Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Baukidė @ 2016 11 24, 12:45)

<p> </p>
<p>Tytė laukinė biggrin.gif Kelvis, kai grįžtam namo, į laiptinę labai veržiasi, o kartais ir pabėga, leidžiam smile.gif tai labai patenkintas lipa laiptais į viršų. O jei išgirsta ką nors žemyn lipant, ar, kas baisiausia, liftas atsidaro, tai skuodžia namo kaip kulka lotuliukas.gif

</p>

Jum gerai kad namo skuodžia, biggrin.gif Gufis buvo išslinkęs į mažąją laiptinės dalį.... kažkas sutreškėjo, tai nors durys buto buvo atidarytos, iš baimės bėgo kur akys mato biggrin.gif gerai kad grotos siauros - nepralindo biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane mėgėja pasprukti yra Bižū, Jei pavyksta (o kartais pavyksta, ypač kai yra svečių - ji taip ir gano tokius nepatyrusius katinų saugotojus), iškart skuta į medį sodo kampe ir rėkia ten kol neišlupam  :D

Matilda net neina prie durų. Pedras įtariai uosto per pusę metro nuo atsidariusių durų, Runcius porąkart irgi yra pabėgęs ( :blink:  :D  :D ) Tik netoli  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 lapkričio 2016 - 13:08

Matilda pamokyta gyvenimo, net nesiruošia grįžti ten.... protinga motera  :super: 

Atsakyti

Pas mane mėgėja pasprukti yra Bižū, Jei pavyksta (o kartais pavyksta, ypač kai yra svečių - ji taip ir gano tokius nepatyrusius katinų saugotojus)

Nepatyrusius visi naminiai gyvūnai greitai išskaičiuoja. :D Mūsų į amžinosios medžioklės plotus iškeliavusi šuniava taip patikrindavo, kokios skanėstus svečiai laiko po stalu nuleistose rankose. O maži vaikai tai išvis būdavo iškart apvalgomi, tik pasukę su kąsniu už kampo. Apvalgydavo taip atsargiai ir meistriškai, kad kiti net nesuprasdavo, kur dingo ką tik rankoje buvęs sausainis :D 

Atsakyti

laba

Lapei greito pasveikimo  :4u:

Vincas mano irgi islekia i laiptine ir paskui nuo pirmo krepst atgal mauna 

O as turejau doga, kuris irgi buvo ismokes pasprukt i lauka, dar anais laikais nebuvo tu koduotu duru, tai sokdavo atsidarydavo buto duris ir taip pat laiptines ir pagauk veja laukuos, labai smagu aplinkiniam kai laksto toks arklys, tai yra is vaiku ir cebureka is rnku istraukes, ir pamenu sode prie upes leke susirinko zmoniu pikniko maista. o ir siaip budavo vedi, tai visu bobelku maisiukuosna ikisa pakeliui galva... :oh:   :hmm:  :lol:, neskaitant to, kad namie nuo stalo negali nueit ir lekstes vienos palikt viska susluodavo i save, batonus su maisiukais, sviesta su visu pakeliu ir t.t. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 24 lapkričio 2016 - 18:15
Laba 4u.gif
Pas mus Kruopa mėgėja po laiptinę pasivaikščioti smile.gif turim jau savo ritualą - aš ją laiptinėn išleidžiu pasivaikščioti kol paltą nusivelku ir pasikabinu, tada jau einu Kruopuko susirinkti ir pareinam namo apsikabinusios ir ji man glėbyje murkia ir glaustosi ir pasakoja ką per dieną nuveikė. Irgi sprunka namo jei kas laiptinėn išeina smile.gif o štai šeštadienį ryte kai pas tėvukus su uodegom einu ir jeigu daug daiktų turiu nusinešti tai tėtis ar brolis ateina padėti ir Kruopa žino, kad čia jos ateina į svečius nunešti. Puolasi prei durų kai domofonas suskamba, kniaukai ir reikalauja kuo greiiau duris atidaryti, išpuola į laiptinę ir nuo laiptų viršaus kniaukdama skubina lipantį, kad greičiau liptų ir katytė į svečius neštų biggrin.gif Grikelis laiptinėn neina, nu kartą į du mėnesius įšeina netoli buto durų pasidairyti ir neria atgal vos tik kas susivaidena smile.gif
Laputei - kantrybės laukiant kol abi kojytės bus laisvos 4u.gif 4u.gif
Erendiros nuotruaka tokia nostalgiška wub.gif
Atsakyti
Grikis siunčia širdelę Ainu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 24 lapkričio 2016 - 20:59
Sveikos, prisėdau prie pc, radau kelias senas neblogas foto (kelių iš senos versijos, nes paspaudus ant naujos nikas nevyksta ir palieka mane ir toliau senoj versijoj biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 11 24, 11:21)
smile.gif na yra baltų...yra juodų  ir juodai baltų  biggrin.gif

Beje gi su Birbine antradienį buvom pas vetus...vežiau fersytę o Birbė savaitė praktiškai nevalgė, tik lesiojo... jai nepasišalina plaukai, nors gauna ir maistą gerą ir pastos, jau kartą taip buvo, bet kai ji tokia stresinė, tai kol iki klinikos važiavo, išvėmė visą gėrį...storio kaip geras nykštis  o ilgio bevei kaip du...ir viskas praėjo... . Dabar vežiau sakau reiks koki echo daryti....ir vėl tas pats, kol atvažiavom, dovanėlė(juokiamės su MB kad reik ją dažniau pavėžinti) Kad jau atvažiavom padarė kraujo tyrimą, tai visi parametrai normoj, katė kaip ir sveika. dar apetitas nesugrįžo...bet vakar visai gerai pavalgė...tik va per naktį nejudino maisto...jei ir grįžus bus taspats reiks dar katę pavėžinti (gal ne visas kamštis pasišalino...)

Man labai padėjo žolė, kur pradėjau augint. Užėda ir išvemia.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 11 24, 21:18)
Sveikos, prisėdau prie pc, radau kelias senas neblogas foto (kelių iš senos versijos, nes paspaudus ant naujos nikas nevyksta ir palieka mane ir toliau senoj versijoj biggrin.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos!  :4u:  niu ką, savaitė vėl į antrą pusę persirideno. Greit dienos, nors ir pilkai apniurusios, skuta.  :) 

Laputei kantrybės vaikštant  :4u: 

Erendiros mažiukai  :wub: 

Tytė pabėgėlė  :D 

Ainu ir juolab Čija nebėga laukan. Pastaroji buvo mokyta pro duris eiti tik paskui žmogų. Ainu nėra, matyt, tiek vikri ir nuovoki, o gal tiesiog įgimtas išdidumas jai neleidžia bandyti staigiai išsmukti pro kojas  :rolleyes: Aišku, jei palikčiau duris ilgiau praviras, katė išeitų laukan, o šunė žiūrėtų į mane- ar leidžiu, pati tikrai neitų. 

Atsakyti

Jomajo, kokia Grikio pūkuota širdelė  :wub: 

IMG_5439.jpg

Atsakyti