<p> </p>
<p>Tytė laukinė

</p>
Jum gerai kad namo skuodžia,

Pas mane mėgėja pasprukti yra Bižū, Jei pavyksta (o kartais pavyksta, ypač kai yra svečių - ji taip ir gano tokius nepatyrusius katinų saugotojus), iškart skuta į medį sodo kampe ir rėkia ten kol neišlupam
Matilda net neina prie durų. Pedras įtariai uosto per pusę metro nuo atsidariusių durų, Runcius porąkart irgi yra pabėgęs (
) Tik netoli
Pas mane mėgėja pasprukti yra Bižū, Jei pavyksta (o kartais pavyksta, ypač kai yra svečių - ji taip ir gano tokius nepatyrusius katinų saugotojus)
Nepatyrusius visi naminiai gyvūnai greitai išskaičiuoja. Mūsų į amžinosios medžioklės plotus iškeliavusi šuniava taip patikrindavo, kokios skanėstus svečiai laiko po stalu nuleistose rankose. O maži vaikai tai išvis būdavo iškart apvalgomi, tik pasukę su kąsniu už kampo. Apvalgydavo taip atsargiai ir meistriškai, kad kiti net nesuprasdavo, kur dingo ką tik rankoje buvęs sausainis
laba
Lapei greito pasveikimo
Vincas mano irgi islekia i laiptine ir paskui nuo pirmo krepst atgal mauna
O as turejau doga, kuris irgi buvo ismokes pasprukt i lauka, dar anais laikais nebuvo tu koduotu duru, tai sokdavo atsidarydavo buto duris ir taip pat laiptines ir pagauk veja laukuos, labai smagu aplinkiniam kai laksto toks arklys, tai yra is vaiku ir cebureka is rnku istraukes, ir pamenu sode prie upes leke susirinko zmoniu pikniko maista. o ir siaip budavo vedi, tai visu bobelku maisiukuosna ikisa pakeliui galva...
, neskaitant to, kad namie nuo stalo negali nueit ir lekstes vienos palikt viska susluodavo i save, batonus su maisiukais, sviesta su visu pakeliu ir t.t.
Sveikos, merginos! niu ką, savaitė vėl į antrą pusę persirideno. Greit dienos, nors ir pilkai apniurusios, skuta.
Laputei kantrybės vaikštant
Erendiros mažiukai
Tytė pabėgėlė
Ainu ir juolab Čija nebėga laukan. Pastaroji buvo mokyta pro duris eiti tik paskui žmogų. Ainu nėra, matyt, tiek vikri ir nuovoki, o gal tiesiog įgimtas išdidumas jai neleidžia bandyti staigiai išsmukti pro kojas Aišku, jei palikčiau duris ilgiau praviras, katė išeitų laukan, o šunė žiūrėtų į mane- ar leidžiu, pati tikrai neitų.