Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

ŽYGIMANTA, apie tuos nežiniukus pomidorus nelabai ką tepasakysiu. Ir pas save vieną krūmą aptikau.Vadinasi pakiuke sėkliukės primaišytos.SIBIRSKIJ SkoroSPIELYJ beturiu vieną sėkliukę- l. senų metų, bet palikau pirmą pomidorą, krapštysiu sėklikes pati, pasidalinsiu. Nepažymėta, kad H. GAL KAM RAUDONĖLIO KERO GABALIUKŲ, NORISI UŽSIVEIST, skaidysiu, pašaukit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 05 rugpjūčio 2017 - 11:42
Sveikos, merginos,
šiuo metu pradeda žydėti mano auginti kardeliai, įvairiausių spalvų,tačiau niekaip nemoku įkelti nuotraukų. Gal kam kokia bus šventė ir norėtumėte įsigyti? Skambinkite tel.861412242,Kristinai.Kaina nuo 0,60 iki 1 euro.

P.S. gal kas parašytų kaip įkelti nuotraukas iš kompiuterio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina d: 06 rugpjūčio 2017 - 19:48
QUOTE(kristina d @ 2017 08 06, 20:47)

P.S. gal kas parašytų kaip įkelti nuotraukas iš kompiuterio?

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS:

per www.part.lt
1. Laukelyje <Talpink paveikslėlį> spaudžiame <pasirinkti>
2. Pasirenkame nuotrauką iš kompiuterio.
3. Laukelyje <Keisti paveikslėlio dydį> pasirenkame dydį 400 px arba 640 px.
4. Spaudžiame <Talpinti>.
5. Kopijuojame nuorodą <Paveikslėlis forumui> ir per Paste tiesiog įdedame ją rašydamos žinutę.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2017 08 05, 10:08)
Burokėliai žiemai labai skanu mišrainė iš žalių burokėlių, kur ir sriubą gali virti ir kaip garnyrą valgyti, bet manau, kad dauguma jau žino šį receptą, o dar mano vyrui labai patinka burokėliai žydiškai su dž. slyvom.

Nežinau nei vieno nei kito vartotojo įkelta nuotrauka Labai prašau pasidalinti, nes greičiausiai tik burokėlius ir vakuosiu šiemet biggrin.gif

Mano savaitgalis tuščias darbų prasme vartotojo įkelta nuotrauka Šeštadienį sūnaus varžybos, sekmadienį patys svečiuose ir dar jų sulaukėm, tai dirbt nebuvo kada ( nu čia jau darosi įprasta unsure.gif ). Tik nuėjau gėlių pasiskint pasimerkimui su telefonu, tai porą nuotraukų įkalsiu, šiaip temos paįvairinimui ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 07 rugpjūčio 2017 - 08:34
Geliu mergaite taip graziai aprase darbus sode bigsmile.gif
Poeme graziai gelynai suzele,dziugina aki zydintys augaleliai 4u.gif
Pas mane vyro draugas uzejo mano siltnamio apziuret,jis toks senas sodininkas,tai kad isisuko lapus genet,mano pomidorcikai pliki,susigede,gal prades raudonuot greiciau tongue.gif
http://viskopotrupin...kinija.html?m=1
burokeliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 07 rugpjūčio 2017 - 11:42
QUOTE(Rutytis @ 2017 08 07, 12:27)
[ kad isisuko lapus genet,mano pomidorcikai pliki,susigede,gal prades raudonuot greiciau  tongue.gif
http://viskopotrupin...kinija.html?m=1
burokeliai  smile.gif

O vietioj acto galima obuolių sultis pilti??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 08 07, 11:27)

Ačiuks mirksiukas.gif 4u.gif pabandysim -išragausim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 08 08, 09:33)
O vietioj acto galima obuolių sultis pilti???  ax.gif

Tikrai nezinau smile.gif
Atsikovojau nuo brangiausio visa patvori gelynui,juhuuuu yahoo.gif reikia tik velena issiplesyt rolleyes.gif
mano darzas kaip spalio menesi atrodo,burokeliai dideli su morkom,zirnius nuroviau,svogunus nuroviau,viskas nugelte blink.gif
Atsakyti
LYYYYYYJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visai jau ir reikėjo. Vakar purenau savo daržą-sausuma.
Kadangi neauginu kopūstų, svogūnų, morkų, špinokų...-keletas vaizdelių iš augimvietės nuo daugiabučio laiptinės iki laiptinės.

Planas iš 4 aukšto.

Šoninis vaizdas nuo mano laiptinės

Šoninis vaizdas iš kaimynų laiptinės pusės.

Centras

[URL=http://www.part.lt/perziura/a4177dbbb5ccd03953b40d2625f83bcc974.JPG]
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]

Priekis

Detalės

Atsakyti
ajetus tu mano, evora, kaip prie tavo namo faina, taip vasariškai linksma ir spalvinga. Šaunuolė tu, kad taip visiems kaimynams grožį kuri. reiks kurį vakarą ateit pasižiūrėt smile.gif pasakiškai atrodo flioksai
Atsakyti
Laaaabai gražu, kaimynai turbūt labai dėkingi... o man labiausiai patiko idėja su puodyne, labai įspūdingai smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano daržui. bis.gif

Kaimynai skirtingai reaguoja... Vieni pamatę besitvarkančią gėlyne- sustoja, giria, dar paprašo ir augalų ar patarimo apie juos paklausia. Antri nusiduoda, kad net matyt tavęs nemato. Tretiems tokie niekai iš vis neegzistuoja jų pasaulio vertybių skalėje.
Populiariausia esu tarp vyrų praeivių, kai timpas užsitempusi kapstymo pratimus atlieku. Sužinau, kad čia ne gėlynas, o ROJUS (prieš dvi dienas išgirdau). Praeitą vasarą gavau pasiūlymą draugauti ir į Palangą keliauti... Yra solidus dėdulė, kuris stebi mane jau ne pirmi metai ir visai rimtai nusirinkęs į darbščias kandidates bendram gyvenimui.
Ot, taip, moteriškės. Tvarkykitės gėlynus-daug įdomaus išgirsite.

Vija zemaite, pasakyk kurią dieną atlėksi prie mano gėlyno pasižiūrėti-atiduočiau ir gėliukus. Galiu ir aš iki tavęs prilėkti.

Ar Aurutė ilgai dar atostogaus?
Atsakyti