Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Erendira, kad paslydimas nebūtų brangus  :4u:

Brangu :( ir taip dirbu kaip prakeikta. Ai.

Atsakyti
Erendira, vajej... tikiuosi neatsistos tai labai brangiai 4u.gif Nesiseka man perskaityti laiku. Pamaciau, kad brangu. Kiek jei nepaslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 lapkričio 2016 - 10:36
Lapyna, va tau mergaitės pridėjo foto smile.gif

manau čia beveik visos iš temos turi savo katinėlių ar šunelių antrininkus smile.gif

Ir visos padėjo įvairiems projektams - neįgalių vaikučių, man asmeniškai, gyvūnėlių prieglaudai smile.gif

Sukau galvą kokį čia padaryti kalendorių ir va sugalvojau, kad savus grožius reik parodyti wub.gif
Atsakyti

Erendira, vajej... tikiuosi neatsistos tai labai brangiai 4u.gifNesiseka man perskaityti laiku. Pamaciau, kad brangu. Kiek jei nepaslaptis?

apie 150. bet susitarsiu su įmone dėl pvm, gal neiškart ir viskas bus gerai. Nėr ant ko pykt - tik ant savęs, kad stiklas užšalęs  :mirksiukas:  Viskas bus gerai

Atsakyti

Labas rytas, mergaitės, ar sutiktumėte, jei panaudočiau jūsų katinėlių + jo DubliKato foto advento kalendoriui prieglaudos FB? šuniukus irgi norėčiau parodyti, nors nedaug čia jų turim smile.gif

tikrai gali ir Kaukutės ir JK

c217cb4d69b08a7a0815308dfb35f41994.jpg

3326f616e5f39cadf5c48737eb26c970793.jpg

O čia šiaip- Kauku naikina peles

c1221a09fc8cc75611b37ae550e99780253.jpg

Atsakyti
Sveikos gyvos neužpustytos smile.gif
visi labai gražūs katinėliai smile.gif po vieną nebegirsiu smile.gif o pasirodysiu ir Snaigę sniege... nemyli ji jo...nelipa.... smile.gif o jei į pusnį taip įmesčiau kaip mačiau kelis įlipusius- tai gal ir infarktas ištiktų....

vartotojo įkelta nuotrauka

pakraščiuku pakraščiuku.... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos

Ruste - žinoma iad naudok dublius

Erendira - užjaučiu dėl paslydimo

Setuką - su gražiu jubiliejumi, dar daug jam laimingų metų

Ahabi - sveikit

Sniego vandytojos labai patiko

Ir neriu atgal į darbus

Atsakyti
Ruste teisingai 4u.gif Rekia savo darbelius parodyti mirksiukas.gif

Labai keista, kad Snaige sniego nemegsta, turetu buti atvirksciai, juk vardas toks snieginis biggrin.gif Tikra manekene leteneliu nesivels

Erendira priimk paguodos balioneli 4u.gif

Magnuna, vel pries atostogas ari kaip jautis? 4u.gif

Kaukute... grazi trijules nuotrauka su dublikatais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 lapkričio 2016 - 11:41

Ruste naudok kiek kur reikia ;)

Vetra mamos buves katinas griauzdavo visus laidus, man karta sviesolaidini interneta nugrauze, kuris kainavo po to 100Lt pskeist, pakroveju kiek sugrauzes.niekas jam niekad nepadejo, praejo savaime paskui . Ir duris kaip darinedavo iki mirties neisauklejom niekaip . Jei pamirsai duris rakint, pats kaltas....

visi grazus fainus...  :4u: 

Kalu stopke snapso su daug daug pipiro ir lendu i lova, kimba man cia zarazos visos, po darbo gryzau be balso :unsure: 

Atsakyti
Sveikos
Ruste naudok viską ką nori 4u.gif
Visiem sukaktuvininkam sveikinimai 4u.gif
Visi gražūs katukai, šuniukai, kiauliukai 4u.gif
Daug balioniukų, kam reik palaikymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skaitau jus, tik parašyt nelabai noro yr, močiutę šeštadienį palaidojom.
Atsakyti

Gieliux, užuojauta  :4u: 

Atsakyti

Gielux:4u:  šeštadienį buvo mano mamos mirties metinės...

Atsakyti