Labas rytas
Molis Iriskėse
Ir aš įdėsiu šiek tiek šviesos, šilumos ir meilybių - Pedro sesė Savana ir Pamplemusas
sekmes jums su pirmais zingsniais
Sėkmės, jums.Pasidžiaugsime , kai mažylė pati lakstys.
tai, taip..... bet mano kepėja daug didesnė
mažiau priteršia
Mažajai Laputaitei - sėkmės bėgiojant
Ansčiau labai mėgau pieną, o dabar iš pieno produktų naudoju tik grietinę ir sviestą
Laba ryta
laputei sėkmingų pirmų žingsnių
Deja- pirmų laisvų žingsnių dar nebus Operuota koja- viskas tvarkoj galėtų ir pradėti vaikščioti- o antra- dar ne. ) Tai kažkaip reiks vieną pusiau laisvai, kitą su langete vaikštinėti. Iki gruodžio 8 d. na- bet viskas į priekį.
Nikuna- po mano didesnės kepėjos- virėjos- eksperimentuotojos, ne tik kad didesnė netvarka lieka, bet ir po to nerandu, kur ką suslapstė ir sudėliojo. tai netvarką kažkaip-+ bando sutvarkyti. O su daiktų paieška- man jau palieka pačiai- nes NEATSIMENA, kur ką padėjo.
Baukide, ale ti ot... kazkodel buvau sventai isitikunusi, kad ten ne tu
Sveikos
Valio Paliukui, gerų namučių
Erendira,
Diinka, ačiū Tau
Moliukas žaliam fone labai gražiai žiūrisi
Makas koks meilutis...
Sausainiai su pienu niam
Kelviui nupirkau mandrą tabletę nuo kirminų už 5 eurus. Veterinaras sakė, kad nereikia grūst į gerklę, katinai patys suvalgo atseit. Nesuvalgė. Sugrūdau, po kokios 1,5 val. išvėmė tai nesiskaito? Reikia iš naujo duoti?
Labas dienas,
kantrybės mažajai Laputaitei
Erendira, kokie katuliukai
Tytę vėl išgrūdau į lauką Na, tas grūdimas tai buvo toks, kad nėrė pro tarpdurį kaip kulka pirmau, nei pakviesti spėjau.
Dabar sėdi visa patenkinta, zylutes skaičiuoja, pas mane prie kotedžo dirbantį meistrą kontroliuoja.