Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 00:49)

buvo tokia grupė Neo seniau, tai vokalistas Tryse berods dainuodavo
----
Dabar krepšinio treneris ir šiaip chrišnaitas. Kaip suprantu, jis ją ir įtraukė į tas chrišnas. Bet šiaip man jis kažkoks keistas atrodo
O dabar atkreipiau dėmesį, kad ji ir kelnes pradėjo nešiot, i iškirptes gilesnes.

hm.. Raigardą tik iš jų atsimenu..
------
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif loool.. kaažkaip prajuokino šitas sakinys biggrin.gif treneris ir krišnaitas biggrin.gif profesija biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2020 02 16, 12:29)

Galvoju, kaip čia šį kartą mūsų skoniai nesutapo...
-------
Na ir šitą dainą tik iš smalsumo, nes choreografiją statė ir šoka (tas blondinas kairėje Vaidoto) buvęs dukros šokių mokytojas. Jinai 2 metus šoko pas jį šiuolaikinį šokį studijoje, bet po praeitos vasaros visiškai metė šokius, nes buvo daug skausmų (turbūt didelis fizinis krūvis, kurio organizmas nepavežė, visgi 6 pamokos per savaitę po 1,5 val kiekviena).
-----
O Vaidoto nemėgau dar nuo senų laikų, Milano, kažkoks jis man neaiškus tada atrodė 
------
Tai va, jokių lūkesčių neturėjau. BEET daina patiko ir užkabino nuo pat pirmų sekundžių. Ir pati daina mano stiliaus, o vaizdelis scenoje, apranga, judesiai, visa visuma ir dermė tai iš viso sužavėjo.
Kai pamatai visai netyčia ir pasakai WOW, va šitas !
-----
P.S. mačiau latvių pasirodymą, nu man tai visai ne kažką. Latviai labai dažnai man patinka. Bet šįkart tai pasirodymas/daina, kurio antrą kartą nei klausyti nei žiūrėti nesinori.

kodėl nesuptapo man tik iš pirmo karto nepatiko smile.gif dabar išvis įsimylėjau šitą dainą, ir su kiekvienu pasiklausymu vis labiau wub.gif pas mane išvis visos šitos neapykantos ir meilės biggrin.gif labai plonas siūlelis jas skiria lotuliukas.gif bet ir sako gi, kad geros dainos iš kelinto karto tik patiks... nu ir aišku dadėjo atsiminimas iš praeitų metų - žiauriai man nepatiko ta yes i do... o dabar su šiemetine jau repeat'o mygtukas palūžt baigia biggrin.gif nors ir ta "yes I do" jau puse velnio atrodo..
------
oo geras smile.gif nu gal ir gerai, kad metė, toks krūvis, kaži ar labai sveika paauglei.. o kažką dabar dar lanko Rusnė? smile.gif
------
va va.. same story..
-------
nu choreografija, tai aš sakyčiau išvis pasaulinio lygio.. sakau, nu bent kartą lietuviai scenoj neatrodys, kaip piktosios pamotės išvaryti žibučių parnešt viduržiemy
------
aš sakau, aš net nesupratau, ar man patiko, ar ne.. nu player'y kad neatsidurs, tai vienareikšmiškai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 20:29)
o vaikyti, nu bus visko matyt : Nu nusiteik serialui tiesiog ir viskas  Man svarbiausia, kad šį kartą jau bent be jokių piktumų ir ašarų būtų Žodžiu, kad būtų linksma
---

blink.gif a jie pablūdo? Taigi pernai tai 5 buvo biggrin.gif (ir tai viena jau kaip papildoma laida gavosi)
Nu jau šįmet kaip prigamino laidų, tai kaip už tėvynę
-----
Užtai ir sėdi paskui miegantys (nu kur tau nesėdės, kai matyt nuo ryto iki vakaro filmavimai vyko).
---

Parašiau 'komisiją'  vietoj mokytojų Man dar EV galvoj turbūt biggrin.gif
---
looool doh.gif Tai jau tikrai tu čia neblogai įsidarbinai  biggrin.gif
Rusijos vaikų balsą?

nu tai.. jau antras sezonas, tai kaip ir pripratau biggrin.gif
-----
nu tipo 7 išvis.. bet pernai mažiau dalyvių reikėjo pririnkt lyg, ir ilgesnės laidos tiesiog buvo..
------
ne, filmavimai nuo 14 iki 18h pirma pamaina, o antra pamaina nuo 18 iki 23h..
----
mhm... man atrodo, ne EV tau galvoj.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 15:37)

Pusfinalyje juodai apsirengęs buvo. Berods dar balsavimą darė, kurį variantą rinktis, tai žmonės nubalsavo už baltąjį

labai gražu šitas variantas, ta kontrastas, taip išryškina įvaizdį wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 19:00)
Aš tai matai, dar turėjau kitas favorites (tas Baltas varnas), ir nusivyliau, kad jos nepateko į finalą. Bet šiaip sakau, man ta The Roop daina kuo toliau, tuo labiau patinka, tikrai viena iš geriausių ką esam siuntę
---
pastebėjau, kad iš vokalinės pusės Vaidotas patobulėjęs, nes palyginus su ta daina prieš 2 metus, tai šįkart daug užtikrinčiau vokalas skambėjo. Matyt, įgavo patirties, tai ir jaudulio mažiau belikę.
---
nu reiškia, kiti dalyvai prikaustė labiau biggrin.gif Gerai, kai dėmesys krenta ne į aprangą, o į pasirodymą.
O kad išvaizdus, tai tikrai smile.gif Šiaip labai dailus vyriokas, grynai klasikinių tobulų veido bruožų. Jeigu tektų sakyt tai anksčiau, tai sakyčiau toks gal visai Blackkiss skonio turėtų būt, bet kad dabar pas ją skonis pasikeitęs
----
Skaičiau, kad lyg kamerų darbą ketina peržiūrėt. Gal daugiau nenutobulins g.gif

jo, Varnas aš šiaip labai mėgstu, beeeet EV kaži ar praeitų į finalą..
-----
ir aš pastebėjau, kad net su pernai palyginus daug geriau vokalas skamba..
-----
nuuuuu... kažkada buvo labai didelė simpatija mano blush-anim-cl.gif (ir "slepiuosi po lapais" smailikas) čia po to tik antipatija prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 22:39)
hm.. Raigardą tik iš jų atsimenu..
------
loool.. kaažkaip prajuokino šitas sakinys biggrin.gif treneris ir krišnaitas biggrin.gif profesija
----
dabar išvis įsimylėjau šitą dainą, ir su kiekvienu pasiklausymu vis labiau
----
o dabar su šiemetine jau repeat'o mygtukas palūžt baigia biggrin.gif nors ir ta "yes I do" jau puse velnio atrodo..
-----
nu tipo 7 išvis.. bet pernai mažiau dalyvių reikėjo pririnkt lyg, ir ilgesnės laidos tiesiog buvo..
------
mhm... man atrodo, ne EV tau galvoj.. lotuliukas.gif

anas tai kitaip visai atrodė, gal dėl to ir nepameni biggrin.gif Toks garbanius buvo.
---
laugh.gif
---
tai va ir man ji tokia auganti. Mane iš 3 karto pradėjo kabint smile.gif Pirmus du praplaukė ir tiek. Nu aš labai tikiuosi, kad europiečius iš pirmo paims smile.gif
---
biggrin.gif sakau, kad tuoj jų fane tapsi lotuliukas.gif
Nu šiaip aš jau ir prieš porą metų jum sakiau, kad jie visai gerą, skoningą muziką kuria smile.gif Neklausėt, rupūžės laugh.gif Ir šiaip nebukas tas Milano, protingas vyriokas atrodo smile.gif
---
ai, tai viskas aišku tada.
---
ai nu, ką čia slėpt blush2.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 vasario 2020 - 20:51
bet klausykit, kažkaip niekaip neįsivažiuoju į EV šiemet.. nu kas čia darosi, nesuprantu.. senstu gal ar ką biggrin.gif net rezervotis nieko nesinori šiemet hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 22:50)
nuuuuu... kažkada buvo labai didelė simpatija mano  blush-anim-cl.gif (ir "slepiuosi po lapais" smailikas) čia po to tik antipatija prasidėjo biggrin.gif

ne, nu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar tas smailikas doh.gif lotuliukas.gif
Nu bet pas tave tai žiūriu tikrai pastoviai viskas nuo meilės iki neapykantos svyruoja doh.gif lotuliukas.gif
Bet va kaip atspėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 22:53)
bet klausykit, kažkaip niekaip neįsivažiuoju į EV šiemet.. nu kas čia darosi, nesuprantu.. senstu gal ar ką biggrin.gif net rezervotis nieko nesinori šiemet hmm.gif

nu tikrai, kažin kas čia tau pasidarė hmm.gif kažin ar ne tas pats kas ir man doh.gif lotuliukas.gif

Bet gal dar vėliau pavyks įsivažiuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 vasario 2020 - 20:57
Tuktuk, va atsimeni, mano buvęs voice favpritas, kurio vėliau išsižadėjau.. nu balsas pas ji tai kažkaaaaaaaaaas toooookio.. net Tina sakė, tu toks vienas biggrin.gif bet daina zanūdna tokia.. nors geriausias variantas iš visų dalyvių:
https://www.youtube....h?v=ng5otTLt-_w

Ir Chajatas
https://www.youtube....h?v=GrQ5zecokeQ

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 22:57)
Tuktuk, va atsimeni, mano buvęs voice favpritas, kurio vėliau išsižadėjau.. nu balsas pas ji tai kažkaaaaaaaaaas toooookio.. net Tina sakė, tu toks vienas biggrin.gif bet daina zanūdna tokia.. nors geriausias variantas iš visų dalyvių:

Ir Chajatas

vėliau paklausysiu, dabar metas į Voice'iuką bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 22:57)
---
Ir Chajatas

Ahaa, gerai jį atsimenu bigsmile.gif Tikrai geras balsas pas vyrioką. Jis berods Queens dainavo per kažkurią laidą g.gif Daina tai grynai tipinė eurovizinė. Iš tų tokių didingų eurovizinių. Tokio tipo dainos per EV visada atranda savo klausytoją ir aukštai būna. Tai gal Ukrainai čia visai neblogas variantas būtų iš to kas yra g.gif
---
bet koks pasikeitęs Chajatas bigsmile.gif Nebe blondinas biggrin.gif Šiaip patiko scenografija, kai rodo tik tą žalią ratą, dūmus, ir šokėjus. Kažkaip labai gražiai žiūrėjosi. Daina tai tokia tikrai ne iš pirmo karto užkabinanti.. Galėtų mažiau tų tautinių motyvų būt, tada gal visai sueitų g.gif O šiaip tai nežinau kiek paklausymų reiktų, kad pradėtų vežt.
Atsakyti
Tuktuk!!! biggrin.gif tai pagaliau su tuo tikruoju gimtadieniu! cook.gif happybday.gif happybday.gif friends.gif clap_1.gif Būk laiminga, sveika ir daug, daug sėkmės viskame! 4u.gif

Ps užbėgsiu vėliau pakomentuot, biškį darbai užgriuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 17, 10:50)
Tuktuk!!! biggrin.gif tai pagaliau su tuo tikruoju gimtadieniu!  cook.gif  happybday.gif  happybday.gif  friends.gif  clap_1.gif Būk laiminga, sveika ir daug, daug sėkmės viskame!  4u.gif

Ps užbėgsiu vėliau pakomentuot, biškį darbai užgriuvo biggrin.gif

laugh.gif Ačiū! 4u.gif
Nu vat sakau, prilipo ta 13 prie manęs ir nesuprantu kodėl biggrin.gif O jau kai sveikinat, tai vis nepatogu pasakyt doh.gif biggrin.gif Nors aš tai visiškai nesureikšminu tų datų. Smagu, kai apskritai žmonės prisimena, o ar anksčiau, ar vėliau ne taip ir svarbu smile.gif

Beje, Blackkiss, o tavo 25 kovo ane? Reik pasitikslint, nes man vis kartais susirodo, kad 28 biggrin.gif Ingėno tai atsimenu, kad rugpjūčio 24, kai gandrai išskrena smile.gif (Ingėnai, patikslink, jeigu ne biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 vasario 2020 - 12:12
made my day biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=BBe3bt6P8xQ

plem, bet žinokit darausi priklausoma nuo šitos dainos wub.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2020 02 17, 12:05)
Nu vat sakau, prilipo ta 13 prie manęs ir nesuprantu kodėl biggrin.gif O jau kai sveikinat, tai vis nepatogu pasakyt doh.gif  biggrin.gif Nors aš tai visiškai nesureikšminu tų datų. Smagu, kai apskritai žmonės prisimena, o ar anksčiau, ar vėliau ne taip ir svarbu smile.gif
-----
Beje, Blackkiss, o tavo 25 kovo ane? Reik pasitikslint, nes man vis kartais susirodo, kad 28 biggrin.gif Ingėno tai atsimenu, kad rugpjūčio 24, kai gandrai išskrena smile.gif (Ingėnai, patikslink, jeigu ne biggrin.gif )

aš nežinau, bet tikrai šita data ne šiaip įsiminus biggrin.gif gal tikrai šventei kada 13?
------
aha, 25 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 23:58)
Ahaa, gerai jį atsimenu bigsmile.gif Tikrai geras balsas pas vyrioką. Jis berods Queens dainavo per kažkurią laidą g.gif
----
Daina tai grynai tipinė eurovizinė. Iš tų tokių didingų eurovizinių. Tokio tipo dainos per EV visada atranda savo klausytoją ir aukštai būna. Tai gal Ukrainai čia visai neblogas variantas būtų iš to kas yra g.gif
---
bet koks pasikeitęs Chajatas bigsmile.gif Nebe blondinas biggrin.gif Šiaip patiko scenografija, kai rodo tik tą žalią ratą, dūmus, ir šokėjus. Kažkaip labai gražiai žiūrėjosi. Daina tai tokia tikrai ne iš pirmo karto užkabinanti.. Galėtų mažiau tų tautinių motyvų būt, tada gal visai sueitų g.gif O šiaip tai nežinau kiek paklausymų reiktų, kad pradėtų vežt.

yes, Queenus dainavo smile.gif
https://www.youtube....h?v=U4mEjAmLQ28
---
šiaip jo, tokios dainos į top 10 visada įeina..
----
nu svarbiausia kol nepasakei, neatkreipiau dėmesio, kad nebe blondinas biggrin.gif vat tame ir esmė, kad neveža visai.. tai mes dar jį žinom, o visai Europai? eis arbatos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 17 vasario 2020 - 19:40
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 20:57)
Nu bet pas tave tai žiūriu tikrai pastoviai viskas nuo meilės iki neapykantos svyruoja
——
Bet va kaip atspėjau
——
nu tikrai, kažin kas čia tau pasidarė kažin ar ne tas pats kas ir man
——
Bet gal dar vėliau pavyks įsivažiuot

Oj jo.. biggrin.gif riba labai plonytė biggrin.gif
——-
perpratai, perpratai mane biggrin.gif doh.gif
——-
Nu loooool doh.gif biggrin.gif
——-
Aha... Naivuolė.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 20:50)
anas tai kitaip visai atrodė, gal dėl to ir nepameni oks garbanius buvo.
---
tai va ir man ji tokia auganti. Mane iš 3 karto pradėjo kabint Pirmus du praplaukė ir tiek. Nu aš labai tikiuosi, kad europiečius iš pirmo paims :
---
sakau, kad tuoj jų fane tapsi
——
Nu šiaip aš jau ir prieš porą metų jum sakiau, kad jie visai gerą, skoningą muziką kuria Neklausėt, rupūžės Ir šiaip nebukas tas Milano, protingas vyriokas atrodo 

Tai kad aš jų nei klausiau, nei matydavau, žinok smile.gif tik tas Raigardas vis lįsdavo ekranuose..
——-
Tikrai taip... nu bet kaip pakabina, tai nebeatkabinsi biggrin.gif aš jos negaliu nustot klausyt net biggrin.gif
—-
Nu jau arti to doh.gif laugh.gif
——
Loooool biggrin.gif aš gal ir būčiau paklausius, bet man jis labai antipatiškas atrodė tada..
Atsakyti
Ai, o kodėl sakei mano skonis pasikeitęs? Kad niekur gi jis nesikeitė biggrin.gif
Atsakyti