Labas rytas
Molis Iriskėse
Ir aš įdėsiu šiek tiek šviesos, šilumos ir meilybių - Pedro sesė Savana ir Pamplemusas

sekmes jums su pirmais zingsniais
Sėkmės, jums.Pasidžiaugsime , kai mažylė pati lakstys.
tai, taip..... bet mano kepėja daug didesnė
mažiau priteršia
Mažajai Laputaitei - sėkmės bėgiojant
Ansčiau labai mėgau pieną, o dabar iš pieno produktų naudoju tik grietinę ir sviestą
Laba ryta
laputei sėkmingų pirmų žingsnių
Deja- pirmų laisvų žingsnių dar nebus
Operuota koja- viskas tvarkoj galėtų ir pradėti vaikščioti- o antra- dar ne. ) Tai kažkaip reiks vieną pusiau laisvai, kitą su langete vaikštinėti. Iki gruodžio 8 d. na- bet viskas į priekį.
Nikuna- po mano didesnės kepėjos- virėjos- eksperimentuotojos, ne tik kad didesnė netvarka lieka, bet ir po to nerandu, kur ką suslapstė ir sudėliojo. tai netvarką kažkaip-+ bando sutvarkyti. O su daiktų paieška- man jau palieka pačiai- nes NEATSIMENA, kur ką padėjo.
Baukide, ale ti ot... kazkodel buvau sventai isitikunusi, kad ten ne tu
![]()
Sveikos ![]()
Valio Paliukui, gerų namučių ![]()
Erendira, ![]()
Diinka, ačiū Tau
![]()
Moliukas žaliam fone labai gražiai žiūrisi ![]()
Makas koks meilutis... ![]()
Sausainiai su pienu niam ![]()
Kelviui nupirkau mandrą tabletę nuo kirminų už 5 eurus. Veterinaras sakė, kad nereikia grūst į gerklę, katinai patys suvalgo atseit. Nesuvalgė. Sugrūdau, po kokios 1,5 val. išvėmė
tai nesiskaito? Reikia iš naujo duoti?
Labas dienas,
kantrybės mažajai Laputaitei
Erendira, kokie katuliukai
Tytę vėl išgrūdau į lauką
Na, tas grūdimas tai buvo toks, kad nėrė pro tarpdurį kaip kulka pirmau, nei pakviesti spėjau.
Dabar sėdi visa patenkinta, zylutes skaičiuoja, pas mane prie kotedžo dirbantį meistrą kontroliuoja.