Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Nors savų jurginų kaip beprotnamyje, bet labai noriu vieno ir to  japoniško balto Tsuki Yori No Shisha... :) O ISMENIŲ neesu turėjus ar sunku jas auginti?

Atsakyti
O, Gedute Gr 4u.gif Labas ir čia smile.gif

mano ismenes, kurias davė Rimmusia, irgi nežydėjo. Iškasiau ir laikysiu rūsyje kaip kardelius, sausai.
Šiandien pagaliau pamačiau savo įsodą: jurginai klesti, montbretės žydi, rygiai ir garstyčios sudygę, šiltnamyje pelargonijos iš proto eina. Gaila bu, gaila, bet jurginus nupjoviau, kardelius nuroviau... Keletą tulpių įkišau ir vakaras atėjo...

aurute, neliūdėk, nesibaimink, eik drąsiai į biržą (per mėn. nuo darbo pabaigos, o jei išeitinę gausi, tada pasidomėk, gal dar ilgiau galėsi neiti. Tau svarbu PSD įmokos kad būtų. O po Naujų Metų ir galėsi darbo ieškotis

evora, ar man toks baltas kliuvęs? Juk irgi japoniškas,žiauriai gražus, tik gal lapeliai ne taip stipriai karpyti? o gal ir tokie pat, juk netyrinėju iš arti.
Atsakyti

labai to balto japoniško jurgino norėčiau. pirkau tokį, susisukusį gumbelį, bet niekas iš jo taip ir neišdygo...

Oi, Aurute, kaip gaila, kad tas terminas dar priartėjo... :unsure: bet kur mes dabar Kalėdas švęsim? Tai gal tada Helovyną?  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 19 spalio 2017 - 20:17
Vija-gavai, turi. Tik jo tas karpytumas priklauso matyt nuo karšta/sausa ar vėsi/šlapia vasara būna.
Va kaip atrodo po dideliai karštos vasaros. Dar labiau kudlotas, kaip pudelis.

vartotojo įkelta nuotrauka

Nuvešiu Aurutei-visoms norinčioms užteks: Poemei, Vilmak, Gedutei. Dar 2 lieka.

Edinka, Ismenes iškasi, išdžiovini, sudedi per žiemą sausai, pavasary įkiši į žemę, laistai, išdygsta ilgi lapai kaip amarilių, lauki žiedų. Paprasta.

Aš šiandien 50 žydrių svogūnėlių susodinau. Mixas: balta, šviesiai mėlyna, tamsiau mėlyna, labai tamsi mėlyna. Lauksiu pavasario, įdomu koks bus rezultatas.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Nors laiko jau praėjo nemažai, bet neparašiau čia dėl susitikimo, labai smagu buvo su visomis susipažinti, vakaras praėjo greitai ir linksmai, skaniai ir su dovanomis, ačiū visoms 4u.gif wub.gif

Aurute66, ojej kaip greitai ta diena atėjo verysad.gif bet kaip poeme sako, pamažu viskas susidėlios į savo vietas 4u.gif svarbiausia tau pailsėti nuo visko 4u.gif Juk siūliau stiklainiukų, tai dabar jau užteksi ane?
Džiaugiuosi, kad salotos šeimynai patiko 4u.gif

Gedute Gr, malonu čia tave matyti 4u.gif

Vakar tik nuroviau visus pomidorus, pasodinau narcizus, apravėjau gėlyną, darže dar labai šlapia, raunasi visos žolės su žemėm, tai išnešiu visą žemę iš daržo biggrin.gif česnakų neturiu ir aš, jei kas parduotų, mielai nupirkčiau arba mainytume į kiaušinukus bigsmile.gif

Šiandien sumarinavau visus žalius pomidoriukus, padariau korėjietiškų morkų, kopūstų salotas greitam valgymui, kur Aurutė rašė Fb apie jas, rytoj dar reikės perrinkti pomidorus ir kažką su jais padaryti, nes nesilaikys jie ilgai.

Jurginų ir visų kitų gėlių neturiu kur laikyti per žiemą, kad ir kaip norėčiau, neturiu vietos unsure.gif

Vakar svečiuose buvo Rūtytis bigsmile.gif labai smagiai pasėdėjom, paplepėjom prie kavos puodelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 19, 19:22)
Dar yra 5 krūmai jurgino japoniško balto Tsuki Yori No Shisha. Didžiulis gražuolis, fainuolis, labai gerai augina gumbus, išauga iki 130-150 cm. aukščio.  Poemė norėjo, žadėjau. Gali visus pasiimti, gali kam nors dar ir palikti. Kaip jai patiks.

Ar jau sakiau kaip jus myliu? vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka Labai noriu to jurgino vartotojo įkelta nuotrauka Ir ismenę 1 paimčiau pabandymui, nesu auginus ax.gif
Kad jums nereiktų vilkti visko autobusu ( ar jūs vairuojat? ), aš galiu viską nuvežti aurutei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 20 spalio 2017 - 06:35
labs ryts, su pavasariu biggrin.gif

tikrai, evora, aš tokį turiu, jis įdomiai karpytas, tik paskutinieji žiedai lygesni, vasarą buvo kudlotesni. O tas magic kažkoks su baltais kraščiukais nuo šalčio pasidarė ne bordinis, o toks plytos raudonumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2017 10 20, 00:06)
Sveikos, merginos 4u.gif

Nors laiko jau praėjo nemažai, bet neparašiau čia dėl susitikimo, labai smagu buvo su visomis susipažinti, vakaras praėjo greitai ir linksmai, skaniai ir su dovanomis, ačiū visoms 4u.gif  wub.gif

Aurute66, ojej kaip greitai ta diena atėjo verysad.gif bet kaip poeme sako, pamažu viskas susidėlios į savo vietas 4u.gif svarbiausia tau pailsėti nuo visko 4u.gif Juk siūliau stiklainiukų, tai dabar jau užteksi ane?
Džiaugiuosi, kad salotos šeimynai patiko 4u.gif

Gedute Gr, malonu čia tave matyti 4u.gif

Vakar tik nuroviau visus pomidorus, pasodinau narcizus, apravėjau gėlyną, darže dar labai šlapia, raunasi visos žolės su žemėm, tai išnešiu visą žemę iš daržo biggrin.gif česnakų neturiu ir aš, jei kas parduotų, mielai nupirkčiau arba mainytume į kiaušinukus bigsmile.gif

Šiandien sumarinavau visus žalius pomidoriukus, padariau korėjietiškų morkų, kopūstų salotas greitam valgymui, kur Aurutė rašė Fb apie jas, rytoj dar reikės perrinkti pomidorus ir kažką su jais padaryti, nes nesilaikys jie ilgai.

Jurginų ir visų kitų gėlių neturiu kur laikyti per žiemą, kad ir kaip norėčiau, neturiu vietos unsure.gif

Vakar svečiuose buvo Rūtytis bigsmile.gif labai smagiai pasėdėjom, paplepėjom prie kavos puodelio wub.gif

Oi Daivut,kai siūlei stiklainius,net mintį neturėjau apie kopūstų marinavimą ax.gif Tikiuosi kad užteksiu su mergaičių pagalba.Jei ne,laikyk,šauksiu kad duokkkkkkkkkkkk.
O dėl darbo,tai truputį juokingai greitinamas terminas,patys nelabai žino ko nori greičiausiai.Toks požiūris koks dabar pas juos,manęs nebetenkina,greičiau visko seno pabaiga,naujo pradžia 4u.gif Tik reikia sužinoti,kaip čia man geriau išeiti,pačiai ar kitu įstatymu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 10 20, 10:57)
labs ryts, su pavasariu  biggrin.gif

Su kokiu pavasariu? Kur tu gyveni? blink.gif
Grandžiau ryte langus
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 19, 20:35)
Vija-gavai, turi. Tik jo tas karpytumas priklauso matyt nuo karšta/sausa ar vėsi/šlapia vasara būna.
Va kaip atrodo po dideliai karštos vasaros. Dar labiau kudlotas, kaip pudelis.

Nuvešiu Aurutei-visoms norinčioms užteks: Poemei,  Vilmak, Gedutei. Dar 2 lieka.

Edinka, Ismenes iškasi, išdžiovini, sudedi per žiemą sausai, pavasary įkiši į žemę, laistai, išdygsta ilgi lapai kaip amarilių, lauki žiedų. Paprasta.

Aš šiandien 50  žydrių svogūnėlių susodinau. Mixas: balta, šviesiai mėlyna, tamsiau mėlyna, labai tamsi mėlyna. Lauksiu pavasario, įdomu koks bus rezultatas.

EVORA šiandien užlėkčiau stiklainiukų ir paimčiau gėliukus skirtus mergaitėm,nereiktų tau tempti,ar tinka toks variantas ax.gif
Atsakyti

OI rytinė šalna visai nesmagi buvo...

Atvežiau pas Aurutę jurginų du maišus... Poeme per susitikimą sakė reik:) Jei dar kam tai tikrai užteks ir dar yra... Vienas maišas tikrai didelių (ir žiedai ir pats augalas), kitas šiek tiek mažesnių raudoni, o dabar tai oranžiniai pasidarę...DSC_0149.jpg

Atsakyti

Gal galiu Evora dar pabandyti ir ISMENES pasiprašyti:)

Atsakyti