Busy - mamka vakar vėliau namo parėjo, komisijos pirmininkas į savo tūliką pri**ko kwip jautis ir neužkasė tai matyt ant mažo reikaliuko nusprendė nebelysti į tūliką. Daba gyvens be kilimuko. Dėl kalendoriaus tai jau apvalinamės, vėliausiai pirmadienį vakare jau turėsime laimėtojus

Magnun, puikumelis.

Ačiū, antradienį kaip tik buvo 4 mėn, kai jo nebėra.
Kažkaip iš vis ši savaitė kažkokia ne tokia, gal mėnulis taip veikė, užvakar vėlavo vienas autikas, tad nespėjau persėst į kitą, o jie tai važinėja kas pusvalandį, gerai, kad mikras dar nebuvo nuvažiavęs. Vakar kitas vėlavo, šiandien iš vis gerai ėmė ir sugedo ir nenuvežė iki vietos, tad reikėjo laukti apie 25min. mikriuko.
Vienu žodžiu gerai, kad man jau baigiasi darbo savaitė.
Labas rytas,
išgaudžiau nuotraukas po naujas ir senas versijas, štai:
Bela 3
Mėta 2
Tytė 1
Dinka 1
Dyzius 3
Ainu (veiksmažodis) eškot Bižūncios,
visoms - laikykitės ir neliūdėkite

Labuka, balsuoju už tuos ką matau:
Diinka Nr. 1
Dyzius Nr. 3
Iš senos temos:
Bela Nr. 3
Mėta Nr. 2
Tytė Nr. 2

pradedu nuo pareigos

Bela 3
Mėta 1
Tytė 3
Dyzius 3

O Dinkos katai ir ne tik
Igis (kaip matau be konkurencijos

Birbė
ir
Gražuolė
Rariuk

Gieliux tikiuosi nieko rimnto nenutiko klijentui

Iš karto balsuoju:
Belutė 3
Tytė 3
Diinka 1
Dyzius 3
Labas rytas
Diinka- 1
Dyzius-1
Bela-3
Mėta-2
Tytė-1
beje- Belos, mėtos ir Tytės nuotraukas pamačiau tik senoj versijoj..
Ir dar šiandien sapnavau, kad kalbu telefonu su Hillary Clinton ir ji man pažadėjo 5000 eurų . Vat gaila, už ką- neatsimenu.. :hmm:Tokiu atveju sapnai neišsipildo- ane?
Vilkra, išsipildo Tikriausiai
Na, ekvivalentą vaikų-katinų meile tai tikrai gausi, manau
Diinka, mažyčiai
Mergikės, gal kas norit pasipirkti Timberland batų pigiai-nebrangiai? Man Rut reik, bet bais nesinori 13 eur už siuntimą mokėt. Bendras užsakymas gal nemokamas gautųsi? Kainos tikrai geros. O batų tokių niekai užmušti nesugebu
Vilkra, išsipildo Tikriausiai
Na, ekvivalentą vaikų-katinų meile tai tikrai gausi, manau
Diinka, mažyčiai
Mergikės, gal kas norit pasipirkti Timberland batų pigiai-nebrangiai? Man Rut reik, bet bais nesinori 13 eur už siuntimą mokėt. Bendras užsakymas gal nemokamas gautųsi? Kainos tikrai geros. O batų tokių niekai užmušti nesugebu