Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Labas rytas  :4u: 

Molis Iriskėse  :wub: 

Ir aš įdėsiu šiek tiek šviesos, šilumos ir meilybių - Pedro sesė Savana ir Pamplemusas  :wub: 

3d044239e67c9b3b4fb4eb01feb10cff188.jpg

Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

laputei sėkmingų pirmų žingsnių 4u.gif

Baukide, ačiū labai 4u.gif

Aš neturiu potraukio fotografijai...MB patinka, kažkada domėjosi, dabar nelabai turi laiko ir pinigų, bet jis bent sugeba fotkint...o aš tik ant automoto ir dar padrebinu biggrin.gif

Pieną gėriau tik vaikystėj... dabar tik kefyrą, greitinę, natūralų jogurtą (kartais) varškė sūris(baltas) ir retokai... visokius kietūs, pelėsinius ir pan labai mėgstu

Vakar išsivežė palių...atvažiavo juodos sesės..... išsivežė rainą brolį biggrin.gif ...Panos mano gyvenimas nespalvotas- balta juoda (tik 12 tokių globotinių šiai dienai) biggrin.gif
Atsakyti

Diinka, gerų namų Paliukui  :wub: 

O juoda balta - labai elegantiškas derinys  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 11 24, 10:36)
<p><strong>Diinka</strong>, gerų namų Paliukui  wub.gif </p><p>O juoda balta - labai elegantiškas derinys  mirksiukas.gif </p>

smile.gif na yra baltų...yra juodų ir juodai baltų biggrin.gif

Beje gi su Birbine antradienį buvom pas vetus...vežiau fersytę o Birbė savaitė praktiškai nevalgė, tik lesiojo... jai nepasišalina plaukai, nors gauna ir maistą gerą ir pastos, jau kartą taip buvo, bet kai ji tokia stresinė, tai kol iki klinikos važiavo, išvėmė visą gėrį...storio kaip geras nykštis o ilgio bevei kaip du...ir viskas praėjo... . Dabar vežiau sakau reiks koki echo daryti....ir vėl tas pats, kol atvažiavom, dovanėlė(juokiamės su MB kad reik ją dažniau pavėžinti) Kad jau atvažiavom padarė kraujo tyrimą, tai visi parametrai normoj, katė kaip ir sveika. dar apetitas nesugrįžo...bet vakar visai gerai pavalgė...tik va per naktį nejudino maisto...jei ir grįžus bus taspats reiks dar katę pavėžinti (gal ne visas kamštis pasišalino...)
Atsakyti

sekmes jums su pirmais zingsniais 4u.gif

Sėkmės, jums.Pasidžiaugsime , kai mažylė pati lakstys.

tai, taip..... bet mano kepėja daug didesnė  :D  mažiau priteršia  :mirksiukas:

Mažajai Laputaitei - sėkmės bėgiojant  :4u:

Ansčiau labai mėgau pieną, o dabar iš pieno produktų naudoju tik grietinę ir sviestą  :hmm:

Laba ryta 4u.gif

laputei sėkmingų pirmų žingsnių 4u.gif

Deja- pirmų laisvų žingsnių dar nebus :( Operuota koja- viskas tvarkoj galėtų ir pradėti vaikščioti- o antra- dar ne. ) Tai kažkaip reiks vieną pusiau laisvai, kitą su langete vaikštinėti. Iki gruodžio 8 d. na- bet viskas į priekį.

Nikuna- po mano didesnės kepėjos- virėjos- eksperimentuotojos, ne tik kad didesnė netvarka lieka, bet ir po to nerandu, kur ką suslapstė ir sudėliojo. tai netvarką kažkaip-+  bando sutvarkyti. O su daiktų paieška- man jau palieka pačiai- nes NEATSIMENA, kur ką padėjo.

Atsakyti

Vilkra, tai geresnis variantas, kai tvarko mama  :lol: 

Atsakyti

Baukide, ale ti ot... kazkodel buvau sventai isitikunusi, kad ten ne tu biggrin.gif

:liezuvis:  :ax:  :4u:

Sveikos  :4u:

Valio Paliukui, gerų namučių  :4u:

Erendira,  :wub:

Diinka, ačiū Tau  :4u:  :4u:  :4u:

Moliukas žaliam fone labai gražiai žiūrisi  :wub:

Makas koks meilutis...  :wub:

Sausainiai su pienu niam  :rolleyes:

Kelviui nupirkau mandrą tabletę nuo kirminų už 5 eurus. Veterinaras sakė, kad nereikia grūst į gerklę, katinai patys suvalgo atseit.  Nesuvalgė. Sugrūdau, po kokios 1,5 val. išvėmė  :unsure: tai nesiskaito? Reikia iš naujo duoti? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 24 lapkričio 2016 - 11:45

Vilkra, mažutei  :4u: 

Atsakyti

dvigubinasi...    :oh:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 24 lapkričio 2016 - 11:42

dvigubinasi...    :oh:  :4u:

Kiek kavos?  :blink:  :D  :D  :D 

Atsakyti

Labas dienas,

kantrybės mažajai Laputaitei :4u: 

Erendira, kokie katuliukai :wub: 

Tytę vėl išgrūdau į lauką :devil:  Na, tas grūdimas tai buvo toks, kad nėrė pro tarpdurį kaip kulka pirmau, nei pakviesti spėjau. :D Dabar sėdi visa patenkinta, zylutes skaičiuoja, pas mane prie kotedžo dirbantį meistrą kontroliuoja.  :ninja: 

Atsakyti

Kiek kavos?  :blink:  :D  :D  :D

:D

Tytė laukinė :D Kelvis, kai grįžtam namo, į laiptinę labai veržiasi, o kartais ir pabėga, leidžiam :) tai labai patenkintas lipa laiptais į viršų. O jei išgirsta ką nors žemyn lipant, ar, kas baisiausia, liftas atsidaro, tai skuodžia namo kaip kulka :lol:

Atsakyti