Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Beje, mes čia mėtėmės, mėtėmės ir apsukus minčių ratą vėl grįžom prie namo noro. turėjom mintį loftas žiemą,  sodas vasarą,  bet aš nenoriu visą gyvenimą lofte gyventi. Tai kalbėjom, kalbejom ir pasirinkimas arba kotedžas arba namas. MB nori šiltnamio,  tai gaunasi namas. žiūrėsim kaip čia išsirutulios viskas 

Atsakyti
Vėtriuk - sveikinu su pirkiniu ir žingsniu savo svajonės link 4u.gif 4u.gif
Šponkuti - linkiu, kad mintys taptų realybe 4u.gif
Apusėli - būna dienų lyg tyčia, ilsėkis 4u.gif ir lengvos komandiruotės ir gero kelio 4u.gif
Papildyta:
Na ir dedu konkursantus rytojaus balsavimui:
Linksmuolė Bela smile.gif
Bela 1
vartotojo įkelta nuotrauka
Bela 2
Bela 3

Žavioji Mėta
Mėta 1
Mėta 2

Charozmatiškoji Tytė
Tytė 1
Tytė 2
Tytė 3
Atsakyti
Vėtra, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man baisi diena šiandien Šiandien darbe klientui svoris nuslydo ant veido, mano širdis iki šiol kažkur kulnuos
Mėtulė 1
Tyte 3(charizma labai gražiai atsiskleidžia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 lapkričio 2016 - 22:02
Diinkos globotiniai-augintiniai, vardų nepamenu tai gal Diinka nesupyks jei nuotraukas įvardinsiu jos vardu 4u.gif
Diinka 1
Diinka 2
Diinka 3

Ir mūsų temos angelas, stebintis visus iš Vaivorykštės šalies Erendiros Dyzelis
Dyzius 1
Dyzius 2
Dyzius 3

Kas dar norėtumėt sudalyvauti konkurse, dar galit atsiųsti nuotraukas. Erendira, saulyt, atsiųsk Bižū 4u.gif Baukide - atsiųsk Kelviuką, man pavz. labai patinta ta nuotrauka kur mūsų temos pirmoj žinuteje yra 4u.gif Colomba - kur pradingai, atsiųsk nuotraukų daugiau, juk turi gražių po Lapynos apsilankymo 4u.gif
Atsakyti

Magnuna galiu 5 prizadint :D universitete prasidejo reorganizacija.... jungia katedras, musu katedra irgi i ta mesmale pateko... realiai  niekas nenori jungtis, skandalai, asmeniskumai, intrigos... zodziu ...

Atsakyti
Kitų dalyvių, kurių nuotraukos buvo atsiųstos, nuotraukos buvo atsiųstos po vieną arba, jeigu buvo atsiųstos kelios, tai kokybės reikalavimus atitiko tik viena nuotruaka, taigi jos iškart perėjo į pagrindinį balsavimą 4u.gif
Apus - kaip aš tave suprantu, pas mus irgi reorganizacija, irgi tas pats, galva jau plyšta. Tik pas mus jau viskas baigiasi, ryt paskutinė diena sena struktūra ir penktadienį pradedam dirbti nauja struktūra, tik manau intrigos ir rietenos nesibaigs smile.gif
Papildyta:
Subalsuoju ir einu miegoti:
Bela 3
Mėta 1
Tytė 3
Diinka 1
Dyzius 2
Labanaktis visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 lapkričio 2016 - 22:08
Bela 3
Meta 1
Tyte 3

Gielux, o kas nutiko?

Dinka 1
Dyzius 3

Vėtra, kad viskas sektusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 lapkričio 2016 - 22:24

Diinka 1

Dyzius 3

O kur Bela ir Mėta kartu su Tyte? Kudie nematau? :hmm:

Vėtriuk, sveikinu su pirkiniu :4u:  Ir nuoširdžiai tikiuosi, kad dabar viskas išsispręs. :) O dėl šildymo... Žinok su dujiniu tikrai paprasčiau. Iš geoterminio ir triukšmo daugiau, ir galingumą sunku nutaikyt. Vis tiek kažkuriuo sezono metu dirba neekonomiškai. O ir keisti jį kainuoja geroookai brangiau nei katilą. :) 

Šponkiuk, yra kotedžų ir su šiltnamiais.  :mirksiukas:  Va mūsų kaimynai šiltnamius turi, pas mus irgi pamatai likę. Tik aš juose paprastą daržiuką įsirengiau :) Kotedžų privalumas tas, kad tas pats kiekis žemės ten atrodo kaip žymiai daugiau, nes nereikia jos aplink namą palikinėt. Nekalbu apie tuos, kur po 1 arą. Bet 4-iuose jau šiltnamis drąsiai tilps. :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 16 lapkričio 2016 - 22:42

Gielux - baisiai nuskambėjo svoris ant veido. Kažkaip daug kam sunkios dienos, laikykimės visos

Atsakyti
Lapyna, keliomis zinutemis auksciau ziurek
Atsakyti
Sponkiau linkiu svajonems issipyldyt 4u.gif
Bela-1
Meta-2
Tyte-2
Diinka-1
Dyzius-1
Lapyna as irgi nematiau, tai i sena versija parejau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 16 lapkričio 2016 - 22:39
<p>Magnuna, naujoji padla nerodo. Pažiūrėjau nuo 21 puslapio: Ainu mašiną inspektuoja, paskui Grikis kilimuką skalbia, o paskui jau Diinkos katai. </p><p>Einu senos ieškot, jei įleis...</p>
Bela 1
Mėta 1

Ot velnias, įlindau į senąją - krūvą neskaitytų laiškų radau. blink.gif Ridenu riedulius į programerių daržą: netvarka! protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 16 lapkričio 2016 - 22:55