Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Aciu Erendiriuk wub.gif Bandysiu viska, kad ti tas razbaininkas nesusizalotu.

Azu, tai vadinasi ne mano vienai uodegai galvelej susisuko. Yra ir daugiau laidu gerbeju bigsmile.gif biggrin.gif

Ozis wub.gif
Atsakyti

Gielux - užjaučiu :4u: :4u:

Erendira - sunki data, jamk balionėlį ir apkabinimą :4u:

Azu - kad stopkė teisingai suveiktų ir ryte grįžtu balsas ir gera savijauta :4u:

Busy - juo, darbų krūvos, nu bet kū daryc :)

Atsakyti
Visom linkejimai ... atsidariau sampes, keliu uz visas ir visus smile.gif
Atsakyti
Labas mergikes.
Apus, į sveikatą smile.gif
Mes jau namie. Kaip gera namie smile.gif 4u.gif
Ruste, imk kiek ir ko tau reikia:)
Atsakyti
Ačiū visom 4u.gif
Erendira 4u.gif 4u.gif
Mačiau Graliukas kalėdyčių laukia.
Graliuk, usuotasis broliuk, žinok, nesupratingi tie dvikojai. Ko iš jų norėt, jie net tamsoj nemato. Aš tai bandau jiems išaiškint, radau tokį nuostabų daiktą, jis toks baltas. Imi jį ir vynioji, vynioji, po to draskai, draskai. Kiek gražaus sniegelio galima namuose prigamtint. Man tai atrodo, kad tie nesusipratėliai ne tokiam kilniam tikslui jį naudoja unsure.gif o vakar man pavyko jį nusikabint, atneš į kambarį: maždaug, ei jūs žiūrėkit, pas jus dar nepapuošta, galiu padėt. Tai tie nesupratlyvi, kad pradės šaukt, padėk šikpopierį unsure.gif Grali, tik dracenų nepuošk, joms tai nepatinka, šiandien bandžiau vieną papuošt, tai kaip vožėsi iš tos laimės aukštielnyka. Dvikojė atlėkė, klausinėja, ką čia pridariau. Sakau, jai: gi medį norėjau puošt. O ji vėl:kam vazoną nuvertei. Vėl jai rėkiu, tik jau garsiau:NE-VER-ČIU-O-PUO-ŠIU-GI-AR-KUR-ČIA. Bet, man rodos, nesuprato unsure.gif Linkėjimai, Bela.
Atsakyti

Gielux,apkabinu ir užjaučiu,Erendira, tikrai sunki data, balioniukas gal čia netinka? :hmm: Laikykitės panos, ką čia  be pridursi.

Durnas daiktas tas atbulinis, o dar jeigu  kieno snukis ar  š***na pasipainioja :blink:

Ir iš viso, šiandien keliai ir gatvės tragiškos, džiaukimės,kad blogiau nieko neįvyko.

Snaigė ant snaigių :lol:

Kaukutė labai įdomiai marga :wub: Ir paršeliai :wub: Kaip jų niekas nesumedžioja, galva neišneša :hmm:

Ruste,ar tu ir mano baidykliukus turėjai omenyje? Jei tik reikia, tai ir naudok.Gal dar kada susimytinsim, siūlų perduosiu, juk minėjai, kad balti labai greitai susitepa, iš ardyto daikto nelabai tinka. :ax: Seniai norėjau perduoti siūliukų ir paprašyti,kad man visą trioškę nemezgtum :blush-anim-cl:

Magnuna, nepaskęsk darbuose :mirksiukas:

Azu, nesusirk, kalk dvi čierkas, pamčlyviau bus :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 lapkričio 2016 - 20:11
Apus - paieškosiu taurės, iškišiu per ekraną, mažu dar liko šampano ir man įpilsi biggrin.gif
Ahabi - šaunu, kad jau namuose esat 4u.gif
Belos laiškas koks smagus biggrin.gif tikrai, tie dvikojai visai nesupratingi smile.gif
Atsakyti

Šita, sakau, gal tikrai kokio prieškalėdinio šampano susitinkam?  :hmm: Arba šiaip  :rolleyes: Gal jau net Colombos riešines šią savaitę baigsiu  :ax: 

Atsakyti

Magnuna atvaziuok ipilsiu !!!!! Pas mane pradeda sviesa tunelio gale matytis, darbe reorganizacijos, rinkimai ir t.t. Siandien jau tik sampe.... :zoo_taz:

Atsakyti

Apus - :D nu svarbu, kad šviesa matosi, baigsis permainų laikai  :) 

Erendira, saulyt, ot gera mintis :D  reik prieškalėdinio susitikimo, oi reik :)

Atsakyti

Gielux uzjauciu  :console: 

Balsas neatsirado, savijauta gal kiek geresne bet labai uzgulta nosis ir gerkle nivporiadke , o vel dirbt salty...  :wacko: 

Belos laiskas, nesiseka katinam su tais dvikojais, nieko neleidzia ir nesupranta  :topsecret: 

Atsakyti

Labas vakaras, padariau pirmus keturi kalendoriaus lapus, ryt užsiimsiu daugiau.

Pasirodau ko prikūriau. Esmė parodyti katinėlius, dublikatus ir pareklamuoti mūsų kalendorius.

Pridėta:

Atsakyti