Labas
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 03, 01:33)
Oi aš tai lengvai pasirinkčiau - rinkčiaus, kas pirmas atsisuka...
Tai kur Lioška nedarys poveikio tiek vartaliojasi net Dančiką pralenkė
---
Bet svarbiausia ta Nadia kai paklausė ar žinai Daną ir ar pažįsti, ir ta Adelina pasakė ne ir balso
jautės, kad nemėgsta jo, o tie sako mes tave supažindinsim, o Lioška dar pridėjo būtinai! nu kaip grasinimas koks nuskambėjo tipo nori, nenori..
visur žinoma.. nu tai tam kaime tikiu, kad žinoma nu laimėt nelaimės, gal biškį tai nuleis ant žemės... nes tas co to ja tokiam amžiuj.. tai kas vėliau bus...
nu jo, toks variantas gal ir logiškas, ir teisingas būtų

Galėtų kažkokią tokią ar panašią taisyklę įvest.
---
Dančikui nereikėjo net vartaliotis, jis ir taip visas panas užbūrė

---
loool

prajuokino ir mane tas momentas : D Bet vistiek paskui juos pasirinko - gal neišsigando per daug
---
o kodėl galvoji nelaimės? Kad ne vietinė? Nors šiaip vien dėl to susireikšminimo gali nelaimėt, nes didžioji dalis dažniausiai tokių nelabai mėgsta.
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 03, 01:49)
Čia tai kur? su Okse toj foto? Ten dar su raiščiu
----
Va įmetu, kur dar padoriausiai atrodo bet ir šiaip labai nubaisėjęs - porą fotkių mačiau po konco, paakiai dvigubi, nusivaręs totaliai.. nepatempia, matosi, visai to tempo.. susidėliojo gi sau grafiką kaip 18metis būtų daręs per vasarą tą turą ir normaliai būtų.. o dabar trumpas, bet vos ne kasdien
Beje, vis bandžiau suprast, kas ten pas jį ant pilvo
https://www.instagra...d=1u3uuv3tiq8gb
Ale ot įsivaizduok čia erzina kai tik į asmeninę erdvę lenda, o šitas dar ir apsikabina, prismaugia ir įkast dar gali
beje panašu Oksės šiandien nebuvo konce, tai gal vis tik prismaugė toj foto
nors aš ir tą Bareikį buvau pamiršus, kol nesužinojau, kad pas mus koncertuos
-
geras.. apie Graikiją nemačiau, reiks pažiūrėt kažkurią iš pirmų mačiau...
Geras, cool bet trumpa reiškia bus..
ai, galvojau, kad tu jau ten įmetei kaip pavyzdį
---
nu čia jau tokių ir panašių plaukų bėda - beveik visada būt kūtvėlom

bet įsivaizdavau blogiau, čia dar pakankamai normaliai
---
ne, nu

Tikėkimės, kad ne

---
oi, tiksliai, jūs gi susitiksit

Tai jau gal tuoj pagaliau išvysit tą žvaigždę?

---
Kaip supratau, tai ne tokia ir trumpa

Bet nelabai įsivaizduoju ką jie ten tiek daug prirodys :hm Kad paskui nebūtų per daug ištempta.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 06 03, 13:50)
Atvežė mus 13 val, o pats koncertas tik 21 prasidėjo (net truputį vėliau). Buvo 2 apšildančios grupės nuo 18.45. Na bet panašu, kad nevertos dėmesio, nemačiau prasmės eiti jų žiūrėti. Beje, buvo labai šalta. Tik 11-12 laipsnių! Ir dar šaltas vėjas nuo jūros, o jūra ten visiškai šalia to Dainų slėnio. Mieste kiek šilčiau. Nors vakare gal tas vėjas kiek parimo, o gal apsipratom. Laimė, pasiėmiau pūkinę striukę ir plačią didelę skarelę,tai viską susitūlojau ką turėjau. Kiti vaikščiojo ir dar šilčiau apsirengę.
--
Šiaip aš neturėjau jokių lūkesčių, na maždaug žinau,kaip dainuoja (nekažką). Paskutiniu metu video net nebežūrėdavau. Mūsų antras koncertas tame ture, tai prieš mus buvusio video specialiai nežiūrėjau, nenorėjau nei gąsdintis dėl balso, nei užsiprogramuoti, kaip bus, nei norėjau žinoti, kas ir kaip skambės bei atrodys. Kaip sakant, nuo šviežio lapo. Bet tikrai gerai ir padariau. Nes viskas buvo nauja ir be jokių išankstinių nusistatymų/lūkesčių.
Bet gavau tikrai geriau nei tikėjausi. Visų pirma, tas Dainų slėnis absoliučiai tobula vieta koncertams. Beje, laimė, kad nelijo (nes pranašavo). Jei būtų liję ir būtų šalta, tai būtų prasčiau.
----
Kas laaaaaabai patiko, tai scena, ekranai, projekcijos. Tikrai geriau nei 2013, Prahoje. Na gal pati scena ten labiau cool atrodė. Bet tai aš buvau tada žymiai arčiau, šįkart nelabai būčiau to ir mačiusi. Ir ekranai/projekcijos žyyyymiai daugiau reiškia už scenos apipavidalinimą.
Nes tai suteikia dainoms/ muzikai žymiai daugiau prasmės, geriau viską matai. Buvo labai daug juodai baltų kadrų, ką aš labai mėgstu. Įtariu, kad tuose ekranuose net ir geriau nei realybėje jie atrodė.
O plius per kai kurias dainas tikrai gražių vaizdų įkišta. Pvz. per vieną nuobodžią dainą bent Arizonos prisižiūrėjau
---
Va tik vienos dainos pasigedau, nei ten nei ten nebuvo. Na...dar galiu svajoti Varšuvoje. Nes man rodos, kad Maskvoje (1-as šio turo šou), ją net dainavo, tik aš nesigilinau ten per daug dėl jau minėtų priežasčių.
---
Buvo pilnas stadionas (bent jau vizualiai). Dar nemačiau jokių straipsnių, bet , aišku, pasidomėsiu, kaip kitiems. Beje, labai daug lietuvių mieste. Tai šen tai ten išgirsti lietuvišką balsą.
---
Man toks įspūdis, kad publika buvo gana tyli. Ar bent jau taip pasirodė iš tos vietos, kur stovėjau. O stovėjau visai geroje vietoje. Ne arti, nes pirkom pigiausius blietus. Ir įėjom neskubėdami visai vėlai, prieš pat 9-tą valandą.
----
Nedariau jokių nuotraukų nei video. Nors buvau prašyta. Bet visgi aš senamadiška čia - aš einu mėgautis koncertu, susirinkti iš jo viską ką galima (ir visada taip su koncertais). O ne su telefonu vaizdus fiksuoti (žinau, kad didelė dalis momento taip prarandama, filmuoju išskirtinai tik dukros šokių pasirodymus).
----
Beje, man tas Ričį pakeitęs gitaristas toooks fainas. Ir tikrai išvaizdžiausias grupėje, turi superinius ilgus garbanotus juodus plaukus, atrodo jauniau nei visi kiti (nors irgi 50 metų turi, bet nežinodamas tikrai neduotum, buvo, kas sakė apie 30-40). Ir jo įvaizdis stilius man laaabai patinka, toks absoliučiai rokeriškas: ir tie ilgai plaukai, ir tatuiruotės skoningos, ir pati apranga, aksesuarai. O dar kai tais plaukais pasiplaiksto, nu kažkaip tokia laisva rokeriška dvasia. Ir jis yra būtent tas, kuris gal labiausiai muzikavimu mėgaujasi iš jų visų (tuo esu beveik tikra).
---
Ir šiaip jis labai pozityvus ir fainas, jei susitiksi, niekad neatsisakys nuotrauką pasidaryti, bendrauja su fanais twitteryje. Nuolat daro klausimus/atsakymus prieš kokius skrydžius ar koncertus, kai turi laiko.
---
Tiesa, kai laukėm pačio konco, patiko dar šio turo idėja, rodė ant ekrano kadrus fan memories. Buvo paprašyti fanai atsiųsti atsiminimų, susijusių su BJ nuotraukas. Ir tikrai smagiai nuteikia tas visas miksas.
-------
Beje, aš irgi žiūriu Černobilį. Laaaaabai geras. Gaila, kad tik 5 serijos. 3 pažiūrėjau, ir 4-tą turiu atsisiuntusi, bet net biškį taupiau ją. Kiek girdėjau, 4-ta turi labai šiurpių vaizdų

(ir su gyvūnais...).
Bet tuktukei tai patarčiau nežiūrėti. Dėl tam tikrų priežasčių.
Labas! Kaip smagu, kad atėjai

Labai įdomu skaityt įspūdžius
Fainai, kad turėjot dar laiko ir po Taliną pasivaikščiot. Bet va kad taip šalta, tai net nebūčiau pagalvojus

Nors prie jūros visada vėsiau būna.
---
Na šiaip vistiek juk į tokį koncertą einant, tas tobulas dainavimas ir nėra svarbiausia

Kas svarbiausia, tai pati nuotaika ir emocija. Ir kai nesitiki ir gauni geriau, tai iš vis super. O pats Džonis kaip toj scenoj atrodė? Ir ar nenusidažęs dar plaukų?
---

Ekranai tai taip, laaabai daug ką duoda. Labai papildo visą atmosferą. Pvz kai BA konce prieš kelis metus buvau, tai pas juos irgi scena buvo labai paprasta, bet ekranuose daug gerų kadrų rodė. Irgi pagrinde b&w kadrai ir vietom ten kokių spalvotų abstrakcijų įterpta. Tai labai patiko man tas apipavidalinimas.
--
kokia ten daina? Iš hitų kažkas?
O beje, Varšuvoje liepos mėnesį koncertas ane? Tai čia tas, į kurį pirmiausia nusipirkai?
---
Matyt, naudojosi proga žmonės. Jaučiu Lenkijoj irgi turėtų būt nemažai lietuvių
---
Na, kuo toliau į šiaurę, tuo ramesni žmonės. Prisimenu kaip Robis apie suomius berods kalbėjo, kad labai jau visi ramūs ten per koncertą
Dar, aišku, kai ne prie scenos stovėjai, tai vistiek toliau jau ramesni gal ir susirenka. Prie scenos dažniausiai visas veiksmas vyksta
---
Aš irgi tos pačios nuomonės

Reikia stengtis mėgautis šiuo momentu, nes kas iš to, kad tą momentą matai tik per ekraną, taip ir nepatirsi jo tikro. Bet pastebėjau tokį dalyką - pvz Lietuvos koncertuose tų filmuojančių gerokai mažiau, o kur nors youtube pasižiūri to paties atlikėjo užsienyje koncertą - tai toks vaizdas, kad visi tik ir iškėlę tuos telefonus :oh Dar pas mums, matyt, neprigijo taip labai smarkiai tas būtinumas filmuoti. Nors, iš kitos pusės, tai kai nori prisimint koncertą, eini į youtube ir bandai ieškot kas ten ką nufilmavo

Aišku, dažniausiai kokybė ne kažką ten būna.
---
O kada jis čia atsirado? Tu buvai kažkada rodžius jį ar čia jau vėl koks naujas? Įmesk parodyt
---
Tas bendravimas socialiniuose tinkluose su fanais labai daug pliusų duoda muzikantams ar aktoriams. Kažkaip tokie artimesni atrodo, kai gali užklaust kažko ir atsako
---
fainai
---
tai taip, nežiūriu aš jo vien dėl tų šiurpybių ir negatyvo. Esu mačiusi daug dokumentinių kadrų, tai jau įsivaizduoju kaip ten baisiai turi rodyt per tą serialą..
Bet kiek skaitau atsiliepimų, tai visi vertina kaip tikrai įdomų. Mačiau youtube kažkokią trailer'io reakciją, berods amerikiečių, tai jie taip stebisi, kad čia viskas iš tikrųjų vyko ir kaip baisiai visai tai atrodė, ir kaip žmonėms melavo.