QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 00:49)
buvo tokia grupė Neo seniau, tai vokalistas Tryse berods dainuodavo
----
Dabar krepšinio treneris ir šiaip chrišnaitas. Kaip suprantu, jis ją ir įtraukė į tas chrišnas. Bet šiaip man jis kažkoks keistas atrodo
O dabar atkreipiau dėmesį, kad ji ir kelnes pradėjo nešiot, i iškirptes gilesnes.
hm.. Raigardą tik iš jų atsimenu..
------

QUOTE(Ingėnas @ 2020 02 16, 12:29)
Galvoju, kaip čia šį kartą mūsų skoniai nesutapo...
-------
Na ir šitą dainą tik iš smalsumo, nes choreografiją statė ir šoka (tas blondinas kairėje Vaidoto) buvęs dukros šokių mokytojas. Jinai 2 metus šoko pas jį šiuolaikinį šokį studijoje, bet po praeitos vasaros visiškai metė šokius, nes buvo daug skausmų (turbūt didelis fizinis krūvis, kurio organizmas nepavežė, visgi 6 pamokos per savaitę po 1,5 val kiekviena).
-----
O Vaidoto nemėgau dar nuo senų laikų, Milano, kažkoks jis man neaiškus tada atrodė
------
Tai va, jokių lūkesčių neturėjau. BEET daina patiko ir užkabino nuo pat pirmų sekundžių. Ir pati daina mano stiliaus, o vaizdelis scenoje, apranga, judesiai, visa visuma ir dermė tai iš viso sužavėjo.
Kai pamatai visai netyčia ir pasakai WOW, va šitas !
-----
P.S. mačiau latvių pasirodymą, nu man tai visai ne kažką. Latviai labai dažnai man patinka. Bet šįkart tai pasirodymas/daina, kurio antrą kartą nei klausyti nei žiūrėti nesinori.
kodėl nesuptapo man tik iš pirmo karto nepatiko

------
oo geras

------
va va.. same story..
-------
nu choreografija, tai aš sakyčiau išvis pasaulinio lygio.. sakau, nu bent kartą lietuviai scenoj neatrodys, kaip piktosios pamotės išvaryti žibučių parnešt viduržiemy
------
aš sakau, aš net nesupratau, ar man patiko, ar ne.. nu player'y kad neatsidurs, tai vienareikšmiškai

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 20:29)
o vaikyti, nu bus visko matyt : Nu nusiteik serialui tiesiog ir viskas Man svarbiausia, kad šį kartą jau bent be jokių piktumų ir ašarų būtų Žodžiu, kad būtų linksma
---
a jie pablūdo? Taigi pernai tai 5 buvo
(ir tai viena jau kaip papildoma laida gavosi)
Nu jau šįmet kaip prigamino laidų, tai kaip už tėvynę
-----
Užtai ir sėdi paskui miegantys (nu kur tau nesėdės, kai matyt nuo ryto iki vakaro filmavimai vyko).
---
Parašiau 'komisiją' vietoj mokytojų Man dar EV galvoj turbūt
---
looool
Tai jau tikrai tu čia neblogai įsidarbinai
Rusijos vaikų balsą?
---

Nu jau šįmet kaip prigamino laidų, tai kaip už tėvynę
-----
Užtai ir sėdi paskui miegantys (nu kur tau nesėdės, kai matyt nuo ryto iki vakaro filmavimai vyko).
---
Parašiau 'komisiją' vietoj mokytojų Man dar EV galvoj turbūt

---
looool

Rusijos vaikų balsą?
nu tai.. jau antras sezonas, tai kaip ir pripratau

-----
nu tipo 7 išvis.. bet pernai mažiau dalyvių reikėjo pririnkt lyg, ir ilgesnės laidos tiesiog buvo..
------
ne, filmavimai nuo 14 iki 18h pirma pamaina, o antra pamaina nuo 18 iki 23h..
----
mhm... man atrodo, ne EV tau galvoj..

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 15:37)
Pusfinalyje juodai apsirengęs buvo. Berods dar balsavimą darė, kurį variantą rinktis, tai žmonės nubalsavo už baltąjį
labai gražu šitas variantas, ta kontrastas, taip išryškina įvaizdį

QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 19:00)
Aš tai matai, dar turėjau kitas favorites (tas Baltas varnas), ir nusivyliau, kad jos nepateko į finalą. Bet šiaip sakau, man ta The Roop daina kuo toliau, tuo labiau patinka, tikrai viena iš geriausių ką esam siuntę
---
pastebėjau, kad iš vokalinės pusės Vaidotas patobulėjęs, nes palyginus su ta daina prieš 2 metus, tai šįkart daug užtikrinčiau vokalas skambėjo. Matyt, įgavo patirties, tai ir jaudulio mažiau belikę.
---
nu reiškia, kiti dalyvai prikaustė labiau
Gerai, kai dėmesys krenta ne į aprangą, o į pasirodymą.
O kad išvaizdus, tai tikrai
Šiaip labai dailus vyriokas, grynai klasikinių tobulų veido bruožų. Jeigu tektų sakyt tai anksčiau, tai sakyčiau toks gal visai Blackkiss skonio turėtų būt, bet kad dabar pas ją skonis pasikeitęs
----
Skaičiau, kad lyg kamerų darbą ketina peržiūrėt. Gal daugiau nenutobulins
---
pastebėjau, kad iš vokalinės pusės Vaidotas patobulėjęs, nes palyginus su ta daina prieš 2 metus, tai šįkart daug užtikrinčiau vokalas skambėjo. Matyt, įgavo patirties, tai ir jaudulio mažiau belikę.
---
nu reiškia, kiti dalyvai prikaustė labiau

O kad išvaizdus, tai tikrai

----
Skaičiau, kad lyg kamerų darbą ketina peržiūrėt. Gal daugiau nenutobulins

jo, Varnas aš šiaip labai mėgstu, beeeet EV kaži ar praeitų į finalą..
-----
ir aš pastebėjau, kad net su pernai palyginus daug geriau vokalas skamba..
-----
nuuuuu... kažkada buvo labai didelė simpatija mano