Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Rustė @ 2016 11 30, 21:29)
<p>
Labas vakaras, padariau pirmus keturi kalendoriaus lapus, ryt užsiimsiu daugiau.</p>
<p> </p>
<p>Pasirodau ko prikūriau. Esmė parodyti katinėlius, dublikatus ir pareklamuoti mūsų kalendorius.</p>

Grazu Ruste 4u.gif Tik man rodos zodyje gruodis klaida isivele:4u:

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Valio valio valio biggrin.gif Leta tapo dzūkute, mano žemiete biggrin.gif vakar iškeliavo į Alytų
Tad Lotukas liko vienas laukti naujų šeimininkų.
Kaukutė su paršiukais ir dublikatais wub.gif
Belos laiškas biggrin.gif įtariu dauguma keturkojų nesupranta ko kartais tie dvikojai sausanosiai iš jų nori biggrin.gif Na pavz. kodėl negalima parversti šiukšliadėžės ir į ją įlindus atsigulti (gerai kad tuščia buvo) arba kodėl nepasikapsčius tarp gėlių arba dar, kodėl neišbandžius ar atlaikys skrudintuvas skrydį žemyn. Kas dar, ai ar atlaikys užuolaidos, jei sugalvos kas pasisupti. Oi daug dar visokių dalykų galima išbandyti biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ir pas mane likęs prisiminimas - mano mergaičių dublikatai :) Reiktų Nikitos padaryti :)

Šponkiuk, kaip Zugi sekasi, ką jai daro stacionare?

Atsakyti

Labas rytas :4u: Žiūriu jau sukilusios, kažkas jau darbe.O kažkas dar tinginiauja. Slidu šiandien pas mus, manau ir visur tas pats :blink: , atsargiai - nepaslyskit.

Gal netaktiška prašyti,Vidam, parodyk tų katukių dublikatus.Jei prašymas nemalonus, ir skaudina, tiesiog ignoruok. c050.gif

Atsakyti
labas rytas,
kodėl aš nematau tų naujai kurtų kalendorių? jie turi matytis čia SM? tai gal kad aš senoje versijoje todėl?

pasakykit kokią magišką trauką mano Snaigė turi mano naujai pakabintoms užuolaidoms...? širdis plyšta ir piniginė verkia- visa apačia nagais nuvaryta ir buvos nebuvus ji vis po jomis.... prie kitų senų net neina...

noriu šampano. nors tik dienos pradžia smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, kalendorius startavo :)

Busy, tu teisi, įdėjus pamačiau klaidą, perdariau naują foto :)

Atsakyti
Labas rytas, Mergaitės!

Nematau nė vienos nuotraukos ,nes esu senoje versijoje, o kaip patekti į naują nežinau 4u.gif ,paspaudus senojoje versijoje viršuje esantį mygtuką "naujoji versija",niekas nevyksta, tiesiog dingsta tas mygtukas ,o į naują versiją manę neperkelia blink.gif

Erendira,laikykis ,juodas etapas vistiek baigsis 4u.gif

Mergaitės,noriu pasidžiaugti pirma Viktorijos pergale - antradienį darė Magnetinio rezonanso tyrimą,praėjus mėnesiui po paskutinės chemijos,tai židinių nerasta,dar darys rentgeną,ultragarsą ir kompiuterinę tomografiją,labai tikimės kad ir ten viskas bus gerai! Jūs ir jūsų geros širdys,suteikdamos jai gerų emocijų,, taip pat prisidėjote prie sveikimo,ačiū Jums! wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif O šiandien Viktorijos Gimtadienis - sueina 4 metukai!

Ačiū Jums!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 12 01, 09:26)
Labas rytas, Mergaitės!

Smagu girdėti geras naujienas clap.gif
Su gimtadieniu mažąją 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu mazaja Viktorija wub.gif 4u.gif Kad viskas butu gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 01 gruodžio 2016 - 09:42

Zundyte, kaip gera skaityti tokias naujienas! lauksim ir kitų, tik gerų naujienų!

Atsakyti

Labas rytas,

Zundyt, nežinojau nieko apie Viktorijos vargus, bet sveikinu nuoširdžiai nuoširdžiai ją su gimtadieniu ir linkiu sėkmingai išsikapstyti, taip pat sėkmingai, kaip prieš eilę metų išsikapstė mano dabar jau trečiokas :4u:  :4u:  :4u: 

Linkiu Viktorijai daug kantrybės ir glėbio gerų draugų. :sokiai2: 

O dirbančioms siunčiu puodą geros kavos. Orelis tai toks... :oh: 

"Dirbkit dirbkit..." - Katalius Miegalius

5b11459ea6eb5179ad3fc702cdc6be2d197.jpg

Atsakyti

Kokios malonios žinios dėl mažosios Viktutės.Linkiu jai pasveikti, ir pamiršti visą tą košmarą. h010.gif

Miegantysis gražuolius :hihihi:

Atsakyti