Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos 4u.gif
Bela 3
Mėta 1
Dinka 1
Tytė 3
Dyzius 3

Vėtriuk sveikinu su pirkiniu 4u.gif Lai pildosi tavo tokia didelė ir labai triokštama svajonė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Jep ir as naujoj temoj Belos ir metos menatau. Ryt paieskosiu. Is Biziunia atsiusiu

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 11 16, 22:04)
Colomba - kur pradingai, atsiųsk nuotraukų daugiau, juk turi gražių po Lapynos apsilankymo  4u.gif

Neprapuoliau, tik tyliai skaitau. smile.gif Ilgi nekalbadieniai smile.gif

Dėl nuotraukų, galiu atsiųsti, jeigu Lapyna leidžia naudoti jos foto ir jeigu tai neprieštarauja taisyklėms, nes ne aš fotografavau smile.gif
Kitą vertus, ar galiu dalyvauti su Lapynos foto, nes ne aš fotografavau augintinius? smile.gif

Lapyna mano draugė domisi, kur pirkai stovą, ant kurio foną tvirtinai. Man irgi įdomu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 16 lapkričio 2016 - 22:56
Merginos, apvalinkimės... pasikartosiu, kalendoriaus kūryba, gamyba, užima laiko.
Atsakyti
Dinka 1
Dyzius 3
QUOTE(busycat @ 2016 11 16, 22:15)

Gielux, o kas nutiko?

Svoris atsilaisvino ir krito, kai pratimą darė.
QUOTE(Magnuna @ 2016 11 16, 22:34)
<p>Gielux - baisiai nuskambėjo svoris ant veido. Kažkaip daug kam sunkios dienos, laikykimės visos
</p>

Jep visoms linkiu laikytis ir, kad greičiau viskas būtų ok 4u.gif
Tik ką Bela prajuokino, guliu lovoj rašinėju čia, viena ranka virvute su kica žaidžiu, ji šoko nuo grindų ir vietoj virvutes įsikibo į mano koją su nagais, kai nešė vaikis muilą, pamatęs, kad į maisto dievo koją įsikibo biggrin.gif nors aš jai nieko nesakiau biggrin.gif
Atsakyti

Lapyna,  jo bet tokių kotedžų kainos šiuo metu jau kaip namuko. šiaip nespjaunam ir į sublokuotus ar kotedžus, bet pagal dabartinę pasiūlą ir kainą, tai vienas namukas labiausiai patinka. Bet čia kadangi ne super greiti planai, o tik svajojimo stadija. plius lofto dar negalim parduoti, kol nebus suėję 2 metai, kai oficialiai ten gyvenam (paskirtis pakeista į gyvenamąją gal prieš metus), jei parduotume dabar ir iškart nepirktrume kito būsto,  reiktų susimokėti nemažus mokesčius. Kad nemokėti, turi turtą turėti 10 metų arba 2 metus ten gyventi. Kadangi planas gautus pinigus ne visus iškarto atiduoti,  o dalį tik pradiniu imti paskolą , o kitą gautų pinigų dalį jau naudoti įsirengti pilnai.

Atsakyti
Bela 3
Mėta 2
Tytė 3
Diinka 1
Dyziukas 3 - pats tikriausias mūsų temutės angelas sargas su nuostabiais sparnais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Colomba, visagalis Amazon'as... Tiesa, mano fonų laikiklis lievas kinietiškas, rimto fono neišlaikytų (pvz., rulono popieriaus), o ir pilnu pločiu visas girtas.. Bet kadangi nebuvau tikra, ar daug naudosiu, nenorėjau iškart investuoti į rimtą. Ir kol kas katinams jo užtenka. :)

Yra ir lietuviškos internetinės parduotuvės. Ten siuntimas geroookai pigiau, tik asortimentas mažesnis. O dar yra parduotuvė Profoto Konstitucijos pr. (sergita.lt).

Dėl nuotraukų - jos padarytos Tau. Kur ir kaip naudosi - Tavo reikalas. Tik dar ne visas išlukštenau, nes norėjau darbelį veislynui greitai atiduot. Bet ir tarp tų pirmų yra gražių. Labai drąsios ir fotogeniškos katės. :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 lapkričio 2016 - 00:00

Vakar nuvargau - vonios kilimėlį skalbiau, balsus skaičiavau

20161117_053721.jpg

Šiandien miegošiu ilgiau

20161117_053715.jpg

Atsakyti
A kolei Grikis taip nusikalto ant to kilimelio, kiba nepataike?
Atsakyti

gal kam pravers:

https://www.facebook...?type=3

Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Balsuoju: Bela 3 ; Mėta 1 ; Tytė 1 ; Diinka 1 ; Dyzius 3 wub.gif

Vėtra smagu dėl namuko smile.gif

O čia mano angeliukas verysad.gif kaip man paskutiniu metu jo trūksta ir taip liūdna ant dūšios aplamai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti