Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2020 02 17, 21:47)
made my day
https://www.youtube....h?v=BBe3bt6P8xQ
----
plem, bet žinokit darausi priklausoma nuo šitos dainos
----
aš nežinau, bet tikrai šita data ne šiaip įsiminus gal tikrai šventei kada 13?
------
yes, Queenus dainavo
https://www.youtube....h?v=U4mEjAmLQ28
---
nu svarbiausia kol nepasakei, neatkreipiau dėmesio, kad nebe blondinas vat tame ir esmė, kad neveža visai.. tai mes dar jį žinom, o visai Europai? eis arbatos..

aha, mačiau šitą biggrin.gif Nu nors kartą ir wiwiblogs gerą atsiliepimą paliko, nes beveik visada suvarydavo :oh : D
---
nu žinok mane irgi kuo toliau, tuo labiau veža thumbup.gif Jau keletą kartų šiandien prasukau. Ir klipas man jų laaabai fainas wub.gif
---
jo, pamenu, kad švęst tai tikrai variau 13 ne kartą, tai jaučiu gal dėl to ir užsifiksavo biggrin.gif Kažkaip man vis anksčiau išpuldavo.
---
jo, atsimenu, kad gerai labai buvo :super
---
geras : D aš tai plem, iš karto galvoju - kur Chajatas :lol Bet paskui susigaudžiau, kad čia jis : D

QUOTE(blackkiss @ 2020 02 17, 22:12)
Aha... Naivuolė..
----
Tai kad aš jų nei klausiau, nei matydavau, žinok  tik tas Raigardas vis lįsdavo ekranuose..
——-
Tikrai taip... nu bet kaip pakabina, tai nebeatkabinsi aš jos negaliu nustot klausyt net
—-
Nu jau arti to
——
Loooool  aš gal ir būčiau paklausius, bet man jis labai antipatiškas atrodė tada..

blush2.gif biggrin.gif
---
Nu aš jų irgi neklausydavau, bet tą tai kažkaip įsidėmėjau biggrin.gif Gal gražiausiai iš jų atrodė tada : D
---
loool Man irgi panašiai tuoj bus. Peržiūrėjau jau kelias apžvalgas, tai visiems labai tas šokis iš karto įstringa) Aš tai labai tikiuosi, kad daugumai iš pirmo karto įstrigs ir pati daina smile.gif
--
loool : D
---
ne, nu :oh biggrin.gif
Šiaip jis toks prie įdomesnių žmonių, bet tikrai ne koks blogietis biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2020 02 17, 22:54)
Ai, o kodėl sakei mano skonis pasikeitęs? Kad niekur gi jis nesikeitė biggrin.gif

nu..kaip čia pasakius laugh.gif Pagal šio laikotarpio aktualijas, tai pasikeitęs, bet gal čia daugiau išimtis iš taisyklės biggrin.gif

Beje, nebuvo Dančikas atėjęs į chat'ą vakar? : D Kažin kodėl išėmė savo Amūrinę fotkę? Man jis ten taip gerai išėjęs karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 17, 22:50)
aha, mačiau šitą Nu nors kartą ir wiwiblogs gerą atsiliepimą paliko, nes beveik visada suvarydavo
---
nu žinok mane irgi kuo toliau, tuo labiau veža Jau keletą kartų šiandien prasukau. Ir klipas man jų laaabai fainas
---
jo, pamenu, kad švęst tai tikrai variau 13 ne kartą, tai jaučiu gal dėl to ir užsifiksav
——
loool Man irgi panašiai tuoj bus. Peržiūrėjau jau kelias apžvalgas, tai visiems labai tas šokis iš karto įstringa) Aš tai labai tikiuosi, kad daugumai iš pirmo karto įstrigs ir pati daina
---
Šiaip jis toks prie įdomesnių žmonių, bet tikrai ne koks blogietis
——
nu..kaip čia pasakius Pagal šio laikotarpio aktualijas, tai pasikeitęs, bet gal čia daugiau išimtis iš taisyklės
——-
Beje, nebuvo Dančikas atėjęs į chat'ą vakar? Kažin kodėl išėmė savo Amūrinę fotkę? Man jis ten taip gerai išėjęs

Aha, ta patį pagalvojau smile.gif
———
Va, va biggrin.gif kažkas ir rašė, kad arba labai nekenti dainos, arba labai myli.. bet man atrodo, net kurie nekenčia laiko klausimas kada pamils biggrin.gif
———
O gal mes paklausėm, o tu tiesiog nesiginčyjai? biggrin.gif nu mistika, bet va tas 13 man labai įsitvirtinęs atminty..
———
Ai nu bet kita vertus 21 amžius, nu kiek žmonių per EV pirmą kartą išgirsta dainas? biggrin.gif ten fanai net šalių atrankas žiūri tai.. doh.gif
———
Nu aš apie jį nelabai ir domėjaus žinok.. net iš veido, iš pradžių patiko, po to ėmė nepatikt, labai saldutis, dabar lyg vėl nieko, toks suvyriškėjęs...
——-
Tai čia ne skonis, o hipnozė biggrin.gif
———
Aišku buvo, reiki gi paklaust “kak tam vsio?” biggrin.gif pamiršai? Jis gi nežiūri.. biggrin.gif o šiaip retai užeina - 7dnį buvo, tada per valentinkę užėjo pasveikint, o po to nežinau ar buvo, nelindau į chatą pati..

Aha, faina ta fotkė, o išsitrynė? Nes aš irgi nežiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 18, 10:51)
Va, va kažkas ir rašė, kad arba labai nekenti dainos, arba labai myli.. bet man atrodo, net kurie nekenčia laiko klausimas kada pamils 
———
O gal mes paklausėm, o tu tiesiog nesiginčyjai? biggrin.gif
———
Ai nu bet kita vertus 21 amžius, nu kiek žmonių per EV pirmą kartą išgirsta dainas? biggrin.gif ten fanai net šalių atrankas žiūri tai..
———
Nu aš apie jį nelabai ir domėjaus žinok.. net iš veido, iš pradžių patiko, po to ėmė nepatikt, labai saldutis, dabar lyg vėl nieko, toks suvyriškėjęs...
——-
Tai čia ne skonis, o hipnozė
———
Aišku buvo, reiki gi paklaust “kak tam vsio?”  pamiršai? Jis gi nežiūri..  o šiaip retai užeina - 7dnį buvo, tada per valentinkę užėjo pasveikint, o po to nežinau ar buvo, nelindau į chatą pati..
----
Aha, faina ta fotkė, o išsitrynė? Nes aš irgi nežiūriu

aha, kažkaip po kelinto pasiklausymo tikrai labai įsėda į galvą : D Nors man tai ji nebuvo nekenčiama, o tiesiog daina kaip daina, tik tiek kad per daug neįsiminė. Bet, kaip sakiau, dar tą creepy jausmą apturėjau iš pradžių. Paskui jau supratau, kad taip nutiko dėl to, kad kažkaip nebuvau įsiklausius į žodžius ir man pasirodė tarytum visi būtų iš psichiatrinės palatos pabėgę :oh : D Kai įsiklausiau į žodžius, tai dainos nuotaika absoliučiai pasikeitė - gavosi linksma daina ir tikrai ne creepy doh.gif biggrin.gif Šiaip tai dainos žinutė superinė thumbup.gif
---
gaal mastau.gif biggrin.gif
---
Nu aš irgi kažkaip tikiuosi, kad gal pagrindiniai žiūrovai ne po vieną kartą tas dainas išgirsta mastau.gif
---
nu jis labai jau idealaus veido : D Visas jau toks kaip nulietai simetriškas : D Dėl to gal tas saldumo įspūdis susidaro. Man šiaip anksčiau irgi tokie patiko, bet paskui apsivertė visiškai skonis. Nepatinka per gražūs vyrai - turi būt kažkoks cinkelis net ir bruožuose, kuris šiek tiek 'pabaisina', paaštrina, net nežinau kaip pasakyt doh.gif biggrin.gif Bet Vaidotas tai tikrai turėtų patikt didžiąjai daliai EV žiūrėtojų. Šiaip man jis už kokį Jurijų žymiai gražesnis : D
---
ai, nu gal ir taip laugh.gif
---
looool :oh ne nu, pavaro jis : D Ir taip vis netyčia iš karto po laidos ateina lotuliukas.gif
Bet plem, kaip juokiausi - nu šį kartą net su pakarpymu nepasistengė - jeigu anksčiau tik akylesnė akis pastebėtų, kur buvo kirpta, tai šį kartą vos ne belekaip doh.gif Iš kitų laidų momentai paimti :lol
Oi prisižais, man atrodo, Zavadiukas :oh Galų gale kaip kirs per reitingus, tada galės pasidžiaugt.
---
looool Ugdai valią, ane laugh.gif
Nu tą su raudona strėle biggrin.gif
___

Beje, o kokie tau dalyviai yra įstrigę iki šiol? Man tai yra keletas, bet neperdaugiausiai dar kol kas. O jau tuoj perklausos baigsis :hm Ir toks vaizdas, kad šiame sezone visi pas potapus eina :unsure Jau jie gal komandą surinkę :hm Nu gal taip sumontuota.. Gal kitą savaitę bus Dano diena : )
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 18, 12:44)
Paskui jau supratau, kad taip nutiko dėl to, kad kažkaip nebuvau įsiklausius į žodžius ir man pasirodė tarytum visi būtų iš psichiatrinės palatos pabėgę
---
Nu aš irgi kažkaip tikiuosi, kad gal pagrindiniai žiūrovai ne po vieną kartą tas dainas išgirsta
---
nu jis labai jau idealaus veido :Visas jau toks kaip nulietai simetriškas Dėl to gal tas saldumo įspūdis susidaro. Man šiaip anksčiau irgi tokie patiko, bet paskui apsivertė visiškai skonis.
——-
Nepatinka per gražūs vyrai - turi būt kažkoks cinkelis net ir bruožuose, kuris šiek tiek 'pabaisina', paaštrina, net nežinau kaip pasakyt Bet Vaidotas tai tikrai turėtų patikt didžiąjai daliai EV žiūrėtojų. Šiaip man jis už kokį Jurijų žymiai gražesnis
---
looool ne nu, pavaro jis Ir taip vis netyčia iš karto po laidos ateina
——-
Bet plem, kaip juokiausi - nu šį kartą net su pakarpymu nepasistengė - jeigu anksčiau tik akylesnė akis pastebėtų, kur buvo kirpta, tai šį kartą vos ne belekaip Iš kitų laidų momentai paimti
Oi prisižais, man atrodo, Zavadiukas Galų gale kaip kirs per reitingus, tada galės pasidžiaugt.
--
Beje, o kokie tau dalyviai yra įstrigę iki šiol? Man tai yra keletas, bet neperdaugiausiai dar kol kas. O jau tuoj perklausos baigsis Ir toks vaizdas, kad šiame sezone visi pas potapus eina Jau jie gal komandą surinkę Nu gal taip sumontuota.. Gal kitą savaitę bus Dano diena

Loool biggrin.gif nu bet grynai, man irgi iš pradžių psirodė psichuškės naujametinis žiburėlis biggrin.gif
——-
Nors va pernai daug ką per EV išgirdau.. kažkaip nebuvo eurovizinės nuotaikos smile.gif gal kad mūsų daina ne itin tikėjau. Dabar tai reik stebėt konkurentus biggrin.gif
——-
Jo, jo grynai, modelinis toks tipas.. nu bet sakau dabar suvyriškėjęs, tai vėl toks nieko biggrin.gif
——-
Loool, pabasina biggrin.gif bet taip, dėl cinkelio sutinku.. ir šiaip.. charizma turi būt smile.gif
——-
Tai va biggrin.gif nu šįkart atėjo ne po, o likus pusvalandžiui iki pabaigos.. kad niekas nepagalvotų , kad žiūri biggrin.gif
——-
Nekirs.. žmonėm svarbu šitos koalicijos-kenguricijos būtų biggrin.gif
——-
Oj neatsimenu jau biggrin.gif keli tikrai patiko, gal 4 kokie.. viena Tina išgelbėjo pask sekundę, kitą - Danas, irgi paskutinę sekundę.. o pas PTPNK man rodos daugiausia.. keli lyg tik liko..
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 19, 11:48)
Nors va pernai daug ką per EV išgirdau.. kažkaip nebuvo eurovizinės nuotaikos :gal kad mūsų daina ne itin tikėjau. Dabar tai reik stebėt konkurentus
——-
Jo, jo grynai, modelinis toks tipas.. nu bet sakau dabar suvyriškėjęs, tai vėl toks nieko
——-
Loool, pabasina  bet taip, dėl cinkelio sutinku.. ir šiaip.. charizma turi būt 
——-
Tai va  nu šįkart atėjo ne po, o likus pusvalandžiui iki pabaigos.. kad niekas nepagalvotų , kad žiūri
——-
Nekirs.. žmonėm svarbu šitos koalicijos-kenguricijos būtų :
——-
Oj neatsimenu jau  keli tikrai patiko, gal 4 kokie..  viena Tina išgelbėjo pask sekundę, kitą - Danas, irgi paskutinę sekundę.. o pas PTPNK man rodos daugiausia.. keli lyg tik liko..

gerai nuskambėjo laugh.gif
Aš jau keleto paklausiau biggrin.gif Italų labai graži daina wub.gif Šiaip pernykštė įdomesnė buvo(pamenu, turėjau prisipratint ją, tiksliau atlikėjo balso tembrą), bet šių metų italai vėl grįžo prie labiau tradicinės, labai melodingos dainos.
Kas džiugu, tai kad Lietuvą lažybininkai vis iškelia į pirmas pozicijas thumbup.gif Aišku, dar tik mažuma dainų žinomos, bet vistiek smagu biggrin.gif
---
aha, neblogas neblogas biggrin.gif
---
nu čia jau, ko gero, svarbiausias faktorius drinks_cheers.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mėto pėdas laugh.gif
---
bet kai jau pradeda kartotis serialo serijos, tai jau net ir ištikimiausiems dantinams gali nusibost doh.gif laugh.gif
Beje, prisiminiau, mačiau tokį trumpą video youtube (gal tu jį ir pernai rodei, arba man deja vu), žodžiu ten kažkokia panikė filmuojasi su Danu ir prašo linkėjimus perduot dantinoms, tai tas klausia - o kas čia? čia kažkas su dantim susiję? lotuliukas.gif
Taip išeina, kad rumuniškai dantis turbūt irgi kaip lietuviškai biggrin.gif
---

Man atrodo, šita Dano panikė turi labai didelius šansus laimėt:
https://www.youtube....h?v=B9zYj24ZAm0

Ir kaaaip man patiko ta daina, kurią dainavo wub.gif Ir Dancė kad susilydė visas laugh.gif
Pirmą kartą išgirdau, bet taip ir užkabino iš karto wub.gif Ir, svarbiausia, ukrainietiškai dainuoja, žodžių beveik nesuprantu, bet vistiek nu toookia stiprią emociją neša.

Iš Tinos šitas berniukas gerai labai dainavo:
https://www.youtube....h?v=36FYs4RWs30
Paskui tas kur apie gulbes dainavo (toks ekstravagantiškos išvaizdos).

Pas Monatiką šitą įsidėmėjau kažkaip:
https://www.youtube....h?v=2ywVzFSKSR8

O pas potapus, tai ta geltona mergaitė, kur pirmai rodžiau, įstrigo. Šiaip pas juos nemažai gerų balsų nuėjo.

Įdomu bus pažiūrėt ar atspėjau ką nors iš tų, kurie nueis toliausiai biggrin.gif
Atsakyti
Plem, nu viskas, įkrito man Italija į širdį doh.gif wub.gif Kuo toliau tuo man gražesnė ta daina. Šiaip ir iš pat pirmo karto man ji labai graži pasirodė. Nors nieko nesuprantu, bet jaučiu, kad labai stipri emociškai. Kažkaip panašus jausmas kaip išgirdus Sobralio dainą nugalėtoją iš pirmo karto. Šiurpuliukai bėgioja kaskart beklausant wub.gif Biškį negerai biggrin.gif Norėčiau, visgi kad Lietuva laimėtų biggrin.gif Bet Italijos daina, tai wooow kokia stipri... Jei dar balso tembras šiek tiek žemesnis pas vyrioką būtų, tai tikrai sakyčiau, kad daina nugalėtoja.
https://www.youtube....h?v=tPv9ZPXmFWU

Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 19, 12:53)
gerai nuskambėjo
Aš jau keleto paklausiauItalų labai graži daina : Šiaip pernykštė įdomesnė buvo(pamenu, turėjau prisipratint ją, tiksliau atlikėjo balso tembrą), bet šių metų italai vėl grįžo prie labiau tradicinės, labai melodingos dainos.
——
Kas džiugu, tai kad Lietuvą lažybininkai vis iškelia į pirmas pozicijas Aišku, dar tik mažuma dainų žinomos, bet vistiek smagu
---
bet kai jau pradeda kartotis serialo serijos, tai jau net ir ištikimiausiems dantinams gali nusibost
——-
Beje, prisiminiau, mačiau tokį trumpą video youtube (gal tu jį ir pernai rodei, arba man deja vu), žodžiu ten kažkokia panikė filmuojasi su Danu ir prašo linkėjimus perduot dantinoms, tai tas klausia - o kas čia? čia kažkas su dantim susiję?
Taip išeina, kad rumuniškai dantis turbūt irgi kaip lietuviškai
---

Man atrodo, šita Dano panikė turi labai didelius šansus laimėt:
https://www.youtube....h?v=36FYs4RWs30
Paskui tas kur apie gulbes dainavo (toks ekstravagantiškos išvaizdos).
Pas Monatiką šitą įsidėmėjau kažkaip:
https://www.youtube....h?v=2ywVzFSKSR8
——-
O pas potapus, tai ta geltona mergaitė, kur pirmai rodžiau, įstrigo. Šiaip pas juos nemažai gerų balsų nuėjo.

Įdomu bus pažiūrėt ar atspėjau ką nors iš tų, kurie nueis toliausiai

Neklausiau dar italų, namie paklausysiu, bet paskutiniu metu jie manęs kažkaip nežavėdavo.. po to trio nieko geresnio ir negirdėjau wub.gif
——-
Tai taip, anksti tom prognozėm dar, gi niekas beveik dar neišrinkta biggrin.gif
——-
išsisėmė maestro nu biggrin.gif
——-
jo rodžiau biggrin.gif ten ne su pana filmavosi, live’as kiek pamenu buvo smile.gif aha, rumuniškai dinte dantis, dantys - danturâ... visom kalbom čia panašiai smile.gif
———
Aa joo, šita lb gera smile.gif beje, Hardkissų mano mėgstamų čia daina biggrin.gif
——-
Nu bet tu ir atsimeni, klausyk biggrin.gif man tai viskas iš atminties išgaravę biggrin.gif
———
Jo, pas juos nemažai gerų nuėjo, ir labai gaila, nes nu viską jiem sugadindavo bent jau pernai Ptp..
________
Beje, matei Dancė kokią fotkę įsimetė su užrašu nu toookiu.. biggrin.gif man note’as iššoko Instoj kad įsimetė, vat specialiai net nėjau žiūrėt ką ten įsimetė, tai ką tu galvoji - facebooke tada išmetė vėliau biggrin.gif nors niekad facebooke nešokinėdavo, net pamiršau, kad kažkada palaikinau biggrin.gif
_________
Tiesa.. užvakar žiūrėjau laidą kažkokią su Vaidotu, tai toks šiltas, fainas žmogus pasirodė.. be kažkokių kvailų susireikšminimų..

Atsakyti
Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 20, 10:38)
Neklausiau dar italų, namie paklausysiu, bet paskutiniu metu jie manęs kažkaip nežavėdavo.. po to trio nieko geresnio ir negirdėjau  wub.gif
——-
išsisėmė maestro nu
——-
Aa joo, šita lb gera beje, Hardkissų mano mėgstamų čia daina
——-
Nu bet tu ir atsimeni, klausyk  man tai viskas iš atminties išgaravę
———
Jo, pas juos nemažai gerų nuėjo, ir labai gaila, nes nu viską jiem sugadindavo bent jau pernai Ptp..
________
Beje, matei Dancė kokią fotkę įsimetė su užrašu nu toookiu..  man note’as iššoko Instoj kad įsimetė, vat specialiai net nėjau žiūrėt ką ten įsimetė, tai ką tu galvoji - facebooke tada išmetė vėliau  nors niekad facebooke nešokinėdavo, net pamiršau, kad kažkada palaikinau
_________
Tiesa.. užvakar žiūrėjau laidą kažkokią su Vaidotu, tai toks šiltas, fainas žmogus pasirodė.. be kažkokių kvailų susireikšminimų..

Man atrodo, kad šita daina irgi kažkas panašaus bus g.gif Nu aišku, ten trio buvo, tai gal nelabai sulyginama, kai ten trys galingi operiniai balsai, įspūdingas pasirodymas buvo. Nors man asmeniškai kaip daina, tai šita labiau mano skonio smile.gif Kažkuo su Radiohead sena balade asocijuojasi, kiti rašo, kad Coldplay ir Oasis įtaka jaučiasi. Jei reiktų lygint būtent su italų visais pasirodymais, tai šita gal labiausiai su Marco sulyginčiau :hm Bet šitas vyriokas kažkaip charizmatiškesnis gyvame pasirodyme atrodo.
---
ai, nu geriau jau jis tegul nebekuria nieko doh.gif Nežinau kiek teisybės, bet skaičiau, kad per 2 etapą atseit jie visi nebeklausė jokių Zavadiuko pastabų, tipo darė kaip jiems išėjo biggrin.gif
---
tikrai, dabar prisimenu, kad esi minėjus Hardkiss. Nu bet taip grynai iš pat pirmo karto užkabino daina wub.gif
---
nu tuos, kurie jau tikrai geri, tai įstringa man kažkaip biggrin.gif Dar ir daugiau atsimenu : D
---
kažkaip keistai žmonės renkasi. Gal galvoja, kai jis prodiuseris, tai prastums į platesnius vandenis g.gif Nes kito paaiškinimo nelabai randu.
---
Aha, mačiau. nu laaabai graži foto wub.gif
https://www.instagra.../p/B8wPoffFpXU/

Bet tas užrašas, tai..joo.. biggrin.gif Kažkaip mėgsta jis intrigos pamėtėt doh.gif Man atrodo, kad įsimylėjusio žmogaus filosofavimai čia unsure.gif
Jei rimtai, tai peršasi man įvairios mintys. Nu labai nesinori būt kaip tos dantinos, bet dar sužinojus ką jis tame naujausiame žurnale sako, tai nori nenori mozaika pradeda dėliotis unsure.gif Atseit jis sakė, kad norėtų pratęst istoriją su Tina ir kad ji jam artima. Kažin čia iš tiesų taip parašyta, ar dantinos kažką jau prisigalvojo g.gif
Kokie tavo pamąstymai? Mano nuojauta tokiais klausimais dažniausiai neklysta smile.gif Nu kad įsimylėjęs Dančikas, tai beveik 100 proc, bet va tik vienas klausimas iki galo neaiškus - ką biggrin.gif
----

Aha, tikrai fainas jis, jau seniai tai pastebėjau ir visi jo interviu įdomūs būna smile.gif Vienas ypač geras buvo berods radijuj kažkokiame, bet deja, jau nebepamenu konkrečiai koks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 vasario 2020 - 12:53
Įlindau į vkontakte paskaityt. Tai ten neįsikėlęs to post'o, bet panos pačios įdėję komentaruose.
Tai viena vos ne užsipuolė jį - maždaug "ką tu čia rašinėji nesąmones kaip paauglys doh.gif Gal viduramžio krizė užėjus, geriau eik dainų kurt" doh.gif Normaliai ane? blink.gif doh.gif biggrin.gif Ir paskui dar jos stebisi kodėl jis ten retai beužeina ir net neįkėlė to posto doh.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 20, 12:33)
Man atrodo, kad šita daina irgi kažkas panašaus bus Nu aišku, ten trio buvo, tai gal nelabai sulyginama, kai ten trys galingi operiniai balsai, įspūdingas pasirodymas buvo. Nors man asmeniškai kaip daina, tai šita labiau mano skonio
---
ai, nu geriau jau jis tegul nebekuria nieko Nežinau kiek teisybės, bet skaičiau, kad per 2 etapą atseit jie visi nebeklausė jokių Zavadiuko pastabų, tipo darė kaip jiems išėjo
---
tikrai, dabar prisimenu, kad esi minėjus Hardkiss. Nu bet taip grynai iš pat pirmo karto užkabino daina
---
nu tuos, kurie jau tikrai geri, tai įstringa man kažkaip Dar ir daugiau atsimenu
---
kažkaip keistai žmonės renkasi. Gal galvoja, kai jis prodiuseris, tai prastums į platesnius vandenis Nes kito paaiškinimo nelabai randu.
--
Kokie tavo pamąstymai? Mano nuojauta tokiais klausimais dažniausiai neklysta Nu kad įsimylėjęs Dančikas, tai beveik 100 proc, bet va tik vienas klausimas iki galo neaiškus - ką
----

Aha, tikrai fainas jis, jau seniai tai pastebėjau ir visi jo interviu įdomūs būna Vienas ypač geras buvo berods radijuj kažkokiame, bet deja, jau nebepamenu konkrečiai koks.

Oi ne, iki tos šitai dainai kaip iki mėnulio biggrin.gif ta man išvis tobuliausia ever iš visų kada girdėtų dainų.. antroj turbūt rise like a phenix..
ta prasme, taip - tai stipri daina, tik man ji tokia akademiška ir nuobodi, kad vos iki galo ištvėriau biggrin.gif bet jei laimėtų nenustebčiau, komisija tokias labai mėgsta.. ir turbūt vokalo prasme net verta laimėt, bet.. mano širdies net kraštelio neužkabino smile.gif šiaip išvis man italai jau atsibodo su savo sanremo kišimu į EV doh.gif visos dainos gaunasi kaip pagal viena šabloną nulietos..
nu bet sakau - čia jau skonio reikalas, aišku..
———
Tai čia vienas iš dviejų - arba Zavadiukas kuria ir yr golosas, arba nekuria ir nėr biggrin.gif trečio varianto, žinok, neduota biggrin.gif
——-
Bet vat žinok Hardkiss vis tik labiau man patiko smile.gif
———
Aš ir tų ne doh.gif biggrin.gif atsimenu, kad tokių buvo..
———
Žinok manau tikrai todėl.. nes kitaip..
——-
Dėl ko? Kad įsimylėjęs taip, dėl užrašo pats rašė komentuose - paskutinės liūdesio gaidelės prieš linksmą pavasarį, bet žinant Dančiką tai išvis arba teasina, ar tiesiog parašė, kas šovė į galvą, kas atitinka nuotrauką, kaip dažniausiainir būdavo biggrin.gif
——-
Bet kaaaaip aš tos dainos ataikratyt negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Labuks smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 21, 11:06)
Oi ne, iki tos šitai dainai kaip iki mėnulio ta man išvis tobuliausia ever iš visų kada girdėtų dainų.. antroj turbūt rise like a phenix..
---
ta prasme, taip - tai stipri daina, tik man ji tokia akademiška ir nuobodi, kad vos iki galo ištvėriau  bet jei laimėtų nenustebčiau, komisija tokias labai mėgsta.. ir turbūt vokalo prasme net verta laimėt, bet.. mano širdies net kraštelio neužkabino
---
šiaip išvis man italai jau atsibodo su savo sanremo kišimu į EV doh.gif visos dainos gaunasi kaip pagal viena šabloną nulietos..
nu bet sakau - čia jau skonio reikalas, aišku..
———
Tai čia vienas iš dviejų - arba Zavadiukas kuria ir yr golosas, arba nekuria ir nėr  trečio varianto, žinok, neduota :
——-
Bet vat žinok Hardkiss vis tik labiau man patiko
———
Dėl ko? Kad įsimylėjęs taip, dėl užrašo pats rašė komentuose - paskutinės liūdesio gaidelės prieš linksmą pavasarį, bet žinant Dančiką tai išvis arba teasina, ar tiesiog parašė, kas šovė į galvą, kas atitinka nuotrauką, kaip dažniausiainir būdavo 
——-
Bet kaaaaip aš tos dainos ataikratyt negaliu

Rise like a phoenix tai taip, šita tikrai tobula visom prasmėm. Šitą išgirdus jau net jokių, net mažiausių dvejonių nekilo kas laimės biggrin.gif Todėl labai keista, kai visi kalba, kad laimėjo vien dėl to, kad Končita doh.gif Tą dainą bet kas būtų dainavęs ir būtų laimėjęs.
----
Akademiška, tai turbūt nepavadinčiau g.gif Man trio daina labiau akademiška, o šito italo, tai paprastesnė tokia smile.gif (nebent tu akademiškumą kitaip apibrėži). Man grynai Radiohead'ų vibe'as. Vokalo tai labai gero jai reiks, ir gyvame atlikime gali sudrebėt balsas. Bet Sanremo festivalyje tai laaabai gerai sudainavo. Gaila, kad išimtas jau tas video kažkodėl unsure.gif Gyvai daug geriau ir daina atsiskleidžia.
---
Man tai kažkaip atrodo, kad kaip tik skirtingas jie siunčia. Pažėk, pernykštė visiškai kitokio tipo smile.gif Arba Francesco, Rafaelio biggrin.gif Bet va ką jie siunčia, tai kokybę visada. Turbūt nebuvo man jų nei vienos dainos, kur galima būtų sakyt, kad gėda italams.
Mano dvi pačios mėgstamiausios jų dainos, kurias ir dabar kartais paklausau:
https://www.youtube....h?v=TE0uNLp3LuU
https://www.youtube....h?v=X2C-ePvHfAs
Rafaelio, tai iš viso tobula wub.gif

Beje, dėl italų trio, nebuvo taip, kad tau iš pradžių jie labai nepatiktų? biggrin.gif Kažką kaip per miglą atsimenu biggrin.gif Aš iš karto supratau, kad pavarys jie. Nors ir nesu tokios muzikos mėgėja, bet ta daina kažkaip užvežė gal po antro pasiklausymo, nes tokia grynai Eurovizijai buvo tinkama. Beeet pasimaišė Mansiukas jiems : D
---
nu ot :oh
---
Na, vistik originalas yra originalas : ) Aš kai tos merginos atlikime pirmą kartą išgirdau, tai mane labai sužavėjo, paskui tik originalą, kuris irgi nerealiai patiko wub.gif
Bet tai žiūriu, aš pastoviai per šitą Voice išgirstu daug gražių dainų, kurių nežinojau. Dancės "Liubi" taigi irgi iš karto įsimylėjau. Nu taaaip patiko man ta daina iš pat pirmo karto wub.gif Bet dabar kai prisimeni kaip tas Saška, pasielgė, tai :oh Dabar kai žiūriu, tai visi, kurie dainuoja mokytojų dainas, tai VISADA ir nueina pas juos. O kas ten buvo, tai.. :oh Kažkaip kai tik ištrauką mačiau, visai kitaip atrodė kas ten kaip ir ką renkasi, o dabar kai jau viską pilnai žiūriu, tai atėjęs ir supratimas iki kokio lygio kiauliškai Saška pasielgė doh.gif Nu labai negražiai. Dano vietoj ir paskui net nebūčiau jo ėmus vien iš principo : D Šiais metais dar nebuvo tokio pakiaulinusio : D
---
Dėl įsimylėjimo biggrin.gif
O kaip tu prainterpretuotum tą sakinį, kad jis norėtų pratęsti istoriją su Tina ir ji jam artima? unsure.gif Man dvi versijos tik peršasi - arba jis čia jau apie 11 sezoną(bet kaip ir ankstoka būtų) arba tikrai kažkokią istoriją nori tęst, gal šiaip draugystę unsure.gif Nu grynai mėgėjas sukelt intrigą doh.gif biggrin.gif
---
Aš jau ant ribos, kai persiklausysiu, todėl sakiau nebesiklausysiu : D Nes man labai greitai dainos nusibosta, kai aš jas vis suku ir suku. Todėl taupysiu dabar : D
Atsakyti
Labukas smile.gif istorinis įvykis - kol kas LT pirma statymuose biggrin.gif
https://eurovisionwo...odds/eurovision
Atsakyti