Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 06 02, 22:59)
bet čia tai nesimato to varnų lizdo
--
nu jis, pastebėjau, mėgsta smarkiai apsikabint
--
O jis kaži dar kartu su Jurga, kad kažkaip jos visai nebesigirdi: Anksčiau būdavo jis vadinamas Šeduikytės vyru, dabar jau ji turbūt pasidarė Bareikio žmona
——
aha, žiūriu vis kai nepamirštu, bet ir neužkabina iki galo: Praeita serija apie Graikiją buvo, tai sakiau tau pasakysiu ir pamiršau. Tai gal tą ir matei?
——-
Beje, skaičiau, kad Nacionalinė Ekspedicija vėl bus šiais metais : Dabar berods iki Estijos

Čia tai kur? biggrin.gif su Okse toj foto? Ten dar su raiščiu biggrin.gif
Va įmetu, kur dar padoriausiai atrodo doh.gif bet ir šiaip labai nubaisėjęs - porą fotkių mačiau po konco, paakiai dvigubi, nusivaręs totaliai.. nepatempia, matosi, visai to tempo.. susidėliojo gi sau grafiką kaip 18metis biggrin.gif būtų daręs per vasarą tą turą ir normaliai būtų.. o dabar trumpas, bet vos ne kasdien biggrin.gif

Beje, vis bandžiau suprast, kas ten pas jį ant pilvo biggrin.gif
https://www.instagra...d=1u3uuv3tiq8gb
——
Ale ot įsivaizduok čia erzina kai tik į asmeninę erdvę lenda, o šitas dar ir apsikabina, prismaugia ir įkast dar gali laugh.gif beje panašu Oksės šiandien nebuvo konce, tai gal vis tik prismaugė toj foto lotuliukas.gif
———
lotuliukas.gif matyt biggrin.gif zviazda gi baisiai dabar.. o Jurga tai tikrai pritilus unsure.gif nors aš ir tą Bareikį buvau pamiršus, kol nesužinojau, kad pas mus koncertuos biggrin.gif
——-
bigsmile.gif geras.. apie Graikiją nemačiau, reiks pažiūrėt smile.gif kažkurią iš pirmų mačiau...
———
Geras, cool smile.gif bet trumpa reiškia bus..
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Sorry, kad dingau blush2.gif blush2.gif
Per EV man nepavyko prisijungti pakomentuoti. Bet iš esmės buvau labai panašios nuomonės kaip jūs. Ir ta daina nugalėtoja nors per patį pirmą paklausymą (dar prieš pusfinalius) man nepatiko, jau pusfinalyje užaugo ir augo kuo toliau tuo labiau, buvo viena iš mano 4-rių favoričių. Nors gal visgi labiau sirgau už švedą. Ne tik savo daina, bet ir jis pats kažkaip užbūrė, na labai jau charizmatiškas.

Pavargus po kelionės, 10 val autike į priekį ir 10 val atgal (galvojau, kad bent atgal greičiau).
Kojų nejaučiu ir net užpakalį skauda. Senokas biškį autikas, tai nepatogiai miegojau.
Bet mes labai daug vaikščiojome vakar Taline. Atvežė mus 13 val, o pats koncertas tik 21 prasidėjo (net truputį vėliau). Buvo 2 apšildančios grupės nuo 18.45. Na bet panašu, kad nevertos dėmesio, nemačiau prasmės eiti jų žiūrėti. Beje, buvo labai šalta. Tik 11-12 laipsnių! Ir dar šaltas vėjas nuo jūros, o jūra ten visiškai šalia to Dainų slėnio. Mieste kiek šilčiau. Nors vakare gal tas vėjas kiek parimo, o gal apsipratom. Laimė, pasiėmiau pūkinę striukę ir plačią didelę skarelę,tai viską susitūlojau ką turėjau. Kiti vaikščiojo ir dar šilčiau apsirengę.

Šiaip aš neturėjau jokių lūkesčių, na maždaug žinau,kaip dainuoja (nekažką). Paskutiniu metu video net nebežūrėdavau. Mūsų antras koncertas tame ture, tai prieš mus buvusio video specialiai nežiūrėjau, nenorėjau nei gąsdintis dėl balso, nei užsiprogramuoti, kaip bus, nei norėjau žinoti, kas ir kaip skambės bei atrodys. Kaip sakant, nuo šviežio lapo. Bet tikrai gerai ir padariau. Nes viskas buvo nauja ir be jokių išankstinių nusistatymų/lūkesčių.

Bet gavau tikrai geriau nei tikėjausi. Visų pirma, tas Dainų slėnis absoliučiai tobula vieta koncertams. Beje, laimė, kad nelijo (nes pranašavo). Jei būtų liję ir būtų šalta, tai būtų prasčiau.

Kas laaaaaabai patiko, tai scena, ekranai, projekcijos. Tikrai geriau nei 2013, Prahoje. Na gal pati scena ten labiau cool atrodė. Bet tai aš buvau tada žymiai arčiau, šįkart nelabai būčiau to ir mačiusi. Ir ekranai/projekcijos žyyyymiai daugiau reiškia už scenos apipavidalinimą.
Nes tai suteikia dainoms/ muzikai žymiai daugiau prasmės, geriau viską matai. Buvo labai daug juodai baltų kadrų, ką aš labai mėgstu. Įtariu, kad tuose ekranuose net ir geriau nei realybėje jie atrodė. O plius per kai kurias dainas tikrai gražių vaizdų įkišta. Pvz. per vieną nuobodžią dainą bent Arizonos prisižiūrėjau biggrin.gif
Nustebino, kad kai kurias senas dainas sudainavo tikrai geriau, nei buvau girdėjusi pastaruoju metu, tikrai klausomai. O vat kelios naujos dainos tai gyvai nekažką skambėjo, nors tikėjausi, kad skambės geriau. Jei ant popieriaus atrodo neįpatingai, gyvai setlistas buvo tikrai neblogas, gavau kelias tikrai geras dainas, senus hitus, kurių nebuvau gavusi Prahoje, ir kurių norėjau.
Va tik vienos dainos pasigedau, nei ten nei ten nebuvo. Na...dar galiu svajoti Varšuvoje. Nes man rodos, kad Maskvoje (1-as šio turo šou), ją net dainavo, tik aš nesigilinau ten per daug dėl jau minėtų priežasčių.

Buvo pilnas stadionas (bent jau vizualiai). Dar nemačiau jokių straipsnių, bet , aišku, pasidomėsiu, kaip kitiems. Beje, labai daug lietuvių mieste. Tai šen tai ten išgirsti lietuvišką balsą.

Man toks įspūdis, kad publika buvo gana tyli. Ar bent jau taip pasirodė iš tos vietos, kur stovėjau. O stovėjau visai geroje vietoje. Ne arti, nes pirkom pigiausius blietus. Ir įėjom neskubėdami visai vėlai, prieš pat 9-tą valandą. Tai tikėjausi galiorkėje stovėti (neskubėjau, nes arčiau būsiu Varšuvoje). Bet pamačiau, kad galima pasibrauti į vidurį. Tai dariau kaip įmanoma mandagiau, su atsiprašymais. Na bet jeigu jau buvau ten... Tikrai nenorėjau stovėti scenai iš krašto, tada juk ekranų nesimatys. Tai va pagal sceną nusiyrėm iki centro. Pačios scenos mums su plika akimi nesimatė, o ir žmonės būtų užstoję, nors ieškojau, kad nebūtų priešais labai aukšti. Bet ekranai matėsi tobulai.

Nedariau jokių nuotraukų nei video. Nors buvau prašyta. Bet visgi aš senamadiška čia - aš einu mėgautis koncertu, susirinkti iš jo viską ką galima (ir visada taip su koncertais). O ne su telefonu vaizdus fiksuoti (žinau, kad didelė dalis momento taip prarandama, filmuoju išskirtinai tik dukros šokių pasirodymus).

Beje, man tas Ričį pakeitęs gitaristas toooks fainas. Ir tikrai išvaizdžiausias grupėje, turi superinius ilgus garbanotus juodus plaukus, atrodo jauniau nei visi kiti (nors irgi 50 metų turi, bet nežinodamas tikrai neduotum, buvo, kas sakė apie 30-40). Ir jo įvaizdis stilius man laaabai patinka, toks absoliučiai rokeriškas: ir tie ilgai plaukai, ir tatuiruotės skoningos, ir pati apranga, aksesuarai. O dar kai tais plaukais pasiplaiksto, nu kažkaip tokia laisva rokeriška dvasia. Ir jis yra būtent tas, kuris gal labiausiai muzikavimu mėgaujasi iš jų visų (tuo esu beveik tikra). Ir šiaip jis labai pozityvus ir fainas, jei susitiksi, niekad neatsisakys nuotrauką pasidaryti, bendrauja su fanais twitteryje. Nuolat daro klausimus/atsakymus prieš kokius skrydžius ar koncertus, kai turi laiko.

Tiesa, kai laukėm pačio konco, patiko dar šio turo idėja, rodė ant ekrano kadrus fan memories. Buvo paprašyti fanai atsiųsti atsiminimų, susijusių su BJ nuotraukas. Ir tikrai smagiai nuteikia tas visas miksas.

-------

Beje, aš irgi žiūriu Černobilį. Laaaaabai geras. Gaila, kad tik 5 serijos. 3 pažiūrėjau, ir 4-tą turiu atsisiuntusi, bet net biškį taupiau ją. Kiek girdėjau, 4-ta turi labai šiurpių vaizdų unsure.gif (ir su gyvūnais...).
Bet tuktukei tai patarčiau nežiūrėti. Dėl tam tikrų priežasčių.

Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 03, 01:33)
Oi aš tai lengvai pasirinkčiau - rinkčiaus, kas pirmas atsisuka...
———
Tai kur Lioška nedarys poveikio tiek vartaliojasi net Dančiką pralenkė
---
Bet svarbiausia ta Nadia kai paklausė ar žinai Daną ir ar pažįsti, ir ta Adelina pasakė ne ir balso jautės, kad nemėgsta jo, o tie sako “mes tave supažindinsim”, o Lioška dar pridėjo “būtinai!”  nu kaip grasinimas koks nuskambėjo tipo nori, nenori..
———
visur žinoma.. nu tai tam kaime tikiu, kad žinoma  nu laimėt nelaimės, gal biškį tai nuleis ant žemės... nes tas co to ja tokiam amžiuj.. tai kas vėliau bus...

nu jo, toks variantas gal ir logiškas, ir teisingas būtų smile.gif Galėtų kažkokią tokią ar panašią taisyklę įvest.
---
biggrin.gif biggrin.gif
Dančikui nereikėjo net vartaliotis, jis ir taip visas panas užbūrė laugh.gif
---
loool doh.gif laugh.gif prajuokino ir mane tas momentas : D Bet vistiek paskui juos pasirinko - gal neišsigando per daug biggrin.gif
---
o kodėl galvoji nelaimės? Kad ne vietinė? Nors šiaip vien dėl to susireikšminimo gali nelaimėt, nes didžioji dalis dažniausiai tokių nelabai mėgsta.

QUOTE(blackkiss @ 2019 06 03, 01:49)
Čia tai kur? su Okse toj foto? Ten dar su raiščiu
----
Va įmetu, kur dar padoriausiai atrodo  bet ir šiaip labai nubaisėjęs - porą fotkių mačiau po konco, paakiai dvigubi, nusivaręs totaliai.. nepatempia, matosi, visai to tempo..  susidėliojo gi sau grafiką kaip 18metis  būtų daręs per vasarą tą turą ir normaliai būtų.. o dabar trumpas, bet vos ne kasdien
Beje, vis bandžiau suprast, kas ten pas jį ant pilvo
https://www.instagra...d=1u3uuv3tiq8gb
——
Ale ot įsivaizduok čia erzina kai tik į asmeninę erdvę lenda, o šitas dar ir apsikabina, prismaugia ir įkast dar gali  beje panašu Oksės šiandien nebuvo konce, tai gal vis tik prismaugė toj foto
———
nors aš ir tą Bareikį buvau pamiršus, kol nesužinojau, kad pas mus koncertuos
——-
geras.. apie Graikiją nemačiau, reiks pažiūrėt  kažkurią iš pirmų mačiau...
———
Geras, cool  bet trumpa reiškia bus..

ai, galvojau, kad tu jau ten įmetei kaip pavyzdį biggrin.gif
---
nu čia jau tokių ir panašių plaukų bėda - beveik visada būt kūtvėlom doh.gif laugh.gif
bet įsivaizdavau blogiau, čia dar pakankamai normaliai biggrin.gif
---
ne, nu lotuliukas.gif doh.gif Tikėkimės, kad ne lotuliukas.gif
---
oi, tiksliai, jūs gi susitiksit bigsmile.gif Tai jau gal tuoj pagaliau išvysit tą žvaigždę? laugh.gif
---
Kaip supratau, tai ne tokia ir trumpa biggrin.gif Bet nelabai įsivaizduoju ką jie ten tiek daug prirodys :hm Kad paskui nebūtų per daug ištempta.

Papildyta:

QUOTE(Ingėnas @ 2019 06 03, 13:50)
Atvežė mus 13 val, o pats koncertas tik 21 prasidėjo (net truputį vėliau). Buvo 2 apšildančios grupės nuo 18.45. Na bet panašu, kad nevertos dėmesio, nemačiau prasmės eiti jų žiūrėti. Beje, buvo labai šalta. Tik 11-12 laipsnių! Ir dar šaltas vėjas nuo jūros, o jūra ten visiškai šalia to Dainų slėnio. Mieste kiek šilčiau. Nors vakare gal tas vėjas kiek parimo, o gal apsipratom. Laimė, pasiėmiau pūkinę striukę ir plačią didelę skarelę,tai viską susitūlojau ką turėjau. Kiti vaikščiojo ir dar šilčiau apsirengę.
--
Šiaip aš neturėjau jokių lūkesčių, na maždaug žinau,kaip dainuoja (nekažką). Paskutiniu metu video net nebežūrėdavau. Mūsų antras koncertas tame ture, tai prieš mus buvusio  video specialiai nežiūrėjau, nenorėjau nei gąsdintis dėl balso, nei užsiprogramuoti, kaip bus, nei norėjau žinoti, kas ir kaip skambės bei atrodys. Kaip sakant, nuo šviežio lapo. Bet tikrai gerai ir padariau. Nes viskas buvo nauja ir be jokių išankstinių nusistatymų/lūkesčių.

Bet gavau tikrai geriau nei tikėjausi. Visų pirma, tas Dainų slėnis absoliučiai tobula vieta koncertams. Beje, laimė, kad nelijo (nes pranašavo). Jei būtų liję ir būtų šalta, tai būtų prasčiau.
----

Kas laaaaaabai patiko, tai scena, ekranai, projekcijos. Tikrai geriau nei 2013, Prahoje. Na gal pati scena ten labiau cool atrodė. Bet tai aš buvau tada žymiai arčiau, šįkart nelabai būčiau to ir mačiusi. Ir ekranai/projekcijos žyyyymiai daugiau reiškia už scenos apipavidalinimą.
Nes tai suteikia dainoms/ muzikai žymiai daugiau prasmės, geriau viską matai. Buvo labai daug juodai baltų kadrų, ką aš labai mėgstu. Įtariu, kad tuose ekranuose net ir geriau nei realybėje jie atrodė. O plius per kai kurias dainas tikrai gražių vaizdų įkišta. Pvz. per vieną nuobodžią dainą bent Arizonos prisižiūrėjau
---
Va tik vienos dainos pasigedau, nei ten nei ten nebuvo. Na...dar galiu svajoti Varšuvoje. Nes man rodos, kad Maskvoje (1-as šio turo šou), ją net dainavo, tik aš nesigilinau ten per daug dėl jau minėtų priežasčių.
---
Buvo pilnas stadionas (bent jau vizualiai). Dar nemačiau jokių straipsnių, bet , aišku, pasidomėsiu, kaip kitiems. Beje, labai daug lietuvių mieste. Tai šen tai ten išgirsti lietuvišką balsą.
---
Man toks įspūdis, kad publika buvo gana tyli. Ar bent jau taip pasirodė iš tos vietos, kur stovėjau. O stovėjau visai geroje vietoje. Ne arti, nes pirkom pigiausius blietus. Ir įėjom neskubėdami visai vėlai, prieš pat 9-tą valandą.
----
Nedariau jokių nuotraukų nei video. Nors buvau prašyta. Bet visgi aš senamadiška čia - aš einu mėgautis koncertu, susirinkti iš jo viską ką galima (ir visada taip su koncertais). O ne su telefonu vaizdus fiksuoti (žinau, kad didelė dalis momento taip prarandama, filmuoju išskirtinai tik dukros šokių pasirodymus).
----
Beje, man tas Ričį pakeitęs gitaristas toooks fainas. Ir tikrai išvaizdžiausias grupėje, turi superinius ilgus garbanotus juodus plaukus, atrodo jauniau nei visi kiti (nors irgi 50 metų turi, bet nežinodamas tikrai neduotum, buvo, kas sakė apie 30-40). Ir jo įvaizdis stilius man laaabai patinka, toks absoliučiai rokeriškas: ir tie ilgai plaukai, ir tatuiruotės skoningos, ir pati apranga, aksesuarai. O dar kai tais plaukais pasiplaiksto, nu kažkaip tokia laisva rokeriška dvasia. Ir jis yra būtent tas, kuris gal labiausiai muzikavimu mėgaujasi iš jų visų (tuo esu beveik tikra).
---
Ir šiaip jis labai pozityvus ir fainas, jei susitiksi, niekad neatsisakys nuotrauką pasidaryti, bendrauja su fanais twitteryje. Nuolat daro klausimus/atsakymus prieš kokius skrydžius ar koncertus, kai turi laiko.
---
Tiesa, kai laukėm pačio konco, patiko dar šio turo idėja, rodė ant ekrano kadrus fan memories. Buvo paprašyti fanai atsiųsti atsiminimų, susijusių su BJ nuotraukas. Ir tikrai smagiai nuteikia tas visas miksas.
-------
Beje, aš irgi žiūriu Černobilį. Laaaaabai geras. Gaila, kad tik 5 serijos. 3 pažiūrėjau, ir 4-tą turiu atsisiuntusi, bet net biškį taupiau ją. Kiek girdėjau, 4-ta turi labai šiurpių vaizdų  unsure.gif (ir su gyvūnais...).
Bet tuktukei tai patarčiau nežiūrėti. Dėl tam tikrų priežasčių.

Labas! Kaip smagu, kad atėjai 4u.gif Labai įdomu skaityt įspūdžius smile.gif
Fainai, kad turėjot dar laiko ir po Taliną pasivaikščiot. Bet va kad taip šalta, tai net nebūčiau pagalvojus blink.gif Nors prie jūros visada vėsiau būna.
---
Na šiaip vistiek juk į tokį koncertą einant, tas tobulas dainavimas ir nėra svarbiausia smile.gif Kas svarbiausia, tai pati nuotaika ir emocija. Ir kai nesitiki ir gauni geriau, tai iš vis super. O pats Džonis kaip toj scenoj atrodė? Ir ar nenusidažęs dar plaukų? tongue.gif biggrin.gif
---
biggrin.gif Ekranai tai taip, laaabai daug ką duoda. Labai papildo visą atmosferą. Pvz kai BA konce prieš kelis metus buvau, tai pas juos irgi scena buvo labai paprasta, bet ekranuose daug gerų kadrų rodė. Irgi pagrinde b&w kadrai ir vietom ten kokių spalvotų abstrakcijų įterpta. Tai labai patiko man tas apipavidalinimas.
--
kokia ten daina? Iš hitų kažkas?
O beje, Varšuvoje liepos mėnesį koncertas ane? Tai čia tas, į kurį pirmiausia nusipirkai?
---
Matyt, naudojosi proga žmonės. Jaučiu Lenkijoj irgi turėtų būt nemažai lietuvių smile.gif
---
Na, kuo toliau į šiaurę, tuo ramesni žmonės. Prisimenu kaip Robis apie suomius berods kalbėjo, kad labai jau visi ramūs ten per koncertą biggrin.gif
Dar, aišku, kai ne prie scenos stovėjai, tai vistiek toliau jau ramesni gal ir susirenka. Prie scenos dažniausiai visas veiksmas vyksta smile.gif
---
Aš irgi tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif Reikia stengtis mėgautis šiuo momentu, nes kas iš to, kad tą momentą matai tik per ekraną, taip ir nepatirsi jo tikro. Bet pastebėjau tokį dalyką - pvz Lietuvos koncertuose tų filmuojančių gerokai mažiau, o kur nors youtube pasižiūri to paties atlikėjo užsienyje koncertą - tai toks vaizdas, kad visi tik ir iškėlę tuos telefonus :oh Dar pas mums, matyt, neprigijo taip labai smarkiai tas būtinumas filmuoti. Nors, iš kitos pusės, tai kai nori prisimint koncertą, eini į youtube ir bandai ieškot kas ten ką nufilmavo biggrin.gif Aišku, dažniausiai kokybė ne kažką ten būna.
---
O kada jis čia atsirado? Tu buvai kažkada rodžius jį ar čia jau vėl koks naujas? Įmesk parodyt smile.gif
---
Tas bendravimas socialiniuose tinkluose su fanais labai daug pliusų duoda muzikantams ar aktoriams. Kažkaip tokie artimesni atrodo, kai gali užklaust kažko ir atsako smile.gif
---
fainai wub.gif
---
tai taip, nežiūriu aš jo vien dėl tų šiurpybių ir negatyvo. Esu mačiusi daug dokumentinių kadrų, tai jau įsivaizduoju kaip ten baisiai turi rodyt per tą serialą..
Bet kiek skaitau atsiliepimų, tai visi vertina kaip tikrai įdomų. Mačiau youtube kažkokią trailer'io reakciją, berods amerikiečių, tai jie taip stebisi, kad čia viskas iš tikrųjų vyko ir kaip baisiai visai tai atrodė, ir kaip žmonėms melavo.
Atsakyti
oo, Ingėnai, welcome back bigsmile.gif paskaičiau, ech fainai - jaučiuos net konce pabuvus wub.gif aš gi irgi turėjau anksčiau minčių, nuvaryt, bet... kažkaip - gavos, kaip gavos..
QUOTE(Ingėnas @ 2019 06 03, 11:50)
Pavargus po kelionės, 10 val autike į priekį ir 10 val atgal (galvojau, kad bent atgal greičiau).
-----
Bet mes labai daug vaikščiojome vakar Taline.
-----
Beje, buvo labai šalta. Tik 11-12 laipsnių! Ir dar šaltas vėjas nuo jūros, o jūra ten visiškai šalia to Dainų slėnio. Mieste kiek šilčiau.
-----
Šiaip aš neturėjau jokių lūkesčių, na maždaug žinau,kaip dainuoja (nekažką).
-----
-------
------
Nes tai suteikia dainoms/ muzikai žymiai daugiau prasmės, geriau viską matai. Buvo labai daug juodai baltų kadrų, ką aš labai mėgstu. Įtariu, kad tuose ekranuose net ir geriau nei realybėje jie atrodė. O plius per kai kurias dainas tikrai gražių vaizdų įkišta. Pvz. per vieną nuobodžią dainą bent Arizonos prisižiūrėjau
-----
gyvai setlistas buvo tikrai neblogas
-----
------
Tai dariau kaip įmanoma mandagiau, su atsiprašymais. Na bet jeigu jau buvau ten... Tikrai nenorėjau stovėti scenai iš krašto, tada juk ekranų nesimatys. Tai va pagal sceną nusiyrėm iki centro. Pačios scenos mums su plika akimi nesimatė, o ir žmonės būtų užstoję, nors ieškojau, kad nebūtų priešais labai aukšti. Bet ekranai matėsi tobulai.
------
Nedariau jokių nuotraukų nei video. Nors buvau prašyta. Bet visgi aš senamadiška čia - aš einu mėgautis koncertu, susirinkti iš jo viską ką galima
-------
Beje, man tas Ričį pakeitęs gitaristas toooks fainas.
-----
Ir šiaip jis labai pozityvus ir fainas, jei susitiksi, niekad neatsisakys nuotrauką pasidaryti, bendrauja su fanais twitteryje. Nuolat daro klausimus/atsakymus prieš kokius skrydžius ar koncertus, kai turi laiko.
------

nu, žinai...greičiau atgal tik arkliai namo lekia biggrin.gif autikas stabiliu greičiu biggrin.gif ale bet tikrai ilgai - mes važiavom 8h atsimenu unsure.gif užmigt neužmigau, bo tetutė už manęs taip knarkė, kad nereikėjo ir sirenos.. tai taip įsijaučiau į filmus, kad kažkaip visai neprailgo smile.gif nu plius su persėdimu, tai biškį prasijudėjom Rygoj smile.gif
------
super wub.gif kaip aš pasiilgau Talino.. ar patiko? smile.gif
------
ai, Taline visada vakarais šalta doh.gif jau įsiminiau, kad diena eini su maike - karšta, o grįžti - su pūkine ir pats tas... beje, labai man keista buvo, kai pilnai nesutemsta ten...
------
nu kad tavo padidinti visada reikalavimai Džoniui... biggrin.gif
-----
nu va - smagu : ) šiaip ir geriausia - neyoutubint prieš tai, nes tada nori - nenori, automatiškai lygini... o tas Dainų slėnis, gi identiškas kaip mūsų Vingio Parkas, ne? bet tikrai - laimė nelijo, nes atsimenu, kuo tau vienas koncas baigės : oh:
-----
suuper smile.gif reiškia vis tobulina koncus
------
kuri tau čia nuobodi?
------
o kokios dainos buvo? papasakok, gi įdomu biggrin.gif
------
manau, specialiai koncui ir atvažiavo lietuviai..
------
jeetus, aš matyt į kažkokius netokius koncus vaikštau biggrin.gif su atsiprašymais dar... pas mane pvz iki atsiprašymų net nespėja daeit laugh.gif kiekvienąkart galvoju nesigrūsiu į priekį, ir kiekvienąkart mane minia ten nustumia, kažkokiu būdu, kad nespėju, nė susivokt biggrin.gif nors pvz per Aerosmithus, tai planavom brautis į pirmą eilę, tai koks ten brautis, tik durys atsidarė, žiūriu, jau prispausta prie tos pertvaros doh.gif ir tik girdžiu draugė rėkia - kairiau varyk, kairiau lotuliukas.gif nes ta išsistudijavus buvo prieš eidama, iš ankstesnių koncų, kur geriausia stovėt
-----
o va čia labai sveikintinas dalykas... labai erzina, kai nueini į koncą ir prieš tave telefonų jūra filmuojančių... toks jausmas, kad visą koncą ir pražiūri per ekraną.. tai kam išvis eit - galima sėkmingai youtube tada pažiūrėt.. tik nesuprantu, ką veikia su tais įrašais po to - kokybė tai lieva gaunas..
-----
nuu už Ričį bet kuris turbūt fainesnis būtų.. kaip tai susigadinęs vyrukas reputaciją...
-----
thumbup.gif šaunuolis!
-----
geras, kaip fainai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 06 03, 15:11)
nu jo, toks variantas gal ir logiškas, ir teisingas būtų Galėtų kažkokią tokią ar panašią taisyklę įvest.
---
Dančikui nereikėjo net vartaliotis, jis ir taip visas panas užbūrė
---
loool prajuokino ir mane tas momentas Bet vistiek paskui juos pasirinko - gal neišsigando per daug
---
o kodėl galvoji nelaimės? Kad ne vietinė?
---
nu čia jau tokių ir panašių plaukų bėda - beveik visada būt kūtvėlom
bet įsivaizdavau blogiau, čia dar pakankamai normaliai
---
oi, tiksliai, jūs gi susitiksit Tai jau gal tuoj pagaliau išvysit tą žvaigždę?
---
Kaip supratau, tai ne tokia ir trumpa Bet nelabai įsivaizduoju ką jie ten tiek daug prirodys  Kad paskui nebūtų per daug ištempta.

taisyklės tai nereik - kokia prasmė tada kitiem būtų atsisukt biggrin.gif bet šiaip man kažkaip atrodo, jei pirmas atsisuka - reiškia labiausiai ir įvertina, išgirsta..
------
nu koks ten užbūrė - atbaidė visus biggrin.gif nu išskyrus Katią (turbūt dėl to, kad eksė biggrin.gif ) ir Oksę (dėl to, kad.. nežinau, šiaip matyt drąsi motera biggrin.gif)gi pasakojau, kaip pirmą laidą pas vargšą niekas nėjo beveik - jau buvau išsigandus, kad iki rudens nusitemps projektas biggrin.gif net Saška su jo daina pas Monatiką nuėjo doh.gif lotuliukas.gif ir šiaip jo komanda jaučiu koks 80% buvo bernai biggrin.gif po to koks stipresnis vaikinas pasirodydavo, zyzdavo, kad nee neimsiu, reik pagaliau panų biggrin.gif nes nu vien bernai beveik..
-----
kur nepasirinks, kai Lioška iš kailio nėrėsi - ir vartaliojosi, ir baseto akim žiūrėjo biggrin.gif ale toks ramus jis man atrodė, o matai kaip klastūniškai iššoko su savo šou biggrin.gif
-----
taip, net nemanau, o esu tikra...
------
nu bet yra - kirpykla, šukos.. biggrin.gif
ne, tai čia aš tau pakankamai normalų parodžiau biggrin.gif kitus - gėda biggrin.gif
beet, raištis is back biggrin.gif
https://www.instagra.../p/ByPqCfrhgSS/
tiesa per koncertus, vis tiek visu gražumu... ale kaip žvengiau - per vieną koncą sako:"Oksanačka, nu kaip tu jautiesi?" ta iškart keičia temą "Puikiai, klausyk kooookia graži daina, kur dabar dainavai" D: "Tau patiko?" O:"Oi, labai.." D: "o davai perdarom ukrainietiškai?" ir aš iškart pagalvojau - gi Arsenijus, nespės į teismą padavinėt už O-zončikų coverius lotuliukas.gif bet gerai jie šneka - jinai su juo ukrainietiškai, jis rusiškai lotuliukas.gif
-------
mhm.. per daug garbės zviazdai - nevažiuosiu tikrai biggrin.gif
------
nu bet tada jau toks realybės šou bus biggrin.gif maždaug viena laida- viena diena biggrin.gif
Atsakyti
Ok, Ingėnas fotkėm nesidalina, pasidalinsiu aš biggrin.gif jei rodys jum
Scena tikrai wow buvo wub.gif labai graži foto beje gavosi
https://m.vk.com/fee...all-11623_76941

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 06 03, 15:11)
pats Džonis kaip toj scenoj atrodė? Ir ar nenusidažęs dar plaukų?
---
Ekranai tai taip, laaabai daug ką duoda. Labai papildo visą atmosferą. Pvz kai BA konce prieš kelis metus buvau, tai pas juos irgi scena buvo labai paprasta, bet ekranuose daug gerų kadrų
--
Matyt, naudojosi proga žmonės. Jaučiu Lenkijoj irgi turėtų būt nemažai lietuvių
---
LPrisimenu kaip Robis apie suomius berods kalbėjo, kad labai jau visi ramūs ten per koncertą :
---
Tas bendravimas socialiniuose tinkluose su fanais labai daug pliusų duoda muzikantams ar aktoriams. Kažkaip tokie artimesni atrodo, kai gali užklaust kažko ir atsako
---
tai taip, nežiūriu aš jo vien dėl tų šiurpybių ir negatyvo. Esu mačiusi daug dokumentinių kadrų, tai jau įsivaizduoju kaip ten baisiai turi rodyt per tą serialą..

Nu Tuktuk doh.gif lotuliukas.gif
——-
Ir vis apie ne tuos pagalvoju.. doh.gif
———
Joo, į Lenkiją lb daug kas varo į koncertus.. va ir į Metallicą labai nemažI varančiu, ir į Depechus daug važiavo..
——-
Kad ar ne apie estus? biggrin.gif
——-
Tikrai taip smile.gif
——-
Bet nu verta žinok.. baisybes galima ir prasukt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 04 birželio 2019 - 00:12
Labas 4u.gif
Nu bet šakės, koooks karštis lauke doh.gif :oh Vakar visą dieną išleipus, šiandien vėl :oh Ir belekoks nuovargis, nors ir nepersidirbau. Va toks oras man pats nemėgstamiausias doh.gif Tik tiek, kad saulė šviečia : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 06 04, 00:41)
jeetus, aš matyt į kažkokius netokius koncus vaikštau  su atsiprašymais dar... pas mane pvz iki atsiprašymų net nespėja daeit kiekvienąkart galvoju nesigrūsiu į priekį, ir kiekvienąkart mane minia ten nustumia, kažkokiu būdu, kad nespėju, nė susivokt
---
nors pvz per Aerosmithus, tai planavom brautis į pirmą eilę, tai koks ten brautis, tik durys atsidarė, žiūriu, jau prispausta prie tos pertvaros  ir tik girdžiu draugė rėkia - kairiau varyk, kairiau  nes ta išsistudijavus buvo prieš eidama, iš ankstesnių koncų, kur geriausia stovėt

lotuliukas.gif Man vieną kartą irgi labai jau mandagūs vaikinukai papuolė (berods per Robio koncertą Vingio parke) - užleido į priekį, nes tipo jie užstos biggrin.gif Pagalvojau, kas čia per stebuklai vyksta : D
--
:lol :lol oi negaliu lotuliukas.gif :oh

QUOTE(blackkiss @ 2019 06 04, 01:35)
taisyklės tai nereik - kokia prasmė tada kitiem būtų atsisukt  bet šiaip man kažkaip atrodo, jei pirmas atsisuka - reiškia labiausiai ir įvertina, išgirsta..
------
nu koks ten užbūrė - atbaidė visus  nu išskyrus Katią (turbūt dėl to, kad eksė  ) ir Oksę (dėl to, kad.. nežinau, šiaip matyt drąsi motera )gi pasakojau, kaip pirmą laidą pas vargšą niekas nėjo beveik - jau buvau išsigandus, kad iki rudens nusitemps projektas  net Saška su jo daina pas Monatiką nuėjo  ir šiaip jo komanda jaučiu koks 80% buvo bernai  po to koks stipresnis vaikinas pasirodydavo, zyzdavo, kad nee neimsiu, reik pagaliau panų  nes nu vien bernai beveik..
-----
kur nepasirinks, kai Lioška iš kailio nėrėsi - ir vartaliojosi, ir baseto akim žiūrėjo  ale toks ramus jis man atrodė, o matai kaip klastūniškai iššoko su savo šou
-----
nu bet yra - kirpykla, šukos..
---
ne, tai čia aš tau pakankamai normalų parodžiau  kitus - gėda 
---
beet, raištis is back
https://www.instagra.../p/ByPqCfrhgSS/
---
tiesa per koncertus, vis tiek visu gražumu... ale kaip žvengiau - per vieną koncą sako:"Oksanačka, nu kaip tu jautiesi?" ta iškart keičia temą "Puikiai, klausyk kooookia graži daina, kur dabar dainavai" : "Tau patiko?"  O:"Oi, labai.."  D: "o davai perdarom ukrainietiškai?" ir aš iškart pagalvojau - gi Arsenijus, nespės į teismą padavinėt už O-zončikų coverius :
---
bet gerai jie šneka - jinai su juo ukrainietiškai, jis rusiškai
-------
mhm.. per daug garbės zviazdai - nevažiuosiu tikrai

Nu ir Tiną laugh.gif
Tai reikia prie jo biškį priprast, nes jis toks drakuliškas, biškį bauginantis, kai pirmą kartą matai biggrin.gif O drąsesnės moteros supranta kas kaip biggrin.gif
---
aha, toks lygtai biškį klastūnas biggrin.gif Bet dar iki galo neperpratau aš jo : D Ten ta jo partnerė jam liepia visokius salto daryt tai jis vargšas ir daro laugh.gif
Man kaip Lioška, taip aš prisimenu senąjį eurovizinį Liošką :lol
---
oi, geriau šukų tu jam nesiūlyk, jei nenori, kad būtų panašus į pudelį lotuliukas.gif
---
eik jau, nemanau, kad taaaip blogai biggrin.gif
---
nu va, išsiprašei, tsakant bigsmile.gif Bet visai gerai jam tas raištis. Beje, aš labai panašius akinius turiu biggrin.gif
--
lotuliukas.gif doh.gif
---
bet tai va ir susišneka biggrin.gif Taip daug lengviau turėtų būt kalbą mokytis biggrin.gif
---
nu kaip tu taip gali unsure.gif toookia zviozda ir nevažiuosi :oh

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 04, 02:19)
Ok, Ingėnas fotkėm nesidalina, pasidalinsiu aš  jei rodys jum
Scena tikrai wow buvo labai graži foto beje gavosi

------

Nu Tuktuk doh.gif lotuliukas.gif
——-
Ir vis apie ne tuos pagalvoju..
———
Kad ar ne apie estus?

nerodo unsure.gif
---
tu nežvenk, čia svarbus momentas biggrin.gif
---
taip ir galvojau, kad taip pagalvosi laugh.gif
---
kad lyg ir ne, nebent jis ne vieną kartą apie juos kalbėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 06 05, 14:57)
Nu bet šakės, koooks karštis lauke Vakar visą dieną išleipus, šiandien vėl  Ir belekoks nuovargis, nors ir nepersidirbau. Va toks oras man pats nemėgstamiausias Tik tiek, kad saulė šviečia :
-----
Man vieną kartą irgi labai jau mandagūs vaikinukai papuolė (berods per Robio koncertą Vingio parke) - užleido į priekį, nes tipo jie užstos Pagalvojau, kas čia per stebuklai vyksta
--
Nu ir Tiną
-----
Tai reikia prie jo biškį priprast, nes jis toks drakuliškas, biškį bauginantis, kai pirmą kartą matai O drąsesnės moteros supranta kas kaip
---
aha, toks lygtai biškį klastūnas Bet dar iki galo neperpratau aš jo Ten ta jo partnerė jam liepia visokius salto daryt tai jis vargšas ir daro
----
Man kaip Lioška, taip aš prisimenu senąjį eurovizinį Liošką
---
oi, geriau šukų tu jam nesiūlyk, jei nenori, kad būtų panašus į pudelį
---
eik jau, nemanau, kad taaaip blogai
---
nu va, išsiprašei, tsakant Bet visai gerai jam tas raištis. Beje, aš labai panašius akinius turiu
--
nu kaip tu taip gali  toookia zviozda ir nevažiuosi
----
tu nežvenk, čia svarbus momentas
---
kad lyg ir ne,  nebent jis ne vieną kartą apie juos kalbėjo

aš vengiu lauke būt dabar unsure.gif bet jo šiandien tai vos gyva paršliaužiau biggrin.gif o dar drauge autike sutikau, sakau, nu bet ir karštis.. o jinai tokia aktyvi "ai normaliai.." sako biggrin.gif galvoju, džyyyz, žmogaau.. : D
o vakar net nespėjau sušilt.. ofise - antarktida su pingvinais, grįžt - parvežė su mašina, o vakare sėdėjau balkone vien su maike ir šorčiukais, ir taaip užsižiūrėjau serialą, kad tik kai pradėjo eit titrai, supratau KAIP aš sušalau..

o aš 5dienį dar į koncą einu, tai išvis žada tą patį karštį, plius perkūnijas ir žaibus.. : oh: tai, jei žaibuos, tai nežinau... susikraustysiu ten pas juos ant scenos kamputy biggrin.gif
-----
tai kas ten per žirafos tau papuolė? biggrin.gif
-----
aš turėjau omeny iš dalyvių, bet ir Tina - oi neee, neiškart jinai įklimpo laugh.gif kažkokia biškį jautėsi neapykanta iš jos pusės, pradžioj.. man rodos, visų panaši reakcija iš pradžių į jį būna biggrin.gif nu kažkoks tikrai erzinantis tipelis pradžioj atrodo..
dar susipyko abu, atsimenu.. tas kažką suskėlė, kad ji nemoka "pralaimėt", ta atkirto " o tau neatrodo, kad perlenki lazdą?!".. tai galvoju, nu jei taip visą projektą bus.. : D
----
nu nuskambėjo tai.. lotuliukas.gif tipo reik priprast, ir po to nebebijai laugh.gif kaip apie kokį gyvūną..
-----
joo, vat kažkaip savo žodžio jis ten neturi .. norėjo atsisukt į vieną mergaitę, beeeet Nadia neleido :oh : o jinai atsisukdavo, net nesitarus biggrin.gif
------
šiaip aš tik per antrą laidą sužinojau, kad jis Lioška... ji Pozityvu vadina laugh.gif
-----
o tai dabar tai ne pudelis.. biggrin.gif dar kai straksi ant scenos, tai tikrai tos garbanėlės, kaip pudelio ausys lapsi laugh.gif
beje, tokią fainą dainą atknisau.. nieko nesuprantu, bet tokia miela labai..
https://www.youtube....h?v=N_RJ9wMjFCQ

beje, vakar užtaikiau instagrame ant live'o jo, nu tiksliau kai užtaikiau, jau nebe live buvo, bet neesmė, tik pradžią ir pažiūrėjau biggrin.gif tai tiek prisijuokiau.. kažkuriam live jis pareiškė, kad ai nuobodu, jei galima būtų gyvai čia su kuo pašnekėt.. žodžiu iš kažko sužinojo, kad vis tik galima, bet KAIP tą padaryt ryškiai nesužinojo laugh.gif nu čia reikėjo matyt - atrodė kaip 80-metis prie kompo būtų pasodintas biggrin.gif viena pana fanė nusiuntė invitationą, bet kažkaip nesugebėjo jis accept'int normaliai, kad ji matytųsi,kuitėsi, kuitėsi, nu o ta pana - irgi IT'išnikė gera - sugebėjo Daną užblokuot, kol jis susigrabaliojo, kaip ten acceptint lotuliukas.gif Danas sako, "joo, nu nepadedat man, reikės, gal youtube pažiūrėt mokomąjį video, nes hakeris aš dar tas .. instagramščikas" lotuliukas.gif po to jau susigrabaliojo kažkaip..
-----
nu va, belieka tik raištį susiveikt : D man tai netinka tokie akiniai.. nu tiksliau aš taip galvoju, kad netinka, nes niekad ir nesimatavau kažkaip..
------
nuuu, nežinau, kaip šitai išgyvent reiks..
------
oi negaliu... : looooool:
------
aš jau neatsimenu.. ale Robis pradėjo vaidentis instagrame irgi : D
Papildyta:
Ale žiūrėk, tik paminėjau vakar kirpyklą ir šukas, Seriožka klausia, kaip jam kirptis lotuliukas.gif
https://www.instagra...id=s113nswkeka4
Nu jetus.. o vat jam kaip tik ir nereik kirptis biggrin.gif
———-
lotuliukas.gif paskaityk ką parašęs po fotke biggrin.gif taip ir matau kaip vejasi, kaip Mikę Pukuotuką lotuliukas.gif
https://www.instagra...d=1uevf1n8mm1sd

Papildyta:
Nugriūsiu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
https://www.instagra...d=1e9gc0pwmh9v3
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 05, 19:38)
o dar drauge autike sutikau, sakau, nu bet ir karštis.. o jinai tokia aktyvi "ai normaliai.." sako  galvoju, džyyyz, žmogaau..
----
o vakar net nespėjau sušilt.. ofise - antarktida su pingvinais, grįžt - parvežė su mašina, o vakare sėdėjau balkone vien su maike ir šorčiukais, ir taaip užsižiūrėjau serialą, kad tik kai pradėjo eit titrai, supratau KAIP aš sušalau..
----
o aš 5dienį dar į koncą einu, tai išvis žada tą patį karštį, plius perkūnijas ir žaibus..  tai, jei žaibuos, tai nežinau... susikraustysiu ten pas juos ant scenos kamputy
-----
tai kas ten per žirafos tau papuolė?
-----
aš turėjau omeny iš dalyvių, bet ir Tina - oi neee, neiškart jinai įklimpo  kažkokia biškį jautėsi neapykanta iš jos pusės, pradžioj.. man rodos, visų panaši reakcija iš pradžių į jį būna  nu kažkoks tikrai erzinantis tipelis pradžioj atrodo..
dar susipyko abu, atsimenu.. tas kažką suskėlė, kad ji nemoka "pralaimėt", ta atkirto " o tau neatrodo, kad perlenki lazdą?!".. tai galvoju, nu jei taip visą projektą bus..
----
nu nuskambėjo tai tipo reik priprast, ir po to nebebijai  kaip apie kokį gyvūną..
-----
šiaip aš tik per antrą laidą sužinojau, kad jis Lioška... ji Pozityvu vadina
-----
o tai dabar tai ne pudelis.. dar kai straksi ant scenos, tai tikrai tos garbanėlės, kaip pudelio ausys lapsi
beje, tokią fainą dainą atknisau.. nieko nesuprantu, bet tokia miela labai..
https://www.youtube....h?v=N_RJ9wMjFCQ
----
beje, vakar užtaikiau instagrame ant live'o jo, nu tiksliau kai užtaikiau, jau nebe live buvo, bet neesmė, tik pradžią ir pažiūrėjau  tai tiek prisijuokiau.. kažkuriam live jis pareiškė, kad ai nuobodu, jei galima būtų gyvai čia su kuo pašnekėt.. žodžiu iš kažko sužinojo, kad vis tik galima, bet KAIP tą padaryt ryškiai nesužinojo  nu čia reikėjo matyt - atrodė kaip 80-metis prie kompo būtų pasodintas  viena pana fanė nusiuntė invitationą, bet kažkaip nesugebėjo jis accept'int normaliai, kad ji matytųsi,kuitėsi, kuitėsi, nu o ta pana - irgi IT'išnikė gera - sugebėjo Daną užblokuot, kol jis susigrabaliojo, kaip ten acceptint  Danas sako, "joo, nu nepadedat man, reikės, gal youtube pažiūrėt mokomąjį video, nes hakeris aš dar tas .. instagramščikas"  po to jau susigrabaliojo kažkaip..
-----
nu va, belieka tik raištį susiveikt man tai netinka tokie akiniai.. nu tiksliau aš taip galvoju, kad netinka, nes niekad ir nesimatavau kažkaip..
------
ale Robis pradėjo vaidentis instagrame irgi
---
Ale žiūrėk, tik paminėjau vakar kirpyklą ir šukas, Seriožka klausia, kaip jam kirptis
https://www.instagra...id=s113nswkeka4
Nu jetus.. o vat jam kaip tik ir nereik kirptis
———-
paskaityk ką parašęs po fotke  taip ir matau kaip vejasi, kaip Mikę Pukuotuką
https://www.instagra...d=1uevf1n8mm1sd

-------
Nugriūsiu...
https://www.instagra...d=1e9gc0pwmh9v3

blink.gif tikrai man sunku įsivaizduot kaaaip gali patikt toks karštis :oh Bet pažįstu ir aš kelis tokius, kuriems patinka : D
---
nu geras unsure.gif gal pas jus tam krašte kiek vėsiau : D Nes čia tai ir vakar, ir šiandien tvankuma ir vakare :oh
---
:lol O į kokį koncą?
---
kad nelabai ir žirafos, bet jie gal įsivaizdavo, kad žirafos : D Aišku, vistiek būtų užstoję, tai džiaugiausi, kai užleido į priekį biggrin.gif
--
bet tai kaip įdomiai biggrin.gif Grynai gaunasi "nuo neapykantos iki meilės" biggrin.gif
--
nu tai...Drakula ir lieka Drakula, čia jau baisiau nei gyvūnas laugh.gif
---
tinka jam tas nikas biggrin.gif Man jis toks gerietis atrodo.
---
loool :lol Bet jei šukas panaudotų tai galimas ir koks nors toks variantas:
https://www.remysoft...-remysoft-1.jpg
Taip kad kol kas dar pas jį nėra taip blogai :laugh
Aha, graži smile.gif Bet ta merdžina jam viską gadina :oh Tas taip rimtai įsijautęs, o ji - kaip mūsų olialiakinės maivosi taip ne į temą :oh
--
loooooooool oi negaliu, kad prajuokinai lotuliukas.gif doh.gif bet tai žiūrėk, ir tu gali su juo pabendraut gyvai bigsmile.gif Parašyk ką nors ir pasakyk ką atrašė laugh.gif
---
aha biggrin.gif
Tie akiniai, man atrodo, kad nelabai ir man tinka, todėl nedažnai ir nešioju. Ta jų forma gana problematiška. Vis pagalvoju kam man jų reikėjo :oh
--
Man Robis youtube su savo vlogais vis išlenda, bet seniai jau bežiūrėjau : D
--
bet, kaip suprantu, jis jau kaip ir apsikirpo? biggrin.gif Man tai visai patinka biggrin.gif Jau pabodę tie ilgoki plaukai, reik atsinaujint biggrin.gif
---
loooool :oh bet tai ar čia man vaidenasi, ar iš tikrųjų, ten apačioj prie kojų dar pora bičių matosi? laugh.gif
---
jeckauuuu, kokio mielumo ir juokingumo video laugh.gif wub.gif Koks gražutis tas jo vaikiukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 birželio 2019 - 23:00
Labas smile.gif
Žinai, Tuktuk, atsiimu žodžius - gal tu to Černibylio ir nežiūrėk vis dėl to.. po vakarykštės serijos ilgai neatsigavau doh.gif dabar vakar reportažą tokį pamačiau žiaurų, kaip girti policininkai 5metį nušovė... nu tai.. neturiu, ką pasakyt...

QUOTE(tuktuk @ 2019 06 05, 22:59)
tikrai man sunku įsivaizduot kaaaip gali patikt toks karštis :oh Bet pažįstu ir aš kelis tokius, kuriems patinka :
---
nu geras : gal pas jus tam krašte kiek vėsiau :Nes čia tai ir vakar, ir šiandien tvankuma ir vakare
---
O į kokį koncą?
---
kad nelabai ir žirafos, bet jie gal įsivaizdavo, kad žirafos Aišku, vistiek būtų užstoję, tai džiaugiausi, kai užleido į priek
--
nu tai...Drakula ir lieka Drakula, čia jau baisiau nei gyvūnas
---
tinka jam tas nikas Man jis toks gerietis atrodo.
---
loool Bet jei šukas panaudotų tai galimas ir koks nors toks variantas:
https://www.remysoft...-remysoft-1.jpg
Taip kad kol kas dar pas jį nėra taip blogai
——-
Aha, graži ) Bet ta merdžina jam viską gadina Tas taip rimtai įsijautęs, o ji - kaip mūsų olialiakinės maivosi taip ne į temą
--
loooooooool oi negaliu, kad prajuokinai bet tai žiūrėk, ir tu gali su juo pabendraut gyvai : Parašyk ką nors ir pasakyk ką atrašė :
---
Tie akiniai, man atrodo, kad nelabai ir man tinka, todėl nedažnai ir nešioju. Ta jų forma gana problematiška. Vis pagalvoju kam man jų reikėjo
--
bet, kaip suprantu, jis jau kaip ir apsikirpo? Man tai visai patinka Jau pabodę tie ilgoki plaukai, reik atsinaujint
---
loooool  bet tai ar čia man vaidenasi, ar iš tikrųjų, ten apačioj prie kojų dar pora bičių matosi?
---
jeckauuuu, kokio mielumo ir juokingumo video ::: Koks gražutis tas jo vaikiukas

Karštis dar karštis, jei sausas būtų, bet dabar dar ir tvanku.. ėjau ant saulės į kalniuką, tai galvojau širdis sustos doh.gif
———
Ne, tai šilti vakarai - nu +21 buvo, bet kai sėdi, nejudi, tai tikrai vėsoka darosi
———
Į roko balades, bet kaip tai šiemet pražioplinau bilietus, visai iš galvos iškrito šitas koncas, ir tik stovimi liko : D pirmąkart su šituo koncu man taip... nu čia vis per tą voice biggrin.gif
——-
Nu.. jei ne pats priekis, tai gerai : D. Į priekį aš bijočiau Robio konce eit : D
——-
Ne, nu... doh.gif biggrin.gif
——-
Gerietis, bet man nepatinka, tokie su per minkštu charakteriu žmonės... vat mano vienas iš vadovų toks... nu bet kaip vadovui, tai gerai lotuliukas.gif nu ta prasme man gerai : D
——-
Oj! unsure.gif lotuliukas.gif nu aš tau darkart sakau, aš tau nerodžiau tų foto, kur labai blogai biggrin.gif beje, mano kolegė viena su tokia šukuosena kartais ateina
——-
Aha.. geriau Oksę būtų pasisodinęs.. žinai, aišku sunku ir įsijaust, kai nifiga nesupranti apie KĄ dainuoja laugh.gif o šitas šokių baletas ukrainiečiai...
Bet kad gadina sutinku.. nu išvis daug nesąmonių tam jo naujam šou.. vienam šou tipo sakė “bus siurprizas”.. nu kai jis pasako siurprizas, jau baisoka pasidaro.. tipo dainavo tą Dragostea Katios versija. Nu ir visi tikėjos, kad bus Katia. Nu tai kur ten ... iškniso kažkokį vaiką - 15 metų mergaitę, kuri coverius perdainuoja youtube, bet ant scenos matos gyvenime nestovėjus.. tai tu matytum.. aš galvojau ji arba numirs iš baimės ant tos scenos, arba pabėgs... tokia susikausčius, kad aš pradžiai pagalvojau, m iš publikos kažką ištempė..Danas visaip ją palaikyt bandė, nu bet ta net nežiūrėjo doh.gif po to žmonės tarpusavy rašėsi “nesupratau, tai čia šitas siurprizas buvo?” lotuliukas.gif
Aišku sveikintina, kad nori palaikyt/ papromotint jaunus atlikėjus, bet nu ne tokius gi..
——-
Baik tu... irnesakyk.gif neturiu aš ką veikt, galvoji.. laugh.gif
———
Nu vat konkretiem bruožam tą forma..
———
Neee, jis čia įdėjo seną foto, kaip kažkada buvo apsikirpęs ir klausia ar kirptis vėl taip biggrin.gif išverčiau tau vadinas iš S kalbos į žmonių : D
——-
Nu rašė akimirka iki užpuolimo, tai matyt čia jau pirmosios biggrin.gif bet keliukas nu viens prie vieno, kaip mes su šuniu vaikštom blink.gif
——-
Made my day biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 06, 13:59)
Žinai, Tuktuk, atsiimu žodžius - gal tu to Černibylio ir nežiūrėk vis dėl to.. po vakarykštės serijos ilgai neatsigavau dabar vakar reportažą tokį pamačiau žiaurų, kaip girti policininkai 5metį nušovė... nu tai.. neturiu, ką pasakyt...
---
Karštis dar karštis, jei sausas būtų, bet dabar dar ir tvanku.. ėjau ant saulės į kalniuką, tai galvojau širdis sustos
———
Ne, tai šilti vakarai - nu +21 buvo, bet kai sėdi, nejudi, tai tikrai vėsoka darosi
———
Į roko balades, bet kaip tai šiemet pražioplinau bilietus, visai iš galvos iškrito šitas koncas, ir tik stovimi liko  pirmąkart su šituo koncu man taip... nu čia vis per tą voice
——-
Nu.. jei ne pats priekis, tai gerai : D. Į priekį aš bijočiau Robio konce eit : D
——-
Gerietis, bet man nepatinka, tokie su per minkštu charakteriu žmonės... vat mano vienas iš vadovų toks... nu bet kaip vadovui, tai gerai nu ta prasme man gerai
——-
beje, mano kolegė viena su tokia šukuosena kartais ateina
——-
Bet kad gadina sutinku.. nu išvis daug nesąmonių tam jo naujam šou.. vienam šou tipo sakė “bus siurprizas”.. nu kai jis pasako siurprizas, jau baisoka pasidaro.. tipo dainavo tą Dragostea Katios versija. Nu ir visi tikėjos, kad bus Katia. Nu tai kur ten ... iškniso kažkokį vaiką - 15 metų mergaitę, kuri coverius perdainuoja youtube, bet ant scenos matos gyvenime nestovėjus.. tai tu matytum.. aš galvojau ji arba numirs iš baimės ant tos scenos, arba pabėgs... tokia susikausčius, kad aš pradžiai pagalvojau, m iš publikos kažką ištempė..Danas visaip ją palaikyt bandė, nu bet ta net nežiūrėjo po to žmonės tarpusavy rašėsi “nesupratau, tai čia šitas siurprizas buvo?”
——-
Baik tuneturiu aš ką veikt, galvoji
———
Neee, jis čia įdėjo seną foto, kaip kažkada buvo apsikirpęs ir klausia ar kirptis vėl taip  išverčiau tau vadinas iš S kalbos į žmonių : D
——-
Nu rašė akimirka iki užpuolimo, tai matyt čia jau pirmosios bet keliukas nu viens prie vieno, kaip mes su šuniu vaikštom

o siaube, kur čia taip? blink.gif
---
iš ryto dar dar, bet vėliau kas prasideda, tai šakutės doh.gif Mano pagrindinis maistas ištisas dienas - šaltibarščiai biggrin.gif Kažkaip nieko kito net nesinori.
---
ai, jei +21, tai tikiu, kad ir vėsoka pasidaro. Vakar žiūrėjau į termomentrą apie 23 val, tai +23 rodė doh.gif
--
laugh.gif
--
nu trečia eilė kažkur nuo scenos, beveik pats priekis biggrin.gif Turėjau galimybę visai prie pat tos tvorelės būt, nes kai atėjom, tai dar galima buvo rinktis vietą, bet, žinant neprognozuojamą Robį, tai pabijojau aš tos pirmos eilės biggrin.gif
---
nu kaip vadovui tai netgi labai gerai biggrin.gif Jo pavaldiniams biggrin.gif
Bet ir šiaip, man geriau minkštesnis charakteris(bet ne mėmiškas biggrin.gif ), nei koks labai kategoriškas arba kaip papultų kokia Maldeikienė nei ką daryt doh.gif lotuliukas.gif
---
su tokia kaip Dano, ar tokia kaip aš įmečiau? laugh.gif
---
loool : D bet tai matai, vistiek visi tikisi, kad su Katia dainuos tą dainą laugh.gif O kažin kodėl jos neatsiveda : D Ai, beje, man su ta Dragostea daina tai kaip tau su BA - kai tik pamini tą pavadinimą, man iš karto - "Drakono diena" ir nors tu ką doh.gif lotuliukas.gif
--
nugi ne Bareikį siūlau doh.gif lotuliukas.gif
---
loool Nu ir kaip? Nusikirpo taip ar ne? : D
---
Bet tai tavo kerai net į takelius persiduoda doh.gif :lol
Atsakyti
Nu va pažiūrėjau serialą, dabar ramu smile.gif dar neatsigaunu nuo šoko, kokiu mastu pasirodo melavo ir viską slėpė.. jei nebūtų nuslėpę, viso to galėjo ir nebūt...
QUOTE(tuktuk @ 2019 06 06, 22:36)
o siaube, kur čia taip?
---
iš ryto dar dar, bet vėliau kas prasideda, tai šakutės  Mano pagrindinis maistas ištisas dienas - šaltibarščiai Kažkaip nieko kito net nesinori.
---
ai, jei +21, tai tikiu, kad ir vėsoka pasidaro. Vakar žiūrėjau į termomentrą apie 23 val, tai +23 rodė m
--
, bet, žinant neprognozuojamą Robį, tai pabijojau aš tos pirmos eilės 
---
nu kaip vadovui tai netgi labai gerai Jo pavaldiniams Bet ir šiaip, man geriau minkštesnis charakteris(bet ne mėmiškas , nei koks labai kategoriškas arba kaip papultų kokia Maldeikienė nei ką daryt
---
su tokia kaip Dano, ar tokia kaip aš įmečiau?
---
loool bet tai matai, vistiek visi tikisi, kad su Katia dainuos tą dainąkažin kodėl jos neatsiveda
——-
Ai, beje, man su ta Dragostea daina tai kaip tau su BA - kai tik pamini tą pavadinimą, man iš karto - "Drakono diena" ir nors tu ką
--
nugi ne Bareikį siūlau
---
Nu ir kaip? Nusikirpo taip ar ne?
---
Bet tai tavo kerai net į takelius persiduoda

Ukrainoj
——-
Aha, aš iš darbo varau 16h, tai pati ta peklelė biggrin.gif aš irgi šveičiu šaltibarščius.. biggrin.gif su šaltom trešnėm..
——
Ai, tai pas jus karščiau
——-
Nu aš ir 3čioj bijočiau : D mano rodos pirmos dvi eilės nesutrukdytų jam : D
———
biggrin.gif Nu, ne mėmė, bet aš skaitau vis tiek per minkštas.. ale su mano koviniu charakteriu, tai ir nesugyvenčiau su kitokiais vadovais laugh.gif
oi Maldeikienė tai nežinau - išeičiau iškart matyt biggrin.gif
——
Kaip įmetei biggrin.gif
——
Tai savaime suprantama tikisi - su kuo ją dar dainuot biggrin.gif jie ten tobulai derėjo...
——
Nu looool doh.gif biggrin.gif Dragostea žodis reiškia meilė biggrin.gif o visas dainos pav lyg tai meilė po liepom biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif sakai nebijot, neįkas per instagramą? biggrin.gif ai, ten reik pataikyt, kada jis online būna, jau aš tai nesiruošiu jo ten medžiot biggrin.gif ir tai jis dabar išmoko va per instagramą video transliaciją gi pasijungt su kažkuriuo vis iš prisijungusių biggrin.gif žinai čia jau baisu - dar paleis dozę kerų lotuliukas.gif
———
Ką žinau, dingęs biggrin.gif gal taip nusikirpo, kad net nesirodo biggrin.gif
———
kokie dar kerai, nesiundžiau aš ant jo bičių lotuliukas.gif
Atsakyti