Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 30, 09:45)
o skaitei, Jakeliūną vis tik prastūmė : nu cirkas išvažiavo, klounai liko, vadinas...
———
Joo, kompanija ten susirinks tai..  o pala tai ir Le Pen praėjo?  šita tai tikrai iš tomaševskinio tipo. Galės abu su koloradkėm lakstyt...
———
Neduokdie pažįstamas tas pasakojo, kad per paskaitą panos atsisėda kaip nors kreiviau (nu ne tiesiai tiesiog), ta kai užrėkdavo “ginekologinėj kėdėj taip sėdėsi”
———
tai ar žiūrėjai?  ale, gali drąsiai žiūrėt, man rodos tas gal neturi tokios kerų galios
----
O man tai aišku veeel reikėjo sulįst į instagramą bet žiūriu tada kai išsišaipėm iš to maišo su sagom, daugiau jo ir nesideda koncuose - nei foto, nei video su juo nebematau
-----
Bet kažkoks išgažėjęs, ar čia man taip atrodo
https://www.instagra...d=11nx1obu9dzby

https://www.instagra...id=ib0djmaet0ac
--------
Kai mielumo ta pirma fotkė
https://www.instagra...id=7udea932og9h
----------
Ta Oksės šypsenytė
https://www.instagra...d=1be381si6yllo

Bet tas jų numeris, žiūriu, vis toliau eina
https://www.instagra...d=12t4enk0fez6y
———
Kaip minimum turėtų be atrankų į finalą mus kitąmet praleist šiaip jau...

aha, skaičiau doh.gif Tai valstiečiai eilinį kartą savo rinkėjus išdūrė laugh.gif :oh Matyt, kad iš karto čia jau toks suregztas planas buvo.
---
deja, bet praėjo :oh
Dar tą italą prisijungs, nes jis irgi koloradkių neatsisakys, jei jau Putino atvaizdus lentynoj laiko :oh
---
blink.gif o tu siaube doh.gif Bet nu kas per bjaurumas bobelės biggrin.gif Kaži ar nepridarys ji gėdos Lietuvai tame EP su savo tokiais išsišokimais doh.gif
---
nebuvo kada pažiūrėt, tai nežiūrėjau biggrin.gif Nu bet jo, iš tų video ,kur buvai įmetus, nepasirodė, kad labai didelę kerų galią turėtų biggrin.gif Tik tiek, kad simpatiškas biggrin.gif
---
laugh.gif nu tai reiškia, kad raganiškos galios vėl galutinai sugrįžo tongue.gif
----
Šitose tikrai labai gerai išėjęs - ypač toj pirmoj smile.gif Tokiu gailiu baseto žvilgsniu žiūri wub.gif Nelabai net ir suprantu kas jam čia kitaip biggrin.gif Bet tas raištis, tai jau turbūt prie galvos jam priaugęs - matyt, labai jau jį įsimylėjęs, kad nenusiima niekad.
---
aha, laabai cute wub.gif
---
biggrin.gif
Danas tai toks nusikalęs šitoj pirmoj foto atrodo. Toks vaizdas, kad tik ir svajoja kaip griūt į lovą : D
----
nu jo, įsijautęs kažkaip vyriokas biggrin.gif
---
o čia šiaip jau labai gera mintis! bigsmile.gif Bet turėtų leist ir pusfinaly padainuot biggrin.gif

Papildyta:

ai, beje, kol nepamiršau biggrin.gif Užėjau youtube ant vieno klipo, kur dainininkas apsirengęs Lietuvos rinktinės olimpiniais marškinėliais blink.gif biggrin.gif Kažkaip labai nustebino biggrin.gif Žiauriai netikėta buvo biggrin.gif
Maždaug nuo 00:53 sekundės geriau matosi (nu ir ten paskui dar keliuose epizoduose)
https://www.youtube....h?v=IBaSizQyC5g

Aš tą Maluma iš seniau žinau su Shakira berods dainavo kažką (anksčiau tai simpatiškas buvo, dabar kažkoks lyg nubaisėjęs, arba čia ta reta barzda viską gadina).
Bet jau jo tie klipai, tai... laugh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 30, 15:46)
aha, skaičiau : Tai valstiečiai eilinį kartą savo rinkėjus išdūrė Matyt, kad iš karto čia jau toks suregztas planas buvo.
---
Dar tą italą prisijungs, nes jis irgi koloradkių neatsisakys, jei jau Putino atvaizdus lentynoj laiko
---
o tu siaube  Bet nu kas per bjaurumas bobelės Kaži ar nepridarys ji gėdos Lietuvai tame EP su savo tokiais išsišokimais
---
nebuvo kada pažiūrėt, tai nežiūrėjau lNu bet jo, iš tų video ,kur buvai įmetus, nepasirodė, kad labai didelę kerų galią turėtų Tik tiek, kad simpatiškas
---
nu tai reiškia, kad raganiškos galios vėl galutinai sugrįžo
----
Šitose tikrai labai gerai išėjęs - ypač toj pirmoj Tokiu gailiu baseto žvilgsniu žiūri Nelabai net ir suprantu kas jam čia kitaip
——
Bet tas raištis, tai jau turbūt prie galvos jam priaugęs - matyt, labai jau jį įsimylėjęs, kad nenusiima niekad.
---
aha, laabai cute
---
Danas tai toks nusikalęs šitoj pirmoj foto atrodo. Toks vaizdas, kad tik ir svajoja kaip griūt į lovą
----
o čia šiaip jau labai gera mintis!: Bet turėtų leist ir pusfinaly padainuot
——-
ai, beje, kol nepamiršau Užėjau youtube ant vieno klipo, kur dainininkas apsirengęs Lietuvos rinktinės olimpiniais marškinėliais Kažkaip labai nustebino Žiauriai netikėta buvo

Tai jo, ryškiai net neplanavo jis niekur važiuot.. ot sukčių lizdelis : D
——-
doh.gif nu viršūnė... bet kiek Birštone rusų! blink.gif ypač palyginus, kad seniau visai beveik nebuvo..
———
Oi, pamatys dar ko nemačius Europa... biggrin.gif LT visi bent ją žino ir privengia : D o ten nebus pasiruošę žodinei atakai...
———
Tai kur įmečiau tai tu palauk - tik pirma laida : D dar nespėjo nė apšilt biggrin.gif Danas irgi sėdėjo pirmą laidą kaip pelė po šluota :
D nu kol nepaprašė jo pristatyt komisijos narių, tada tai jau cirkas buvo lotuliukas.gif
———
Nee, tai šitos mano galios tik Dančiką ir veikia biggrin.gif šitai niekur nebuvo dingę laugh.gif
———-
Nu Tuktuk doh.gif lotuliukas.gif baseto.. biggrin.gif
Galvojau pažiūrėsiu kuri ten antra, tai vėl kažkokiu būdu net ne ta nusikopino, greta esanti doh.gif biggrin.gif nors man irgi gerai išėjęs. Bet šitą norėjau įmest
https://www.instagra...id=qnxq8lboyun4
——-
Nu dar viena su tuo raiščiu biggrin.gif jau po kiekviena Dančiko fotke beveik, tik užmetu akį į komentus “nusiimk tą raištį” : lol: O man kažkaip visai nekliūna...aš kai tenisą lankau, tai ten visi su tokiais raiščiais lotuliukas.gif
kažkada Dančikas kai pliurpė su fanais po viena iš savo fotkių istagrame, irgi kaip užsipuolė visi dėl to raiščio, tai Dančikas vienu metu jau skėlė “tai gal ir pavadinimą sugalvojam, nes jau personažu kažkokiu tapo” laugh.gif
——-
Bet ot limpa prie jo vaikai - tiktų vaikų Voicui biggrin.gif
———
Nu po konco.. tai manau toks noras tik ir būna.. dvi valandas atšokinėjus..
———
Bet tai matei pareiškė EV organizatoriai, kad viskas ten gerai buvo :oh : nu nervuoja...
———
bigsmile.gif nu geras! bet tai kokia proga.. šiaip matydavau nuotraukų kai kurių US zviazdų su tokiais marškinėliais, gal mada kokia užėjus, kaip pas mus treningų biggrin.gif bet nematytas tas Maluma. Paklausiau, nelabai ir girdėtas biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 30, 23:20)
Tai jo, ryškiai net neplanavo jis niekur važiuot.. ot sukčių lizdelis
——-
bet kiek Birštone rusų! ypač palyginus, kad seniau visai beveik nebuvo..
———
Oi, pamatys dar ko nemačius Europa...  LT visi bent ją žino ir privengia  o ten nebus pasiruošę žodinei atakai...
———
Tai kur įmečiau tai tu palauk - tik pirma laida dar nespėjo nė apšilt  Danas irgi sėdėjo pirmą laidą kaip pelė po šluota
----
D nu kol nepaprašė jo pristatyt komisijos narių, tada tai jau cirkas buvo
———
Galvojau pažiūrėsiu kuri ten antra, tai vėl kažkokiu būdu net ne ta nusikopino, greta esanti nors man irgi gerai išėjęs. Bet šitą norėjau įmest
https://www.instagra...id=qnxq8lboyun4
——-
Nu dar viena su tuo raiščiu jau po kiekviena Dančiko fotke beveik, tik užmetu akį į komentus “nusiimk tą raištį”  O man kažkaip visai nekliūna...aš kai tenisą lankau, tai ten visi su tokiais raiščiais
kažkada Dančikas kai pliurpė su fanais po viena iš savo fotkių istagrame, irgi kaip užsipuolė visi dėl to raiščio, tai Dančikas vienu metu jau skėlė “tai gal ir pavadinimą sugalvojam, nes jau personažu kažkokiu tapo”
——-
Bet tai matei pareiškė EV organizatoriai, kad viskas ten gerai buvo  nu nervuoja...
———
nu geras! bet tai kokia proga.. šiaip matydavau nuotraukų kai kurių US zviazdų su tokiais marškinėliais, gal mada kokia užėjus, kaip pas mus treningų  bet nematytas tas Maluma. Paklausiau, nelabai ir girdėtas

O "žodžio žmogus" Skvernelis kažkaip jau net ir nebeplanuoja atsistatydint, ką prižadėjo po pirmo rinkimų turo :oh Seimo pirmininkas Pranckietis tik pasakė kažką prieš(dar pasakė, kad už Šimonytę balsuos laugh.gif ) , tai jau jį ruošiasi keist doh.gif Nu kas tas Karbauskis per veikėjas, nesuprantu. Kodėl ten jo visi taip klauso :oh
---
Buvai Birštone? smile.gif Aš šimtą metų ten nebuvus, gal reiktų kada pasilankyt. Druskininkuose tai irgi pastoviai pilna rusų. Matyt, nuo senų laikų pamėgę jie Druskininkus unsure.gif
---
Nu va čia šitas atvejis, kai reik tikėtis, kad angliškai nelabai moka :lol
----
biggrin.gif
---
kas ten buvo? biggrin.gif Jaučiu nemačiau to video biggrin.gif
---
bet tai jis, žiūriu, visose foto pastoviai vis su kokia kita pana susiglaudęs doh.gif laugh.gif Ir taip tikrai gana glaudžiai laugh.gif
--
looool doh.gif lotuliukas.gif
Ne, tai man normaliai irgi atrodo, tik šiaip pastebėjau, kad įsimylėjęs jis tą raištį laugh.gif Iš dalies tai netgi patogu - nereikia per daug sukt galvos dėl šukuosenos - vistiek nesimato biggrin.gif
---
rimtai? buvo straipsnis? blink.gif Nesupratau, kaip gali būt gerai, kad neatitinka tie procentai doh.gif Būtų taip padarę kokiai Prancūzijai ar Vokietijai, tai taip paprastai nesibaigtų. Galvoja čia tuos lietuvius lengvai išdursim :oh
---
nu tikrai labai nustebino biggrin.gif
Man tas Maluma gražus buvo, kai atrodė va taip:
https://i.pinimg.com...18e17db4182.jpg

http://static1.squar...if?format=1500w

Dabar kažkaip nubaisėjęs.
Bet visumoj tai toks atstumiantis ir erzinantis narcizas atrodo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 31, 11:04)
O "žodžio žmogus" Skvernelis kažkaip jau net ir nebeplanuoja atsistatydint, ką prižadėjo po pirmo rinkimų turo Seimo pirmininkas Pranckietis tik pasakė kažką prieš(dar pasakė, kad už Šimonytę balsuos: ) , tai jau jį ruošiasi keist:
—-
Nu kas tas Karbauskis per veikėjas, nesuprantu. Kodėl ten jo visi taip klauso
---
Buvai Birštone? Aš šimtą metų ten nebuvus, gal reiktų kada pasilankyt.
——-
Druskininkuose tai irgi pastoviai pilna rusų. Matyt, nuo senų laikų pamėgę jie Druskininkus
---
Nu va čia šitas atvejis, kai reik tikėtis, kad angliškai nelabai moka
----
kas ten buvo? Jaučiu nemačiau to video
---
bet tai jis, žiūriu, visose foto pastoviai vis su kokia kita pana susiglaudęs : Ir taip tikrai gana glaudžiai
--
Ne, tai man normaliai irgi atrodo, tik šiaip pastebėjau, kad įsimylėjęs jis tą raištį: Iš dalies tai netgi patogu - nereikia per daug sukt galvos dėl šukuosenos - vistiek nesimato
---
rimtai? buvo straipsnis? : Nesupratau, kaip gali būt gerai, kad neatitinka tie procentai : Būtų taip padarę kokiai Prancūzijai ar Vokietijai, tai taip paprastai nesibaigtų. Galvoja čia tuos lietuvius lengvai išdursim
---
nu tikrai labai nustebino
Man tas Maluma gražus buvo, kai atrodė va taip:
Dabar kažkaip nubaisėjęs.
Bet visumoj tai toks atstumiantis ir erzinantis narcizas atrodo

: D man rodos, jie jau seniai suprato, kad niekas neberinks, tai dabar stengiasi sau maximumą naudos išsispaust per tuos 1,5 metų..
———
Nu tai baklažanų partijos vadas, baklažanai ir klauso : D
———
Reik, reik smile.gif tau išvis ten gi 20-keli kilai tik biggrin.gif tik važiuok ne savaitgalį - biškį Palangos Basanavičiaus gatvė :/ bet tik ten supratau, ant kiek pavargus jau buvau, kad užlipus ant Vytauto kalno, sėdint ant suoliuko, žiūrėjau į upę, ir supratau kad VISAI nieko negalvoju... biggrin.gif
Bet kaip susvilau prie Nemuno begulėdama doh.gif visai kažkaip pamiršau, kad prie vandens saulė labiau ima.. atrodo ne karšta, vėjukas toks gaivus.. mhm doh.gif raudona kaip Jurijus dabar..
——-
Tai Druskininkuose, taip - nuo seno.. kaip ir Palangoj.. bet va Birštone tokiais kiekiais nebuvo jų... toks jausmas, kad daugiau nei lietuvių...
———
Nu kur tau.. šita išmoks kiek jau reik biggrin.gif
——-
Nežinau, pažiūrėsiu gal kur bus tas video biggrin.gif nematei, aš tau jau į projekto galą kaip tai tų video tik pamėtydavau biggrin.gif pradžioj dar atsilaikiau biggrin.gif
Potapas sako, gal pristatysi žiuri? Sako “aš turiu pristatyt? Nu gerai.. pradėsiu nuo Potapo.. pakeičiau apie tave nuomonę, nuo to karto kai pirmąkart pamačiau, pagalvojau fu, koks netaktiškas žmogus” lotuliukas.gif Potapas: “gal tu jau eik iš čia..” lotuliukas.gif
——-
Tai su fanėm čia vis.. biggrin.gif bet pastebėjau, kad jis iš tų žmonių, kurie lenda į kitų “asmeninę erdvę” doh.gif šiaip žiauriai nemėgstu, kai svetimi žmonės nesilaiko atstumo... pas mane kolega toks, kai pakvieti prie kompo kažką pažiūrėt, gali tau prie veido per kokius 3cm prisispaust doh.gif biggrin.gif arba pietaujant gali taip prisispaust šalia, jei nebus vietos biggrin.gif
——-
Nuu, ir į akis nelenda biggrin.gif reik ir man tokio tenisui hmm.gif
———
Aha, buvo straipsnis.. nu tipo viskas ten gerai toj EV, italai čia patys kažką primaklino.. nu va tą patį pagalvojau, maža šalis, galvoja parėkaus ir praeis.. būtų kuri šalis iš rėmėjų visai kitaip kalbėtų..
———
Aha, senesnes pažiūrėjau fotkes, tikrai simpatiškas buvo.. bet šitam klipe man toks amerikietiškas moroziukas laugh.gif irgi atskira rūšis..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 31, 16:10)
Nu tai baklažanų partijos vadas, baklažanai ir klauso
———
bet tik ten supratau, ant kiek pavargus jau buvau, kad užlipus ant Vytauto kalno, sėdint ant suoliuko, žiūrėjau į upę, ir supratau kad VISAI nieko negalvoju...
----
Bet kaip susvilau prie Nemuno begulėdama visai kažkaip pamiršau, kad prie vandens saulė labiau ima.. atrodo ne karšta, vėjukas toks gaivus.. mhm raudona kaip Jurijus dabar..
——-
Tai Druskininkuose, taip - nuo seno.. kaip ir Palangoj.. bet va Birštone tokiais kiekiais nebuvo jų... toks jausmas, kad daugiau nei lietuvių...
———
Nežinau, pažiūrėsiu gal kur bus tas video : nematei, aš tau jau į projekto galą kaip tai tų video tik pamėtydavau pradžioj dar atsilaikiau
---
Potapas sako, gal pristatysi žiuri? Sako “aš turiu pristatyt? Nu gerai.. pradėsiu nuo Potapo.. pakeičiau apie tave nuomonę, nuo to karto kai pirmąkart pamačiau, pagalvojau fu, koks netaktiškas žmogus” :Potapas: “gal tu jau eik iš čia..”
——-
bet pastebėjau, kad jis iš tų žmonių, kurie lenda į kitų “asmeninę erdvę” šiaip žiauriai nemėgstu, kai svetimi žmonės nesilaiko atstumo... pas mane kolega toks, kai pakvieti prie kompo kažką pažiūrėt, gali tau prie veido per kokius 3cm prisispaust arba pietaujant gali taip prisispaust šalia, jei nebus vietos
——-
Aha, buvo straipsnis.. nu tipo viskas ten gerai toj EV, italai čia patys kažką primaklino.. nu va tą patį pagalvojau, maža šalis, galvoja parėkaus ir praeis.. būtų kuri šalis iš rėmėjų visai kitaip kalbėtų..
———
Aha, senesnes pažiūrėjau fotkes, tikrai simpatiškas buvo.. bet šitam klipe man toks amerikietiškas moroziukas irgi atskira rūšis..

nu jo.. doh.gif Įdomu dabar kaip čia su tuo Pranckiečiu užsibaigs.
---
oi tai kaip tik tau ir buvo į naudą tas išvažiavimas. Gerai kartais taip atsijungt ir apie nieką negalvot.
---
loool doh.gif Palyginimas lotuliukas.gif Dabar bus naujas posakis - raudona kaip Jurijus biggrin.gif
---
kaži ko jie čia taip veržiasi į tą taip jų keikiamą Europą biggrin.gif
---
lotuliukas.gif
---
oi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
Aha, turiu ir aš tokį pažįstamą doh.gif nu jetus kaip erzinančiai veikia - jis priritraukia, aš atsitraukia, jis vėl prisitraukia, aš vėl atsitraukiu doh.gif Ir gaunasi, kad vis paeinam nejučia doh.gif laugh.gif Ir dar viena grupiokė būdavo tiek prisikišdavo arti, tai aš su ją turbūt visada atsilošus kalbėdavau lotuliukas.gif :oh nu tiesiog nerviškai veikia tas įlindimas į erdvę.
---
nu jetus, kokie grybai doh.gif nu mažesnius visada ir skriaudžia :oh Tai, matyt, nieko ir nepeš tas Jurijus.
---
aha, grynai toks amerikietiškas marozas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 31 gegužės 2019 - 22:05
Labas smile.gif Tuktuk, žiūriu ir tu grįžti į raganų gretas - vakarykščiam konce Dančikas jau be raiščio - paklausė tavęs lotuliukas.gif bet jau geriau būtų su juo doh.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 31, 22:05)
nu jo..: Įdomu dabar kaip čia su tuo Pranckiečiu užsibaigs.
---
oi tai kaip tik tau ir buvo į naudą tas išvažiavimas. Gerai kartais taip atsijungt ir apie nieką negalvot.
---
loool: Palyginimas: Dabar bus naujas posakis - raudona kaip Jurijus
---
kaži ko jie čia taip veržiasi į tą taip jų keikiamą
——-
Aha, turiu ir aš tokį pažįstamą : nu jetus kaip erzinančiai veikia - jis priritraukia, aš atsitraukia, jis vėl prisitraukia, aš vėl atsitraukiu : Ir gaunasi, kad vis paeinam nejučia
---
Tai, matyt, nieko ir nepeš tas Jurijus.
---
aha, grynai toks amerikietiškas marozas

Pala pasibaigs su Pranckiečiu, prasidės su kuo nors dar biggrin.gif ten gi fantazija nesibaigia pas juos biggrin.gif
———
Aha, visada šitų pavasario atostogų važiuoju kur ramiau ir gamta smile.gif nu bet šįkart per daug žmonių buvo, net nesupratau, ko jų čia tiek prisibruko.. būčiau žinojus, važiuočiau į Nidą biggrin.gif
———
Nu nejuokinga.. doh.gif ir dar aišku liko balti kontūrai nuo saulės akinių - tokia panda vienžo doh.gif
——-
Tai žinai, čia kur važiuoja, tokie normalesni matyt...
——-
lotuliukas.gif aš taip jau demonstratyviai atsitraukiu tada, bet galvoji bent sureaguoja.. nea.. doh.gif bet kaip žmonės nesusivokia - kodėl jų pačių tai nenervina?! biggrin.gif
——-
Tai jau įtariu kad nelabai
——-
Nu dar ne visai marozas - maroziukas, tokia light versija laugh.gif
_______
Parodija S dainos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

https://www.instagra...d=1syae8e8c5wrc
Atsakyti
Koks šaunuolis! bigsmile.gif džiugu, kad nedingo plaukimas iš LT Rūtai išėjus
https://www.15min.lt...ija-863-1153458
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 01, 09:42)
Tuktuk, žiūriu ir tu grįžti į raganų gretas - vakarykščiam konce Dančikas jau be raiščio - paklausė tavęs bet jau geriau būtų su juo
----
Pala pasibaigs su Pranckiečiu, prasidės su kuo nors dar  ten gi fantazija nesibaigia pas juos 
———
Nu nejuokinga..  ir dar aišku liko balti kontūrai nuo saulės akinių - tokia panda vienžo
——-
aš taip jau demonstratyviai atsitraukiu tada, bet galvoji bent sureaguoja.. nea..  bet kaip žmonės nesusivokia - kodėl jų pačių tai nenervina?!
——-
Nu dar ne visai marozas - maroziukas, tokia light versija
_______
Parodija S dainos

https://www.instagra...d=1syae8e8c5wrc

:oh laugh.gif geras lotuliukas.gif
O tai kodėl sakai su raiščiu geriau? Gal jau užmiršo kaip susišukuot? lotuliukas.gif
---
nu jo.. :oh

O beje, tik dabar pagalvojau, kad juk tu galėsi dabar visiems girtis kaip kad sakei, jog pats prezidentas tave fotkino bigsmile.gif thumbup.gif
---
raudona kaip Jurijus panda laugh.gif
---
:oh žinok mistika ir man doh.gif nu čia gal tie vadinami energetiniai vampyrai? biggrin.gif Tai ne tik psichologiškai veikia, bet ir fiziškai lenda į erdvę doh.gif
--
lool laugh.gif nu bet toks žiauriai erzinantis atrodo doh.gif
---
loooool doh.gif lotuliukas.gif nu kaip prisijuokiau thumbup.gif Norėjau sakyt, čia daug kam aktualu, kai šiltą vandenį užsuka. Žiūriu - ir Seriožka tą patį parašęs laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 06 01, 11:17)
Koks šaunuolis!  džiugu, kad nedingo plaukimas iš LT Rūtai išėjus
https://www.15min.lt...ija-863-1153458

aha thumbup.gif tikrai šaunuolis! thumbup.gif Aš jau ir anksčiau atkreipus dėmesė, kad jis demonstruoja laaabai gerus rezultatus bigsmile.gif Gal ir Olimpiadoj pasiseks kokį medalį iškovot smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Ingėnai, prašom pasipasakoti, kaip koncertas?? bigsmile.gif
Papildyta:
Tuktuk lotuliukas.gif nuo 5:30 kažkur biggrin.gif
https://m.youtube.co...a...ndex=6&t=0s
Papildyta:
Čia nuo 4 min biggrin.gif “Lioša, salto davai” lotuliukas.gif bet žiauriai gerai sudainavo, jei dar nebūtų susireikšminus tokia..
https://m.youtube.co...a...dex=10&t=0s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 02 birželio 2019 - 22:15
QUOTE(tuktuk @ 2019 06 02, 21:52)
O tai kodėl sakai su raiščiu geriau? Gal jau užmiršo kaip susišukuot?
---
O beje, tik dabar pagalvojau, kad juk tu galėsi dabar visiems girtis kaip kad sakei, jog pats prezidentas tave fotkino
---
raudona kaip Jurijus panda:
---
žinok mistika ir man nu čia gal tie vadinami energetiniai vampyrai? Tai ne tik psichologiškai veikia, bet ir fiziškai lenda į erdvę
--
lool nu bet toks žiauriai erzinantis atrodo
---
loooool : nu kaip prisijuokiau: Norėjau sakyt, čia daug kam aktualu, kai šiltą vandenį užsuka. Žiūriu - ir Seriožka tą patį parašęs :
aha thumbup.gif tikrai šaunuolis! : Aš jau ir anksčiau atkreipus dėmesė, kad jis demonstruoja laaabai gerus rezultatus: Gal ir Olimpiadoj pasiseks kokį medalį iškovot

Nu nes.. total košmar doh.gif panašu, pamiršo kad IŠVIS reik bent kažkaip susišukuot doh.gif varnų lizdas...
ale, sakau gerai kad nepasmaugė biggrin.gif JEI nepasmaugė doh.gif
https://www.instagra...id=4jtykfwx98lx
——-
Nuuu! biggrin.gif
——-
Chaaa cha... verysad.gif biggrin.gif
——-
Nu gaaaal... tikėtina, nes ir šiaip aš iškart su juo susipykstu, jei pradedam kalbėt biggrin.gif grynai vienintelis toks žmogus biggrin.gif
——-
Nu mane koks Bareikis labiau erzina biggrin.gif
——-
Eik tu, net nukratė, prisiminus tuos laikus, kai reikėdavo kartais va taip su bliūdais lakstyt galvą plaut biggrin.gif dar kai pas mane ilgi plaukai, tai nu namolio.. laugh.gif

________
Tuktuk, jau 4kart norėjau paklaust tavęs, ir vis pamirštu biggrin.gif ar žiūrėjai tą ekspediciją? Aš į vieną laidą užmečiau akį, bet nekabina visai..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 03, 00:14)
Ingėnai, prašom pasipasakoti, kaip koncertas??  bigsmile.gif
----
Tuktuk lotuliukas.gif nuo 5:30 kažkur biggrin.gif
https://m.youtube.co...a...ndex=6&t=0s
----
Čia nuo 4 min biggrin.gif “Lioša, salto davai” lotuliukas.gif bet žiauriai gerai sudainavo, jei dar nebūtų susireikšminus tokia..
https://m.youtube.co...a...dex=10&t=0s

vajej, taip greit jau koncertas? blink.gif bigsmile.gif
Ingėnas vėl dingo kažkaip, neatėjo ir EV rezultatų aptart unsure.gif Na tikiuosi, kad bent jau apie koncertą pasidalins įspūdžiais smile.gif
---
lool laugh.gif kaip juokingai Jamala jį nutempė paskui lotuliukas.gif Operatorius gerai kampą pagavo laugh.gif
Bet tai koookį jie spaudimą daro laugh.gif negalėčiau aš ten pasirinkt - bijočiau kiekvieną nuvilt biggrin.gif
---
lotuliukas.gif kažkaip žiūriu, visi vaikai čia juos renkasi biggrin.gif biggrin.gif Gal čia tas Lioša tokį poveikį mergaitėms daro biggrin.gif Ar jie visumoj labai populiari grupė?

Tos mergaitės balsas tai ohoho blink.gif Bet man irgi užkliuvo tas jos lyg ir susireikšminimas reportažą pažiūrėjus. Ir matosi, kad bus fyfutė ateity. Man kažkaip nepatinka, kai trylikametės taip atrodo - tos visos manieros ir pan. Prisižiūri tų instagraminių divų ir kopina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 03, 00:33)
Nu nes.. total košmar doh.gif panašu, pamiršo kad IŠVIS reik bent kažkaip susišukuot doh.gif varnų lizdas...
--
ale, sakau gerai kad nepasmaugė biggrin.gif JEI nepasmaugė
https://www.instagra...id=4jtykfwx98lx
——-
Nu mane koks Bareikis labiau erzina
——-
Tuktuk, jau 4kart norėjau paklaust tavęs, ir vis pamirštu biggrin.gif ar žiūrėjai tą ekspediciją? Aš į vieną laidą užmečiau akį, bet nekabina visai..

lotuliukas.gif bet čia tai nesimato to varnų lizdo biggrin.gif
--
lotuliukas.gif doh.gif nu jis, pastebėjau, mėgsta smarkiai apsikabint biggrin.gif
--
ai, jo, tas tai dar atskira kategorija.. doh.gif biggrin.gif O jis kaži dar kartu su Jurga, kad kažkaip jos visai nebesigirdi g.gif Anksčiau būdavo jis vadinamas Šeduikytės vyru, dabar jau ji turbūt pasidarė Bareikio žmona doh.gif biggrin.gif
---
laugh.gif
aha, žiūriu vis kai nepamirštu, bet ir neužkabina iki galo unsure.gif Praeita serija apie Graikiją buvo, tai sakiau tau pasakysiu ir pamiršau. Tai gal tą ir matei?

Beje, skaičiau, kad Nacionalinė Ekspedicija vėl bus šiais metais bigsmile.gif Dabar berods iki Estijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 06 02, 22:59)
vajej, taip greit jau koncertas?:
Ingėnas vėl dingo kažkaip, neatėjo ir EV rezultatų aptart  Na tikiuosi, kad bent jau apie koncertą pasidalins įspūdžiais
---
: kaip juokingai Jamala jį nutempė paskui : Operatorius gerai kampą pagavo ::
Bet tai koookį jie spaudimą daro : negalėčiau aš ten pasirinkt - bijočiau kiekvieną nuvilt
---
kažkaip žiūriu, visi vaikai čia juos renkasi Gal čia tas Lioša tokį poveikį mergaitėms daro Ar jie visumoj labai populiari grupė?
——-
Tos mergaitės balsas tai ohoho: Bet man irgi užkliuvo tas jos lyg ir susireikšminimas reportažą pažiūrėjus. Ir matosi, kad bus fyfutė ateity. Man kažkaip nepatinka, kai trylikametės taip atrodo - tos visos manieros ir pan. Prisižiūri tų instagraminių divų ir kopina

Aha šiandien buvo smile.gif tai va kad visai dingo verysad.gif
——-
Sakau komedija ten pas juos lotuliukas.gif nu bet toooks stiprus sezonas šitas...
Oi aš tai lengvai pasirinkčiau - rinkčiaus, kas pirmas atsisuka... rolleyes.gif
———
Nu jie kurta kaip Potapo ir Nastios kopija buvo, ir buvo visiškas fiasko pradžioj. Ką jie dabar dainuoja ir kaip sekasi, net nesidomėjau atvirai pasakius...
Tai kur Lioška nedarys poveikio tiek vartaliojasi lotuliukas.gif doh.gif net Dančiką pralenkė lotuliukas.gif
Bet svarbiausia ta Nadia kai paklausė ar žinai Daną ir ar pažįsti, ir ta Adelina pasakė ne ir balso jautės, kad nemėgsta jo, o tie sako “mes tave supažindinsim”, o Lioška dar pridėjo “būtinai!” lotuliukas.gif nu kaip grasinimas koks nuskambėjo lotuliukas.gif tipo nori, nenori.. laugh.gif
———
Joooo.. nu pietietės dar visada vyresnės atrodo ir anksčiau subręsta.. tai va tas fyfiškumas anksčiau ir atėjo biggrin.gif visur žinoma.. nu tai tam kaime tikiu, kad žinoma biggrin.gif nu laimėt nelaimės, gal biškį tai nuleis ant žemės... nes tas co to ja tokiam amžiuj.. tai kas vėliau bus...
Atsakyti