Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Ar pasiruošėt žiemai pupytės? vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

čia gal Aurutės rūsys pernai? ar jau šiemetinis? :blink:

Kas pas mus fuksijų mylėtojos? tokios neturit?

3929559474789308662_account_id_4_medium2

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 02 rugpjūčio 2017 - 18:37
QUOTE(poeme @ 2017 08 02, 13:33)
Ar pasiruošėt žiemai pupytės?

Pas mane 5 troilikai agurku ir 5 slovikuciai 0,7 sparaginiu biggrin.gif na saldikli sio bei to smile.gif
nuroviau svogunus,niu biski didesni negu pasodinau bet neočen blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 08 02, 23:11)
Pas mane 5 troilikai agurku ir 5 slovikuciai 0,7 sparaginiu  biggrin.gif  na saldikli sio bei to  smile.gif
nuroviau svogunus,niu biski didesni negu pasodinau bet neočen  blink.gif

Tai kayyyyyyyyyyyyyyyyyy tu pavarai? vartotojo įkelta nuotrauka Aš dar nieko vartotojo įkelta nuotrauka nei vieno troiliko nei vieno sloviko. Tik braškės šaldikly ir žirneliai. vsio vartotojo įkelta nuotrauka jau rūra dega vartotojo įkelta nuotrauka Eisiu ryt į turgų, agurkų pirkt, gal matėt kainas? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2017 08 02, 20:34)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://images4-e.ravelrycache.com/uploads/Ligvita/462178559/3929559474789308662_account_id_4_medium2.jpg'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p>

Nu čia točnai ne lietuvoj vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos, poeme kopūstai super victory.gif aš perku viską, taigi apie kainas, agurkai po eurą turguj, bet šiandiena faceboke Šiaulių turgelyje skelbimas: agurkai po 0,60 cnt, burokėliai 0.30 cnt. atveža į namus. Norėjau burokėlių, bet dar atpigs ar ne? dar anksti pirkti vakavimui g.gif
Papildyta:
pundelis nedidučkis nuvėpusių petražolių 0,40 cnt
Papildyta:
bulvės 0,50 cnt
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 08 03, 16:10)
agurkai po eurą turguj

Po kieeeeeeek? vartotojo įkelta nuotrauka
Kokiam turgely? Šiaulių internetiniam? ar kitam
? dafiga ten jų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 03 rugpjūčio 2017 - 15:16
QUOTE(poeme @ 2017 08 03, 15:16)
Po kieeeeeeek? vartotojo įkelta nuotrauka
Kokiam turgely? Šiaulių internetiniam? ar kitam
? dafiga ten jų  blink.gif

Turguje po eurą, o interniatiniame po 0,60 . Brangu?
Atsakyti

Papildyta:
Nu čia točnai ne lietuvoj bb3cd521b0ee4322d9c98b6f0ae1f116.gif

sakė, Vilniuje matė. :) Bet  kas žino, gal tokią parsivežė iš kur nors....

per radiją girdėjau, kad Kaune agurkai po 30 cnt. ar tikrai- nežinau...Bet kraustysim  kažkada sūnų į Kauną, pravažiuosim  pro Kėdainius, jei kas, pirksiu ten.

Nors šiaip, kai pagalvoji, ar buvo vidurvasaryje kada agurkai po 3,5 lito? :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 03 rugpjūčio 2017 - 17:24
Niekada, žinau, perku...
Atsakyti
Mat o as galvojau kad as cia atsilikus,nors is tiesu pas mane ir nebus daug,nes nelabai valgom tu ,,uzvakavimu,,pas mus ,,iseina,, tik marinuoti agurkai ir burokeliai,jokiu uogieniu neverdu,niekas nevalgo tongue.gif na patiko dar pernai mamos darytas ,,alkanas Benas,, padazas,darysiu,ir darysiu burokeliu misraine,pagal mamos recepta smile.gif
Atsakyti
Nu nėr buvę metų kad kažkas neužaugtų smile.gif kas ketvirtą dieną po kibirą agurkų priskinu thumbup.gif 30l jau agurkų sutvarkyta mirksiukas.gif ką iš pomidorų reik padaryti nežinau , nevalgom vakuotų .Kišiu tikriausiai prie agurkų, tai po vieną kitą sueis ax.gif

Vilmak tą medelį-fuksiją galima užsiauginti mirksiukas.gif reike nekirpti viršūnės įsmeigti pagaliuką , pririšti.Iš apačios vis nuskinti šakeles, auginti kol gausis tokia kepurė ir sumedės kotas mirksiukas.gif žaisti reiks kokius tris metus ir gal pavyks mirksiukas.gif

Rutyti kaip darai borukėlius žiemai ? Pernai dariau su obuolių sultim , ir nesilaikė surūgo unsure.gif

Poemės foto reportažas kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
žinau, kad galima užauginti, tik aš per žiemą jų neturiu, kur laikyti....
Atsakyti