif žiauriai mieguista diena..
ai tiesa - gi grįžo mano raganiškos galios biggrin.gif 4dnį nuvariau ledų nusipirkt (nu pas mus ofise tokie šaldytuvai su maistu stovi savitarnos), ir galvoju, plem kaip seniai nebuvo POLS ir Kinderio ledų (POLS grynai nuo rudens jau gal) hmm.gif 5dnį ateinu - o jie jau ten guli lotuliukas.gif vat šįkart žinok tikrai nejaukiai pasijutau biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 26, 15:28)
nu ir kaip šįkart? patiko?
---
O kas ten sakei prisišnekėjo? Gal jau ką ir pražioplinus būsiu
---
nu sako, kad jie sargūs labai. Tai,matyt, į svetimus kitaip ir reaguoja..
---
tikrai, koks šaunuolis : Va čia ir yra gyvenimo prasmė - padėt kitiems. Turėtų būt labai geras jausmas žinot, kad kažkam galėjai pagelbėt
----
būtent  Pažįstamų pora išvyksta į užsienį ir vaikus išsiveža (tai vienas nori, kitas - ne). Bet ne dėl būtinybės, o dėl to, kad užsimanė pokyčių. Tai man tokia mintis iš karto - kaip tam vaikui turėtų būt sunku... Aš tai nedrįsčiau taip padaryt. O jeigu paskui visą gyvenimą 'kaltins' Nebent laukčiau kol vaikai mokyklą baigtų ir tada galėtų rinktis kur jiems gyvent.
---
dabar jau atakuot ir šitas tave pradės
-----
kažkoku kaip lietpalčiu celofaniniu
----
Bet kokios išraiškos pas jį tame antrame video :
----
gaila, pilno nėra : Norėčiau pamtyt kaip taria tuos žodžius
-----
ale kaip tyčia ten video pabaigoj "thinking 'bout you"
----
Aš tik dabar suvokiau, kad Saškos pavardė Moroz Žodžiu, Marozas Gerai dar, kad ne gezas

eem.. nu šiaip labai gražu, bet visiškai netipinis jų šou.. aš šiaip avataro švelniai pasakius ne mėgėja (net nežiūrėjau filmo, nepatinka man tokie), tai.. nu efektai faini, gražu labai, bet antrąkart, jei atvežtų - neičiau.. mažiausiai patiko iš visų matytų, bet to ir tikėjaus.
-----
nu žinai, kai su finansiniu išsilavinimu žmogus, pasako, kad va kodėl LT nesiskolino iš TVFo, tai šito jau aš toleruot niekaip negaliu biggrin.gif juo labiau, kad taip ir nemano, ir iki rinkimų visai kitaip šnekėjo.. o žmonės, kurie mažiau finansuose gaudosi, gi ir patikės ir nuseks iš paskos : oh: toks grynai noras įtikt masėms, o aš tokių dalykų žiauriai nemėgstu... labai jau nešvarus būdas pritraukt rinkėjų rolleyes.gif
----
nežinau, kiek ten sargūs, bet pas kaimynus įsilaužt vagys sugebėjo : oh:
----
tikrai taip smile.gif yra ir anksčiau padėjęs, kiek pamenu : )
-----
aš taip užtikrintai neteigčiau, kad nedrįsčiau, nes nu niekad nežinai, kokia situacija gali susiklostyt - reiks ir teks važiuot.. rolleyes.gif bet ir nuo žmonių priklauso juk - vieni kosmopolitai, visur gerai, o kiti gerai jaučias tik kur gimę.. unsure.gif
-----
nu gal nepradės, tikiuos.. bet šita daina taip random.. kažkoks Warner (kažkas tai), kaip sponsored..nei aš tokio kada ieškojau tam instagrame, nei Manso labai ieškojau biggrin.gif
----
nu bet čia nejuokinga biggrin.gif išvis tu pažiūrėk stiliukas - marškiniai, ant marškiniu maikė (kam reikia po maike marškinius dėtis?? lotuliukas.gif), ir ant viršaus dar šitas nuostabus, žydras blizgantis.. maišas.
-----
aš jau spėliojau - ar apsinešęs, ar girtas, bet žiūriu kitas video iš to konco, lėtos dainos - ten normaliai atrodo : D
----
ai vėliau radau - vis tik ne - įrašas paleistas Liuskos dalies : D et gaila, jau būčiau pagalvojus, apie važiavimą į UKR koncertą : D
----
nu tai sakau tau linkėjimus perduoda biggrin.gif bet labai gražiai wub.gif
-----
looooool : lol: nu žmogus nekaltas dėl pavardės : D vat kai žydrą maišą užsitempia ant savęs, čia jau visai kita kalba laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 gegužės 2019 - 16:54
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 18:16)
nu kaaaip lūžau po pietų, net nepajutau kada tik ką atsibudau, ir aišku bloga, kaip visada numigus dieną.. nu kaip meška kokia žiauriai mieguista diena..
----
ai tiesa - gi grįžo mano raganiškos galios  4dnį nuvariau ledų nusipirkt (nu pas mus ofise tokie šaldytuvai su maistu stovi savitarnos), ir galvoju, plem kaip seniai nebuvo POLS ir Kinderio ledų (POLS grynai nuo rudens jau gal) : 5dnį ateinu - o jie jau ten guli vat šįkart žinok tikrai nejaukiai pasijutau
-----
eem.. nu šiaip labai gražu, bet visiškai netipinis jų šou.. aš šiaip avataro švelniai pasakius ne mėgėja (net nežiūrėjau filmo, nepatinka man tokie), tai.. nu efektai faini, gražu labai, bet antrąkart, jei atvežtų - neičiau.. mažiausiai patiko iš visų matytų, bet to ir tikėjaus.
-----
nu žinai, kai su finansiniu išsilavinimu žmogus, pasako, kad va kodėl LT nesiskolino iš TVFo, tai šito jau aš toleruot niekaip negaliu  juo labiau, kad taip ir nemano, ir iki rinkimų visai kitaip šnekėjo.. o žmonės, kurie mažiau finansuose gaudosi, gi ir patikės ir nuseks iš paskos  toks grynai noras įtikt masėms, o aš tokių dalykų žiauriai nemėgstu... labai jau nešvarus būdas pritraukt rinkėjų
----
nežinau, kiek ten sargūs, bet pas kaimynus įsilaužt vagys sugebėjo
----
aš taip užtikrintai neteigčiau, kad nedrįsčiau, nes nu niekad nežinai, kokia situacija gali susiklostyt - reiks ir teks važiuot..  bet ir nuo žmonių priklauso juk - vieni kosmopolitai, visur gerai, o kiti gerai jaučias tik kur gimę..
-----
nu bet čia nejuokinga išvis tu pažiūrėk stiliukas - marškiniai, ant marškiniu maikė (kam reikia po maike marškinius dėtis?? ), ir ant viršaus dar šitas nuostabus, žydras blizgantis.. maišas.
-----
aš jau spėliojau - ar apsinešęs, ar girtas, bet žiūriu kitas video iš to konco, lėtos dainos - ten normaliai atrodo
----
ai vėliau radau - vis tik ne - įrašas paleistas Liuskos dalies  et gaila, jau būčiau pagalvojus, apie važiavimą į UKR koncertą
----
nu žmogus nekaltas dėl pavardės  vat kai žydrą maišą užsitempia ant savęs, čia jau visai kita kalba

: D aha, čia viskas dėl oro tikriausiai. Mane irgi prie miego traukia : D
---
oi geras lotuliukas.gif :lol Čia kaip ta pasaka su stebuklingu staliuku (kai kažkas sugalvoja ką norėtų valgyt ir pasidengia staliukas laugh.gif ) POLS ledai tai :wub O apie Kinderio tai pirmą kart girdžiu :hm Kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio :hm
---
Galvojau, kad aš viena likus, kuri nemačius Avataro laugh.gif Nu kažkaip nevilioja. Nors kartais visai mėgstu pasakas, bet ten man nepatinka, kad ten kažkokios būtybės, o ne žmonės.
---
aa, nu jo, ten Gitanas jau kad suskėlė doh.gif Aš su finansais nelabai draugauju, bet kažkaip nustebau ir aš jau vien dėl to, kad anksčiau visai kitaip jis šnekėjo :oh Matyt, norėjo pritraukt kuo daugiau balsuotojų nuo tų, kurie neišėjo į antrą turą. Bet tai kaip jis nepamąsto, kaip iš šalies tai atrodo. Apsvarsčius viską, pasilikau prie pirminio varianto biggrin.gif Bet nemanau, kad laimės Šimonytė. Logiškai mąstant, tai vistiek Nausėda turėtų susirinkt daugumą balsų iš neišėjusių į 2 turą kandidatų. Šimonytė jau savo balsus pamatė pirmam ture, o daugiau kažin ar ten jai prikapsės. Nu kaip bus taip bus, svarbu ne Skvernelis biggrin.gif
---
eina sau blink.gif Nu va, tai ir sargas doh.gif Kas jau kas, bet galvočiau, kda rotveileris tikrai turėtų apsaugot nuo vagių.

---
ne, tai matai, ten nėra net būtinybės - tiesiog važiavimas for fun. Čia viską susikūrę, ten - vos ne į nežinią išvyksta. Jeigu dėl finansų reiktų išvažiuot, tai aišku, niekur nedingsi. O čia grynai šiaip sau, nes nuobodu pasidarė unsure.gif Tai jei abu vaikai norėtų, tai viskas ok, bet vienas kategoriškai prieš.. Tai jam čia bus stresas kaip reikalas. Nenori draugų palikt, prie močiutės labai prisirišęs. Man čia grynai tėvų nenoras įsiklausyt į tą vaiką. Nieko nenutiktų, jei palauktų iki tol, kol mokyklą baigs unsure.gif Paskui taip ir sutraumuoja tuos vaikus :oh
---
lotuliukas.gif nu originalus bičiukas laugh.gif Gal naują madą įves biggrin.gif
---
loool doh.gif
--
nu žinai, jau tikrai būtų verta lotuliukas.gif
---
nu tas tai taip.. laugh.gif Bet kad glaustosi abu jie ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 26, 18:21)
POLS ledai tai O apie Kinderio tai pirmą kart girdžiu Kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio
---
Galvojau, kad aš viena likus, kuri nemačius Avataro: Nu kažkaip nevilioja. Nors kartais visai mėgstu pasakas, bet ten man nepatinka, kad ten kažkokios būtybės, o ne žmonės.
---
Aš su finansais nelabai draugauju, bet kažkaip nustebau ir aš jau vien dėl to, kad anksčiau visai kitaip jis šnekėjo Matyt, norėjo pritraukt kuo daugiau balsuotojų nuo tų, kurie neišėjo į antrą turą. Bet tai kaip jis nepamąsto, kaip iš šalies tai atrodo. Apsvarsčius viską, pasilikau prie pirminio varianto Bet nemanau, kad laimės Šimonytė. Logiškai mąstant, tai vistiek Nausėda turėtų susirinkt
---
ne, tai matai, ten nėra net būtinybės - tiesiog važiavimas for fun. Čia viską susikūrę, ten - vos ne į nežinią išvyksta. Jeigu dėl finansų reiktų išvažiuot, tai aišku, niekur nedingsi. O čia grynai šiaip sau, nes nuobodu pasidarė: Tai jei abu vaikai norėtų, tai viskas ok, bet vienas kategoriškai prieš.. Tai jam čia bus stresas kaip reikalas. Nenori draugų palikt, prie močiutės labai prisirišęs
---
nu originalus bičiukas  Gal naują madą įves
---
Bet kad glaustosi abu jie ten

nu kinderis tai tik tuose maistomatuose būna smile.gif
-----
vat ir manęs ta tema visai netraukia unsure.gif kaip ir Matricos ir Sostų karų turbūt vienintelė nemačius biggrin.gif ot.. netraukia biggrin.gif
-----
nu aš tai ekonomika baigus, tai kai nešneka tokius briedus vienas turbūt įtakingiausių LT ekonomistų..nu tai biggrin.gif TVFas išvis yra paskutinė instancija iš kurios reikėtų kažką imti.. čia palyginimui kaip tie greitieji kreditai.. duoda lengvai, o po to.. tai kaip buvo su Argentina - kad pasiskolino iš TVF, o tas TVFas įstūmė juos į toookią krizę doh.gif neleido visiškai atsitiest, nes svarbiausia kuo greičiau buvo išmelžt atgal pinigus.. po topripažino, kad nu jooo, gal ten buvo mūsų klaidų.. ot lengviau jiem nuo to..
aš irgi manau, kad nelaimės Šimonytė, jau vien to, kad šitie visi valstiečių fanai, balsuos prieš ją.. būtent ne už Gitaną, o prieš ją..
---
nu taip, aš supratau, bet.. o kiek vaikui metų?
-----
nu tu nežvenk biggrin.gif čia visai nejuokinga biggrin.gif šiaip jis kai ten pliurpė su fanais po kažkuria fotke, tai sakė, kad keis stiliuką, bus surpriiiise.. laugh.gif aš jau tada įtariau, kad gerai nebus, bet.. kažkaip labai netikėtai tas surprise atėjo lotuliukas.gif man atrodo jam antra amžiaus krizė pareina biggrin.gif
o liemenė žiūrėk, nu kaip sovietų laikais žmonės nešiojo..kokiais 60taisiais. ne, nu Danuk.. doh.gif lotuliukas.gif

ale kokį roko coveriuką tos Liubi kak solntze padaręs biggrin.gif
https://www.instagra.../p/Bx4vW1BBLes/
-----

https://www.instagra.../p/Bx7JgwehpV9/
---
ta prasme? kad sėdi abu per atstumą, kur jie glaustosi? unsure.gif
Papildyta:
o jau Oksės šypsena biggrin.gif
https://www.instagra.../p/Bx25-1ShgsS/
https://www.instagra.../p/Bx2CGnuBvY8/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 gegužės 2019 - 19:35
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 21:23)
vat ir manęs ta tema visai netraukia  kaip ir Matricos ir Sostų karų turbūt vienintelė nemačius  ot.. netraukia
-----
nu aš tai ekonomika baigus, tai kai nešneka tokius briedus vienas turbūt įtakingiausių LT ekonomistų..nu tai  TVFas išvis yra paskutinė instancija iš kurios reikėtų kažką imti.. čia palyginimui kaip tie greitieji kreditai.. duoda lengvai, o po to.. tai kaip buvo su Argentina - kad pasiskolino iš TVF, o tas TVFas įstūmė juos į toookią krizę doh.gif neleido visiškai atsitiest, nes svarbiausia kuo greičiau buvo išmelžt atgal pinigus.. po topripažino, kad nu jooo, gal ten buvo mūsų klaidų.. ot lengviau jiem nuo to..
---
aš irgi manau, kad nelaimės Šimonytė, jau vien to, kad šitie visi valstiečių fanai, balsuos prieš ją.. būtent ne už Gitaną, o prieš ją..
---
nu taip, aš supratau, bet.. o kiek vaikui metų?
-----
nu tu nežvenk  čia visai nejuokinga  šiaip jis kai ten pliurpė su fanais po kažkuria fotke, tai sakė, kad keis stiliuką, bus surpriiiise.. aš jau tada įtariau, kad gerai nebus, bet.. kažkaip labai netikėtai tas surprise atėjo
----
o liemenė žiūrėk, nu kaip sovietų laikais žmonės nešiojo..kokiais 60taisiais. ne, nu Danuk..
----
ale kokį roko coveriuką tos Liubi padaręs
https://www.instagra.../p/Bx4vW1BBLes/

https://www.instagra.../p/Bx7JgwehpV9/
---
ta prasme? kad sėdi abu per atstumą, kur jie glaustosi?  unsure.gif

Aha, nors Matrica tai gal visai ir norėčiau pamatyt, ten jau drakonai neskraido biggrin.gif
---
tai va, tokiem kaip tu tai jaučiu iš vis turėjo keistai nuskambėt tie Nausėdos klausimai Šimonytei unsure.gif Pamenu tą laiką, kai viskas vyko ir kaip konservatoriai kalbėjo, kad labai negerai būtų skolintis iš TVF. Geriausiai, kad ir pats Nausėda pritarė doh.gif
---
tai taip drinks_cheers.gif Įsijungus Lrt dabar, stebiu kaip čia kas bus biggrin.gif Dabar pakankamai ramiai, ne taip kaip prieš porą savaičių biggrin.gif
---
Keturiolika.. Pati ta paauglystė.
---
looool doh.gif lotuliukas.gif nu tikrai kad pakeitė lotuliukas.gif Čia, kad jau įtikintų ,jog TIKRAI laugh.gif
---
lotuliukas.gif čia ta, kur apačioj įdėjai? lotuliukas.gif
---
bigsmile.gif o viso video nėra? bigsmile.gif nu kaip man patinka ta daina wub.gif
---
nee laugh.gif Aš apie Daną su (norėjau sakyt Katia doh.gif ) lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 21:34)

nu sakau biggrin.gif Įtartinai ji atrodo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 26, 19:42)
Aha, nors Matrica tai gal visai ir norėčiau pamatyt, ten jau drakonai neskraido
---
tai va, tokiem kaip tu tai jaučiu iš vis turėjo keistai nuskambėt tie Nausėdos klausimai Šimonytei : Pamenu tą laiką, kai viskas vyko ir kaip konservatoriai kalbėjo, kad labai negerai būtų skolintis iš TVF. Geriausiai, kad ir pats Nausėda pritarė
---
tai taip: Įsijungus Lrt dabar, stebiu kaip čia kas bus  Dabar pakankamai ramiai, ne taip kaip prieš porą savaičių :
---
Keturiolika.. Pati ta paauglystė.
---

čia ta, kur apačioj įdėjai?
---
o viso video nėra? nu kaip man patinka ta daina 
---
nee : Aš apie Daną su (norėjau sakyt Katia:
----
nu sakau  Įtartinai ji atrodo

ai, ten išvis visi skraido laugh.gif bet nu jo, šitą reikėtų pažiūrėt tsakant "mokslinio tyrimo" vardan biggrin.gif
-----
tai vat kad.. jo, tada jis pritarė.. nu bet kuris nors kieek raukiantis ekonomistas pritartų... čia grynai sakau, noras įtikti visiems.. kai Šimonytė pasakė "na iš Jūsų, Gitanai, aš nesitikėjau" žinok tą patį pagalvojau biggrin.gif
-----
aš bandysiu suderint Voice (šiandien pradeda rodyt) su rezultatais biggrin.gif
-----
aa, tai mamos pažįstamiem tokia situacija buvo, kai paauglė dukra nenorėjo važiuot - tai pasiliko su močiute...
-----
blink.gif nesupratau... kaip čia aš sugebėjau, taip doh.gif lotuliukas.gif nu tai čia Danas slapstosi biggrin.gif matai, tau tai gėdinasi rodytis su savo nauju stiliuku laugh.gif susidubliavo žinutė, ir betaisydama matyt pritaisiau..
-----
a visas video - koncerte laugh.gif
------
aaa biggrin.gif nu tas tai mėgėjas pasiglaustyt ir už žandų pagraibyt lotuliukas.gif man tai būtų fui net prisiglaust prie to.. žydro maišo su sagom biggrin.gif iškart atšokčiau Oksės vietoj lotuliukas.gif
------
įklimpo, įklimpo gražuola, man rodos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 21:55)
tai vat kad.. jo, tada jis pritarė.. nu bet kuris nors kieek raukiantis ekonomistas pritartų... čia grynai sakau, noras įtikti visiems.. kai Šimonytė pasakė "na iš Jūsų, Gitanai, aš nesitikėjau" žinok tą patį pagalvojau
-----
aš bandysiu suderint Voice (šiandien pradeda rodyt) su rezultatais
-----
aa, tai mamos pažįstamiem tokia situacija buvo, kai paauglė dukra nenorėjo važiuot - tai pasiliko su močiute...
-----
blink.gif nesupratau... kaip čia aš sugebėjau, taip nu tai čia Danas slapstosi biggrin.gif matai, tau tai gėdinasi rodytis su savo nauju stiliuku laugh.gif susidubliavo žinutė, ir betaisydama matyt pritaisiau..
-----
a visas video - koncerte laugh.gif
------
aaa  nu tas tai mėgėjas pasiglaustyt ir už žandų pagraibyt man tai būtų fui net prisiglaust prie to.. žydro maišo su sagom  iškart atšokčiau Oksės vietoj :
------
įklimpo, įklimpo gražuola, man rodos

tai jau tikrai doh.gif

Bet tu matei koks rezultatas? unsure.gif Šitaip triuškina unsure.gif Aišku, kažkiek pasikeis, kai miestai įsijungs, bet nepasivys Šimonytė.. Kažkaip galvojau, kad nebus tokio atotrūkio nuo pat pradžių. Nu bet,aišku, jeigu ėjo visi tie, kurie balsavo ne už ,o prieš, tai tada nėr ko norėt.
---
Kokį? unsure.gif Pasimečiau tarp tavo voice'ų lotuliukas.gif
---
Nu kai mažiukai visai vaikai, tai lengviau turėtų būt, bet kai šitaip, tai labai sunku doh.gif Abejoju, kad tas vaikas pasiliks, nes ir prie tėvų labai prisirišęs. O ir tėvai kažin ar svarsto tokį variantą..
---
loool lotuliukas.gif Ta liemenė man primena kažkokią karinę uniformą be rankovių laugh.gif
---
biggrin.gif
--
lotuliukas.gif žydro maišo su sagom lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif geras nikas būtų :laugh
--
aha biggrin.gif kaži ar greit išsikapstys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 gegužės 2019 - 20:17
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 26, 20:16)
Bet tu matei koks rezultatas? unsure.gif Šitaip triuškina unsure.gif Aišku, kažkiek pasikeis, kai miestai įsijungs, bet nepasivys Šimonytė.. Kažkaip galvojau, kad nebus tokio atotrūkio nuo pat pradžių. Nu bet,aišku, jeigu ėjo visi tie, kurie balsavo ne už ,o prieš, tai tada nėr ko norėt.
---
Kokį? : Pasimečiau tarp tavo voice'ų
---
Nu kai mažiukai visai vaikai, tai lengviau turėtų būt, bet kai šitaip, tai labai sunku doh.gif Abejoju, kad tas vaikas pasiliks, nes ir prie tėvų labai prisirišęs. O ir tėvai kažin ar svarsto tokį variantą..
---
loool Ta liemenė man primena kažkokią karinę uniformą be rankovių
---
žydro maišo su sagom: geras nikas būtų
--
aha kaži ar greit išsikapstys

Tai bet kai suskaičiuos miestus toks tikrai nebus atotrūkis.. kad laimės Ingrida tai aš jau ir neturėjau iliuzijų verysad.gif
O tu girdėjai, kad Nausėda dar pareiškė, kad šiek tiek keistų retoriką Rusijos atžvilgiu blink.gif
——-
biggrin.gif Mano..?! doh.gif laugh.gif Ukrainos vaikiškas... net žinok nenusileidžia suaugusių, pašaudo irgi bajeriukų biggrin.gif man rodos vienas iš trenerių tavo skonio turėtų būt biggrin.gif vėliau parodysiu video, nes fotkėse tai nefotogeniškas biggrin.gif
——-
Nu maži visai tai aišku jie išvis lengvai pokyčius priima ir kalbas lengvai išmoksta.. paauglystėj jau.. problematiškiau..
——-
Nu grynai.. ir ne šiaip o sovietinių laikų doh.gif
——-
doh.gif nu bent kažkam juokinga šita mados pasaulio katastrofa laugh.gif
———
Nu kažkaip.. sunkoka išsikapstyt laugh.gif “įgriūt” žyyymiai lengviau biggrin.gif ale galvojau, kaip gerai išvarys į turą taip ilgam, nebesivaidens pagaliau. Ale kaip tai atvirkščiai viskas doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 26, 22:52)
Tai bet kai suskaičiuos miestus toks tikrai nebus atotrūkis.. kad laimės Ingrida tai aš jau ir neturėjau iliuzijų verysad.gif
---
O tu girdėjai, kad Nausėda dar pareiškė, kad šiek tiek keistų retoriką Rusijos atžvilgiu blink.gif
——-
Mano..?! Ukrainos vaikiškas... net žinok nenusileidžia suaugusių, pašaudo irgi bajeriukų  man rodos vienas iš trenerių tavo skonio turėtų būt  vėliau parodysiu video, nes fotkėse tai nefotogeniškas
——-
doh.gif nu bent kažkam juokinga šita mados pasaulio katastrofa laugh.gif
———
ale galvojau, kaip gerai išvarys į turą taip ilgam, nebesivaidens pagaliau. Ale kaip tai atvirkščiai viskas

Tai aš irgi..
Jau pasveikino Ingrida Gitaną.
Sakė dabar eis atsikimšt šampano biggrin.gif
---
blink.gif nu dar gražiau blink.gif negirdėjau doh.gif Nu aš labai tikiuosi, kad nepridarys nesąmonių doh.gif Bet realiai tai aš nelabai supratau per visą rinkiminę kampaniją tikslių Gitano pažiūrų. Nes jis taip išlaviruodavo taip ir nepasakydamas konkrečios savo nuomonės. Šito truputį bijau unsure.gif Ir kad nepradėtų jam poveikį daryt karbauskiniai. Tiksliau, kad tik jis atsilaikytų doh.gif
---
laugh.gif sudominai biggrin.gif bet nežinau ar reikia man tai pamatyt, nes paskui vėl įsitrauksiu nejučia doh.gif
---
blush2.gif labai sunku susilaikyt lotuliukas.gif doh.gif
---
aha, norėtum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 26, 21:12)
Tai aš irgi..
Jau pasveikino Ingrida Gitaną.
Sakė dabar eis atsikimšt šampano
---
Bet realiai tai aš nelabai supratau per visą rinkiminę kampaniją tikslių Gitano pažiūrų. Nes jis taip išlaviruodavo taip ir nepasakydamas konkrečios savo nuomonės. Šito truputį bijau: Ir kad nepradėtų jam poveikį daryt karbauskiniai. Tiksliau, kad tik jis atsilaikytų 
---
sudominai bet nežinau ar reikia man tai pamatyt, nes paskui vėl įsitrauksiu nejučia
---
labai sunku susilaikyt
---
aha, norėtum

Nu tai.. per didelis skirtumas jau kad pavytų..
Ech.. gaila..
——-
Jo. Labai abstrakčiai šnekėjo visąlaik. Pašnekėt gražiai labai moka, bet realiai kai reik konkrečiai kažką pasakyt, tai taip apvelia, apvelia per aplinkui...
——-
Nu teks pamatyt biggrin.gif ką mane vieną voice”iukas paveikt turi biggrin.gif tai va bandysiu prakišt ir tau vieną biggrin.gif
——-
doh.gif
——-
Aišku, kad norėčiau biggrin.gif net ne norėčiau, o man REIKIA, kad nebesivaidentų laugh.gif doh.gif
Atsakyti